Tänään on 26.05.2018, 07:37.

Ykkönen 29.-30.5.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
TTM
Jäsen
Viestit: 137
Liittynyt: 02.02.2004, 20:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Ykkönen 29.-30.5.

Viesti Kirjoittaja TTM »

Nämä on tällaisia rajatapauksia, paitsi Oulu. Kertoimet Nordicbetiltä.

Honka-GBK 1 1.45 (68%)
GBK ei ole tehnyt vielä maaliakaan tällä kaudella, ja yrittänee taas pelata 0-0 jolloin se voi saada hyviä vastahyökkäyksiä, mutta jos Honka saa edes yhden maalin aikaan hoitanee se ottelun.

Oulu-MP 1 1.60 (66%)
Oulun tavoiteena nousu, ja se lähtee hakemaan tästä vain voittoa. Vaikka Oululla on ollut hyökkäyspäässä joitain ongelmia(?), niin kääntelee tätä kohdetta miten päin tahansa niin kyllä tästä vähintään sen 62% saa.

VPS-PP-70 2 3.20 (31%)
VPS huonompi kotijoukkue mitä luullaan. PP-70 sai maalihanat auki VG:tä vastaan ja saatta hyvinkin ryöstää pisteet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

Kannattaa pitää mielessä että AC on kohdannut PP-70:ta lukuunottamatta sarjan alaosaan ennen kauden alkua sijoitettuja joukkueita, Rakuuna- ja varsinkin Kuusankoski-pelistä joukkue oli melko onnekas saadessaan täyden pistepotin, PP-70 pelissä AC oli erittäin aneeminen ensimmäiset 60 minuuttia mutta sai lopulta ansaitun tasapelin rp:lla, joita on jaeltu Castrénissa tiuhaan, kun PP-70 lopetti kokonaan pelaamisen. GBK-pelissä myöskin ensimmäinen tunti mentiin suht tasatahtiin, tälläkin kertaa se vapauttava maali syntyi rp:stä, GBK:lla oli vielä paikka kaventaa Nykäsen tasoittavalla mutta Sundellin rankipotku oli kehno. Pelin lopussa GBK:ta ei oikein pelaaminen kiinnostanut ja Pires(joka ei todellakaan ole niin hyvä kuin maalimäärät antaa ymmärtää) pääsi tekemään kolmannen. Tästä alkukaudesta tulee tietysti mieleen viime vuosi joten..

Joukkueen puolustus on kyllä kunnossa mutta hyökkäyspäästä ei löydy oikein ketään ratkaisijaa, tai oikeastaan hyökkäyksestä ei löydy ketään varteenotettavaa pelaajaa. Uusin venäläisvahvistus floppasi täysin eikä ollut oikein lähelläkään Ykkösen tasoa. MP:stä mulla ei ole paljoa tietoa mutta ainakin lehtijuttujen mukaan joukkue ei ole ollenkaan huono, ainakin tässä pelissä on mielestäni ennenminkin MP lähellä pelattavaa. Vähämaalista peliä oottelen..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


-aapeli-
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 23.02.2004, 05:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: KUOPIO

ykkönen

Viesti Kirjoittaja -aapeli- »

GBK on pelinarvoinen kohde Honkaa vastaan.Vaikka maalisuhde onkin 0-6 neljästä pelistä,niin se ei kerro koko totuutta joukkueesta.Kaikki neljä joukkuetta ovat olleeat etukäteen arvioitu kärkitaistoihin ja kaikki ottelut ovat olleet tasaisia. Viikingit, ac oulu,mariehamn ja kups.
Joukkue on luonut hyvin paikkoja näitä joukkueita vastaan ja Kupsikin edellisessä pelissä saa kiittää onneaan ja hyvää maalivahtia voitostaan.Jossakin vaiheessa työ tuottaa tulosta ja jos kertoimet alkaa olemaan luokkaa 7,0 (centrebet) honkaa vastaan,niin silloin puhutaan kyllä siitä ylikertoimesta! Itse arvioisin, että kaikki yli 3,5:n on liikaa!

VG-62 - Kups 2 (1,85) myös hyvä pelikohde!

Pelionnea!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wolf
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 21.06.2003, 11:19
Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja Wolf »

VPS-PP-70 2 3.20 (31%)
VPS huonompi kotijoukkue mitä luullaan. PP-70 sai maalihanat auki VG:tä vastaan ja saatta hyvinkin ryöstää pisteet
Kyllä tosiaan oli taas hanat auki. Mitähän lienevät Vaasan pojat miettineet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”