Tänään on 22.06.2018, 12:51.

Jalkapallon EM-kisojen maalikuningas

Keskustelua jalkapallosta.
Viestiketju Lukittu

Jalkapallon EM-kisojen maalikuningas

Äänestys päättyi 03.06.2004, 23:53

Henry
52
30%
Pauleta
11
6%
Owen
4
2%
Raul
18
10%
Vieri
14
8%
Trezeguet
4
2%
Totti
3
2%
Nedved
3
2%
van Nistelrooy
24
14%
Muu
43
24%
 
Ääniä yhteensä: 176

Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Jalkapallon EM-kisojen maalikuningas

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

Kuka on maalikuningas?

Tuomo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ade
Jäsen
Viestit: 251
Liittynyt: 13.02.2003, 11:05
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ade »

Henrik Larsson joka muuten saa kertoimen 67 victor chandlerillä..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

ALLIN!

Minikommentit


Joup
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 03.02.2004, 18:19
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Joup »

Henry on oman rankingini suosikki jos jatkaa samanlaisia esityksiä mitä Tykkimiesten paidassa. Sen jälkeen tulee tasaista, ehkä joku italialainen tai sitten Hollannin pitkälle edetessä van Nistelrooy tai tai tai...

Tähänkin asiaan vaikuttaa ihan se miten pitkälle joukkueet selviytyy. Toki pitemmälle seilviytyneen joukkueen pelaajilla on paremmat mahikset kuin alkulohkoon tai puolivälieriin jääneet, of koors. Laitanpa vaikka joka maalta omat suosikkini maaliparoniksi, tosin vain niiltä jotka mielestäni omaavat saumat välieriin asti:

Ranska: Henry(tai sitten Trezeguet)
Italia: Sanotaan nyt vaikkapa Vieri, Italia on itselleni vielä hämärän peitossa.
Espanja: Raul, ehkä Morientes jos säilyttää kovissa peleissä tasonsa
Portugali: Ei harmainta aavistustakaan, sanotaan vaikka Pauleta tai Nuno Gomes
Hollanti: Ruud van Nistelrooy
Tshekki: Koller tai Nedved, kunnon sylkijä puuttuu mielestäni, vai onko jotain mennyt ohi?
Englanti: Owen, seuraavaan viimeistelijään jo pitkä kuilu
Saksa: Kuranyi, loput hyökkääjät jotain aivan käsittämätöntä, kuten peli Maltaa vastaan antoi minulle käsitystä, ainoa maalin tehnyt hyökkääjä Bobic ja sekin viimeisellä minuutilla. Musta hevonen ehkä Ballack?

Nyt jos aletaan hakea jotain TODELLA isoa paukkua niin:

Tanska: J. D. Thomasson
Ruotsi: Henke tai Zlatan

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Joup lateli aika hyvät nimet ja pitää itse vetää kyllä jokunen maalikuningasveto kisojen aikana sisään. Tärkeinä pointteina tosiaan näkisin:
1) Pelaa joukkueessa joka selviää ainakin ensimmäisesti jatkokiekasta jatkoon. Muussa tapauksessa tarvitaan joku hattutemppu tai vastaava alkusarjassa. En lähtisi esim. Latvian miehestä tekemään maalikuningasta.
2) Ampuu joukkueen pilkut! Tämä on tärkeä, sillä pelejä on tosi vähän joten tuskin tulee 1 maalin eroa ja veikkaisin että maalikuningas-titteli tullaan jakamaan. Kyllä 1 tai 2 rangaistuspotkua matkan varrella tulee jos joukkue menee finaaliin asti.
3) Pelaa joukkueessa jossa on hyvä keskikenttä takana rakentamssa paikkoja ettei joukkue pelaa liian puolustavaa pelityyliä.

Mun mielestä RVN olisi hyvä ehdokas, Raul muuten mutta Espanja pelannee itsensä ulos jo kättelyssä.

