Tänään on 07.06.2020, 07:27.

Valioliiga

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 274
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +44.23 yks.

Palautus%: 110.19%

Panosten ka: 6.29 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 1267

Valioliiga

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Coolbet tarjoaa 100% palautuksen huippuotteluun Liverpool - Manchester City.

Kotijoukkue Liverpool on tämän päiväisen vastustaja Manchester Cityn ohella ainoa joukkue Valioliigassa, joka on ollut kotistadionillaan voittamaton. Pool on pelannut Anfieldilla 11 ottelua, joista Punanutut ovat voittaneet kuudesti ja pelanneet peräti viidesti tasan. Pelillisesti Liverpool on ollut selvästi tuloksia parempi ja puhtaasti ottelutapahtumien perusteella kotiotteluista voisi olla pisteitä reilusti enemmänkin. Jos vertailuun otetaan kaikkien Valioliigajoukkueiden koti- ja vierasotteluiden maaliodotukset, on Liverpoolin ero koti- ja vierasotteluiden välillä ollut sarjan suurin. Kotiotteluissa Liverpool on luonut paikkoja noin 2,33 maalin keskiarvolla, kun taas vastustajien vastaava saldo on ollut vain noin 0,54 maalia. Vieraissa Liverpool on niin ikään ollut vahva hyökkäyssuuntaan, mutta myös vastustaja on onnistunut tuottamaan uhkaa Simon Mignolettin vartioiman maalin läheisyydessä kotiotteluita reilusti enemmän.

Suurin pelillinen ero koti- ja vierasotteluiden välillä on nähty pallonhallinnassa. Kotona Liverpool on pitänyt palloa 65% prosenttia, kun vieraissa pallo on ollut hallussa "enää" 55 prosenttia. Ero vain suurenee, kun pallonhallintaa aletaan pilkkomaan pienempiin osiin. Kotona Liverpoolin pallonhallinnasta peräti 71% painottuu vastustajan kenttäpuoliskolle, kun vieraissa luku on enää 57%. Jos lukuja käännetään puhtaasti minuuteiksi, on Liverpool hallinnut Anfieldillä pelivälinettä viimeisellä hyökkäyskolmanneksella keskimäärin yli 30 minuuttia ottelua kohden, kun vieraissa vastaavat kellotukset jäävät alle 17 minuuttiin.

Liverpoolin kotietu Manchester Cityä vastaan kokee tässä kohtaa pahan kolauksen, sillä Taivaansiniset tulevat suurella todennäköisyydellä raapimaan pallonhallinnan itselleen. City on pitänyt vierasotteluissaan palloa täysin käsittämättömät 74,4 prosenttia. City on ollut niin koti- kuin matkapeleissäänkin täysin omaa luokkaansa, eikä ole jättänyt vastustajilleen juurikaan mahdollisuuksia. Vierasotteluissa Manchester Unitedia ja Chelsea vastaan City on pitänyt molemmissa otteluissa palloa lähes 65% ja vastaaviin lukuihin pyritään varmasti tälläkin kertaa.

Liverpool on heikentynyt tammikuun siirtoikkunassa, kun joukkue joutui luopumaan joukkueen parhaasta pelaajasta, Philippe Coutinhosta. Brassin ohella sivussa ovat varmuudella Jordan Henderson ja Nathaniel Clyne, sekä todennäköisesti Daniel Sturridge ja Alberto Moreno. Coutinho on järjestänyt kuluvalla kaudella Liverpoolin eniten maalipaikkoja, vaikka peliminuutteja brasilialainen on pelannut vasta joukkueen 11. eniten. Myös Coutinhon viretila on ollut viime aikoina kunnossa, sillä viimeiseen seitsemään otteluun (kun avauksessa) Coutinho on osunut seitsemän kertaa.

Cityllä tilanne on parempi, kun David Silva on lentänyt Espanjasta takaisin Englantiin ja on kykeneväinen aloittameen ottelun. Sivussa ovat Gabriel Jesus ja Benjamin Mendy, sekä todennänköisesti Vincent Kompany. City on tahkonnut viime viikkoina suuren määrän otteluita, mutta on tarjonnut lepovuoroja tarpeen mukaan. Viime ottelussa joukkueelta lepäsi Aguero, Fernandinho, David Silva, Walker ja Otamendi, kun taas sitä edeltäneessä ottelussa lepovuoro osui De Bruynen ja Kyle Walkerin kohdalle. Joukkueen laiturilupaukset Raheem Sterling ja Leroy Sane ovat olleet läpi kauden kovalla kulutuksella, mutta jatkuvat onnistumiset tuntuvat pitävän liekin lepattamassa isoista minuuteista huolimatta.

Manchester City lähtee vierasotteluun selvänä suosikkina, kun vierasvoitto toteutuu noin 46,5 prosentin todennäköisyydellä. Coolbet tarjoaa Cityn voitosta hienoa 2,40 kerrointa, joka kelpaa helposti mukaan peleihin.

Tägeihin kuitenkin Pinny.

Vedonlyöntivihje: - Liverpool - Manchester City - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool - Manchester City
veto
MCI
kerroin
2.390 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.01.2018 12:57 <Taika> city kelpaa tännekin


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 274
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +44.23 yks.

Palautus%: 110.19%

Panosten ka: 6.29 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 1267

Re: Valioliiga

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Burnley - ManU pelissä saatetaan hyvinkin nähdä enemmän maaleja kuin mitä markkina odottaa:
https://www.coolbet.com/fi/blogi/viikon ... f-moorella

Kuva

Kuva

Vedonlyöntivihje: - Burnley - Man United - peliaika päättynyt

kohde
Burnley - Man United
veto
o 2,5
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.012
todennäköisyysarvio
arvio 49.7%

Coolbet 2,20

Huti: -6.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin