Tänään on 25.05.2018, 16:28.

Valioliiga 1-2.5

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Valioliiga 1-2.5

Viesti Kirjoittaja Neo »

Omasta puolestani ensinnäkin hyvää wappua kaikille! Kisastudiot alkaa olla täällä viritetty huomista varten ;) Seuraavassa lauantain valiot, katotaan jos launtaina krapuloissaan irtoaa vielä Villan ja Poolin pelistä jotain.

Peliä ehdottomasti ainakin Blackburn +0,5, Southampton +0.5 (ja suora voitto), Pompey ja ehdoton ykköskohde Bolton, jolle saa ihan hirmukertoimia. Noi siis jos muillekin pelattavaa löytyy, en ole niin tarkkaan vielä katsonut mutta päällisin puolin siltä vaikuttais. Miettikää oikeasti mitä se 3 pisteen ero käytännössä tarkoittaa Leedsin tapauksessa, kun se ei ole sama kuin 1 voitto, ei lähelläkään. Onneksi kansa ajattelee näin ja ainakin äsken oli 2.40 boltonille pörsseissä. Kai siitä Veikkauksellekin saa hyvän peli lauantaille (jos on jotain apuja), näin luulisin vaikken ole kertoimia nähnyt.

ARSENAL - BIRMINGHAM 68% - 20% - 12%

Arsenalin tilan tietää jokainen, se on Valioliigan mestari tällä kaudella ja tappiot-sarakkeessa killuu edelleenkin 0. Joukkue on ylivoimaisesti liigan paras ja yhtenäisin ryhmä eikä tuota saavutusta ole todellakaan saatu tuurilla - UCL sekä FaCup -putoamiset olivat toki kova isku mutta eiköhän Valioliigan voitto anna vähän balsamia haavoihin. Viimeisten pelien porkkana on tykkimiehillä säilyttää tuo 0-sarake, eikä Birmingham ole kyllä nykykunnossaan joukkue, joka sitä pystyy käytännön tasolla juuri uhkaamaan. Panosta vierailijoilla kyllä on europaikkojen suhteen - liigan on tasainen ja kaikki vielä auki mutta viime viikkojen kunto on ollut suoraan sanottuna surkea. Kaiken huipuksi joukkue möhli 2-1 johdon kotonaan Wolvesia vastaan, ja Blues on todellakin uinahtanut väärään aikaan: 8 viime ottelusta vain yksi voitto ja sekin kotona Leedsistä. Joukkueen peliä ovat sotkeneet sekä loukkaantumiset että myös Forssellin sekava sopimustilanne, joka on tosin nyt ratkennut ja "finnish flash" jatkaa B'hamissa lainalla taas yhden kauden. Yhteenvetona siis äärimmäisen vaikea peli vieraille - Birmingham on muutenkin ollut tosi heikko vierailija koko kauden ja edellistä vierasvoittoa saa hakea pitkälti vuoden 2003 puolelta. Arsenal on kahdessa edellisessä kotipelissään nuijinut Leedsin 5-0 ja Liverpoolin 4-2, ja on turha nähdä päiväunia siitä, että joukkue tänään jollain tavoin löysäilisi.


BLACKBURN - MANCHESTER UTD 25% - 26% - 49%

Rovers on noussut viime viikkoina todella syvästä suosta ottamalla 3 äärimmäisen tärkeää voittoa putkeen ja joukkue varmisti käytännössä liigapaikkansa noilla otteluilla (Fulhah, Everton, Leicester). Pitkään siinä menikin, ja Graeme Sounessin johtama porukka on ollut yhdessä Man Cityn kanssa kauden pahimpia pettymyksiä - varsinkin kotiotteluiden saldo on aivan järkyttävä (Cup pelit ml. 4-3-11), kun muistelee millä sijoilla joukkue keikkui viime vuonna. Duff & Dunn kaksikon lähtö aiheutti tälle kaudelle tosi kovan aukon, jonka jälkeen vielä kaikki keskikentälle hankitut vahvistukset ovat olleet 2/3 kaudesta loukkaantuneina. Tämä on luonut yhtälön, jonka tuloksena joukkuen on rypenyt putoamisviivalla koko pitkän kauden. Nyt voidaan kuitenkin hengittää jo vapaammin, ja tämän parempaa saumaa ei kotijoukkueella ole Man Unitedia voittaa: Sir Alex Fergusonin sakki on keskittynyt jo monta viikkoa Fa Cupin finaaliin, eikä liigan sijoilla 2 tai 3 ole näkynyt olevan juurikaan mitään merkitystä. Viikko sitten Liverpool korkkasi Old Traffordilta 3 motivaatiopistettä ja ManU ei ole kyllä ollut tällä kaudella enää samanlainen jyrä mihin viime vuosina on totuttu. Rio Ferdinandin lähdön jälkeen joukkueesta tuli yhtäkkiä "tavallainen kuolevainen", ja pistementyksiä on tullut solkenaan. Motivaatio ja kokoonpano on taas tänään täysi kysymysmerkki, mutta lähes 50% suosikki vierailija on siitä huolimatta, sillä niin iso tasoero joukkueiden välillä on. Kummallakaan ei ole käytännössä mitään panosta, joten voidaan pelata vapautuneesti.