Yllätysnimi ehdottomasti J.D Tomasson jos uskoo Tanskan menevän lohkostaan jatkoon, mutta kysymys herää ketä vastaan hän iskee maaalit? Alkulohkossa tulee Italia & Ruotsi jotka ei mitään kuraporukoita ole puolustamaan, Bulgariaa vastaan pari voisi tullakin. Ruotsiin en usko itse yhtään ja lähtisin hakemaan maalikuningasta joukkueesta jossa ko. pelaaja on nimenomaan selkeä ykköskärki jolle paikat pelataan, Zlatan & Larsson tekevät tod.näk. molemmat maalin-pari.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Joup
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 03.02.2004, 18:19
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Joup »

Jos nyt haetaan sitä joukkuetta mikä pääsee pitkälle(tai sanotaanko että on hyvät mahdollisuudet), sillä on hyvät pelaajat ruokkimassa kärkeä ja loistava kärki(HUOM! 1 KÄRKI!). Tähän kuvaukseen mielestäni sopii vain Hollanti ja RvN ilman hurjaa tunarointia.

Ranskalla on todellakin kaksi potentiaalista maalintekijää ja Henry (tai Trezeguet) niitä kaikkia maaleja tuskin viimeistelee ja maalintekijöitä löytyy myös keskikentältä. En ole ihan varma kuka Ranskan pilkut laukoo, mutta jos se on joku muu kuin Henry tai Trezeguet, kuninkuus menee toiselle joukkueelle.

Sitten on todellakin Espanja joka perinteiden mukaisesti tunaroinee itsensä ulos vähintään puolivälierissä, ehkä jopa alkulohkossa, ja siihen mennessä tuskin Raulikaan ilman pilkkusumaa tai jotain muuta vastaavaa saa tarpeeksi maaleja.

Italia on vähän outo vielä. Käsittääkseni sieltäkin löytyy tasainen massa, Vieri, ampuuko pilkut vai kuka? Sekin ratkaisee italialaiskärjille paljon.

Owen... Äääh, kun muistaa minkä maalainen herra on. Forget it..

Saksa, harmaata massaa viimeistely. Njet.

Tsekki, kts. Saksa.

Portugali, tuskin Pauleta tai joku muu intoutuu ihan sooloilemaan.

Jon Dahl, mutta se onkin juutti prkl, niin joukkue vie mahikset. Tuntee tosin italialaisten puolustajat, ainakin Nestan. Pystyykö hyödyntämään heidän heikkoudet, jos ne tuntee? Ruotsia ja Bulgariaa maalinteko astetta helpompaa.

Eli nyt pohdittuani tarkasti rankingini kärjestä löytyy tasoissa RvN sekä Henry. Lopuilla ei liene mahdollisuuksia ilman hurjia yilyöntejä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


1x2
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 13.02.2003, 01:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Joitain ajatuksia

Viesti Kirjoittaja 1x2 »

Maalikuninkuus riippuu vähemmän lohkojaoista kuin MM-kisoissa. Suuria heittopusseja ei ole mukana (tyyliin Klosen hattutemppu? Saudeja vastaan) joten tosiaan kannattaa katsella sen mukaan minkä joukkueiden uskoo etenevän turnauksessa pitkälle.

Omia ajatusta tuosta annetusta listasta

Henry - Ranska jatkaa lohkostaan ja Henry päävastuussa maalinteossa, alkulohko helpohko joten maaleja luulisi tulevan kohtuullisesti

Pauleta - Pakko myöntää ettei ole tarkkaa tietoa siitä miten joukkueen maalinteko jakautuu, alkulohko ei kaikista vaativin ja mm. Venäjän puolustusongelmien ansiosta maaleja lohkossa voi tulla paljonkin? Mahdollisesti jatkaa lohkostaan.

Owen - Keskikentä hyvä, joukkueen ainut kärki. Ei pysty pelaamaan yksin kärjessä ja taktiikka ei vielä selvillä, saattaa pudota jo alkulohkossa. Ei missään nimessä maalikuingas.

Raul - Helppo lohko mutta ikuinen kisapuppeli kuitenkin joukkueena kyseessä. Runsasmaalinen lohko mutten usko Espanjan kovin pitkälle etenevän. Erinomainen pelaaja, kuitenkin epätodennäköistä että olisi maalikuningas. Ampuuko enää pilkkuja?

Vieri - Italia käsittääkseni pelannut jo hieman hyökkäävämmin ja Vieri loistava hyökkääjä. Lohko aikamoinen arvoitus etukäteen ajatellen, Italia kuitenkin jatkaa. Perinteisesti Italia tehnyt vähän maaleja mutta mutta... mahdollista kuitenkin. Maalaa päällä ja jalalla muttei yksin vastuussa maalinteosta.

Trezeguet - Ei tule tapahtumaan ellei Henry loukkaannu. Toki lyhyet kisat ym mutta siltikin epätodennäköistä. Toki puhtaampi viimeistelijä noista kahdesta mutta tekee silti vähemmän kuin Henry?

Totti - Ampuuko pilkut? Jos niin mahdollista, muuten ei. Enemmän kuitenkin järjestelijänä kuin viimeistelijänä.

Nedved - Ei todellakaan. Ei ole viimeistelyvastuussa vaan pelintekijänä/laidalla, harvoin sieltä on maalikuninkaaksi noustu missään joukkueessa? Tiukka alkulohko jossa ei maaleilla juhlita vaikka saattaakin Hollannin löylyttää rumasti.

van Nistelrooy - Hollanti ei onnistu luomaan tarpeeksi paikkoja jotta polle onnistuisi tökkimään vitosesta sisään. Saksa ja Tsekki pahat vastustajat joten voi jäädä alkulohkoon, Latvia puolustaa ja iskee vastaiskuin. Ei osaa luoda paikkoja eikä iskeä 16 ulkopuolelta, räkämaalien erikoismies (plussaa tavallaan) mutta maalikuninkaaksi ei riitä.


Mustia hevosia (siis todella puskista)

Baros jolla käsittääkseni hyvä suhde maaottelut/maalit mutta riittäkö Tsekin potku? Hyvä kärki pelaavassa joukkueessa, etukäteen ajateltuna jopa lohkon parhaassa joukkueessa?

Kroatia saattaa mennä Englannin kustannuksella jatkoon mutta onhan se Prso kuitenkin köykäinen ja yksipuolinen.[/b]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cacmac
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 17.11.2003, 14:33
Pisteitä: 35
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja cacmac »

Aina kuitenkin tarttee pitää mielessä, että jossain pelissä saattaa karata jollakin mopo täysin käsistä. Elävänä mieleeni palaa eräs venäläinen suuri tuntemattomuus Oleg Salenko, joka paukutti Kamerunia vastaan olikos se nyt peräti viis maalia (vai neljä). Joka tapauksessa, yhdessä ainoassa pelissä onnistuminen voi viedä maalikunkkukisassa pitkälle. Joten ei muuta ku tutkailemaan tarkemmin ottelupareja... Jos sieltä löytyis joku vastaava helmi... :wink:

- P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Minikommentit


Joup
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 03.02.2004, 18:19
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Joup »

Ranskalla ainakin on sellainen alkulohko, että ainakin Sveitsiä, ellei jopa Kroatiaa, vastaan Henry & co. pyörittelee vastustajan puolustuksen kaffelle. Siinä on Henryn hyvä maalivainu varmasti liekeissä. Muita tapauksia einäin ensi silmäyksellä löytynyt. Ehkä Hollanti ja Ruud voisi pitää Latviaa pilkkanaan, mutta mene ja tiedä. Jatkopeleissä tällaisia ylilyöntejä tuskin tulee, alkusarjat karsii jyvät akanoista. Mutta tosi hyvä pointti joka toiminee MM-kisoissa paremmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ade
Jäsen
Viestit: 251
Liittynyt: 13.02.2003, 11:05
Pisteitä: 0

Re: Joitain ajatuksia

Viesti Kirjoittaja Ade »

Ruotsiin en usko itse yhtään ja lähtisin hakemaan maalikuningasta joukkueesta jossa ko. pelaaja on nimenomaan selkeä ykköskärki jolle paikat pelataan, Zlatan & Larsson tekevät tod.näk. molemmat maalin-pari.
Mielestäni ruotsi on se joukkue joka näissä kisoissa voi tehdä yllätyksen, ja Larsson se pelaaja joka kuitenkin tulee iskemään eniten maaleja ruotsille. Eihän se mikään todennäköinen veto ole (harvemmin kertoimella 67..), mutta ehdottomasti +ev.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

ALLIN!

