Tänään on 26.05.2018, 11:30.

Championship 23.-24.-9.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Taika
Jäsen
Viestit: 4344
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +56.53 yks.

Palautus%: 101.38%

Panosten ka: 0.50 yks.

Vetoja: 8243

Pisteitä: 3350
Paikkakunta: Tampere

Championship 23.-24.-9.

Viesti Kirjoittaja Taika »

ei kai tuolla birminghamissa heti mikään muutu. rowetti sen sijaan lienee vähän näyttänyt cojoneksiaan viimekertaisen 1-4:n jälkeen.

Vedonlyöntivihje: - derby-birmingham - peliaika päättynyt

kohde
derby-birmingham
veto
derby-1
kerroin
2.480 (pinnacle)
panos
0.33 yks.
raja
2.353
todennäköisyysarvio
arvio 42.5%

Huti: -0.33 yks.


Vedonlyöntivihje: - derby-birmingham - peliaika päättynyt

kohde
derby-birmingham
veto
birmingham u0.75
kerroin
1.960 (pinnacle)
panos
0.4 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Puoliksi huti: -0.20 yks.sunderland tehnyt kotonaan neljässä pelissä ekoilla jaksoilla yhden maalin. cardiffin neljässä vieraspelissä tehty ekoilla jaksoilla yhteensä 1 maali. kuvastaa kyllä ihan hyvin otoskoosta huolimatta graysonin ja warnokin ajatusmaailmaa. tuskin tässäkään ekalla puokilla mitään rietastelua tulee.

Vedonlyöntivihje: - sunderland-cardiff, eka jakso - peliaika päättynyt

kohde
sunderland-cardiff, eka jakso
veto
u1
kerroin
1.780 (ibc/sportmarket)
panos
0.4 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Push: +0.00 yks.hullilla laskusuhdannetta?

Vedonlyöntivihje: - reading-hull, eka jakso - peliaika päättynyt

kohde
reading-hull, eka jakso
veto
reading+0
kerroin
1.780 (pinnacle)
panos
0.45 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Huti: -0.45 yks.


Vedonlyöntivihje: - reading-hull - peliaika päättynyt

kohde
reading-hull
veto
reading -0.5
kerroin
2.440 (pinnacle)
panos
0.4 yks.
raja
2.353
todennäköisyysarvio
arvio 42.5%

Huti: -0.40 yks.potkupallo is a momentum game

Vedonlyöntivihje: - bolton-brentford - peliaika päättynyt

kohde
bolton-brentford
veto
bolton-0.5
kerroin
3.640 (pinnacle)
panos
0.33 yks.
raja
3.448
todennäköisyysarvio
arvio 29%

Huti: -0.33 yks.Fulham - Boro
maku boron puolella, mutta ei oikein riitä kertoimet peliin asti. suora lähinnä pelikelpoista.

QPR - Burton jotenkin tekis mieli arvata, ettei hollywood välttämättä saa painotettua pelaajilleen, että kyllä se burton ihan oikeesti voi olla vaarallinen vastusja. 95% valmistatuminen = 50% suoritus :lol: ja vaiketa voi tulla. veijolla paras händäri burtonille @2,18. siinä ja tossa,. mutta oletan parhaat tarjoukset löytyvän myöhemmin kulmavedoista (burton onnistuu venymään ja qpr hakkaa päälle) joko qpr tasoituksilla tahi sitten over. qpr ollut kotonaan varsin kulmarikas normipeleissäänkin (10-1 / 11-5 / 9-4 / 7-5)

leeds - ipswich ipsua vastaan pelaaminen kiinnostaisi noin niinkuin lähtökohtaisesti, mutta niin se on kiinnostanut kaikkia muitakin, eikä leedsiä vaan noilla kertoimilla pysty. voi olla, että vieläkin ollaan kannattavuuden rajoilla, mutta mutu kieltää tälä kertaa.

