Tänään on 20.06.2018, 07:44.

Kakkonen 19-20.5

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Hitman
Avatar
Jäsen
Viestit: 504
Liittynyt: 18.02.2003, 16:58
Pisteitä: 5
Paikkakunta: Russia
Viesti:

Kakkonen 19-20.5

Viesti Kirjoittaja Hitman »

Itälohko
Kings-PK37 71-17-12
Vastakkain sarjan kärkijoukkue ja alemman keskikastin PK-37.
Kotijoukkue painettu odotetusti todella pieniin kertoimiin.Harjoituskaudella Kings voitti PK-37:n molemmilla kerroilla niukasti 3-1 ja 1-0.
Ei peliä,vaikka PK:n kertoimet on rajoilla.
JJK-Jippo 65-19-16
Sarjaan kärkeen povattu,takellen aloittanut JJK kohtaa vielä tappiomattoman Jipon.JJK kävi häviämässä sarjan alapäähän sijoitetulle Lehpalle niiden pienellä 'hiekkalaatikolla'
Jippo voitot Varkaudesta ja kotonaan nihkeästi Virkiästä.
Veikkauksen kerroinasettelu on mielestäni varsin erikoinen,1.85 kotijoukkueelle kun muut kertoimen julkaisseet bookkerit ovat lukemissa 1.60 8) .
MiKi-Virkiä 40-24-36
-Jos Virkiä ottaa vieraspisteitä niin paljon parempaa paikkaa siihen ei ole kuin nyt
-Kyseessä sarjan häntäpäähän odotettujen joukkueiden kohtaaminen
-Lapualta matkaa Mikkeliin,bussissa on mukava matkustaa..
-Mikkelin ensimmäinen kotiottelu tällä kaudella..
Virkiä ilman tehtyä maalia,tappiot koville Kingsille kotona ja Jipolle vieraissa pelissä joka pelattiin hallissa viime vkonloppuna
-Virkiän tärkeä kk-pelaaja J-P Salminen palaa ruotuun loukkaantumisten jälkeen.

JKL United-TP/sjk 60-20-20
-Molemmat joukkueet kapealla materiaalilla matkassa
-Kotijokkueelta poissa pelikieltoiset pakit Norppa & Pernu,lisäksi ? on Tero Jääskelä(pakki),T.Holmberg(hyök) ja J.Kekäläinen(kk)
Ottelu on määrä pelata Harjun luonnonnurmella,mutta JJK pelaa kotipelinsä siellä päivää aikaisemmin--kestääkö kenttä toista matsia putkeen?
-J.Forss (mv) siirtyi paikallisvastustajasta JJK:sta Unitediin,käsittääkseni Kuopiossa hyvin pelannut mv Halonen on kuitenkin ykkösmokke
-Olin katsomassa TP-Huima pelin ja siinä Törnävä jäi kyllä pahasti Äänekosken jalkoihin,alussa painoivat 20 min. mutta sen jälkeen olivat ottavana puolena.Nuojua oli olosuhteiden pakosta jouduttu nostamaan ylemmäs keskikentälle,nuoret pitkätukat T.Lehtinen ja P.Niemi pelasivat toppareina.Kärkeen ei ollut laittaa kun Huttu ja V.Kivimäki joka pelasi viime kaudella vielä vasenta pakkia.Loppukaudesta pelasi loukkantumisista johtua hyökkääjää ja sattui iskemaan hattutempun yhdessä matsissa(siihen ne uroteot sitten jääkin!!)
Seinäjoella on keskiviikkona paikallinen tapahtuma-Seinäkuun yö..eiköhän noista junnareista joku eksy vielä kaljalle ..;)
Sitä P.Kunnolaa(FC HML) kaivataan kovasti VAHVISTAMAAN Törnävän hyökkäystä,vieläkään ei ole äijää täällä näkynyt.Soittelen tuosta vielä huomenna tai keskiviikkona tarkemmin.
Työn alle jäi tuo KajHa-Huima matsi jossa Huima hyvän esityksen jälkeen Seinäjoella maistuu kovasti.Kajaani oli joutunut laittamaan pakin maaliin viimeksi JJK:ta vastaan kun AC Oulun lainavahti Mikko Siivokka loukkasi päänsä ja vietiin piipaa-autolla sairaalaan.Pitää soitella vielä tuo mv-tilanne Kajaanista.
Huimasta jäi Seinäjoella mieleen ilmatilaa hallinnut Konstantin Saenko(TP-47 laina),kaksi komeaa maalia tehnyt etutoppari/libero Tuomas Korpela(ex-Rakuunat) ja törkeän pitkiä sivuraja heittoja heitellyt # 16 Joni Tuomainen,ensimmäinen Korpelan maali tulikin pitkä heiton jälkitilanteesta.Kokeella oleva V.Aleksejev teki maalin lopussa Törnävän satsattua liikaa tasoituksen hakuun.Muuten mies ei erottunut mielestäni minkään vertaa.Jotain 40% antaisin tällä hetkellä Huimalle..
LehPa-WJK tuottaa ainakin minulle pään vaivaa,sarjan ylempään keskikastiin povattu WJK on ottanut kaksi kertaa kuokkaan ennakkoon huonommilta Jipolta ja PK-37:lta.
LehPa voitti jo pienellä hiekkakentällään JJK.n joka on varmasti parempi joukkue kuin nyt vastassa oleva WJK..
Lehpasta on tarjolla järkyttävä 5.05 Nordicilla että se täytyy laittaa ainakin harkintaan!!

Näitä voi koittaa!!
JJK/Veikkaus 1.85
Virkiä/Centrebet 3.10
LehPa/Nordicbet 5.05

Lisääkin voi vielä tulla,onhan tässä vielä aikaa :oops:
Harkintaan myös muualla kehutut,TIPS/Veikkaus 2.20 ja Korsholm 3.25/Veikkaus

edit 1..JJK:n kerroin korjattu oikeaksi..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Don't blame me!

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 567
Liittynyt: 11.03.2003, 18:18

Tuotto: -19.88 yks.

Palautus%: 97.49%

Panosten ka: 6.33 yks.

Vetoja: 125

Pisteitä: 165
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

Kings - PK-37 81% 11% 8%

Tän pitäis olla aika selvä peli. Kingsin viime kauden saldo itälohkossa oli 19-1-2 ja vaikka joukkue on viime kaudesta vähän heikentynyt niin PK:sta tuskin on suurtakaan vastusta. PK tosin yllätti viime kierroksella kotonaan warkauden 3-1, mutta otteluraporttien mukaan taisi olla siinäkin pelissä altavastaajana.

JJK - Jippo 52% 23% 25%

Näistä joukkueista JJK on mun arvioissa jonkun verran vahvempi vaikka Jippo onkin vahvistunut viime kaudesta selvästi ja aloittanut sarjan hyvin voittamalla molemmat pelinsä yhden maalin erolla. JJK:n puolustuspää ja keskikenttä ovat sarjan kärkitasoa, mutta maalinteko on vähän tökkinyt alkukauden peleissä. JJK sai tosin edellissä pelissä KajHaa vastaan tehtyä neljä maalia, mutta niistäkin kolme meni KajHan loukkaantunutta maalivahtia tuuranneen puolustajan selän taakse. JJK tulee todennäköisesti hallitsemaan kenttätapahtumia tässäkin pelissä. Tämä peli on myös ainakin JJK:n osalta kauden ensimmäinen peli nurmikolla.


JKL_United - TP-Seinäjoki 62% 19% 19%

Tästä saattaa tulla hyvinkin runsasmaalinen peli. Varsinkin kotijoukkueen puolustus tähän peliin pelikieltojen takia on suuri kysymysmerkki. Toisaalta Unitedin hyökkäyspää on sarjan kovimpia.