Minikommentit


Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

Siis tuo annettu lista ei ole mitenkään oma rankingini, vaan aivan päästä laitettu tuohon muutama nimi. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10496
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +347.03 yks.

Palautus%: 120.26%

Panosten ka: 1.60 yks.

Vetoja: 1068

Pisteitä: 2906
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Kisojen maalikuningas: Henry 7.00 Nordicbet (panoskatto 140e)

Englannin paras maalintekijä: Owen 3.50 Expekt (panoskatto 69e, loput hyväksynnän kautta)

Ranskalla helpohko alkulohko, joukkue mennee pitkälle ja Henry ampunee pelitilannemaalien lisäksi myös pilkuista muutaman repun. Owen on Englannin ainoa potentiaalinen maalipyssy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Henrystä tuli vielä mieleeni se, että mies ampunee jokaisen Ranskan pilkun ja tämän lisäksi voi tehdä vielä pari häkkiä myös vapareista. Muutaman vaparimaalin näin tälläkin kaudella joita katsellessa Beckhamkin tuntui lähes oppipojalta 8) Eli kaiken kaikkiaan uskomattoman monipuolinen ja hyvä pelaaja.

Owen on surkea valinta, sillä en usko että Svennis laittaa laukomaan edes pilkkuja. Owen mokasi nimittäin Liverpoolille muistaakseni kaksikin rankkia kauden loppukierroksilla joista nousi kaamea haloo "Miksi se Owen taas laitettiin mokaamaan pilkku". Yhden tärkeän ainakin olisko ollut Pompeytä vastaan FaCupi:ssa, ja uskoisin että Beckham pistetään ampumaan rankit sisään. Owen ei tee myöskään yhtään maalia erikoistilanteista koska ei osaa laukoa vapareita eikä myöskään puskea palloja sisään kun pääpelivoima on 0.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

Kyllä itsekin nostaisin suurimmaksi suosikiksi Ranskan Thierry Henryn. Ranska etenee kisoissa pitkälle, ympärillä riittää loistavia syöttäjiä ja tekee luultavasti kisoissa muutaman maalin rankuista ja vapareista. Katellaan mistä Henrylle saa parhaimman kertoimen...

Tuomo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zola
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 23.01.2004, 22:18
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Zola »

Neo kirjoitti:
Owen ei tee myöskään yhtään maalia erikoistilanteista koska ei osaa laukoa vapareita eikä myöskään puskea palloja sisään kun pääpelivoima on 0.
En lähtis ihan allekirjoittamaan tuota väitettä, sillä Owen tekee yllättävän paljon maaleja päällään pieneen kokoonsä nähden - juuri maajoukkueessa. Hän ei voita vääntöjä, mutta on erityisen hyvä hakeutumaan vapaisiin paikkoihin takatolpalle, mihin Beckham palloja sitten jakelee. En silti usko, että Owenista maalikuninkaaksi on, mutta pisti vain silmään tämä Neon väittämä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jake
Jäsen
Viestit: 152
Liittynyt: 14.01.2004, 01:03
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jake »

oisko jotain järkeä laittaa noita maalintekijä vetoja yhdistelmävetoina..

esim.

englannin paras : Owen 3
Ranskan paras : Henry 2,25
Italian paras : Vieri 3,25
unibetiltä noi antais kertoimen 21 ja risat..