SheffW - SheffU vähintäänkin urheilullista herkkua :peukku: veijolla kova toppi SheffUn voitolle, mutta en osaa ainakaan vielä ottaa tähän kantaa.

cityn vikat pelit olleet melkoista hulinaa, mutta oisko nyt kuitenkaan ihan noin runsasmaalinen??

Vedonlyöntivihje: - norwich-bristol city - peliaika päättynyt

kohde
norwich-bristol city
veto
u3.25
kerroin
1.710 (pinnacle)
panos
0.4 yks.
raja
1.653
todennäköisyysarvio
arvio 60.5%

Osuma! +0.28 yks.


Vedonlyöntivihje: - wolves-barnsley - peliaika päättynyt

kohde
wolves-barnsley
veto
wolves-1.5
kerroin
2.350 (veikkaus)
panos
0.4 yks.
raja
2.273
todennäköisyysarvio
arvio 44%

Huti: -0.40 yks.vähän tekis mieli haistella villan nousuvirettä. (tässä ollaan kyllä joskus aikaisemminkin oltu väärässä...)

Vedonlyöntivihje: - aston villa-nottingham - peliaika päättynyt

kohde
aston villa-nottingham
veto
aston villa-0.75
kerroin
2.050 (pinnacle)
panos
0.4 yks.
raja
1.942
todennäköisyysarvio
arvio 51.5%

Puoliksi osuma! +0.21 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.51, palautukset 1.89, tulos -1.62 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Championship 23.-24.-9.

Viesti Kirjoittaja Neo »

Oma algoritmi löytää ideoita näköjään kovin eri suunnalta kuin wanhan koulukunnan kasvatti, kun ei yhtään noussut samoja kohteita esiin. Mutulla tosin kyllähän noi voi allekirjoittaa monet itsekin :peukku: ei vaan jää oman oa-leikkurin jälkeen enää listoille.

Mielenkiintoinen kierros, kun ottelut ovat yksi toisensa jälkeen aivan markkinalinjassa. Sitten esiin nousee muutamia todella selkeitä valuekohteita. Hyvä näin, joten poimintaan ne pois.

Reading-Hull
Kierroksen ykkösidea löytyy Taikan mainitsemasta Reading-Hull -matsista. Vierasjoukkue Tiikerit on tosiaan hieman laskusuunnassa, sillä liigassa on tahkottu kolme matsia ilman voittoa. Kaksi näistä on tappioita, ja Hull oli lähellä hävitä myös kolmannen, mutta väänsi 0-1 tilanteen tasoihin viime hetkillä Sunderlandia vastaan. En itse reagoi tuloksiin vielä sen kummemmin, sillä kaksi peleistä on vieraissa sarjan playoffs-kandidaatteja vastaan eikä Sunderland-ottelukaan ollut erityisen huono. Hull on profiloitunut Champparin over-joukkueeksi 3.63 maalin keskiarvolla, ja 6/8 otteluista on päättynyt O2.5 tuloksiin. Yksikään peli ei ole ollut alle kahden maalin. Reading jäi viime kaudella rankkarikisan päähän Valioliigasta. Alkukauden riesana olivat monet loukkaantumiset, mutta miehistö on nyt kunnossa ja siirtoikkunassa saatiin myös vähän vahvistuksia nimenomaan hyökkäyspäähän. Reading on ollut koko kauden selvästi overimpi mitä tulokset kertovat. Etenkin kotipeleissään se olisi voinut tehdä monen monta maalia enemmän, mutta xG ei ole vielä materialisoitunut maaleiksi. Joukkue on pitänyt toisaalta tasan yhden nollapelin, mikä tuli umpisurkeaa Birminghamia vastaan. Viime kaudesta lähtien sivussa ollut avainmies Yann Kermogant ei ole vieläkään pelikuntoinen, mutta tuolla ei ole enää käytännön merkitystä. Rankingissa molemmat joukkueet ovat nyt aika tarkkaan keskellä taulukkoa noin sijoilla 10-12. Hull on ollut over-value lähes joka matsissa tähän asti, ja nyt kun vastassa on myös toinen markkinoiden liian alas painama Reading, niin totalseissa on todella reippaasti ilmaa. Saan over 2.5:lle peräti 63% kun markkina on kyseisellä totals-rajalla underissa. Tässä tosiaan korostuu kahden mun mielestä alakanttiin joukkueen kohtaaminen, jolloin value hyökkää aika rajuksi. Mutta turha näitä nyt on smoothailla.

Wolves-Barnsley
Cardiffin ja Leedsin kompurointi on nostanut suuria panostuksia tehneen Wolvesin jaetulle liigan piikkipaikalle. Eikä siinä ole mitään väärää - päin vastoin. Championshipin ennakkosuosikeista Wolves on tällä hetkellä ainoa joukkue, joka on omalla paikallaan top3-sijoilla. Joukkue on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun, ja sekin on toista kärkiseura Cardiffia vastaan kotona. Muilta osin peli on ollut varsin tasapainosta ja vakuuttavaa, vaikka viime kotipelissä Wolves hieman tumpuloikin Bristolia vastaan sinänsä hanskassa olleen matsin 3-3 -tasuriin. Siihen kaatui myös vihjattu under, mutta ei anneta tuon tappion häiritä. Mielestäni Championshipissä toistuu jatkuvasti sama teema, eli "kansan suosikkien" Wolves, Boro, Cardiff, Leeds jne. kotipeleissä on koko ajan ilmaa under-betsien puolella. Kaikki ovat kuitenkin profiililtaan varsin vähämaalisia joukkueita kivikovalla puolustuksella, joten pitkässä sarjassa etenkin 2.75 -linjan (tai korkeammat) underit palkitsevat varmasti. Championshipin tasoerot ovat kuitenkin varsin pieniä, eivätkä kärkiseurat lähde helposti hakemaan 1-0/2-0 asemassa lisämaaleja, vaan luovuttavat usein suosiolla myös pelin hallinnan pois. Barnsley ei ole missään tapauksessa huono nippu. Viime kierroksen Villa-tappio oli ensimmäinen liigapeli viiteen yritykseen, kun joukkue päästi enemmän kuin yhden maalin. Tuossakin matsissa kaksi ensimmäistä osumaa tuli a) veskarin hirveänä lahjana ja b) tyhmänä rankkarina. Matsin nähneenä voi sanoa kyseessä olleen varsin under-peli, ja tuolla pelinkuvalla on nähty monta 1-1/0-0 tulosta. Barnsley kärsi alkukaudesta kovasta vaihtuvuudesta, mutta joukkue on nyt tiivistynyt selvästi. Viikolla se piti myös Tottenhamin (rotaatiomiehistöä+Alli) tiukoilla liigacupissa häviten vain 1-0. Vetoihin lähtee oikein maistuva U3.0 1.75-1.80 tason kertoimilla, arvio tälle 63%.

