Tänään on 24.05.2018, 23:16.

Lohko C: Bulgaria, Tanska, Italia, Ruotsi

Keskustelua jalkapallosta.
Viestiketju Lukittu
Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Lohko C: Bulgaria, Tanska, Italia, Ruotsi

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

monien urheiluvedonlyönnin asiantuntijoiden mielestä BULGARIA voisi olla se joukkue jolla tehdään rahaa EM-kisojen C-lohkossa, joten mietitäänpä hieman sitä. Bulgarialtahan puuttuu sellaiset nimekkäät maailmanluokan MEGAtähdet joita kaikkein kovimmilla mailla on (ja Bulgariallakin oli aikanaan), mutta silti joukkueessa on paljon kokemusta kansainvälisiltä kentiltä. Bulgaria on erittäin hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta, ja joukkue pyrkii ja on myös todistanut pystyvänsä korvaamaan puuttuvan taidon taitavasti laaditulla TAKTIIKALLA.

Bulgaria selvisi EM-kisoihin voittamalla karsintojen lohko 8. Kroatian nenän edestä. tuoreimmassa harjoituspelissään Bulgaria näytti että upeiden karsintojen jälkeinen hieman vaisumpi vaihe on taas takanapäin ja kaatoi kotikentällään Kamerunin näytöstyyliin 3-0. Bulgaria vetää vielä yhden harjoitusottelun Tsekkiä vastaan vieraissa 2. kesäkuuta.

Bulgarian paras arvokisamenestys kautta aikojen oli ´94 USA:n MM-kisojen neljäs sija (ei siis kolmas kuten aiemmin väitin, pronssiottelussa tuli turpaan Ruotsilta 0-4) Hristo Stoitckovin johdolla. nyt yhtä tärkeässä roolissa on Celticin keskikentän nuori ja esimerkillinen pelintekijä Stilian Petrov. myös toinen Petrov eli Wolfsburgin kärkimies ja maalintekijä Martin Petrov on tärkeä palanen joukkueessa, samoin kuin toinen kärkimies, Leverkusenin Dimitar Berbatov. joukkueessa on paljon nuoruuden intoa ylöspäin pelatessa, ja paljon kokemusta alaspäin pelatessa, se näyttää toimivan ja lisäksi taitavasti laadittu ja pelaajien kurinalaisesti noudattama taktiikka tekee hyvän joukkuehengen omaavasta ryhmästä selkeästi paremman kuin pelkkä osiensa summa tai pelkät nimet paperilla. asiantuntijoiden mielestä Bulgaria on erittäin potentiaalinen joukkue, joka tulee pelaamaan pitkään yhdessä, ja jonka parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin. silti joukkue on yllätysvalmis jo nyt.

Bulgaria kun ei ole mikään suuren yleisön suosikkijoukkue, eikä millään vedä kansan rahavirtoja puoleensa, niin bookkereiden pitää tarjota siitä hieman liian suuria kertoimia saadakseen edes jotain peliä Bulgariankin puolesta ja vaihdon (voitonmaksun) jakaantumaan otteluissa mahdollisimman tasan. Bulgariasta saakin hieman liikaa jokaisessa alkulohkon ottelussa. HYPERalustavat ja varovaiset %-arviot kun kerran näin pitkälle päästiin: Bulgaria-Ruotsi 1 - 31% (korkein tarjolla oleva kerroin 3,50), Bulgaria-Tanska 1 - 32% (3,20), Bulgaria-Italia 1 - 20% (6,50). tasoituksillahan nämä maistuvat sitten vielä paremmin, jos ja kun kertoimet sitä puoltaa.

