Tänään on 22.06.2018, 13:02.

Veikkausliiga 6.6.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Veikkausliiga 6.6.

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Alustavat arviot, pieniä muutoksia tullee kunhan kokoonpanot selviää.

Koodi: Valitse kaikki

HJK – Jaro	
66-21-13
Tampere U – KooTeePee	
64-23-13
TP-47 – MyPa	
29-28-43
Hämeenlinna – TPS	
33-29-38
Inter – RoPS	
60-25-15
Jazz – Haka	
23-26-51
Lahti – Allianssi	
35-29-36
Parit pelit heti kärkeen:
Haka 0&-0,5 (1,794) Pinnacle 6/10
TPS (2,75) Unibet 3/10

- Jazzin kapeaa materiaalia koitellaan taas. Kapteeni Raukko sivussa pelikieltojen vuoksi ja Vesa Rantasen pelaaminen/peli kunto taas kysymysmerkki, viime pelissä pystyi pelaamaan puolet, miten sunnuntaina?
Jazz on tosin saanut levätä muutaman päivän Hakaa pitempään.
- TPS:iä pidän pienenä suosikkina Hämeenlinnaa vastaan, vaikka pieniä huolia silläkin on kokoonpanoissa. Pienellä pois.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Täysi kierros Veikkausliigaa edessä ja mikäs sen mukavampaa. Alustavat %-arviot ja kommentit.

Aika samoilla linjoilla shiirerin kanssa. muutamia näkemyseroja joita myöhemmin voin perustella tarkemmin, esim. Interillä jokunen prosentti vähemmän, ollut usein ylimielinen tuollaisia ropseja vastaan, Kotka taas on vakuuttanut mut ettei kuulu aivan sarjan heikoimpiin, muut ottelut aika samoissa lukemissa.

HJK Jaro 67 22 11 yli/alle 2,5 53 47
Hämeenlinna TPS 36 29 35 yli/alle 2,5 47 53
Inter RoPS 56 25 19 yli/alle 2,5 55 45
Jazz Haka 25 28 47 yli/alle 2,5 51 49
Lahti Allianssi 35 28 37 yli/alle 2,5 44 52
Tampere Utd KooTeePee 59 25 16 yli/alle 2,5 49 51
TP-47 MyPa 28 29 43 yli/alle 2,5 46 54


HJK Jaro 67 22 11 yli/alle 2,5 53 47

HJK hävisi tärkeän kärkipelin Allianssille 0-1, se oli mestarisuosikin ensimmäinen pistemenetys tällä kaudella, ja nyt vielä tärkeä hyökkääjä Kottila on pelikiellossa.
Vain 1 ottelun voittaneella Jarolla on alla kotitappio toiselle häntäjoukkueelle RoPS:lle ja alakanttiin vetäneellä Jarolla on potentiaalia nähtyä parempaan.
Varsinkin molempien joukkueiden puolustuspeli on alkukaudesta ollut odotettua heikompaa, Jarolle mennyt 6 maalia omiin kahdessa edellisessä, HJK:lle kaikki pahat lipsahdukset ovat sattuneet kauden vieraspeleissä.

Hämeenlinna TPS 36 29 35 yli/alle 2,5 47 53

Hämeenlinna sai taas turpaan, nyt Lahdelta vieraissa 0-1. Pelkkä taistelu ei riitä pisteille peräkkäisissä otteluissa parempiaan vastaan. Ongelmia täynnä olevan FC Hämeenlinnan suurimmat ongelmat alkukaudesta ovat olleet puolustuspelissä, ja sitten parissa viime pelissä kun joukkue on keskittynyt puolustamaan, ei potkua riitäkään enää hyökkäyspäähän. Sillä pääsee jo "lähelle voittoa" eli tasuriin tai niukkaan tappioon. Jos Hämeenlinna keskittyy hyökkäämään, puolustus vuotaa, jos puolustamaan, hyökkäyspeliin ei riitä lainkaan rahkeita, se kuvastaa hyvin joukkueen heikkoa materiaalia.
TPS:n kuntokäyrä on pahasti laskussa. Hyvän pisteputken jälkeen alla on 2 tappiollista ottelua ilman yhtään tehtyä maalia ja joukkue alkaa olla omalla paikallaan sarjataulukossa. Keskikentän poissaolot on vaikea korvata.

Inter RoPS 56 25 19 yli/alle 2,5 55 45

Normaalisti hyökkäysvoittoista peliä esittävällä Interillä on ollut ongelmia hyökkäyspelin toimivuudessa, sen takia joukkue onkin ajautunut tavallista enemmän puolustamaan. Ja se näyttää tuovan joukkueelle paremmin pisteitä!
RoPS:n maalivahti imi taas 2 kaukolaukausta, yläriman kautta selkään ja siitä maaliin yms. Ja sitä edellisessä pelissä livahti 5 palloa omiin. Kauaa ei voi enää puhua sattumasta, huonosta tuurista, vaan pikemminkin RoPS:n maalivahtikriisistä! Tästä tiedosta riemastuneena Inter saattaa lähteä taas kotiyleisönsä edessä hyökkäämään = over!

