Tänään on 21.05.2018, 16:54.

Suomen Cup 6. kierros

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Suomen Cup 6. kierros

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

JIPPO - MP

Sputnik says : MP @1.80 :lol:

Naurattaa sen verta kun tiedot alemmista divareista on suht heikohkot mutta silti lykkää rahaa vaan menemään. No mutta jaettu ilo on paras ilo joten nauratan muitakin kuin itseäni perusteluilleni MP:n pelaamiselle. Korjatkaa ihmeessä virheelliset/puuttelliset jutut :wink:

Viime kaudella pelasivat vielä samalla tasolla eli kakkosessa. Kauden lopussa -03 MP oli sijalla 2 saldolla 17-3-2/61-9, JIPPO sijalla 9 saldolla 5-7-10/31-44. Noista luvuista vois jo päätellä että hiukka tasoeroa oli...

Tämän kauden molemmat aloittaneet hyvin. Paitsi että jos mä yhtään katselen JIPPOn menestystarinaa ja tulkitsen sitä oikein niin siitä on kiittäminen sarjaohjelmaa. Eli surkeita vastustajia, josta voisi kieliä myös JIPPON muutamat viimeisimmistä voittolukemistakin mm 3-0, 6-0, 4-0. Lisäksi sputnik-laseillani olen ymmärtänyt lukemistani peliraporteista että JIPPO ei ole edes voittamissaan otteluissa kovin hyvä ollut (mm seinäjoella sähläys voittomaali, pk37 varamiehinen josta 4-0 voitto, ypa cupissa kentällä tasaista etc etc...)


..Oikeasti kai JIPPO on about keskitason joukkue, korkeintaan... Saldo jokatapauksessa 7-0-2/21-6.

Nousijajoukkeella MP menee myös lujaa alkukaudesta ainakin vielä, kuten niin usein näillä tuppaa menemään. Saldo 4-4-1/14-11, päästetyt ei ole hyvää katsottavaa, mutta mm alkukaudesta tuli heti takkiin 0-4...Lisäksi kohdannut monia laadukkaita joukkueita.

Cupissa JIPPO kohdannut ypan lisäksi jonkun PaSan, blaah. MP:llä vähän kovempaa vastusta mm Inter josta kotona voitto viime kierroksella 3-2.

Sitten yhteenveto. JIPPO ei todellakaan ole niin hyvä mitä sarjatauluko esittää, kaukana siitä. Luulisi että tilastotappion mörkökin tulisi pikku hljaa katkaisemaan JIPPON "putkea". MP elää kai vielä nousijajoukkueen huumaa (tai sit ne oikeasti on noin hyviä) johon ajattelin tässä tarrata kiinni. Niin kauan kun menee lujaa niin ollaan mukana leikissä 8) Lisäksi luulisin että MP:lle on etua siitä että on ainakin maalilukemista ja peliraporteista päätellen joutunut enemmän vääntämään ja taistelemaan kuin MP jääkiekko lukemillaan (mm ekalla jaksolla jo jotain 3-0, loppulukemat 6-0). Eli yhteenvedon yhteenveto että nyt heikohko JIPPO saa pitkästä aikaa todella paljon kovempaa vastusta joukkueesta joka on tottunut vääntämään ja on perustasoltaan paljon parempi JIPPOA tällä hetkellä...


MP:n loukkaantumistilanteesta mulla ei ole mitää hajua, olettaisin että viikon tauolla oltaisiin saatu jo äijiä pystyyn. JIPPON kokoonpanosta ei myöskään mitää hajua.

Onko tämä sitten kertoimen 1.80 arvoista en osaa sanoa :?: Tarvittaisiin kuitenkin reilusti yli 50% prossaa :roll: Onko tässä muutenkaan mitään todellisia perusteita ja faktaa vai onko kaikki mielikuvituksen keksimää höpöä...