EDIT: Bulgarian arvokisamenestys korjattu vastaamaan paremmin todellisuutta :idea:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Mika Ässä, 28.05.2004, 18:20. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Mika Ässä kirjoitti:tuoreimmassa harjoituspelissään Bulgaria näytti että upeiden karsintojen jälkeinen hieman vaisumpi vaihe on taas takanapäin ja kaatoi kotikentällään Kamerunin näytöstyyliin 3-0.
Pelasin tuolloin juuri Bulgariaa kun nimimerkki Arrowsilta tuli jäätävä tieto, että Kamerunin pojilla oli vaikeuksia lentojensa kanssa. Taisivat päästä Bulgarian maaperälle 4 tuntia ennen pelin alkua, joten en yhtään ihmettele noita numeroita. Ja kun tuohon lisää vielä sen faktan, että afrikkalaiset joukkueet ei nyt ole ihan parhaassa terässä ollut vanhalla mantereella, niin väittäisin että Bulgariaa heikommatkin joukkueet olisivat kotonaan tuossa tilanteessa nuijinut Kamerunia olan takaa. Toki mitenkään väheksymättä Bulgarian voittoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

GooRio kirjoitti:Pelasin tuolloin juuri Bulgariaa kun nimimerkki Arrowsilta tuli jäätävä tieto, että Kamerunin pojilla oli vaikeuksia lentojensa kanssa. Taisivat päästä Bulgarian maaperälle 4 tuntia ennen pelin alkua, joten en yhtään ihmettele noita numeroita.
juu, sehän oli juuri noilla tiedoilla ERITTÄIN MAUKAS PELIKOHDE :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


#7
Jäsen
Viestit: 49
Liittynyt: 26.01.2004, 16:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja #7 »

Olen täysin samaa mieltä Mika Ässän kanssa Bulgarian yllätysvalmiudesta. Mainitut Stan Petrov (Celtic) ja Berbatov (Leverkusen) ovat kovan luokan pelimiehiä ja hyviä "nimettömiä" jätkiä riittää muutenkin. Harmittavasti vaan, Bulgaria joutui aika kovaan lohkoon.

Italia kuuluu kisojen suosikkeihin ihan pyttyä asti ajatellen ja itse pidän Ruotsia oikeasti todella kovana ryhmänä. Kun otetaan huomioon kahdet edelliset karsinnat (EM 2004 ja MM2002), on Ruotsin keräämä pistemäärä / ottelu Europan KOLMANNEKSI paras. Tuo ei ole pelkkää sattumaa. Eikä Ruotsi MM-kisoissakaan esiintynyt heikosti, päinvastoin. Hieman paremmalla tuurilla Ruotsi olisi kaatanut Senegalin ja edennyt 8 parhaan joukkoon. Jättihän se alkulohkossa taakseen yhtenä ennakkosuosikkina lähteneen Argentiinan ja Nigerian.

Kolmas jengi Bulgarian lohkossa on Tanska, joten tuo on se matsi, jossa ehkä Bulagriaa kannattaa eniten kokeilla, ainakin suorana voittona ilman tasoituksia.

Mä pidän Ruotsia Italian ohella suosikkina menemään jatkoon, mutta sen lisäksi, että Bulgarian joukkueussa on taitoa, on se myös nuori. Eli tuon joukkueen parhaat pelit ovat vielä edessä päin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Mika Ässä kirjoitti:Bulgarian paras arvokisamenestys kautta aikojen oli ´94 USA:n MM-kisojen kolmas sija Hristo Stoitckovin johdolla.
Pieni tarkennus sallittakoon. Ruotsihan jyräsi Bulgarian pronssiottelussa 4-0. Ruotsilla oli varsin hienoja pelaajia silloin joukkueessa, Ravelli maalilla, Brolin, Kenneth Anderson, Martin Dahlin ym. Aktiivipelaajia ei enää kovinkaan moni tuosta porukasta taida olla, Henke Larsson taisi pelata joitakin jämäminuutteja jo tuolloin. Bulgarian Stoitchkov oli kyllä katseeltaan ja peliesityksiltään jäätävä. Mukava oli katsella tuon tuittupään otteita, tuollaisia räiskyviä persoonia on nykyjalkapallossa valitettavan vähän.