eiköhän nuo aika selviä tapauksia oo.. ei englannilla oo oikeestaa muita maalintekijöitä kuin Owen.. ja Henry saattaa olla jopa koko kisojen maalikunkku ja eikös se Italialla mene niin että Totti järjestää ja Vieri tekee.. eli siitä "varmaa" rahaa kympillä 2 hunttiii.. :D

edit:
miksi unibet ei anna yhditää Saksan parasta maalintekijää(kuranyi) noiden muiden kanssa samaan lappuun.. :shock: :roll: itse en keksinyt mitää järkevää syytä, tietääkö joku ?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jamppa
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 14.02.2003, 13:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jamppa »

voittajaksi voi ihan hyvin nousta vain kolmella maalilla, sen verran tasaista on... eli pilkkumaalit vaikuttavat hyvinkin paljon.. toisaalta taas yhden ottelun hattutemppu voi riittää pitkälle..
centrellä vielä jokin aika sitten pystyi pelaamaan yhdistelmänä mestaria ja maalikuningasta mutta ei näköjään enää ainakaan mestariksi veikatun maan pelaajaa laitettuna yhdistelmään, viime mm-kisoissa vastaavalla tyylillä sain hyvän yhdistelmän ronaldo(21) &brasilia(7), joten siitä "rohkaistuneena" laitoin tälläkin kertaa muutamia yhdistelmiä.. esim. raul-espanja, morientes-espanja, totti-italia...

unibetillä maan parasta maalintekijää.... englanti tuskin montaa tekee, kokeilinkin tänään islanti-pelissä kaksi viimeistellyttä vasselia, 18.00. tanskalle rommedahl, 28.00, joka voi pari maalia laitahyökkääjän tontilta tehdä ja sehän jo tanskan parhaaksi riittääkin. ellei jopa yksi maali!?

unibetille kokeilin lisäksi del pieroa, 65.00 & makaayta, 27.00 & kluivertia, 30.00.. itselleni hieman epäselvä tuo hollannin mahdollinen avaus...kaksi kärkeä RVN ja ??, vai yhdellä piikillä?????

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Jamppa kirjoitti:itselleni hieman epäselvä tuo hollannin mahdollinen avaus...kaksi kärkeä RVN ja ??, vai yhdellä piikillä?????
monissa lähteissä osataan sanoa että Hollanti lähtisi pelaamaan kahdella kärjellä, Kluivert ja RvN. eli tässä vaiheessa Kluivert taitaa lopettaa riitelyt toisten pelaajien ja valmennusportaan kanssa :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

Peesaillaan Henkkaa...

Kisojen maalikuningas: Thierry Henry 7,00 Nordicbet
Perusteluja oli jo tuossa aiemmin, mutta kerrataan: Ranska etenee luultavasti kisoissa pitkälle. Itse uskon, että aivan loppuun asti. Alkulohko on helpohko. Ranskan keskikentällä on sellaisia taitureita, jotka varmasti pystyvät ruokkimaan häntä. Henry myös luultavasti ampuu Ranskan pilkut ja myös mahdollisesti vaparit.

Aloitin seurannan! viewtopic.php?p=31096#31096

Tuomo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Mika Ässä kirjoitti:
Jamppa kirjoitti:itselleni hieman epäselvä tuo hollannin mahdollinen avaus...kaksi kärkeä RVN ja ??, vai yhdellä piikillä?????
monissa lähteissä osataan sanoa että Hollanti lähtisi pelaamaan kahdella kärjellä, Kluivert ja RvN. eli tässä vaiheessa Kluivert taitaa lopettaa riitelyt toisten pelaajien ja valmennusportaan kanssa :P
Se riippuu pitkälti siitä millaisia hyökkääviä keskikenttäpelaajia joukkueessa on. ManU:n pelatessa yhdellä piikillä siinä takana palloilevat Giggs & Scholes & Ronaldo/Solskjaer, jotka pystyvät jokainen tekemään maaleja. Riippuen vähän em. kolmikon ja Sahan kunnosta ManU:kin on aina välillä vaihdellut 2 kärjen (4-4-2) systeemiin, mutta mielestäni tuo yhden piikin peli on niillä toiminut aina paremmin. Jos piikin takana ei ole riittävän hyökkääviä äijiä niin se systeemi menee sellaiseksi Norja-nysväämiseksi, jossa yhdelle ukolle vaan roiskitaan direct ballia - kamalaa katsottavaa ja tehotonta turaamista jos se kärki ei ole aivan perkeleen hyvä.