CHARLTON - LEICESTER 52% - 25% - 23%

Leicesterin joukkue sinetöi viikko sitten käytännön tasolla putoamisensa sarjatasoa alemmas, kun Paul Dickov munasi Cityä vastaan 1-1 tilanteessa pilkun kun pelattiin ottelun lisäaikaa. En haluaisi olla Dickovin housuissa, sillä tuon karmeampaa virhettä ei enää juuri voi tehdä. Jos Leicesterin moraalit eivät tuosta laskeneet niin eivät sitten mistään - eroa on Man Cityyn 6 pojoa ja 3 peliä jäljellä joten teoriassa mahdollisuuksia on, mutta käytäntö onkin ihan eri asia. Kannattaa muistaa että tuo tarkoittaa sitä, että kolmessa ottelussa Leicesterin pitäisi saada 7 pistettä ENEMMÄN mitä Man City tulee keräämään, ja siihen ei 3 matsia riitä millään tai allekirjoittanut syö hatullisen sitä itseään. Jos kettujen moraalit ovat todella alhaalla niin tästä voi tulla erittäin rumat lukemat, mutta kannattaa muistaa että Leicester on kuitenkin ollut suhteessa tasoonsa hyvä vierailja, ja tehnyt enemmän maaleja vieraissa kuin esim. Man United. Jos poikia kiinnostaa tehdä kiusaa niin Charlton on vaikeuksissa, sillä Addicks on puolestaan ollut epävarma kotonaan ja ottanut paljon tiukan puolustuspelin (ja tuurin) kautta tulleita vierasvoittoja. Lisäksi Charlton on voittanut vain yhden 7 viime pelistään ja joukkue on selkeästi alkanut hyytyä kauden loppumetreillä, vaikkakin europaikka on vieläkin täysin saavutettavissa. Charltonin manageri Alan Curbishley tietää että Leicester on kauden 3 loppupelistä pakko voittaa, ja voi olla että pelkästään 3 pistettä tästä riittävät eurokentille. Kotijoukkueella siis kovasti motivaatiota, Leicester on täysi arvoitus mutta todennäköisesti pelaajien mieli on todella maassa.


CHELSEA – SOUTHAMPTON 59% - 26% - 15%

Jos Man United on alkanut hävitä liigapelejään niin Chelsea on tehnyt viime viikkoina täysin saman liikkeen, eli kiinnostus Valioliigaan on joukkueella tulosten osalta ollut melkeinpä 0. Toki otteluissa on ollut yritystä eikä mistää sopupeleistä ole kyse, mutta tällä tasolla pienikin herpaantuminen näkyy heti tuloksissa karmealla tavalla. Newcastle veti motivaatiopisteet kotonaan viime viikolla ja ensi viikolla on kaiken hyvän lisäksi koko kauden tärkein ottelu: UCL-välierä Monacoa vastaan kotona. Tuo peli merkitsee Chelsealle yhtä paljon kuin tusinan verran Valioliigamatseja, joten keskittyminen voi olla Southampton-otteluun aivan mitä tahansa – samat sanat myös kokoonpanojen osalta. Kaksi edellistä kotiottelua ovat olleet 0-0 tasureita Boroa sekä Evertonia vastaan, eikä tuo tulos yllättäisi todellakaan ketään tässäkään ottelussa. Vierailija Saints on vielä taistelemassa eurokentistä tasaisessa keskikastissa, mutta ollut todella ailahtelevat: 6 viime pelin saldo 3-0-3 kertoo sen hyvin, sillä voittoa on seurannut heti tappio ja viime viikolla se taipui Boltonille kahdella nopealla loppuhetkien maalilla 1-2. Chelsealle ei tässä kannata missään nimessä rahojaan syytää, sillä kansa on pumpannut luonnollisesti miljoonaryhmän aivan liian kovaksi suosikiksi ja Southamptonille tarjotaan maukasta pelattavaa varsinkin vetopörsseissä. Chelsea voi aivan hyvin lepuuttaa tässä vaikka puolta tusinaa avainmiestään, ja loppujenkin ajatukset ovat aivan varmasti Mestareiden Liigan välieräkamppailussa. Kotijoukkueen keskittyminen on siis häiriintynyttä ja pisteiden saamisella/menetyksellä ei mitään merkitystä, vierasjoukkueella vielä mahdollisuudet eurokentille.