Ruotsi-Tsekki asetelmassa mulla on aika selkeä ero Tsekin eduksi, eikä tuo pinnaclen kerroin oikein maistu älyttömän hyvälle, mutta kyllä tuossa pienen pelin ainekset on ehkäpä kuitenkin. Tsekki on ollut aivan viime vuosina todella loistava sakki maaotteluissa ja vetivätkin huikean putken tappiottomia pelejä tuossa taannoin. Putki taisi katketa Walesia vai Irlantia vastaan jokunen aika sitten. Pitkälti Biitin linjoilla Tsekin tasosta tässä, en kuitenkaan aivan ykkössuosikiksi sitä nostaisi, mutta hyvät mahdollisuudet sillä on ykköspaikka ottaa, eikä se mikään yllätys tosiaankaan olisi. Tsekki maana on jalkapallossa varmastikin aliarvostettu, vieläkin vaikka esitykset vihreällä veralla ovat olleet hienoja.

Tsekin jatkoonpääsymahdollisuudet ovat mielestäni 60%:n luokkaa, ehkä himpun päälle, kun taas Ruotsilla tekee tiukkaa edes 50-50 tilanteeseen, ehkä joku 48%:n luokkaa tuo. Jatkossa joukkueet voivat tosiaankin kohdata toisensa, tällöin mulla olisi sinä 63-65%:n tietämillä Tsekin jatkoonpääsy. Ruotsin mahdollisuudet ovat siinä, että Tsekki jää lohkossaan toiseksi ja näin ollen kohdannee aina vahvan Italian.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

harakka kirjoitti:Pieni tarkennus sallittakoon. Ruotsihan jyräsi Bulgarian pronssiottelussa 4-0.
no pahkura, mites mä tuonkin ottelun väärinpäin sain taiottua :oops:
tarkistetaan, ja korjataan. kiitos!

EDIT: uefa:n sivuilla lukee: Bulgaria's greatest ever achievement was finishing third at the 1994 FIFA World Cup finals, with a team which revolved around the brilliance of Hristo Stoitchkov.

mutta ruotsihan sen pronssiottelun tosiaan vei, lukemin 4-0 eli täsmälleen kuten osasit opastaa :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

(tarkistan tämän vielä ajan kanssa, ne joilla on enemmän aikaa, tiedosta puhumattakaan, saavat mielellään taas opastaa/korjailla :P )

EM-ranking

Parasta A ryhmää (eli kuuluisi suosikkeihin EM-kisojen lisäksi myös MM-kisoissa): Italia

Yleistä:
Edellisissä EM-kisoissa Ranskalle finaalissa taipunut Italia on toinen suuri mestarisuosikki. Italia ei EM-karsinnoissa jyrännyt aivan parhaiden lailla, mutta joukkueen materiaali on MEGAkova.
MM2002 -kisoissa Italia selvisi ensin rimaa hipoen jatkoon alkulohkostaan, ja putosi sitten heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Etelä-Korealle jatkoajalla. Näyttöhaluja siis riittää italiaanoillakin.

