Tänään on 23.05.2018, 10:28.

Eng 2. div 24.4.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
pjl
Jäsen
Viestit: 1087
Liittynyt: 02.03.2003, 15:15

Tuotto: +2.19 yks.

Palautus%: 100.62%

Panosten ka: 3.98 yks.

Vetoja: 89

Pisteitä: 154
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Eng 2. div 24.4.

Viesti Kirjoittaja pjl »

Koodi: Valitse kaikki

Chesterfield Blackpool  40	28	32
Peterboro Bournemouth	43	28	29
Ja sitten pientä ihmettelyä bookkerien ajatusmaailmasta:

Umpisurkeasti vetänyt Chesterfield on rankattu kautta linjan noin 45 % suosikiksi vihdoinkin pakkansa kuntoon saanutta Blackpoolia vastaan. Toki motivaatioetu on Chesterfieldillä, mutta luulisi että joukkueella olisi motivaatio riittänyt edellisissäkin peleissä. Takana on kuitenkin 8 ottelua ilman voittoa ja vastassa on ollut esim. Stockport, Grimsby, Notts County ja Brentford, eli joukkueita joilta olisi pitänyt saada täysiä pistepotteja putoamisen välttämiseksi. Blackpool on kärsinyt pitkin talvea ja kevättä kokoonpano-ongelmista, nyt nippu on kunnossa ja takana onkin jo 3 selkeää voittoa. Joukkueella ei ole noissa edellisissäkään peleissä ollut mitään pelattavaa, mutta niin vaan voittoja napsuu. Ostan jo tässä vaiheessa viikkoa Canbetiltä vieraita 3,50:llä, tarjolla myös ML 2,65.

Ehkä mä jotenkin ymmärtäisin vielä tuon Chesterfieldin bookkerien toimesta, mutta kun samaan aikaan Peterboro rankataan bookkerien toimesta noin 42 % tasoon ja joukkueella on about sama tilanne kuin Chesterfieldillä, eli putoamispeikko on todella lähellä. Kuitenkin Poshilla peli sentää kulkee. Joukkue on viimeisessä 10 pelissä hävinnyt vain kärkijoukkueille (Plymouth ja Brighton), mutta on näitäkin vastaan pystynyt aivan tasaiseen taistoon. Bournemouth sen sijaan sai pahan kolauksen play-off haaveilleen viikkopelissään (1-1 Lutonia vastaan) ja ero viivaan kasvoi jo lähes mahdottomaksi 7 pisteeksi. Bournemouth on viimeisessä 7 pelissään onnistunut kaatamaan vain surkean Rushdenin ja menettänyt pisteitä sellaisille suuruuksille kuin Colchester ja Chesterfield.

Joten miten ihmeessä bookkerit saavat Chesterfieldin suuremmaksi suosikiksi kuin Peterboron? Ei taivu millään mun ajatusmaailmaan, ei sitten millään... Näiden perustelujen jälkeen nuo omatkin prosentit Peterborolle näyttävät liian vaisuilta :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Mun kone saa Chesterfield-Blackpoolin ihan tasabookiksi 37-27-36, joskin motivaatioetu on Chesterfieldillä mutta Blackpool on alkanut pelata niin hyvin että ei helvetti missään nimessä kotivoittoon riitä kertoimet. 4-1-1 on Blackpoolin 6 vikaa matsia + 3 voittoa putkeen kun Chesterfieldin 0-4-2 - jos ei jotain dramaattisia kokoonpanotietoja ole niin enpä kyllä yli 40 pahemmin nostaisi minäkään tuon pelin lukemia.

Peterboron peliin kone ampuisi suoraan 46-28-26, ja onhan Bournemouth ollut kuitenkin tuhat kertaa huonompi vierailija mitä Blackpool + Posh tosiaan hyvässä vireessä. Noilla lukemilla Peterborolle saisi niukasti peliä sisään mutta motivaatiolisää voisin pari pykälää pistää vielä päälle. Posh oli kauden alussa aivan v*tun huono kotijoukkue, mutta kuinka onkaan käynyt? 4 edellistä kotipeliä:

Port Vale 3-1
Swindon 4-2
Tranmere 0-0
Wrexham 6-1

...eikä tosiaan ole olleet paskat ja/tai vailla motivaatiota olevat porukat,
mm. Tranmerekin voitti edellisen vieraspelinsä 5-1 ja Swindon ollut hurjassa lyönnissä koko kevään.

Pannaanko pjl Peterborolle pelimerkkejä sisään? ;) Canbet tarjoaisi 1.60 ML rajan ollessa 1.57 (noilla peruslukemilla) joten voisihan siihen pientä peliä pistää.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”