Tänään on 28.05.2018, 01:33.

Championship 26.-27.-9.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Taika
Jäsen
Viestit: 4355
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +59.01 yks.

Palautus%: 101.44%

Panosten ka: 0.50 yks.

Vetoja: 8251

Pisteitä: 3355
Paikkakunta: Tampere

Championship 26.-27.-9.

Viesti Kirjoittaja Taika »

Vedonlyöntivihje: - ipswich-sunderland - peliaika päättynyt

kohde
ipswich-sunderland
veto
u2.5
kerroin
1.850 (sportmarket/ibc)
panos
0.5 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Huti: -0.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - mboro-norwich - peliaika päättynyt

kohde
mboro-norwich
veto
mboro-0.5
kerroin
1.970 (sportmarket/ibc)
panos
0.33 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -0.33 yks.nottingham-fulham overi tässä mutumaistuva, mutta nykykertoimilla ei peliä. kattelen, josko livessä nousis jossain vaiheessa pelattavaksi. jotenkin sen olonen pari, että mahdolliset maalit voivat hyvinkin painottua pelin lopupäähän.

Vedonlyöntivihje: - hull-preston - peliaika päättynyt

kohde
hull-preston
veto
preston o1
kerroin
2.020 (pinnacle)
panos
0.33 yks.
raja
1.961
todennäköisyysarvio
arvio 51%

Osuma! +0.34 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.16, palautukset 0.67, tulos -0.49 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1887
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -77.88 yks.

Palautus%: 99.06%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 2196

Pisteitä: 1528

Re: Championship 26.-27.-9.

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Barnsley - QPR - peliaika päättynyt

kohde
Barnsley - QPR
veto
Barnsley +0
kerroin
1.920 (Sbobet)
panos
4.5 yks.
raja
1.8

Push: +0.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Burton - Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
Burton - Aston Villa
veto
Villa -0.5
kerroin
1.970 (Sbobet)
panos
2 yks.
raja
1.91

Osuma! +1.94 yks.


Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Millwall - Reading - peliaika päättynyt

kohde
Millwall - Reading
veto
Millwall -0.5
kerroin
2.120 (Sbobet)
panos
3.5 yks.
raja
2

Osuma! +3.92 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 15.86, tulos +5.86 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Championship 26.-27.-9.

Viesti Kirjoittaja Neo »

Championship-algoritmi alkaa näyttää joka viikko paremmalta. Alkukierroksilla value-kohteita tuli esiin vähän liikaa, mutta nyt pari kierrosta on menty siten kuten pitääkin. Eli 70-80% matseista on aivan linjassa markkinan kanssa pikkuvalueilla, ja sitten kierroksesta nousee muutama todella selvää pelikohde. Ja markkinan käyttäytyminen ko. kohteissa on vielä melko loogista. Tällä kertaa nousee esiin seuraavat ideat.

Cardiff-Leeds
Cardiff ja Leeds ovat olleet Championshipin alkukauden iloiset yllättäjät. Molempia pidettiin kyllä playoffs-kandidaatteina myös ennen kauden alkua, mutta harva uskoi tämän kaksikon olevan aivan sarjan piikkipaikoilla. Cardiff voitti viisi ensimmäistä otteluaan vakuuttavalla tavalla, jonka jälkeen Bluebirds ajautui pieneen suvantovaiheeseen ja pelasi surkeat matsit Prestonia ja Sheff Wedsiä vastaan. Weds-kotipelissä tullut 94' tasoitusmaali (1-1 FT) kuitenkin taisi boostata joukkueen takaisin oikealle raiteelle, sillä viime lauantaina Cardiff hoiteli Sunderlandin taas tutulla tasollaan. Joukkueen puolustus ei ole ollut aivan alkukierrosten vireessä, mutta toisaalta hyökkäyspäässä ykköstykki Kenneth Zohore on nyt vaeltanut 4,5kk ilman tehtyä maalia. Cardiff on näin ollen (monen muun kärkijengin tapaan) varsin vähämaalinen. Leedsillä oli myös reilu viikko siten heikko hetki, kun joukkue kärsi kauden avaustappionsa Millwallin vieraana umpisurkealla esityksellä. LUFC nousi Cardiffin tavoin tästä suosta nopeasti ja hoiteli Ipswichin lauantaina ansaitusti kotonaan. Leedsin puolustus on ollut jäätävän hyvä läpi kauden ja takana on jo nollapelit 6/9 matsissa. Vierasjoukkueen takalinjoilta puuttui tärkeä Pontus Jansson lauantaina, mutta nyt avaintopparin pitäisi olla taas pelikunnossa. Kyseessä on kahden sarjan nousijakandidaatin välinen vääntö, jossa laatupaikat ovat varmasti vähissä. Peleihin lähtee todella maistuva U2.5 1.90 63%. Rankingin kärkipään muutkin kohtaamiset on olleet tällä kaudella hyvin vähämaalisia ja Champparin kärkijengit ovat järjestään nyt todella hyviä puolustussuuntaan. Jopa alkukaudella tosi kovaksi overiksi rankattu Fulham on myös taipunut kierros kierrokselt underimmaksi.

Brentford-Derby
Brentford on ollut taatusti alkukauden suurin alisuorittaja. Ampparit on ollut pari kautta selkeästi top10-joukkue ja lähti myös tulevaan sesonkiin suht samanlaisella rankkauksella. Kausi alkoi kuitenkin murheellisesti, kun toinen keskikentän avainmiehistä (ja hyvässä vireessä kesällä ollut) Sergi Canos loukkaantui kenraaliharjoituksessa. Pari peliä myöhemmin ykköstykki Lasse Vibe meni romuksi ja lasarettiin lähti myös playmaker Josh McEachran. Samaan aikaan joukkue teki töitä ja laukoi pelistä toiseen hirmuisia määriä ilman tulosta. Kaiken huipuksi ainoa terve hyökkäyspään avainmies Jota myytiin Birminghamiin, ja Sergi Canos loukkaantui alle puolessa tunnissa paluuottelussaan pari viikkoa sitten. Brentford joutui tahkoamaan peräti 8 matsia ilman voittoa, kunnes se viimein möyhensi umpisurkean Boltonin 0-3 vieraskentällä lauantaina. Tällä oli varmasti todella iso henkinen merkitys. Vierailija Derby lähti kauteen suht saman tasoisesta rankingista ja on tällä hetkellä sijalla 11 saldolla 3-2-3. Tuo on suht Derbyn oikea taso juuri nyt. Rams on paperilla laadukkaampi jengi, mutta ailahtelee aivan liikaa. Tästä on hyvä osoitus parin kierroksen takainen murskatappio Bristolin vieraana 4-1. Ottelun maistuvin pelivalinta on ehdottomasti over, sillä kumpikin joukkue on sarjan top5 over-kerhossa. Tämän lisäksi kummankin riveistä on tod.näk. poissa tärkeä avauksen toppari (Brentin kapteeni Josh Egan, Derbyltä Curtis Davies). Brentford on ollut > 2 kautta yksi sarjan runsasmaalisimpia joukkueita ja olisi sitä myös nyt, jos ei olisi kärsinyt niin karmeasta epäonnesta alkukaudella. Derby on mainio vastus maalijuhliin, sillä joukkueen takalinjat vuotavat etenkin vieraissa, ja toisaalta kärjestä löytyy paljon laatua. Vetoihin O2.75 1.85 arviolla 59%. Brentford on mulla vielä nyt huomattavasti alkukaudesta underimpi, ja ko. arvio voi olla hyvinkin vielä alakanttiin. Bolton-voiton myötä Brentissä on nyt potentiaalia "wanhaan kunnon over-koneeseen" - etenkin jos loukkaantumiset alkaa maaottelutauon jälkeen helpottaa.

Nottingham-Fulham
Kolmas peli-idea on myös totalseihin ja viime kierroksen tapaan jatketaan Fulhamin under-kelkassa. Fulham on mielenkiintoinen joukkue, sillä markkina ei suostu hyväksymään joukkueen pudonneita maalimääriä. Mökkiläisten peleissä on jatkuvasti under-value, eikä otteissa oikein mikään viittaa trendin kääntymiseen. Fulhamin peleissä on usein mukavasti vauhtia ja etenkin vasemman kaistan vasta teini-ikäinen Ryan Sessegnon tukee todella vahvasti hyökkäyksiä. Ongelmana on kuitenkin se, että joukkueesta puuttuu a) huippuluokan viimeistelijä ja b) terve playmaker. B-kohtaan ratkaisu on Tom Cairney, mutta Skotlannin maajoukkuemies on jatkuvasti lasaretin puolella ja missannut nytkin viimeiset neljä peliä. Fulhamin kauden 9 pelistä 7 on pelattu U2.5 tuloksiin, eivätkä ainoat overitkaan mitään hulinaa ole olleet. Vastustaja Nottingham on mun lapuissa sarjan onnekkain joukkue, ja kuuluisi olla vielä paljon 4-0-5 saldoaankin huonompi. Forest on hyvin keskinkertainen joukkue ilman mitään merkittäviä vahvuuksia. Boroon siirtyneen Assombalongan paikan kärjessä ottanut Daryl Murphy on tehnyt sinänsä ihan kohtalaisesti maaleja, mutta tarjoilu on aika heikkoa illasta toiseen. Forestin maalijuhlat ajoittuvat lähinnä alkukauteen ja nyt se on tehnyt kuusi peliä putkeen max 1 maalin. Fulhamin pitäisi saada matsista aika selkeä kontrolli alusta asti ja ottaa omalla tasolla pelatessaan hallittu 0-1/0-2 FT voitto. Vetoihin lähtee U3.0 kerroin 1.85 arvio reipas 63%. Fulham on pelannut 13 matsia putkeen Championshipissä ilman yhtään O3.5 tulosta, eikä peliesitykset varsinaisesti viittaa tuon trendin ainakana tässä vielä katkeavan.

