Tänään on 16.02.2019, 05:35.

FA Cup

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 258
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +46.39 yks.

Palautus%: 113.37%

Panosten ka: 6.09 yks.

Vetoja: 57

Pisteitä: 962

FA Cup

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Kone pyöräyttää hurjat valuet Manchester Cityn murskajaisille.

Silva lensi viikolla Espanjaan, mutta palasi yllättäen jo eilen joukkueen harjoituksiin. Näin ollen espanjalaisen voisi olettaa pelaavan myöhemmin tänään. Myös pikkuvaivoista kärsineet Kevin De Bruyne ja Kyle Walker nähtiin samaisissa harjoituksissa.

Joukkueet kohtasivat viimeksi lokakuun lopulla Etihadilla ja tuolloin AHC päälinjana oli -2,75. Itse ottelussa MCI oli murskaava ja loppunumerot olisivat voineet olla rumemmatkin. City loi ottelussa peräti 7 huippupaikkaa, joka on jopa tämän kauden Manchester Citylle valtava saldo.

Guardiola on kertonut peluuttavansa parasta mahdollista kokoonpanoa, mutta todennäköisemmin muutamia lepuutuksia nähdään. Varmuudella sivussa ovat Kompany, Jesus ja Mendy.

Burnleyllä on muutamia pahoja loukkaantumisia, kun sivussa on Stephen Ward, Chris Wood, Scott Arfield, sekä Robbie Brady. Nelikosta kaikki kuuluvat Burnleyn optimaaliseen avausmiehistöön. Kvartetin lisäksi Dyche on kertonut lepuuttavansa avainmiehiään. Mahdollisia lepovuorolaisia ovat Burnleyn keskikentän kaksikko Cork - Defour, jotka ovat startanneet kuluvan kauden jokaiseen otteluun. Edellä mainittu Jack Cork on Davy Pröpperin (BHA) ja Dale Stephensin (BHA) ohella ainoa keskikenttäpelaaja, joka on kellottanut täydet peliminuutit Valioliigassa.

Kertsit syöksyi eilen illalla hurjaa vauhtia, mutta ovat sittemmin palautuneet lähtötasolleen. Cupit ovat aina normaalia haastavammat arvioida, mutta raakana Manchester City -2 on reippaat 60%. Pressien perusteella maistuvuus sen kun nousee, kun taas kerroinliikehdinnän perusteella ansoja on luvassa. Vaikka ottelua kuinka pyörittelee, on Pinnyn 2,04 tasoisissa kertoimissa (-2) pakko olla rutkasti ilmaa.

Vedonlyöntivihje: - Man City - Burnley - peliaika päättynyt

kohde
Man City - Burnley
veto
ManC -2
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +10.40 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 19. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

06.01.2018 16:07 <MacGyver> Sehän romahti.. Nyt 1,675

06.01.2018 18:52 <Vihjaaja> Helposti :)


valiovihje.com
Avatar
Jäsen
Viestit: 258
Liittynyt: 02.07.2016, 20:34

Tuotto: +46.39 yks.

Palautus%: 113.37%

Panosten ka: 6.09 yks.

Vetoja: 57

Pisteitä: 962

Re: FA Cup

Viesti Kirjoittaja valiovihje.com »

Tiukan puolustuspelaamisen kautta hyviä tuloksia saavuttanut Brighton kohtaa maanantai-illan ottelussa Crystal Palacen.

Brighton on pelannut läpi kauden todella kapealle ringillä, kun peräti kahdeksan pelaajaa on kellottanut kuluvalla kaudella yli 1500 peliminuuttia (maksimit 1980). Muista Valioliigaseuroista ainoastaan Leicester on päässyt samaan lukemaan ja esimerkiksi Crystal Palacelta yli 1500 peliminuuttia pelanneita pelaajia on vain kolme.