(Lukeeks tätä joku vielä :lol:)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Jipolla poissa Immo Eronen, Antti Kemmo, Arttu Pietilä ja Antti Rannan pelaaminen epävarmaa. Jipolla tosin on aika laaja rinki, monissa peleissä on ollut ennenkin poissa-oloja mitkä ei ole hirveästi kuitenkaan näkynyt, toki vastukset niissä peleissä on ollut ihan eri luokkaa kun tänään.
Nämä poissa-olot on kuitenkin aika pahoja. Keskikentän Eronen on ollut todella tärkeä Jipon pelin rakentelussa, Kemmo on ollut joukkueen tehokkaimpia miehiä ja Antti Ranta on ollut Jipon luottomiehiä laitalinkkinä.
MP:llä poissa kait ainoastaan puolustaja Kimmo Kurki.
Kyllä varmaan tuo 50% Mikkelille on aika lähellä, voihan se poissa-olojen kanssa olla hieman päällekin, mut ehkä 1,80 ei ihan vielä mulle riitä. Joka tapauksessa poissa-olot kääntävät kuppia MP:een suuntaan.

Jipon porukka on ehkä pelannut hieman yläkanttiin, mutta en usko et se hirveästi tuolta romahtaa. Itälohkossa kuusi ensimmäistä on omassa sarjassa ja loput pelaa alemmista sijoista. Itse lasken JJK:n ja Kingsin kovimmiksi ja Jippo, Huima, JKL U ja Warkaus ovat marssijärjestyksessä seuraavia. Näistä Jippo on kohdannut Kingsin kotona, mistä tuli 0-1 tappio karmean puolustuksen virheen vuoksi, muuten tasapelikin olisi ollut ihan oikeutettu kenttätapahtumiin nähden, JJK vei Jyväskylässä pelin lopussa pisteet ja Warkaus kaatui vieraissa 2-3.
Jipon joukkuella on laaja, suht laadukas, mutta hieman ehkä kokematon rinki. En usko et vielä tänä vuonna noususta kuitenkaan tosissaan taistellaan, mutta jos sama rinki pysyy kasassa, niin ensi vuonna jaksan jo siihen uskoa.

Eli mitään en vihjaa tuohon peliin, mutta mielestäni Jippo on kuitenkin asteen parempi, mitä Sputnik antaa ymmärtää. Ja vaikka kotiseudulta joukkue tuleekin, niin miksikään sen fanaatiseksi kannattajaksi en itseäni lue, eli omasta mielestä arvio ei ole puolueellinen. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

kyllä kai

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Inter pelasi parhaallaan MP:tä vastaan, mutta silti MP voitti 3-2..
ei tuossa luulisi Jipolla olevan paljon mahdollisuuksia.
Jippo on kyllä vahvistunut tietääkseni paljon sitten noiden aiempien statusten.
MP on kyllä vakuuttanut.
Koska MP ed. cup-voiton perusteella pärjää erittäin hyvin myös cup-peleissä.. kyllä tuo MP vierasvoitto pitäis olla liki 60 prosenttia ehkä enemmänkin?
Jos Jippo on petrannutkin, niin vielä enemmän on tuo MP.
Veikkauksen kerroin on 1,9 (vrt. nordicbet 1,75 mp)

mutta ei voi pelata singlenä.
(Tekaisin aamulla cup-vakion, laitoin MP:n yhdeksi varmoista)
jotain triviä pitänee tehdä mp kautta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


scales
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 15.06.2004, 22:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja scales »

HELP IN MATCH
KTP - Kuusankoski FC
Hepl in info this matches :?: :?: :?:
Unibet no tip

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Duunari
Jäsen
Viestit: 132
Liittynyt: 14.01.2003, 04:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Re: Suomen Cup 6. kierros

Viesti Kirjoittaja Duunari »

Sputnik kirjoitti:JIPPO - MP

Sputnik says : MP @1.80 :lol:
Ei hassumpaa! Vähän niinkuin ennen vanhaan. Ja kohtuu marginaalilla. Vilpittömät onnittelut kaikille jotka pelasivat. Meikäläiseltä jäi tällä kertaa väliin kun kesä on vaan kerran vuodessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Chronic
Jäsen
Viestit: 50
Liittynyt: 23.05.2004, 20:31
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Chronic »

Hyvä vinkki jota itsekin pelasin mutta 'apukohteet' kusivat. :evil:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”