Fulham-Middlesbrough
Fulhamin ja Boron kohtaaminen on varmasti yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita. Mökkiläiset lähtivät kauteen yhtenä ennakkosuosikeista, mutta toistaiseksi taskussa on vasta kaksi voittoa. Fulhamin esitykset olivat etenkin alkukaudesta paikoin luokattomia ja ailahtelevia, mutta joukkue on tehnyt selkeästi korjausliikkeen parempaan viimeisten otteluiden aikana. Neljä edellistä matsia on tuonut voitot Hullista ja Ipswichistä ja hyvän tasurin sarjakärki Cardiffia vastaan. Viime viikolla Fulham tosin hävisi Burtonille 2-1, mutta tuokin peli sössittiin ihan itse, ja olisi hanskattu 1-1/0-1 tulokseen normaalisti. Fulhamin maalimäärät ovat tippuneet selvästi viime kaudesta, mihin on vaikuttanut osaltaan myös tärkeän playmakerin Tom Cairneyn jatkuvat poissaolot sekä hyökkäyspään vaihtuvuus. Cairney lienee tässäkin matsissa sivussa. Vastaan asettuva Boro on yksi top3-rankingin joukkueista ja selkeästi sarjan vähämaalisimpia porukoita. Kauden avauspelin tappion jälkeen Boro on pitänyt 9 matsissa 7 nollapeliä cupit mukaan luettuna. Kuudesta viime matsista nollat on pidetty viisi kertaa. Tämä trendi jatkuu varmasti läpi koko kauden, ja odotan Boron päätyvän hyvin lähelle edellisen nousukauden totals-lukemia. Vierailta puuttuu pelikiellon vuoksi taitava hyökkääjä Adama Traore. Kesän kohuhankinta Martin Braithwaite on edelleen sivussa loukkaantumistan vuoksi. Tiukka kärkipeli, vastassa sarjan ehkä paras puolustus + hyökkäyspään poissaolot. Fulhamin sekä Boron kausi on 1.88 maalikeskiarvolla. Fulham U2.5 tuloksia 75% ja Boro 62%. Tämä on päivänselvä 2.25-linjan peli, joten U2.5 kelpaa hyvin arviolla 59% ja kertoimia tarjolla 1.95 ja ylikin.
Taika kirjoitti:leeds - ipswich ipsua vastaan pelaaminen kiinnostaisi noin niinkuin lähtökohtaisesti, mutta niin se on kiinnostanut kaikkia muitakin, eikä leedsiä vaan noilla kertoimilla pysty. voi olla, että vieläkin ollaan kannattavuuden rajoilla, mutta mutu kieltää tälä kertaa.
Mutulla Leedsiä, Hullia ja Nottinghamia vastaan pelaaminen maistuisi mainiosti. Mutta kun valueta ei ole edes sitä vähää. Ei tällaisessa "päivänselvissä" ideoissa Champparissa ole oikein koskaan mun mielestä mitään ihmeempää valueta tarjolla. Tuntuu että markkina osaa hinnoitella tosi hyvin noi ylisuorittaneet jengit.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

21.09.2017 22:07 <Taika> mulla onkin käytössä alkoritmi ;)

21.09.2017 22:13 <Taika> juu, kelpaa mullekin overi tossa R-H pelissä, mutta ei ihan

21.09.2017 22:13 <Taika> noussut nyt vihjeeksi asti

23.09.2017 18:55 <Neo> Wolves-Barns 2x 90+ maalia ja under push :/


betsimies
Tuplanikkitrollaaja
Viestit: 117
Liittynyt: 26.01.2015, 16:30
Pisteitä: 215

Re: Championship 23.-24.-9.

Viesti Kirjoittaja betsimies »

Neo kirjoitti:Mielestäni Championshipissä toistuu jatkuvasti sama teema, eli "kansan suosikkien" Wolves, Boro, Cardiff, Leeds jne. kotipeleissä on koko ajan ilmaa under-betsien puolella. Kaikki ovat kuitenkin profiililtaan varsin vähämaalisia joukkueita kivikovalla puolustuksella, joten pitkässä sarjassa etenkin 2.75 -linjan (tai korkeammat) underit palkitsevat varmasti. Championshipin tasoerot ovat kuitenkin varsin pieniä, eivätkä kärkiseurat lähde helposti hakemaan 1-0/2-0 asemassa lisämaaleja, vaan luovuttavat usein suosiolla myös pelin hallinnan pois.
Markkinan over/under-linjat ovat täysin kohdallaan. Se on tutkittu juttu että selvien ennakkosuosikkien ja isojen tasoerojen peleissä tulee (paljon) enemmän maaleja vaikka joukkueet olisivat kuinka "undereita" hyvänsä. Markkina tietää tämän eikä ole tyhmä, vaikka joukkueiden maalikeskiarvoja tuijottavat niin luulevatkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


eht
Jäsen
Viestit: 585
Liittynyt: 29.11.2015, 22:02

Tuotto: -68.20 yks.