Täysin mutuiluna maistuisi Birminghamin yllätys Sheffield Wedsistä, jolla on kova rasitushaitta sunnuntain teräskaupungin derbystä. Value menee kuitenkin aivan väärään suuntaan vaikka miten vääntäisi, joten pakko skipata kokonaan. En kyllä Wedsiinkään tässä kohtaa koske, sillä olin näkevinäni Birminghamin pelissä jotain edistystä viime kierroksella (ei tosin hyökkäyspäässä). Harry Redknappin potkuilla voi hyvinkin olla positiivinen vaikutus. Valitettavasti markkina on vähän turhan Birmingham-myönteinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

26.09.2017 15:35 <Taika> Kiitoksia taas ajatuksista!


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Championship 26.-27.-9.

Viesti Kirjoittaja Neo »

Vakion Champparikohteet tänään:

9: Burton-Villa 18-31-51
Villa on tässä hieman ylipelattu kuten odottaa saattaa. Takana pari hyvää tulosta mutta ei edelleenkään vakuuta yhtään. Toisaalta ykköskärki Kodija alkaa pikkuhiljaa lämmetä. Näillä prossilla 1_2, Burton on sitkeä jengi jopa vieraissa.

10: Cardiff-Leeds 36-33-31
Todella vähämaalinen kärkipeli, joka tuli edellä jo kuvailtua. Cardiff on about 10 pinnaa alipelattu, joten maistuu näillä prosenteilla varmaksi.

11: Hull-Preston 40-29-31
Keskikastin tasainen vääntö, jossa prosentit ovat aika kohdallaan. Preston on ollut super under tällä kaudella ja tosi vaikea voitettava. Hull alkaa vaikuttaa aika keskinkertaiselta jengiltä, potentiaalia on parempaan. Uhraisin tähän kaikki merkit jos mahdollista.

12. Ipswich-Sunderland 67-18-15
Huikean hyvä ohipeli Ipswichistä. Rankingissa joukkueet ovat aika lähellä tai Sunderland jopa hieman edellä edelleen. Ipswichin alkukaudessa oli paljon ansaitsemattomia voittoja, eikä tasoeroa ole nimeksikään. Törkeät prosentit, Ipswich >20% ylipelattu.

13. Boro-Norwich 67-22-11
Kyseessä on todella mielenkiintoinen kärkimatsi. Norwich on sekavan alkukauden jälkeen tiivistänyt takalinjansa kuntoon ja alkanut nousta sarjataulukossa ja mun rankingissa. Boro on ollut koko ajan yksi aivan toppi-rankin joukkueita, mutta kone ei missään vaiheessa käy ihan täysillä sylintereillä. Boro jätti tosi heikon kuvan myös lauantaina Fulhamin vieraana. Omat prossat vain hitusen yli 50% kotivoitolle joten X2 kelpaa mainiosti. Norwichilla on takana neljä nollapeliä Championshipissä.

14. Nottingham-Fulham 33-34-32
Tämäkin kohde tuli edellä jo kommentoitua. Fulham on ainakin 10% alipelattu tässä kohtaa joten kelpaa mainiosti ideavarmaksi!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

26.09.2017 23:23 <Neo> Oli hyviä ideoita mutta Ipswichiin harmittavasti kusee


eht
Jäsen
Viestit: 585
Liittynyt: 29.11.2015, 22:02

Tuotto: -68.20 yks.

Palautus%: 99.08%

Panosten ka: 5.12 yks.

Vetoja: 1441

Pisteitä: 30

Re: Championship 26.-27.-9.

Viesti Kirjoittaja eht »

Underi kierros, ainakin toivottavasti

Vedonlyöntivihje: - Barnsley-QPR - peliaika päättynyt

kohde
Barnsley-QPR
veto
u3
kerroin
1.770 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.66

Osuma! +3.85 yks.


Vedonlyöntivihje: - Brentford-Derby - peliaika päättynyt

kohde
Brentford-Derby
veto
1 -0,25
kerroin
2.020 (Sbobet)
panos
3 yks.
raja
1.9

Puoliksi huti: -1.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - Burton-Aston Villa - peliaika päättynyt

kohde
Burton-Aston Villa
veto
u2,25
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.9

Huti: -4.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Hull-Preston - peliaika päättynyt

kohde
Hull-Preston
veto
2 +0
kerroin
2.360 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.2

Osuma! +4.08 yks.


Vedonlyöntivihje: - Ipswich-Sunderland - peliaika päättynyt

kohde
Ipswich-Sunderland
veto
2 +0,25
kerroin
1.830 (Sbobet)
panos
5 yks.
raja
1.7

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Millwall-Reading - peliaika päättynyt

kohde
Millwall-Reading
veto
u2,25
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.85

Huti: -5.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Nottingham-Fulham - peliaika päättynyt

kohde
Nottingham-Fulham
veto
u2,75
kerroin
2.130 (Sbobet)
panos
9 yks.
raja
1.85

Huti: -9.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 34.00, palautukset 17.43, tulos -16.57 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Pääpainona Englannin Championship, panostus 1-10

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”