Veikkaisin itse että Hollanti pelaa kahdella kärkimiehellä, joka verottaa RVN:n maaleja kun jokaista palloa ei pelata hänelle.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jamppa
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 14.02.2003, 13:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jamppa »

rankkareiden ampujista vielä... onko joku katsellut viime aikojen maaotteluita? esim. ranskan ampuja, onko zidane vai henry? hollanti, RVN? Portugali lienee figo? italian luultavasti totti... tsekki?? espanja, raul? englannilla uskoisin ampujan olevan beckham..
joukkueet pelaavat 3-6 ottelua, joten jos joukkue saa parikin rankkaria niin tällä on maalikuninkuuskisaan aika suuri merkitys.
esimerkiksi jos zidane ampuu ranskan pilkut niin ei henry ole kyllä yhtään trezegueta suurempi ehdokas maalikunkuksi... trezeguet kun on hieman suoraviivaisempi kärki, henry taas rakentaa mielellään paikkoja myös muille..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KXJ
Jäsen
Viestit: 45
Liittynyt: 23.01.2004, 15:47
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja KXJ »

Pauleta 10
Raul 10
Vieri 10
Van Nistelrooy 12
Henry 13
Owen 21
Koller 21
Trezeguet 26
Larsson 29
Ballack 30
Tomasson 31
Totti 36
Kluivert 39
Nedved 42
Zlatan 50

Tuossa omia suosikkejani kuninkaaksi kerroinrajoineen. Huippujoukkuieden kakkos- ja kolmoshyökkääjät saavat minulta huomattavasti vähemmän arvostusta kuin markkinat antavat (Trezeguet, Morientes, Torres, Makaay, Baros, Klose, Rooney, Di Vaio...). Vastaavasti ykköskärjet nousevatkin (paitsi kauttaaltaan yliarvostettu Henry) pelattavaksi:

Raul 0,4% 15 Betfair
Pauleta 0,4% 14 Betfair
Koller 0,4% 51 Canbet
Ballack 0,3% 90 Betfair
Larsson 0,2% 51 Ladbrokes
Tomasson 0,2% 52 Betfair
Nedved 0,2% 90 Betfair
Sabrosa 0,1% 475 Betfair
Vieri 0,1% 11 Nordic
Zlatan 0,1% 76 Betfair
Pires 0,1% 114 Betfair

Joukkueista tuntuvat Ruotsin ja Tsekin hyökkääjät olevan aliarvostettuja. Sama ykköskärjen arvostus näkyy Joukkueen paras maalintekijä vedoissa. Saksan kärjiltä en paljoa odota, Ballack lienee lähes yhtä tehokas. Jatkuvasti pelaavaa hyökkäävää keskikenttää aliarvostetaan, peliajastaan epävarmojen kärkien kustannuksella.

Raul 1,66% 3,04 Betfair
Tomasson 1,17% 3,38 Betfair
Källström 0,87% 20,00 Nordic
Nedved 0,70% 6,00 Centre
Owen 0,67% 3,14 Betfair
Ballack 0,65% 4,00 Centre
Sabrosa 0,59% 11,00 Centre
Van Nistelrooy 0,55% 3,14 Betfair
Scholes 0,51% 10,50 Betfair
Vieri 0,38% 3,00 Centre
Zidane 0,26% 10,50 Betfair
Pauleta 0,15% 2,50 Centre

Lisäksi Centren sijavetoja (1-4) saan pelattavaksi muutaman heikomman maan kärjen, vaikka voittaja kertoimet ovatkin jopa aika reiluja alikertoimia.

Frei 26
Berbatov 26
Verpakovskis 51
H.Yakin 51
Petrov 126
Mantshev 126

Ja vielä tuosta Ranskan pilkkujen vetäjästä. Ei taida olla Henry koskaan ampunut niitä kun, Zidane on ollut kentällä. Itse en ainakaan löytänyt/muistanut sellaista tapahtumaa.

Edit:
Todetaan vielä tämä lähes itsestäänselvyys.
Figo+Zidane+Raul+Beckham Under 6,5 Maalia,Arvio 67%
1,98 Pinnacle 2,5%

Ja Nordic Henry - Nistelrooy Nistelrooy 2,85 Arvio 41%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tilatiili
Jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: 11.02.2004, 10:56
Pisteitä: 0

Salenko Stoichkov Suker...