Palautus%: 99.08%

Panosten ka: 5.12 yks.

Vetoja: 1441

Pisteitä: 30

Re: Championship 23.-24.-9.

Viesti Kirjoittaja eht »

Omilla arvioilla näyttää oikein maistuvalta kierrokselta. Vielä ei toki osaa varmaksi sanoa onko omat arviot enemmän vai vähemmän metsässä. Näitten lisäksi vielä pari vetoa ihan liipasimella.

Vedonlyöntivihje: - Bolton-Brentford - peliaika päättynyt

kohde
Bolton-Brentford
veto
u2,75
kerroin
1.920 (Sbobet)
panos
8 yks.
raja
1.71

Puoliksi huti: -4.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Norwich-Bristol City - peliaika päättynyt

kohde
Norwich-Bristol City
veto
2 +0,5
kerroin
1.970 (Bet365)
panos
8 yks.
raja
1.74

Osuma! +7.76 yks.


Vedonlyöntivihje: - Preston-Millwall - peliaika päättynyt

kohde
Preston-Millwall
veto
u2,5
kerroin
1.870 (Sbobet)
panos
6 yks.
raja
1.7

Osuma! +5.22 yks.


Vedonlyöntivihje: - QPR-Burton - peliaika päättynyt

kohde
QPR-Burton
veto
1 -1
kerroin
2.370 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.06

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Reading-Hull - peliaika päättynyt

kohde
Reading-Hull
veto
o2,5
kerroin
2.030 (Sbobet)
panos
6 yks.
raja
1.84

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Sunderland-Cardiff - peliaika päättynyt

kohde
Sunderland-Cardiff
veto
u2,25
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.85

Huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 39.00, palautukset 30.98, tulos -8.02 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Pääpainona Englannin Championship, panostus 1-10

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1887
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -77.88 yks.

Palautus%: 99.06%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 2196

Pisteitä: 1528

Re: Championship 23.-24.-9.

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Wolves - Barnsley - peliaika päättynyt

kohde
Wolves - Barnsley
veto
Barnsley +1.25
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.88

Puoliksi osuma! +2.57 yks.


Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Bolton - Brentford - peliaika päättynyt

kohde
Bolton - Brentford
veto
Bolton +0.5
kerroin
1.870 (Sbobet)
panos
3.5 yks.
raja
1.79

Huti: -3.50 yks.


Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Leeds - Ipswich - peliaika päättynyt

kohde
Leeds - Ipswich
veto
Ipswich +1
kerroin
1.850 (Sbobet)
panos
4.5 yks.
raja
1.74

Push: +0.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - QPR - Burton - peliaika päättynyt

kohde
QPR - Burton
veto
QPR -0.75
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.88

Huti: -3.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Championship 17-18 - Reading - Hull - peliaika päättynyt

kohde
Reading - Hull
veto
Reading +0
kerroin
1.770 (Sbobet)
panos
5 yks.
raja
1.67

Push: +0.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 17.07, tulos -3.93 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


eht
Jäsen
Viestit: 585
Liittynyt: 29.11.2015, 22:02

Tuotto: -68.20 yks.

Palautus%: 99.08%

Panosten ka: 5.12 yks.

Vetoja: 1441

Pisteitä: 30

Re: Championship 23.-24.-9.

Viesti Kirjoittaja eht »

Tekis mieli nauttia tästä herkusta ilman vetoja mutta otetaan nyt pienellä

Vedonlyöntivihje: - Sheffield Wed-Sheffield Utd - peliaika päättynyt

kohde
Sheffield Wed-Sheffield Utd
veto
1 -0,25
kerroin
1.770 (Sbobet)
panos
3 yks.
raja
1.69

Huti: -3.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Pääpainona Englannin Championship, panostus 1-10

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”