Tälläisiä prossia sitten muihin itälohkon peleihin.

MiKi - Virkiä 43% 23% 34%
LehPa - Warkaus 21% 20% 59%
KajHa - Huima 37% 25% 38%


Mäkin saan noi Hitmanin vihjaamat Lehpan ja Virkiän ainakin rajatapauksiksi. Täytynee niitä kokeilla, mutta mitään hyvää pelattavaa tälle kierrokselle en kyllä löytänyt.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

Yksi kohde näin ensialkuun, nimittäin KPV 1,90 Nordicbetillä. Vaikka Tervarit pysyikin kohtuullisesti VIFK:n ja PS Kemin kyydissä niin kyllä KPV:n tasoinen joukkue ansaitsee olla reilusti yli 50% suosikki kotonaan häntäpään porukkaa vastaan. Eli arvio on 56.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ruben
Jäsen
Viestit: 230
Liittynyt: 21.10.2003, 18:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ruben »

Etelässä tänää pari pelii ja huomen viitisen peliä..

Espoo-Atlantis 32-23-45
Espoo oli viime pelissää napannu melko helpon voiton Kiffeniltä maalein 3-0. Alus peli oli ollu ihan tasast, mut mitä pidemmälle mentii, ni Kiffenin kunto alko pettää. Atlantis puolestaa oli paljo tiukemmal Tikkurilassa voittaen kuiteski 3-1. Atlantis sai maalinsa vast toisel puoliajal melko lopussa. Eka puoliaika oli tasast ja pient hakemist ku hiekkakentällä pelattii. Toka puoliaika oli Atlantiksen hallintaa, mut numerot ehkä vähän imartelee Atlantist. Atlantiksen kolmas maali tuli ylijalla, ku ensin Tipsillä oli muistaakseni 3 kulmaa peräkkäin ja sit viimesimmästä Atlantis sai pallon pois keskialueelle ja hyökkääjä pääs läpi ja teki loppunumerot 3-1.
Kummallakaan ei pahempia loukkaantumisia oo, Atlantikselta sivussa Jussila (ollu jo pidemmän aikaa) joten niil ei vaikutusta tähän matsii. Ei pelejä tähän peliin.

Kiffen-Hyps 41-22-37
Näyttäs olevan linja vähän toisin päin mulla ja bookkereilla. Täs kohtaa omis papereis toisiks heikoin (Kiffen) ja heikoin (Hyps). Kiffenin edellinen peli oli tosiaa alus tasast, kunnes kunto loppu ja Espoo pääs tekee muutaman maalin. Kiffenillä tuntus olevan ongelmia pelinrakentelussa. Keskikentällä ei ole kuin yksi mies, joka pystyy luovaan pelinrakenteluun (Y.Happonen) ja hänenkin kuntonsa on huono täl hetkellä (hyvä jos 45min jaksaa pelata :lol:). Ei siis ihme et maaleja ei taho syntyä. Hyps oli viime pelissään PK-35:ttä vastaa taistellu ja hallinnuki jopa ekaa puoliaikaa, mut toisella PK oli tullu ohi (loppulukemat 3-1). Kummanki kausi on munn mielest alkanu ihan odotetul taval. Veikkaukselta sais Kiffenille kertoimen 2,60 (Centre 2,35 ja Nordic 2,40), mut triplapakon vuoks ei oikee houkuttele.

Huomiset pelit joskus myöhemmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ruben
Jäsen
Viestit: 230
Liittynyt: 21.10.2003, 18:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ruben »

Alustavat prossat huomisiin peleihin.

LPS-Tips 33-22-45
Kontu-Salamat 31-22-47
Käpa-PK-35 21-19-60
Pantterit-Gnistan 47-23-30

Ei pelejä vielä, prossat voi viel jonku verran muuttua suuntaan tai toiseen :roll:.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”