Jazz Haka 25 28 47 yli/alle 2,5 51 49

Jazzilla on alla 2 ottelua ilman voittoa, eikä homma nyt yhtään helpotu kun vastaan tulee pelijuonesta kiinni saanut Haka. Tämän ottelun käsikirjoitus on selvä: Jazz antaa suosiolla taitavamman Hakan pitää palloa, ja pyrkii iskemään vastaiskuilla. Ja Jazzin tuntien, vastaiskuja tulee paljon ja ne ovat hyviä, joten maalitilanteita nähdään molemmissa päissä kenttää kun kumpikaan ei pelkästään peruuttele. Haka on parhaimmillaan tilanteissa joissa vastustaja antaa sille tilaa pelata (kuten RoPS johdettuaan 1-0 ja ruvettuaan puolustamaan 9 miehellä, lopputulos: Haka paukutti 3 maalia), ja Jazz on parhaimmillaan otteluissa joissa saa usein riistää pallon kesken vastustajan pyörityksen ja pääsee nopealla vastaiskulla ylivoimahyökkäykseen, taitavan Piracaian johdolla.
Hakalla oli ongelmia maalinteossa, 4 tehtyä maalia TP-47:aa vastaan poisti paineita. Toisaalta tuollaisen maali-iloittelun jälkeen joukkueen maalinälkä saattaa olla vähäksi aikaa tyydytetty, toisaalta se taas antoi lisää itseluottamusta koko joukkueelle ja varsinkin hyökkäyspään pelaajille, joten edellisen ottelun vaikutus tässä kohtaa voi Hakalle olla plusmiinusnolla.

Lahti Allianssi 36 28 36 yli/alle 2,5 49 51

Tehottomuudesta kärsivä FC Lahti nappasi vapauttavan avausvoiton kotiyleisön edessä ja vielä pari kierrosta sitten liigan viimeisenä ilman voittoa olleena joukkueena Lahti kulkeekin nyt yhtäkkiä kahden ottelun voittoputkessa, vaikkei 1-0 voitot Hämeenlinnasta ja Jazzista ketään vakuuttaneetkaan. Sarjakärki Allianssi sytyttää ja Litmanen todennäköisesti haluaa tällaisessa pelissä pelata.
Taitava Allianssi johtaa Veikkausliigaa ja täysin ansaitusti. Joukkue pystyy vahvan keskikenttänsä avulla pelaamaan joko erittäin hyökkäysvoittoista peliä ja luomaan jatkuvasti hyviä maalintekopaikkoja, tai sitten halutessaan keskittymään tiukasti puolustuspeliin ja estämään vastustajan maalipaikat ja pelintekemisen lähes täysin. Jälkimmäisestä hyvä osoitus oli edellisen kierroksen 1-0 voitto tärkeässä ottelussa HJK:sta. HJK:ta vastaan Allianssi lähti tiukasti puolustamaan kuten aina kun kestomestarisuosikki Klubi on vastassa. Lahtea vastaan Allianssille maistuu varmasti taas enemmän hyökkäyspeli, ja koska Lahtikin haluaa tästä 3 pistettä ja uskoo myös saavansa sen, ei kumpikaan lähde pelkästään puolustamaan ja hakemaan vain tasapelipistettä = ottelun tasaisuudesta huolimatta maaliodotusarvo nousee korkeaksi.

Tampere Utd KooTeePee 59 25 16 yli/alle 2,5 49 51

TamU teki taas sen minkä parhaiten osaa: haki niukan voiton estämällä vastustajan pelinrakentelun.
KooTeePeen kotitaika ja neljän ottelun hieno pisteputki murtui kun joukkueen kapteeni oli sivussa. Kotka on kuitenkin osoittanut olevansa kovempi porukka kuin sarjan heikoimmat eikä putoaminen viime kauden tapaan näytä enää mitenkään todennäköiseltä, vaikka joukkue keikkuukin sarjataulukossa turhan korkealla kun on sijalla 4.
TamU:n suuri suosikkiasema nostaa hieman ottelun maaliodotusarvoa. Vaikka TamU pyrkiikin pitämään pelin aina hallussa ja tekemään peliä vahvasti puolustuksen kautta, niin tässä ottelussa kotijoukkueelle voi odottaa avautuvan keskimääräistä enemmän maalintekopaikkoja. Jos Kotka aikoo vähänkään hyökätä, niin joukkueen materiaalilla ei hoideta kovin hyvin molempiin suuntiin pelaamista tämän tasoista kotijoukkuetta vastaan.

TP-47 MyPa 28 29 43 yli/alle 2,5 46 54

Peräti 5 ottelua jaksoi nousijajoukkue hienosti painaa loppuun asti, mutta edellisen kierroksen vieraspelissä Hakaa vastaan ei puhtia ollut enää edes ottelun alussa. 4 maalia omiin ja ansaittu tappio. Ennen tätä Torniolla oli vain 1 niukka tappio ja muissa otteluissa joukkue oli taistellut pisteille asti.
MyPa hoiti ensimmäisen pohjoisen joukkueen kunnialla, ja jäi napapiirille odottelemaan toisen saman kaliiberin vastustajan kohtaamista. MyPa selvisi hyvin pahimmasta loukkaantumissumasta, ja napsi pisteitä vaikka keskikentän pelinrakentelu kärsikin. Nyt MyPa alkaa olla paremmassa iskussa ja katseet on suunnattu kohti sarjataulukon kärkipäätä.
MUTTA !! siinä piileekin juuri tämän ottelun mielenkiintoisin anti: jos MyPan katseet on liian tarkasti suunnattu kohti sarjan kärkeä, ja varsinkin seuraavan kierroksen huippusytyttävää kotiottelua HJK:ta vastaan, niin silloin tässä kohtaa voidaan puhua let-down ottelusta, ja TP-47 on vaarallinen kotikentällään jos etukäteen parempi joukkue ei ole täysin keskittynyt juuri tähän peliin. TP-47 kun on MyPaa vastaan syttynyt varmasti, eikä vähiten nöyryyttävän Haka-tappion johdosta!

ps. Rankingit ja enemmän joukkuekohtaisia perusteluja/näkemyksiä Ylikerroin.comin Veikkausliiga-rankingit -osiossa, jota päivitän aina kierroksen jälkeen tai silloin kun tarvetta.

EDIT: Lahti-Allianssi uudet prosentit koska Litmanen ei pelaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Mika Ässä, 06.06.2004, 13:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Mika Ässä kirjoitti: TPS:n kuntokäyrä on pahasti laskussa. Hyvän pisteputken jälkeen alla on 2 tappiollista ottelua ilman yhtään tehtyä maalia ja joukkue alkaa olla omalla paikallaan sarjataulukossa. Keskikentän poissaolot on vaikea korvata.

Noo kunto ja kuntokäyrä :roll: Ja vielä pahasti laskussa :shock: Ekassa viidessä pelissä maalit 9-3 ja vain yksi tappio. Noo okei, sitten kotkassa tuli rumat luvut, mutta IMO sen voi pistää vaikka pikkasen tuon TPS hyvän putken piikkiin, nouseehan se päähän...Eikä KTP ihan huonosti ole himassa pelannut, 2-0 Mypasta, 2-2 HJK:n kanssa (kun ei 2-0 johto pitänyt) ja sitten apinan raivolla TPS:sta 3-0...

TamU:a vastaan niukka tappio maalilla TamU:n onnenkantamoisella (koutsikin myönsi), kenttä paskana, TamU:n fyysinen ja helvetin kovaa puolustava joukkue vastassa niin that´s it!

Itse en nyt vielä laittais varsinaista kuntokäyrää näiden kahden pelin johdosta pahasti ainakaan laskuun 8) Hämeenlinnan pelin jälkeen vasta jos turpaan tulee :twisted:


Keskikentän poissaoloista samaa mieltä :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Omat luvut. Heittelen kommentteja lisää kun ehtii.

HJK – FF Jaro: 69% - 22% - 9%
TP47 – MyPa: 29% - 29% - 42%
Tampere Utd – KooTeePee: 62% - 24% - 14%
Lahti – AC Allianssi: 36% - 30% - 34%
FC Jazz – FC Haka: 21% - 26% - 53%
FC Inter – RoPS: 57% - 24% - 19%
FC Hämeenlinna – TPS: 37% - 30% - 33%

TPS omalla paikallaan ja keskikentän poissaoloista lähtee monta pykälää pois tässäkin pelissä, joka olisi muuten täysin 50-50. Jazzilla on tällä hetkellä vaikeaa mutta Haka oli siitäkin huolimatta koneella 50% suosikki, muutama pykälä tuli lisää käsityöstä.

Lahden oltava mun mielestä hyvin hienoinen suosikki, Slawuta tällä hetkellä liigan paras mokke. Maalioa ei voi mun mielestä yksinkertaisesti olla korkea koska Lahden puolustus pitää tosi hyvin (3 ed. peliä 0 päästettyä + huippukuntoinen mokke) ja Lahti on koko liigan huonoin viimeistelijä noin suhteessa maalipaikkoihin. Hämeenlinnaa vastaan puoli tusinaa tosi hyvää paikkaa taas kerran mutta ne ei vaan saa palloa häkkiin. Lahti jos saa 2 maalia vedän rastin seinään, jonka vuoksi tosi vaikea uskoa overiin.

RoPS:a tosiaan käy sääliksi, ykkösmokke imee kaiken ja kakkosmolari on loukkaantunut. Kylmää kyytiä tulee, prossat silti suht konservatiiviset. Kottila on mun mielestä ollut huono koko kauden joten en hänen poissaolostaan edes tiputtanut mitään pois klubilta. Jos Keke ei ole Allianssi-pelin jälkeen pitänyt palopuhetta niin ihme on = ärsytetty HJK. MyPan oltava selvä suosikki tässä, sen verran on perustasoissa eroa ja joukkue oli tosi hyvä RoPSia vastaan.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Mika Ässä kirjoitti:HJK Jaro 67 22 11 yli/alle 2,5 53 47

HJK hävisi tärkeän kärkipelin Allianssille 0-1, se oli mestarisuosikin ensimmäinen pistemenetys tällä kaudella, ja nyt vielä tärkeä hyökkääjä Kottila on pelikiellossa. Vain 1 ottelun voittaneella Jarolla on alla kotitappio toiselle häntäjoukkueelle RoPS:lle ja alakanttiin vetäneellä Jarolla on potentiaalia nähtyä parempaan. Varsinkin molempien joukkueiden puolustuspeli on alkukaudesta ollut odotettua heikompaa, Jarolle mennyt 6 maalia omiin kahdessa edellisessä, HJK:lle kaikki pahat lipsahdukset ovat sattuneet kauden vieraspeleissä.
Klubista vähän lisäkommenttia:

HJK:lta puuttunee Kottilan lisäksi Apa Turpeinen ja Grönlundin, Mäkelän ja Zenelin pelaaminen epävarmaa johtuen Finskin kovasta alustasta ja miesten vammoista. Pitkäaikaispotilaat Hakanpää ja Heinola ovat pääsemässä pikkuhiljaa mukaan harjoituksiin, mutta se ei peleissä vielä auta.

Eli hyökkäykseen on tarjolla (Kallio), Poulsen, Koivisto ja Mäkelä . Kottila on ollut sen verran tehoton, että hänen poissa ei haittaisi jos penkiltä löytyisi tehoja. Poulsen on ollut rehellisesti sanoen luokaton, Koivisto oli ihan ok TP-47 vastaan ja Mäkelä tulee varmaankin pelaamaan vasta 70.minuutilla. Kallio ei pelanne todennäköisesti hyökkäyksessä vaan alempana. Turpeisin poissaolo on paha isku, sillä hän on pelannut alkukauden hyvin ollen yksi Klubin onnistujista Eremenko juniorin ja Jensenin ohella. Jos Grönlund ja Zeneli eivät pääse avaukseen niin kentällä tullaan näkemään jälleen aika nuori joukkue, joka tulee tekemään paljon virheitä.

HJK on päästänyt tällä kaudella maalin kaikissa muissa peleissä paitsi Hakaa vastaan ja lipsahduksia on nähty tällä kaudella kotonakin edellistä kautta paljon enemmän ja ainoastaan hyvä tuuri ja Vilnrotter ovat estäneet vastustajien lisämaalit. Eremenkosta sen verran, että vaikka junnu onkin joukkueen sielu tällä hetkellä niin hänen pelaamisensa tyrehdyttää joukkueen pelin ajoittain, kun hän ei malta luopua pallosta ajoissa. Henkilökohtaiselta tasoltaan hän on ylivoimainen kentällä, mutta niinkuin monesti mainittu hän pelaa omaan pussiinsa ei joukkueen (pussiin?).

Poissaolijoitten osalta molemmilla joukkueilla pahoja poissaoloja. Miten käy maalidotusarvolle kun molemmilla puutteita hyökkäyksessä ja puolustuksessa? Peli vaikuttaa aika selvälle, vaikka HJK:lla onkin pahoja puutteita.
.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KXJ
Jäsen
Viestit: 45
Liittynyt: 23.01.2004, 15:47
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja KXJ »

HJK - Jaro 65 20 15 O/U 57 43
Hlinna - TPS 33 29 38 O/U 49 51
Inter - Rops 61 22 17 O/U 56 44
Jazz - Haka 27 29 44 O/U 48 52
Lahti - Allianssi 34 31 35 O/U 45 55
Tampere - KTP 62 23 15 O/U 52 48
TP47 - Mypa 30 31 39 O/U 45 55

Suurimmat näkemyserot tulevat Jazz-Haka ja Inter-Rops otteluun. Jazz arviostani pidän kiinni ainakin toistaiseksi. Joukkue ei ole huonoimpia. Toisen ottelun kovat lukemat johtuvat Interin arvostamisesta. Kaikki pitänevät Ropsia huonoimpana tai toiseksi huonoimpana joukkueena. Inter on pelannut tällä kaudella muullakin kuin taidokkailla yksilöillä. Tullee taistelemaan mitaleista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Prosentit:
Lahti - Allianssi 36 30 34 U2.5 57
Jazz - Haka 31 27 43 U2.5 57
HJK - Jaro 64 20 13 U2.5 40
TamU - Kooteepee 50 27 23 U2.5 55
TP-47 - Mypa 32 24 44 U2.5 59
Inter - Rops 59 19 21 U2.5 50
Hämeenlinna - TPS 38 26 36 U2.5 58

Pelit editoidaan myöhemmn

EDIT:
FC Inter - Rops x2 expekt 2.9 12.7€
FC Jazz - Haka 1x expekt 1.95 15€
TamU - Kooteepee x2 expekt 2.7 26,4€
FC Jazz - Fc haka U2.5 expekt 1.95 15€
FC hämeenlinna - tps U2.5 Nordicbet 1.85 11€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Eetvartti, 06.06.2004, 08:12. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja linkku »

HJK Jaro 64 22 13
FC Hämeenlinna TPS 35 27 38
FC Inter RoPS 60 21 18
FC Jazz FC Haka 19 22 59
FC Lahti AC Allianssi 32 30 39
Tampere FC KooTeePee 67 22 11
TP-47 MyPa 30 26 43

Eipä hirveesti ehdi kommentoida.
Jazz ei ole edelleenkään esittänyt mielestäni sellaisia otteita, että sen kuuluisi nousta pois tuolta kolmen viimesen joukosta mun rankingissa.
Tampere on mun papereissa ykkönen tällä hetkellä ja KooTeePee ei ole kyllä sarjataulukon sijoilla mun rankingissa.