Viesti Kirjoittaja Tilatiili »

Noista aikoinaan kaksi viimeistä sainkin kiinni. Itä-Blokki on perinteisesti antanut parempia kertoimia ennakko-odotuksiin nähden.

KXJ:ltä viiltävä analyysi. Olen itse samoilla linjoilla, että Tsekkijannuilla (jokunen maali Saksaa ja Hollantia vastaan sekä Latvian rökitys + Ruotsin pöllytys puolivälierässä) voisi rahastaa.

Centrelle Kolleria neljän sakkiin maalipörssissä kertoimella 9.25. Karsinnoissa ampui pari rankkarimaalia ja muutaman pelitilannemaalinkin.

Tekisiköhän joku venäläinen salenkot Kreikkaa vastaan? Kerzhakov? Ja jopa puolivälieriin. Kun jotenkin tuntuu siltä, ettei jatkoon mahdu kahta iberiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kane
Jäsen
Viestit: 97
Liittynyt: 26.01.2004, 15:10
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kane »

Tällainen pieni epäselvyys maalikuninkuudesta eli miten käy vetojen, jos kaksi tai useampi jakaa maalikuninkuuden? katsotaanko rankkarimaaleista vai mitä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarre77
Jäsen
Viestit: 31
Liittynyt: 10.03.2004, 12:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jarre77 »

cacmac kirjoitti:Aina kuitenkin tarttee pitää mielessä, että jossain pelissä saattaa karata jollakin mopo täysin käsistä. Elävänä mieleeni palaa eräs venäläinen suuri tuntemattomuus Oleg Salenko, joka paukutti Kamerunia vastaan olikos se nyt peräti viis maalia (vai neljä). Joka tapauksessa, yhdessä ainoassa pelissä onnistuminen voi viedä maalikunkkukisassa pitkälle. Joten ei muuta ku tutkailemaan tarkemmin ottelupareja... Jos sieltä löytyis joku vastaava helmi... :wink:

- P
Salenko teki -94 yhteensä 6 maalia, joista 5 Kamerunia vastaan. Mukana 2 pilkkuosumaa. Stoichkov jakoi hänen kanssaan maalikuninkuuden.

Trezeguet - Mielestäni Henryä puhtaampi viimeistelijä. Henry monesti tyytyy rakentelemaan muille paikkoja, jos vastassa on tiukkaa "pakettipuolustusta" pelaava joukkue. Trezeguet on ajoituksen mestari ja loistava tekniikka sekä päällä että jalalla. Mies pystyy maalintekoon myös sumppupuolustuksen keskellä, juuri ajoituksen ansiosta. Trezeguet (jos on terveenä ja kunnossa) tulee "syömään" osumia Henryltä, joten voi olla että Ranskan joukkueesta ei maalikuningasta löydy.
Vieri - Maajoukkueessa Vieri on aina ollut se mies, jolle pelataan paikkoja. Vieri on vahva kuin härkä ja vauhtiin päästyään vaikea pysäyttää ilman rikkomista. Jos katsoo Italian viimeisiä arvokisoja, huomaa että Vieri on tehnyt lähes kaikki (!) Italian maalit. Miinuspuolena on ehkä se, että Vieri ei ole enää nuori ja nopeus on ehkä hiukan kärsinyt. Kuitenkin jos Italia menee pitkälle kisoissa, Vieri kerää varmasti osumia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


McGwire
Jäsen
Viestit: 142
Liittynyt: 05.04.2003, 13:24
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja McGwire »

Kannattaa vetää maalikuninkaaksi Van Nistelrooy kertoimilla n. 12. Hyvä mahdollisuus toteutua sillä Hollanti kohtaa alkulohkossa kisojen ainoan heittopussin Latvian sekä Ruud vetää pilkut.

Hollanti pelaa nyt käytännössä 4-3-3 jossa kärjessä pelaa laiturit sekä keskellä yksin Nistelrooy. Tämä takaa paljon laitojen kautta pelattuja viimeistelypaikkoja Ruudille ja vain Ruudille. Hollanti menee myös alkulohkosta jatkoon yhdessä Tsekin kanssa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jalkapallo”