MAN CITY – NEWCASTLE 38% - 30% - 32%

Jos katsoo joukkueiden tilastoja, niin tämän selvempää tasuria ei pitäisi juuri olla: 3-11-5 (City) vastaan 3-10-5 (Cup-pelit molemmilla mukana). Ottelun luonne on kuitenkin kaikkea muuta kuin tasurin vääntämistä, sillä tässä on yksi viikonlopun kovimmista motivaatio-otteluista: molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä ja voittoa todellakin haetaan. Man City siis pelastui kuin ihmeen kaupalla Leicester-ottelussa, kun Paul Dickov möhli yliaikarankin ja joukkueen ero viivan alla makaavaan Leedsiin on sen ansiosta vielä 3 pistettä. Leeds vastaavasti munasi oman kotiottelunsa Pompeytä vastaan, joten kyllä Cityn ”hyvä” tilanne on muutakin kuin sen omilla ”ansioilla” hankittu. Jos Rovers on ollut Valioliigan kauden alisuorittaja niin kauas ei jää Man Citykään, ja on lähinnä mielipidekysymys kumpi joukkue on tällä kaudella ollut surkeampi –Cityn sinipaidat ovat ottaneet koko kauden 42 ottelusta 10 voittoa, ja 19 kotipelistä vain järkyttävät 3 voittoa. Tosin Keeganin porukka on pystynyt vääntämään paljon tasureita, mikä onkin pelastanut sen liigapaikan. Nyt vastassa on hyvässä iskussa oleva Newcastle, jolla on kuitenkin krooninen vieraskrapula ollut koko kauden, ja harakoiden viimeisintä vierasvoittoa saa kyllä hakea todella kaukaa vuoden 2003 puolelta. Newcastle taistelee tiukasti liigan 4. sijasta ja vaikka sillä on Uefa Cup –matsi edessä ensi viikolla, on liigan 4. sija ainakin joukkueen johdolle 10 kertaa tärkeämpi kuin Uefa Cup-menestys. UCL tuo rahaa kirstuun aivan eri mittakaavassa eikä Newcastle ole todellakaan Valion rikkaimpia seuroja. Uefa-peli häiritsee toki hieman keskittymistä, mutta nyt joukkueella on vastassa lähes liigan heikoin kotijoukkue, joten toiveet vierasvoitosta ovat varmasti taas korkealla. Ottelussa on siis kovasti panosta molemmilla, vain 3 pistettä kelpaa mutta voi olla että tappion pelossa yrittäminen lopetetaan jo vartti ennen loppua ja varmistellaan se yksikin piste. Alussa tullaan kuitenkin lujaa Timo Jutilan termistöä lainaten ”coast to coast”.


PORTSMOUTH – FULHAM 47% - 27% - 26%

Fratton Parkilla Valioliigan kovakuntoisin ryhmä, ja UPEASTI putoamistaistelun käytännön tasolla selvittänyt Pompey saa vieraakseen vailla suurempaa tuskaa koko kauden pelanneen Fulhamin. Pompey on noussut kauden ratkaisuhetkillä todella hyvään vireeseen ja mikä tärkeintä – vihdoin myös pelaajat ovat alkaneet uskoa siihen että liigapaikka todellakin voidaan säilyttää! Tämä on näkynyt ennen kaikkea vieraspeleissä, sillä liigan surkein vierasjoukkue onkin yhtäkkiä kerännyt 7 pistettä kolmesta edellisestä vieraspelistään. Jos arvoisa lukija epäilee yhä henkisten asioiden merkitystä, voin vakuuttaa että se ei todellakaan ole sattumaa, että Pompeyn huikea 5-1-0 putki alkoi verivihollisen, Southamptonin, kaatamisesta 1-0. Tämän jälkeen ei ole tullut turpaan ja ehtipä Man Unitedkin kaatua pari viikkoa sitten. Fratton Parkia olen kehunut aiemminkin ja se on todella julma paikka pelata, varsinkin nyt kun kotijoukkue on paremmassa iskussa kuin vuoteen: Fulham tulee saamaan kovaa kyytiä, ja tonttumies alias Van Der Sar saa taas heilua palkkansa edestä. Fulhamilla on kuitenkin myös panosta tähän otteluun, sillä joukkue on herännyt horroksestaan viime viikkoina ja huomannut taistelevansa tiukasti europaikoista. 6 edellisestä pelistä 5 kappaletta nollapelejä, 3 edelliseen vierasotteluun ei omissa ole soinut maaliakaan. Vastakkain siis kaksi hyvässä iskussa olevaa joukkuetta, joista kotijoukkue Pompey on tosin tällä hetkellä henkisellä tasolla hurmos, ja jopa Arsenal joutuu olemaan todella tarkkana ettei kerää kauden avaustappiota Fratton Parkilta. Tämä kannattaa myös huomioida ennen kuin panttaa anopin rantasaunaa kotivoitolle: Pompey voi valmistautua henkisesti Arsenalin kohtaamiseen ja hyvässä iskussa oleva Fulham voi hyvinkin venyä.


WOLVERHAMPTON – EVERTON 38% - 29% - 33%

Wolverhampton elää tällä hetkellä viimeisiä hetkiään Valioliigassa, ja joukkueen putoaminen on alkanut varmistua viimeisen kuukauden aikana ja enää viimeinen sinetti puuttuu. Sudet ovat Leicesterin kanssa 29 pisteessä ja 6 pojoa Man Cityä takana, kun 3 kierrosta on enää jäljellä: mahdollisuudet ovat siis olemassa mutta enää tasolla teoreettiset. Joukkue tullee suorittamaan koko kauden saldolla 0 vierasvoittoa, ja siinä on yksi hyvä pointti siirtyä harjoittelemaan sarjatasoa alemmaksi. Wolvesilla on ollut huonoa tuuria useamminkin kuin kerran, mutta niinhän sitä sanotaan että hyvällä joukkueella on myös hyvää tuuria ja huonolla taas... Molineuxilla kaatui kaksi viikkoa sitten Boro ja viikko sitten Wolves nappasi yllätystasurin Birminghamin vieraana. Jos piste-eroa olisi puolet vähemmän viivaan niin kotijoukkue lataisi aivan taatusti kaiken mitä irti lähtee tähän otteluun, mutta nyt henkinen taso on kuitenkin hieman kysymysmerkki. Everton on 39 pisteessä eli sillä on 7 pelimerkkiä enemmän kuin Leedsillä, ja käytännön tasolla pitää tapahtua suuren luokan ihmeitä että Toffees valuisi vielä viivan alle. Se on kuitenkin ollut yksi kauden surkeimmista vierasjoukkueista vain 1 vierasvoitollaan, joten Wolves on ottelussa tasoerosta huolimatta pieni suosikki. Everton kärsi lisäksi viikko sitten hieman yllättäen 0-1 kotitappion Blackburnille, ja voi olla että tässä näkyi jo lievä sarjapaikan ”varmistumisen” aiheuttama latautuminen – tai pikemminkin sen puute. Tasuri kelpaisi vallan hyvin vierailijoille, ja kummankaan joukkueen lopullista latautumista on vaikea arvioida: yritystä ainakin jollain tasolla vielä löytyy ja molemmilta joukkueilta suunnilleen yhtä paljon (tai vähän), joten sillä osastolla ei suurta eroa ole saavutettavissa.