Brightonin päätavoite kaudelle on säilyminen ja vain säilyminen. Osviittaa tästä saatiin heti alkukaudesta, kun joukkue kohtasi Carabao Cupissa (entinen Liigacup) Bournemouthin. Brighton lähti otteluun täydellisellä B-miehistöllä, kun nimilistaa täyttivät Skalakin, Murphyn, Izquiredon, Schelotton, Hutchinsonin, Molumbyn, Bongin, Roseniorin, Goldsonin, Hunemeierin ja Krulin kaltaiset nimet. Edellä mainitusta XI:stä keskikentän Hutchinson ja Molumby, laituri Skalak, sekä maalivahti Krul ovat jääneet Valioliigassa täysin vaille minuutteja ja loppuosastonkin vastuu on jäänyt todella alhaiseksi. Brightonin ja Crystal Palacen välisessä "M23 derbyssä" lepuutuksia tuskin nähdään näin radikaalisti, mutta pressissä Chris Hughton on vahvistanut käyttävänsä rotaatiota. Mahdollisia lepovuorolaisia pohtiessa katseet kääntyvät luonnollisesti eniten peliminuutteja saaneisiin, joita ovat Davy Pröpper, Lewis Dunk, Dale Stephens, Anthony Knockaert, Bruno Saltor, Mat Ryan, sekä Glenn Murray. Brightonin kaltaisten kapearinkisten joukkueiden kohdalla lepuutusten painoarvo nousee, kun kirittäjäosaston taitotaso on alhainen ja pelituntuma lähes olematon.

Crystal Palacen kausi on ollut vaikea ja joukkue löytyy sarjataulukosta vasta Brightonin takaa. Piste-eroa putoamisviivaan on vain kaksi pistettä, mutta luokaltaan joukkueen kuuluisi taistella sijoituksista kärkikymmenikössä. Myös pelillisesti joukkue on ollut selvästi sarjataulukon osoittamaa parempi ja onnekkaammilla pompuilla Kotkaparvi voisi löytyä sarjataulukosta heti ylivoimaisen kärkikuusikon takaa. Epäonnistuneen alkukauden jäljiltä Crystal Palacen voisi kuvitella satsaavan liigan ohella vahvasti myös cup-otteluihin ja kun Carabeo Cupista ollaan Brightonin ohella jo kuorossa, on satsaukset tehtävä perinteikkääseen FA Cupiin. Todennäköisin lepuutus nähdään puolustuksen vasemmalla laidalla, jossa isosti urakoinut Jeffrey Schlupp tekee tilaa Patrick Van Aanholtille. Kauden alla odottelin PVA:n olevan joukkueen ykkösmies kyseiselle pelipaikalle, mutta toisin kävi. Varmaa on kuitenkin se, ettei miesten välinen tasoero ole kummoinen. Keskikentältä lepovuorossa on todennäköisesti ainakin Yohan Cabaye, mutta taustalla on loukkaantumisista huolimatta päteviä korvaajia.

Joukkueet kohtasivat marraskuun lopulla Falmer Stadiumilla ja tuolloin loppunumerot olivat 0-0. Ottelu oli hyvin tapahtumaköyhä, eikä maalittomuutta voi pitää suurena vääryytenä. Pelillisesti Crystal Palace oli tuolloin joukkueista niukasti parempi, "voittaen" ottelun maaliodotuksin 0,39 - 0,61. Samaiseen otteluun Pinnaclen päätöskerroin Crystal Palacen voitosta oli 2,97, joka hieman yllättäen oli pienempi kuin tällä hetkellä tarjolla oleva 3.13.

Valiovihje näki Crystal Palacen lähtevän (markkinasta poiketen) jo liigakohtaamiseen niukkana suosikkina ja ottelutapahtumien perusteella näin myös piti olla. Tiivistempoisen joulukuun ja alkaneen tammikuun aikana joukkueet ovat pelanneet reilun kuuden viikon sisään kymmenen ottelua ja tämän iltainen koitos on täten jo yhdestoista. Kyseisenä aikana neljä Brightonin pelaajaa ovat pelanneet kaikkien otteluiden kaikki minuutit, kun taas Crystal Palacelta samaan on kyennyt vain alkukaudesta loukkaantumisen vuoksi pitkään sivussa ollut Wilfried Zaha.

Crystal Palacen mojovan loukkaantumissuman myötä ottelun kuuluisi olla (terveiden pelaajien) optiimiavauksilla "tasabuukki". Brightonin erittäin todennäköisten lepuutusten myötä vaaka kääntyy kuitenkin Crystal Palacen suuntaan. Kumpikaan joukkue tuskin haluaa otteluohjelmaansa lisätäytettä, joten paremmuus haluttanee ratkoa jo ensimmäisellä yrityksellä. Näin ollen maistuvin pelivalinta on Crystal Palacen suora voitto, joka toteutuu hieman yli 40 prosentin todennäköisyydellä. Arviossa otetaan rohkeasti kantaa lepuutuksiin, joka kannattaa muistaa panoskokoa täyttäessä.

Vedonlyöntivihje: - Brighton - Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Brighton - Crystal Palace
veto
CPL
kerroin
3.130 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 27. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”