Kyllähän noista taas pelejä saa.

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10496
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +347.03 yks.

Palautus%: 120.26%

Panosten ka: 1.60 yks.

Vetoja: 1068

Pisteitä: 2906
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Näistä jotain settiä...

Tepsi tahkonnut hyvät pojot tauluun tasoonsa nähden mutta en näe mitään syytä asettaa sitä suosikiksi yhtä huonoa hämpyä vastaan vieraissa. Tämä lienee näitä pelejä, jossa vieras on heikompi toista heikkoa vastaan. Hämeenlinnasta löytyy mun pelimerkit. Seuraavaan potilaaseen, FC Lahteen... AC Allianssi on kärjistäen valovuoden edellä sitä "jalatonta" FC Lahtea jota tässä kohtalaisen moneen suuntaan olen yrittänyt selventää. Allianssi altavastaaja? Ei ole! Ai niin, Allianssi vei Klubia joten ne joiden prosentit puoltaa Allianssin pelaamista niin nopeasti ottamaan mitä on jäljelllä. Essarin läpikäyneenä ja pelit läpi tutkineena se Lahti u1.5 joka pelissä ei edes enää tunnu mahdottomalta toiveelta :lol:... 3000 kerroin, saanko mä pojat 15 000 vai häviän femman :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

näillä yritetää :lol:

HJK-Jaro 63 21 16
Hämeelinna-TPS 34 30 36
Inter-Rops 62 21 17
Jazz-Haka 28 28 44
Lahti-Allianssi 35 29 36
Tampere-Kooteepee 56 25 19
TP-47-Mypa 31 29 40

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FYSI
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 29.08.2003, 16:12
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja FYSI »

HJK - FF Jaro 64-24-12
FC Hämeenlinna - TPS 37-29-34
FC Inter - RoPS 60-22-18
FC Jazz - FC Haka 20-26-54
FC Lahti - AC Allianssi 44-28-28
Tampere - FC KooTeePee 69-21-11
TP-47 - MyPa 33-28-39

Paljoa en anna alkukauden meriiteille noissa merkitystä. Esim. KTP ja Jazz ovat kaavailluissani todella pohjalla. Näillä prosenteilla myös Veikkaukselta löytyy runsaasti pelattavaa.

Jaro OA 1.22
Hämeenlinna OA 1.09
RoPS OA 1.04
Haka OA 1.08
Lahti OA 1.17
Tamu OA 1.07

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

HJK - Jaro 70 21 9
Hämeenlinna - TPS 35 28 37
Inter - RoPS 62 24 14
Jazz - Haka 22 27 51
Lahti - Allianssi 35 29 36
Tampere - KooTeePee 64 24 12
TP-47 - MyPa 30 28 42


Tampereen ja Kotkan tasoero tietenkin isompi, kuin mitä KooTeePeen sarjasijoituksesta voisi päätellä. Tampere vahva kotonaan ja huippuvireessä hyvin Veikkausliigapelit pienen tauon jälkeen aloittanutta Antti Pohjaa myöden. Kotiriippuvainen KooTeePee pelannut yllättävän hyvin myös pelillisesti varsinkin kotonaan, mutta nyt joukkueella on paha ottelu edessään.

Haka oli hyvä radiosta nähtynä ja kuulemma myös tv:stäkin. Jazzille erittäin tärkeän Vesa Rantasen pelikuntoa koskevia tietoja odotellaan. Nyt prossat sen mukaan, että Rantanen ei pelaa. Katsellaan huomenna uudelleen. Tähän ei vielä nyt uskalla peliä laittaa.

Interille en kyllä saa viitosella alkavaa prossaa oikeen väkisin vääntämälläkään, vaikkakin Alvarez puuttuu kokoonpanosta edelleen. Luen RoPSin tällä hetkellä sarjan kahden huonoimman joukkueen joukkoon, eikä vähiten erittäin epävarmalla tyylillä pelaavan maalivahti Marjanovicin takia. Välillä mies tekee hienoja pelastuksia, mutta välillä taas menee todella, todella helppoja maaleja. Interiä vastaan maalissa saattaakin pelata vanha Rakuunakassari Tero Mäkäläinen. Ei hän ainakaan heikompi ole kuin epävarma Marijanovic, mutta eipä järin paljon parannustakaan ole luvassa.

HJK:lle tuli sitten tuollaiset lukemat. Normaalitilanteessa tämä olis mulla tietty piirun alempana, mutta Jaron heikot otteet pakottavat reagoimaan alkurankkeihin ja voimasuhteisiin. Lisänä on vielä HJK:n kova kotietu ja Jaron pienoinen ujous vieraskentällä. Jaron ohessa HJK:lla toki omat ongelmansa, mutta äärimmäisen ärsytettynä joukkue tähän otteluun tulee eikä taistelutahtoa kyllä varmasti puutu. Jazzia ja Torniota vastaan mulla oli 73%, sinne saakka en kuitenkaan mene, on Jaro noita kahta sekä sarjasijoitustaan parempi sakki kuitenkin. Se taso vaan pitäisi näyttää myös kentällä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Joitain pieniä eroja, mutta ei sen kummempia. Vetotarjonta poikkeuksellisen niukkaa.

Jun 6, 2004 HJK - Jaro 67 % 21 % 12 %
54 % 2,5 46 %

Hämeenlinna - TPS 35 % 28 % 37 %
47 % 2,5 53 %

Inter - RoPS 62 % 22 % 16 %
57 % 2,5 43 %

Jazz - Haka 22 % 27 % 51 %
48 % 2,5 52 %

Lahti - Allianssi 35 % 30 % 35 %
45 % 2,5 55 %

Tampere_Utd - KooTeePee 63 % 24 % 13 %
48 % 2,5 52 %

TP-47 - MyPa 27 % 28 % 45 %
47 % 2,5 53 %

HJK-Jaro 2 11,00 12% Expekt 1/10
HJK-Jaro x 4,70* 21% Betfair 0,5/10
Inter-RoPS o2,5 1,84 57% Pinnacle 3/10
TP-47-MyPa 2 2,35 45% PAF 2/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olazabal
Jäsen
Viestit: 641
Liittynyt: 06.02.2003, 16:08
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Olazabal »

Jun 6 HJK - Jaro 66 % 22 % 12 %
Jun 6 Hämeenlinna - TPS 36 % 30 % 34 %
Jun 6 Inter - RoPS 57 % 24 % 19 %
Jun 6 Jazz - Haka 25 % 26 % 49 %
Jun 6 Lahti - Allianssi 35 % 30 % 35 %
Jun 6 Tampere - KooTeePee 66 % 21 % 13 %
Jun 6 TP-47 - MyPa 29 % 28 % 43 %

---
jaro 11,00 @ expekt 3,9€
rops 7,75 @ expekt 8,6€
tamu 1,55 @ paf 5,1€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olazabal
Jäsen
Viestit: 641
Liittynyt: 06.02.2003, 16:08
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Olazabal »

Litti ei pelaa, uudet lukemat:

Lahti-Allianssi 34-30-36

pinnacelle:
allianssi pk 2,14 9,7€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Olazabal kirjoitti:Litti ei pelaa, uudet lukemat:

Lahti-Allianssi 34-30-36

pinnacelle:
allianssi pk 2,14 9,7€
Eikä myöskään Allianssin Sillanpää joten mun lukemat ei muutu. Toiseksi Litin poissaolo tai kentälläolo ei mun mielestä muuta Lahden prosentteja mihinkään suuntaan kun ei ole oikein mitään selvyyttä onko se äijä plussa vai miinus.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


säm
Jäsen
Viestit: 14
Liittynyt: 07.04.2004, 19:55
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja säm »

Ei siitä äijästä ota selvää (Litti).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

No taas se meni..

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tässäpä vähän ajatuksia peleistä.

HJK - Jaro
HJK siis munasi täysin touhun Allianssia vastaan ja olisi hyvin voinut hävitä 3-0. Eremenko jr:lla oli paska päivä ja saman tien koko joukkueen peli sekosi. Kottilan turhautuminen omaan jalattomuuteensa näkyi lopussa kun mies hankki aivan idioottimaisen punaisen ja on poissa tästä pelistä. Tosi surkea esitys siis klubilta, kauden huonoin, joten ryhdistäytyminen lienee luvassa. Klubin kokoonpano tosi sekava, poissa ainakin Kottila, Turpeinen, Heinola & Hakanpää. Lisäksi Zeneli, Grönlund ja Mäkelä ovat täysiä arvoituksia. Jarolla ollut 1,5 viikon tauko, takana tappio RoPS:lle joka oli vieläpä ansaittu. Joukkueen materiaali ei erityisen leveä ole ja todella tuskaisia poissaoloja: joukkueen paras hyökkääjä, paras keskikenttämies ja paras pakki edelleen poissa! Eli Wargh & Venäläinen & Helkala. Finnair-stadiumin tekonurmi antaa vielä lisäetua klubille kuten tiedossa on.

TP47-MyPa
MyPa hankki ansaitun voiton RoPS:sta, pelasi tosi hyvin vaikka RoPS:n mokke munasikin taas pari maalia. Joukkue ei ole välillä palannut etelään vaan on majoittunut pohjoiseen jotta järjetöntä matkailua ei tulisi liikaa. Keskikentän ongelmat alkavat helpottaa ja poissa on enää Denis Volodin, joskin MyPa pelasi RoPS:a vastaan melko erikoisella miehistöllä: aloituksesta puuttuivat Puhakainen, Hernesniemi, Tauriainen, Kuparinen ja Zukic. Mutta vaihdossa ko. herrat olivat ja hyvin peli kulki näköjään ilmankin. TP47 sössi puolustuspelinsä totaalisesti Hakaa vastaan ja lienee tarkentuu nyt. Poissaolot menee tässä aika tasan, ei mitään muutoksia prosentteihin sieltä kautta.