Vahvuudet:
Maailmanluokan pelaajia ja otteluiden ratkaisijoita löytyy jokaiselle pelipaikalle. Koko joukkue puolustaa kurinalaisesti jos niin käsketään tai on tarvis, keskuspuolustajat Alessandro Nesta (AC Milan) ja Fabio Cannavaro (FC Inter) ovat kokeneita ja timantinkovia. Ja jos joku nyt siitä puskee läpi niin silti vielä on edessä elävä muuri, maalivahti Gianluigi Buffon (Juventus).
Italian joukkueessa on kova itseluottamus, sellainen joka muodostuu kun lähes koko porukka pelaa maajoukkueen lisäksi seurajoukkueissakin voittavissa ja menestyvissä joukkueissa. Se tarkoittaa sitä, että Italia lähtee AINA voittamaan jokaista vastustajaa voiden halutessaan keskittyä täysin omaan tekemiseensä. Mutta se voi tarkoittaa myös sitä, että johtaessaan vaikka niukasti 1-0 Italia voikin keskittyä koko joukkueen voimin täysin puolustamaan, koska uskovat pystyvänsä halutessaan estämään vastustajaa tekemästä yhtään maalia. Ja jos Italia tarvitsee vaikkapa tasapelipisteen, maaotteluiden vierasottelustaan tai arvokisojen alkulohkon ratkaisupelistä, se myös useimmiten hakee sen.
Se että Italian maajoukkueen puikoissa on maan menestynein valmentaja, Giovanni Trapattoni, joka on seurajoukkuetasolla voittanut kaiken, antaa tietysti aina lisää itseluottamusta pelaajille. Trapattonin uskotaan vahvasti pystyvän siirtämään menestyksen avaimet myös maajoukkuetasolle. Trapattonilla on pelaajanakin 2 Euroopan Mestarijoukkueiden voittoa AC Milanin paidassa 60-luvulta, ja hän edusti Italiaa maajoukkueessa 17 kertaa, joten pelaajien arvostus ja kunnioitus valmentajaa ja hänen näkemyksiä kohtaan on itsestään selvä asia.

Heikkoudet:
Italian pelin perinteinen kivijalka, puolustuspeli, ei kovasta nimilistasta huolimatta kokonaisuutena ole toiminut aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Arvokisojen ratkaisupeleissä se on estänyt joukkueen menestymisen. EM2004 harjoituspeleissä Italia piti vain kerran maalin puhtaana viidessä ottelussa (ei mukana viimeisen Tunisia ottelun tulosta, taidetaan vetää tänään), hävisi mm. Puolalle vieraissa 1-3. Samaan hengenvetoon on kuitenkin todettava että EM2004 -karsinnoissa joukkue piti 524 minuuttia putkeen maalin puhtaana.

Pelityyli:
Ollut erittäin puolustusvoittoinen, ehkä jopa liiankin kanssa, se oli asiantuntijoiden mielestä syy Italian heikkoon suoritukseen MM-kisoissa. Trapattoni saattaakin muuttaa paineiden edessä Italian pelityyliä enemmän hyökkäysvoittoiseen suuntaan (siitä voisi hieman kertoa jo EM2004 karsintojen kohonneet maalimäärät Italian otteluissa, toki itse turnauksessa on vastassa kovempia maita eli maalimäärät matalammat, mutta verrattuna MM2002 ja EM2000 karsintoihin), ja mikäs olisi muuttaessa, kun hyökkäyspelin sielun, AS Roman pelintekijän Francesco Tottin ympärillä pyörii nimet Vieri, Del Piero, Fiore, Inzaghi (ja lista sen kun vaan jatkuu...) ja keskikentällä hyökkäyspään tilanteita juonii lisäksi vielä AC Milanin huippukuntoinen Andrea Pirlo. Kovasti Trapattoni puolustelee silti kisojen alla vielä sitä aikaisempaa, ylivarovaista, riskejä välttelevää sekä virheitä minivoivaa pelityyliä ja vakuuttaa edelleen sen tuovan parempia tuloksia.

Maalimäärät (tehdyt-päästetyt):
EM-2004 karsinnat 17-4 = 2,6/ottelu
MM 2002 5-4 = 2,25/ottelu
MM 2002 karsinnat 16-3 = 2,4/ottelu
EM 2000 9-4 = 2,15/ottelu
EM 2000 karsinnat 13-5 = 2,25/ottelu

Valmentaja:
Trapattonista tänne perään vielä ´pikku´ meriitit: valmentajana voittanut Serie A:n mestaruuden Juventuksessa 6 kertaa, lisäksi UEFA Cupin, Euroopan Cupin, Cup voittajien cupin, UEFA Super Cupin, Euroopan/Etelä-Amerikan Cupin sekä 2 Italian Cupia. Interissä voitti Serie A:n mestaruuden ja UEFA Cupin, Bayern Munchenissa 1.Bundesliigan mestaruuden... terve :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Kuulumisia ja uutisia lyhyesti:


Italia: Ei loukkaantumishuolia, mutta joukkuehengen rakoilusta merkkejä, syynä kova kilpailu pelipaikoista.
Gattuso ilmoitti tyytymättömyytensä julkisesti ja tästähän azzurri-toimittajat innostuivat :D


Ruotsi: Jonson ja Mellberg epävarmoja, mutta pelannee jo ensimmäisessä ottelussa.
Erik Wahlstedt liittyy joukkueen vahvuuteen lähiaikoina tultuaan isäksi keskiviikkona.

Bulgaria: Moni kärsinyt pikkuvammoista, mutta nyt kaikki pelikunnossa.

Tanska: Gravesen pelikiellossa Italia-pelistä. Jorgensenilla ollut nuhaa/flunssaa mutta harjoitteli jo torstaina. Claus Jensenillä
myös ollut ongelmia, muuta Jorgensenin tavoin hänkin on käytettävissä Azzurri-pelissä. Gronkjaerin äiti on sairaana, eikä Jesperin liittymisestä joukkueeseen ole
vielä tietoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

LOISTAVAA DUUNIA Jantta, kaikissa lohkoissa!

KIITOS !! :P x 10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Jatketaan näitä pika-analyyseja taas kun on hetkinen aikaa.

<u>Italia</u>
+ Erittäin laadukas joukkue. Joka pelipaikalle löytyy hyviä korvaajia. Ei heikkoja lenkkejä.
+ Nykyinen joukkue pelannut jo kauan yhdessä. Nyt tai ei koskaan?
+ Trapattoni
- Italialaismedian paineet saattavat vaikuttaa joukkuehengen syntymiseen. Pelipaikoista kiistaa?
- Ässän mainitsema pelityyli. Kannattaako yksinomaan puolustella, kun käytössä on todella korkeatasoinen hyökkäys? Vai perinnekö velvoittaa?

Italia on (jälleen kerran) joukkue, jonka on helppo nähdä etenevän finaaliin saakka. Mutta helppoa se ei taatusti ole tälläkään kertaa. Suurimmat uhkakuvat löytyvät taas joukkueen sisältä. Jo ennen kisoja on purnaus pelipaikoista alkanut. Pystyykö Trapattoni kitkemään epäuskon pois vaihtopenkiltä? Mutta, suurin ässä Italian hihassa löytyy joukkueen kokemuksesta. Yhteenhitsautunut joukkue ei varmasti hätkähdä, jos ensimmäisen 75 minuuttiin ei maalia ole tehty. Ja tämä osittain myös puolustelee joukkueen puolustusvoittoista pelityyliä. Voisi olla itsemurha alkaa muuttamaan pelityyliä nyt. Italia ei varmastikaan tee eniten maaleja turnauksessa, mutta avauslohkon sen pitäisi selvittää vaivattomasti. Ruotsi, ja etenkin Tanska, saattavat olla sille pahoja vastuksia kylmänviileinä skandinaaveina, jotka eivät provosoidu pikku vilpeistä. Tuomio: Jatkaa lohkovoittajana puolivälieriin.

<u>Ruotsi</u>
+ Hyvä permanentti kasassa. Nuoruutta ja kokemusta. Tulee ihan mieleen USA 1994.
+ Taktisesti taitava.
+ Larsson, Ljungberg, Ibrahimovic eli juonikkuutta löytyy hyökkäyspäässä
- Materiaali vielä kapeaa. Vaihtopenkiltä ei ratkaisua löydy.
- Onko puolustus kovan paikan tullen vielä heppoinen? Toisaalta tähän asti kestänyt ihan ok.

