Tänään on 19.07.2018, 13:34.

UCL 12-13.9.2017

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Rannanjärvi
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 26.09.2013, 11:08

Tuotto: -7.95 yks.

Palautus%: 85.55%

Panosten ka: 6.88 yks.

Vetoja: 8

Pisteitä: 18

UCL 12-13.9.2017

Viesti Kirjoittaja Rannanjärvi »

Pari peliä jossa harvinaisesti pääsee pelaamaan selvää suosikkia mielestäni ihan asiallisessa tilanteessa.

Ensimmäisenä,
Chelsea -Qarabag

Chelsealle tulossa ilmeisesti pientä rotaatiota illan peliin, silti tasoero on luokkaa valtava ja Qarabagille ei voi hirveätä menestystä illalle ennustaa. Joukkue on pomminvarmasti UCLn mukanaolevista huonoimpien joukossa ja Chelsea saanut peliään kokoajan paremmin uomiinsa. Avauskierroksen Burnleyn shokkitappion jälkeen alla 3 voittoa ja ainoastaan Tottenham pelistä ei voida sanoa, ettei olisi täysin ansaitusti. Varsinkin Evertonia vastaan kotona peli näytti todella hyvältä.

Tässä ottelussa nähtäneenkin hieman vähemmän peliaikaa saaneita ja mm Morata ilmeisesti aloittaa ainakin penkillä. Tasoero on silti luokkaa isät vs pojat. Mukavalla arvalla ja hienolla taistelulla Kööpenhaminaa vastaan liigaan selvinnyt Qarabag on varmasti taisteleva ryhmä ja varsinkin kotona pelatessaan tilanne on toinen kun tässä ottelussa. Tämän tason pelinopeudesta ja Chelsean puolustuksen tasosta johtuen, en anna joukkueen maalin todennäköisyydelle edes samaa todennäköisyyttä kun bookkerit. Hyviä ideoita mielestäni otteluun on ainakin Chelsea -1.5 ja mahdollisesti Chelsean overit, sekä isommat tasoitukset, koska isokin repeäminen on ihan mahdollinen.

Chelsealla Tärkeä Arsenal peli odottelee vasta sunnuntaina, joten se tuskin vielä painaa ajatuksissa ja suuriin lepuutuksiin en usko vaikka vastustaja antaisikin niihin mahdollisuuden.

Qarabag oli viimevuonna mukana eurooppaliigassa vierasottelut sielläkään eivät hurraata huudattaneet.
Slovan Liberec ja Fiorentina pöllyttivät yhteensä 8-1 maalierolla ja PAOKista voitto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.09.2017 23:42 <Rannanjärvi> toinen jäi valitettavasti ajan puutteen vuoksi laittamatta.


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”