Hämeenlinna-TPS
HML on parissa viime pelissään ollut suht pirteä mutta ei saanu Lahtea vastaan taas mitään aikaan ja hävisi ansaitusti. Kotijoukkueella oli siinä selkeästi parempia paikkoja ja ottelu olisi voinut olla vaikka 3-0. TPS otti neniinsä TamU:lta tiukassa matsissa ja ei mahtanut mitään Tampereen puolustukselle. Toisella jaksolla kärjet olivat varmaan puoli tuntia koskematta edes palloon. Heinikangas palaa pelikiellosta, Kasper Hämäläinen on pitkään poissa. Hämeenlinnalta poissa keskikentältä Jukka Vanninen joka on menetys, mutta siitäkin huolimatta näkisin kotijoukkueen pienenä suosikkina. Tosi tärkeä peli Hämeenlinnalle ja TPS kuuluu ehdottomasti niihin vastuksiin jotka sen pitäisi pystyä voittamaan (jos meinaavat säilyä) tai ainakin saada yksi piste. TPS on hyvän alun jälkeen hyytynyt pahasti, KooTeePee-matsi oli todella paska ja TamU:a vastaan oltiin yhtä aseettomia. Hämeenlinna-peli selvästi näitä kahta helpompi.

FC Inter - RoPS
Inter haki 0-1 voiton Kotkasta ja joukkueella oli vara tyriä jopa yksi rankkarikin ekalla jaksolla. Nyt vastassa selvästi helpompi vastus RoPS, jonka "ykkös"mokke Marijanovic lahjoittelee pisteitä solkenaan vastustajille. MyPaa vastaan taas pahoja virheitä ja tämän myötä koko joukkueen peli on tukossa. Nyt kakkosmokke Mäkäläinen pitäisi olla pelikunnossa ja aivan varmasti isketään kehiin jos vain pystyy pelaamaan. Interiltä poissa Alvarez pelikiellon vuoksi, muuten ykkösmiehitys kuten RoPS:llakin. Rovaniemi lähtenee taas tiukasti puolustaen tekemään vastaiskuja mutta kyllä tulee vaikea peli, RoPS:lla on homma tuskaa juuri nyt kun edes kotona ei tule voittoja. Inter ei kuitenkaan ole mikään HJK:n tai Hakan tasoinen joukkue vaan selvästi niitä alempana, joten siitä ei sovi tehdä tässä mitään megaluokan suosikkia. Järki mukana.

Jazz-Haka
Jazz:lla oli vaikeaa jo Lahtea vastaan eikä homma helpotu pätkän vertaa kun megahyvän pelin TP47 vastaan vetänyt Haka tulee kylään. Haka olisi voinut tehdä 5-6 maalia ja Torkkelin paluu piristi peliä kovasti. Karjalainen puuttuu edelleen mutta en usko että se tässä pelissä hirveästi syö voimasuhteita, kun Jazzilta on pahemmat puutteet jotka kyllä järsivät lujaa kapeaa materiaalia. Raukko on pelikiellossa, Ruisniemi myös poissa kuten myös Vesa Rantanen puolustuksesta. Rantanen saatta taas aloittaa mutta pelannee taas 30-45 min maksimissaan. Näkisin että Haka on tällä hetkellä kovasti porilaisia edellä ja ihmetykseni on aika iso jos tämä päättyy johonkin muuhun kuin vierasvoittoon.

Lahti-Allianssi
Litmas-keskustelua käytiinkin jo ja mies ei pelaa, mutta palettia tasoittaa Allianssin ykkösmoken Sillanpään poissaolo jonka Kottila nohevana poikana teloi. Lahdella on tällä hetkellä liigan paras mokke Slawuta joka torjunnoillaan rauhoittaa koko puolustuslinjaa ja nollapelejä vain tulee. Joukkueen ongelmana on kuitenkin maalinteko ja Lahti ei varmaankaan tule 1 maalia enempää tekemään ennen kuin se kunnon kärki hankitaan. Allianssi parantaa kuin sika juoksuaan ja joukkue alkaa pikkuhiljaa lunastaa sille kasattuja odotuksia. Tosi hyvä esitys klubia vastaan jatkona MyPa-voitosta ja ansaittu liigan kärkipaikka. Koko joukkueen puolustus toimii hyvin kuten myös pelinrakentelu, tosi tasainen matsi luvassa ja vaikea kaivaa kumpaakaan tässä ihmeemmäksi suosikiksi.