BOLTON – LEEDS 51% - 25% - 24%

Kovaan iskuun kauden loppumetreillä päässyt Bolton kohtaa Leedsin, jota lyötiin viime viikolla todella lujaa turpaan Pompeyn toimesta: siinä ottelussa katsottiin henkisellä tasolla kuka säilyy ja kuka putoaa, ja tällä kertaa giljotiini napsahti Ellan Roadin päälle. Leeds on nyt valtavan syvässä henkisessä kuopassa, sillä Portsmouth-ottelusta saatu voitto olisi vetänyt koko putoamiskamppailun kokonaan uusiksi mutta häviö jätti Leedsin nyt 3 pojoa Man Cityn alapuolelle. Bolton on sille nyt erittäin paha vastus ja joukkue olisi ehdottomasti tarvinnut nyt kotiottelun jotain heikkoa ryhmää vastaan (Everton, Tottenham) noustakseen tästä suosta. Sam Allardycen ryhmällä on mahdollisuudet vielä europaikoille asti ja se on ottanut nyt 3 voittoa putkeen matseissa, joissa joukkue on muka ollut ilman motivaatiota. Bolton oli kupongilla jo viikko sitten Southamptonia vastaan loistavilla tarjouksilla ja taas sille tarjotaan todella maukasta peliä varsinkin vetopörssien puolella, kun kansa reagoi taas kerran liikaa (Leedsin) motivaaatioon. Kun Bolton pelaa hyvin se pelaa todella mukavan näköistä futista, ja pelaajilla riittää varsinkin kotona virtaa pelata vaikka 3 matsia putkeen. Vierasvoitto Southamptonista oli loistava suoritus kahdella 80” maalilla, ja Trotters käänsi parissa minuutissa 1-0 johdon 1-2 voitoksi. Leedsiä on nyt siis potkaistu vyön alapuolelle todella lujaa, ja se keskittyi käytännössä 2 viikkoa koko loppukauden ratkaisevaan Pompey-otteluun vain hävitäkseen sen nolosti kotonaan. Tuo merkitys on henkisellä tasolla valtava, sillä Leeds on taistellut monta viikkoa hyvin mutta se ei kuitenkaan näytä nyt riittävän. Man Cityn vastukset ovat Newcastle kotona, Boro vieraissa ja Everton kotona, joista City tulee ainakin 4 pistettä saamaan. Leedsillä on jäljellä Bolton vieraissa, Charlton kotona sekä Chelsea vieraissa eli Leedsin täytyisi noista 3 ottelusta saada 8 pistettä = käytännössä voittaa jokainen peli! Piste-eroa Cityyn on 3 pistettä nyt, mutta järkyttävä maaliero tarkoittaa sitä että Leeds tarvitsee loppukaudesta 4 pistettä enemmän kuin Man City jos se meinaa säilyä. Bolton-ottelussa niitti saadaan Leedsin arkkuun 51% todennäköisyydellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Neo, 29.04.2004, 23:51. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Kerrankin kaikista samaa mieltä myös prosentteja myöten, Pompeita en ihan peleille asti saa.
Noita Tselssi-Soton prosentteja Neo sorvaa vielä vähän, noilla luvuilla löytyy hyvin pelattavaa ihan joka merkille. :wink:

Neon edit:Se viimeinen luku piti olla 15 eikä 25, painovirhepaholainen iski. Hyvä että joku edes lukee mitä oon kirjottanu ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

päivittelen

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Jotkut kokoonpanojen muutokset voi vaikuttaa:

Chelsea:

-Päämaalivahti Cudicini palaa torjumaan
-molemmilla on jotain sivussa olijoita, mielestäni enemmän
haittaa oletuksena surkeammalle, eli southamptonille.

"Chelsea keeper Carlo Cudicini is set to return after missing almost six weeks with a broken bone in his hand.

Damien Duff is out after dislocating his shoulder while Scott Parker (knee), Marcel Desailly (Achilles) and William Gallas (virus) are also missing.

Saints are without the injured Graeme Le Saux, Marian Pahars and Rory Delap, while defender Michael Svensson is likely to miss out with a knee injury.

Goalkeeper Antti Niemi is confident of recovering from a minor calf strain.
"

Se on hyvä,että Southamptonilta on sivussa Le Saux, koska pelannut ennen Chelseassa. Onneksi muitakin lisäksi.

Manchester City:

-tasaisten pelien putken jälkeen (joita ennen hyvä 4-1 manc.c-man.u)
vois olla sauma ottaa pitkästä aikaa voitto, kotona.
kun newcastlella puolustus ym. kok.panon ongelmia ja ei ole parhaimmillaan vieraana. Junioreihin jo joutuvat turvautumaan bbc:n ennakon mukaan! toki silti ilmeisesti shearer mukana mm.,mutta ...

"Manchester City midfielder Steve McManaman will miss the next two games because of a hamstring injury.

Robbie Fowler will be involved at some stage after missing the stormy draw at Leicester, while defender Daniel van Buyten is nearing a return from injury.

Newcastle defender Jonathan Woodgate has joined Kieron Dyer, Craig Bellamy, Lee Bowyer, Jermaine Jenas and Andy Griffin on the sidelines.

Youngsters Steven Taylor, Martin Brittain and Bradley Orr all travel.
"

Blackburnilla kyllä on mahdollisuudet tuohon tasapeliin ainakin.
Viime kaudella Blackburn voitti kotonaan kerran Manun.
Vaikka cup-finaali puskee päälle, niin Manu on kuitenkin mielestäni nousuvireessä myös näihin peleihin, Scholes sivussa, mutta Nistelroy palaa tähän peliin. Blackburnilla puolustusongelmia nyt, kun Amoruso sivussa, joten jäänee nyt ainakin voitto tulematta, tasuri hyvällä pelillä mahdollinen.

"Blackburn defender Lorenzo Amoruso is expected to miss the rest of the season after suffering a hamstring injury.

Andy Todd returns to the squad after being dropped for refusing to be a substitute against Leeds but Nils-Eric Johansson is set to start at the back.

Manchester United striker Ruud van Nistelrooy is expected to play after recovering from his thigh strain.

Roy Keane hopes to be fit after pulling out of the Republic of Ireland's squad for Poland with a hamstring injury.
"

LAST SEASON'S CORRESPONDING GAME:
Blackburn Rovers 1-0 Manchester United
22 December 2002 - Ref: David Elleray
Blackburn scorer: Flitcroft 40

THIS SEASON'S REVERSE FIXTURE:
Manchester United 2-1 Blackburn Rovers
22 November 2003 - Ref: Mark Halsey
Man United scorers: Van Nistelrooy 24, Kleberson 38
Blackburn scorer: Emerton 62

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Ruben
Jäsen
Viestit: 230
Liittynyt: 21.10.2003, 18:09
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ruben »

Koodi: Valitse kaikki

Arsenal - Birmingham   68 - 20 - 12
Blackburn - Man United  25 - 26 - 49
Charlton - Leicester   54 - 26 - 20
Chelsea - Southampton   61 - 25 - 14
Man City - Newcastle   37 - 30 - 33
Portsmouth - Fulham    49 - 27 - 24
Wolves - Everton     37 - 32 - 31
Bolton - Leeds      55 - 25 - 20
Aston Villa - Tottenham  61 - 25 - 14
Liverpool - Mboro     57 - 25 - 18
Aika samoilla linjoilla mennää Neon kans :roll:.

Pelit:

Wolves-Everton X 3,30 @Centre (2/10)
Bolton 2,25 @Centre (7/10)
Boro 6,2 @Veikkaus (1/10)

Centrelle Draw-No Bet

Bolton 1,68 73% (9/10)
Boro 4,50 24% (2/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sportti
Jäsen
Viestit: 150
Liittynyt: 11.03.2004, 19:26
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Sportti »

Bolton - Leeds : 52 - 27 - 22

Centrebetiltä Boltonille 2.25, kokeiltava on.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1297
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 231

Viesti Kirjoittaja GooRio »

Jos on tili Betssonilla tai Betfairilla, niin tota Boltonia saa lyödä siinä 2.60 paikkeilta. Joten ei kun poimimaan talteen!

esim. 50% arviolla ja 2.60 kertoimella odotusarvo vaatimaton 1.30!

EDIT: hullut-päivät taitaa olla ohi ja kertoimet tulleet rytinällä alas pörsseissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

bolton

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

edit 17.23: kerpeleen viduka teki ensin rp-maalin, sitten hankki punaisen kortin itselleen. Harte jatkaa omalla maalilla.. oikeassa olit Neo leedsin tila on syvältä.. ei auta nyt historiatkaan. Kun henkinen tila on pohjalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”