Ruotsi on yksi meikäläisen potentiaalisista yllättäjistä. Naapurien luonteenlaadun tuntien, ei taaskaan olisi ihme, jos saataisiin seurata Ruotsia peräti välierissä. Suomea vastaan aika suvereeni esitys, jos nyt Suomi ei ihan paras sparraaja ollutkaan. Tulee vähän takavasemmalta taas, ja pääsee paineitta yllättämään. Vastustajia ajatellen Italian pelityyli ei oikein Ruotsille sovi. Ruotsi ei oikein käsittääkseni ole tottunut vastaiskupeliin, vaan yrittää lähinnä pelata palloa muutamalla kosketuksella Larssonille 16sta rajan kulmille, joka tiputtelee palloja alaspäin tai yrittää itse ratkaisua. Vai olenko aivan hukassa? Toisaalta mielenkiintoista nähdä Larsson ja Ibrahimovic yhdessä. Magiaa vai floppi? Kuitenkin, jos peliä lähdetään oikein rakentamalla rakentelemaan, niin siinä Italia vie 6-0. Tanska-peli taas on takuulla paha. Maat tuntevat toisensa hyvin, ja mahdollista on, että yksi hassu maali ratkaisee koko pelin. Bulgariasta en, ikävä kyllä, usko olevan Ruotsille vastusta. Ruotsi on, jostain kumman syystä, onnistunut aina näitä itä-Euroopan maita vastaan, enkä näe syytä epäillä, etteikö taas mentäisi Ruotsin tahtiin.
Tuomio: Lohkokakkonen jos pysyy tasollaan.

<u>Tanska</u>
+ Joukkue pysynyt kasassa eli kokemusta löytyy
+ Hyvä pelaamaan materiaaliltaan selvästi parempia vastaan
- Moottori puuttuu. Kuka johtaa peliä?
- Vaikka joukkue onkin kokenut, ei suurempaa kehitystä yksilöissä enää tapahtunut.

Tanska on aina vähän arvoitus. Pääsi viime MM-kilpailuissa alkulohkosta jatkoon, mutta Ranskan nyt olisivat siinä tilassa voittaneet kaikki :wink: Tanska tarvitsisi taakseen taas suuria tunteita a'la EM92. Mielestäni joukkueen perusmiehitys alkaa olla jo vähän vanhaa, tai ainakin mainitsemaani kehitystä ei enää ole tapahtunut. On varmasti yllättävänkin paha pala Italialle, mutta voi ottaa pahasti nekkuun Bulgarialta. Ruotsi -peli on varmaan aikamoinen vedenjakaja (näin ennnakkoon ajateltuna) koko turnauksen onnistumisen kannalta, sillä se pitkälti ratkaisee 2.paikan. Tuomio: Jää jäännöspisteille.

<u>Bulgaria</u>
+ Jalkapallo elää Bulgariassa taas uutta kevättä.
+ Taktisesti ilmeisesti yllättävänkin taitava, sitä tarvitaan
- Materiaali tasavahvaa, mutta myös turhan tasapaksua. Stoichkovia tarvitaan!
- Tunnekuohut pidettävä kurissa.

Täytyy myöntää, että Bulgaria on minulle hieman heikko lenkki. En ole nykymaajoukkueen otteita päässyt seuraamaan. Kuitenkin vaikuttaa siltä, että joukkue ja sen pelaajat ovat rauhassa päässeet kehittymään, ja hakemaan uuden bulgaarijalkapallosukupolven identiteettiä. Joukkueen vahvuus piileekin siinä, kuinka he pystyvät nimenomaan joukkueena haastamaan vastustajansa. Yksilö-yksilöä vastaan kamppailussa he eivät pärjää. Hyvä tulos avauspelistä Ruotsia vastaan on elintärkeä. Tuomio: Tuskin jatkaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Näitä ei taaskaan kannata lukea kuin pirun sanaa. Ajatuksenvirtaa, ja suodattamattomia ajatuksia :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jalkapallo”