TamU-KooTeePee
TamU noussut varmalla puolustuspelillä kauden avaustappion jälkeen kohinalla taulukossa sinne sijoille mihin se kuuluu. Jos joukkue hommaisi Lahden tapaan yhden kunnon kärjen se voisi haastaa tosissaan HJK:n ja Hakan. Puolustuspää pitää kuin muuri mutta joukkueen ongelmat ovatkin enemmän hyökkäyspäässä. KooTeePee taipui Interille loistavan TPS-pelin jälkeen, missä oli opetuksena taas olla ylireagoimatta liikaa pariin tulokseen. Kotka kuuluu taulukon alapäähän ja suoritustaso heittelee paljon pelistä toiseen. Kapteeni Väisänen palaa kehiin ja KooTeePee lähtenee taas tutulla fyysisellä pelillä rikkomaan TamU:n pelinrakentelua. Ei mitään merkittäviä poissaoloja kummallakaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Neo, 06.06.2004, 13:21. Yhteensä muokattu 4 kertaa.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Neo kirjoitti:Toiseksi Litin poissaolo tai kentälläolo ei mun mielestä muuta Lahden prosentteja mihinkään suuntaan kun ei ole oikein mitään selvyyttä onko se äijä plussa vai miinus.
mä sanoisin että Litmasen pelaaminen/poissaolo muuttaisi aina prosentteja, vaikka Litti pelaisi missä tahansa Veikkausliigan joukkueessa, niin taitavasta pelaajasta on kuitenkin PARHAIMMILLAAN kyse, Suomen oloissa.
harmillistahan se on jos ei Litti ole juuri koskaan pelikunnossa FC Lahden peleissä, mutta olen aina valmis korjaamaan omia %-arvioita JOS saan tietää että Litmanen onkin yhtäkkiä ja yllättäen 100% pelikunnossa ja pelaa avauksessa, tai JOS mies puuttuu kokoonpanosta.
luulin että Litti pelaa, Lahti oli suosikki, nyt korjaan Allianssin niukaksi vierassuosikiksi.
eli tämän lyhyen alkukauden perusteella voisi ehkä olla perusteltua sanoa ettei Litistä tiedä onko plussa vai miinus joukkueelle, mutta pelaajan taidot huomioon ottaen, on ISO PLUSSA :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 536
Liittynyt: 24.01.2004, 15:38
Pisteitä: 19
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Kyllä näin on. Ja kuten Suomi - Ruotsi pelissä nähtiin niin kyllä syötöt löytää edelleen hyvin perille, kunhan kuviot saadaan Lahdessa kuntoon, niin eiköhän ala tulosta tulla. Mutta eka pitäisi olla joku jolle syöttää :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Player1
Jäsen
Viestit: 105
Liittynyt: 03.04.2004, 20:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Player1 »

Litmasesta vielä. Ennemmin tai myöhemmin Litmanen tulee tällä kaudella ratkaisemaan omalla henkilökohtaisella panoksellaan Lahdelle pelejä. Ottaa kentän haltuunsa ja antaa kansalle vähän showta. Jakaa sellaisia syöttöjä, että puujalkaisin ja puupäisinkin kaveri tekee niistä maaleja. Tai tekee maalit vaikka itse. Jos Litmanen olisi pelannut tässä pelissä, mielestäni Veikkauksen Lahti -1 7.40 olisi ollut todella hyvä pelivalinta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mara
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 06.02.2004, 13:15
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja mara »

Nyt olen joko minä yössä tai muut pelurit :oops: Mahtavassa iskussa olevasta Allianssista saa 2,9-kertoimia? Lahti ei ole koko kaudella suuremmin vakuuttanut, joten itse ainakin tuuppaan setelitukun menemään Alleihin. Esimerkiksi meidän rakas veikkaus antaa vain 2,30-kertoimen Allianssille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Päivitetyt prossat pariin peliin:

Lahti - Allianssi 36 % 29 % 35 %
TP-47 - MyPa 27 % 28 % 45 %

Loput pelit:
Allianssi +0,25 (1,826) Pinnacle 5/10
Mypa -0,25 (2,00) Pinnacle 3/10

- Allianssilla Sillanpään puuttuminen tuo kysymysmerkkejä, mutta Pinnaclella on mielestäni ylireagoitu.
- Mypaa nostin kahdella prossalla, koska terveystilanne paranee siellä koko ajan ja Torniolla taas jonkun verran kp huolia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 558
Liittynyt: 23.01.2004, 16:52
Pisteitä: 62

Viesti Kirjoittaja KR »

Neo kirjoitti:Eikä myöskään Allianssin Sillanpää joten mun lukemat ei muutu. Toiseksi Litin poissaolo tai kentälläolo ei mun mielestä muuta Lahden prosentteja mihinkään suuntaan kun ei ole oikein mitään selvyyttä onko se äijä plussa vai miinus.

T: Neo
Voisin sanoa olevani "hieman" eri mieltä. Litmanenko olisi miinusmerkkinen pelaaja joukkueelle tai Sillanpään poissaolo ei merkitse mitään? Taitaa nyt "numerologia" viedä voiton jäsen Neon ajattelumalleissa. Allianssin turvatakuuksi ei kai Maanojaa tai Forströmia voi kutsua??? Kyllä siinä täysin kokemattomilla maalivahdeilla riittää säätämistä kun vaikkapa juuri Litmanen kieroilee 17m vaparia. Maanojallahan on toki kokemusta 17:sta, se on kai hänen ikänsä.

Edit: luettuani uudestaan taisin ymmärtää väärin tuon Sillanpää osuuden, jääköön tämä viesti kuitenkin tähän.... Kyllä kaikkiaan Lahden mahdollisuudet paranevat selvästi Sillanpään takia/ansiosta
-KR-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Lisäveto:
HJK-Jaro 2 +1,5 2,00 57% Pinnacle 1,5/10
HJK-Jaro u2,75 2,12 52% Pinnacle 4/10

Muutama muu lisäveto saattaa vielä tulla.

Edit:
Inter-RoPS 2 +1,0 2,10 52% Pinnacle 4/10

Edit2.:
Jazz-Haka u2,5 2,00 52% Pinnacle 2/10
Lahti-Allianssi 2 +0,25 1,83 58% Pinnacle 4/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut JussiQ, 06.06.2004, 16:10. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”