Tänään on 24.10.2021, 06:10.

Veikkausliiga 26-27.06

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Chiapas
Jäsen
Viestit: 1202
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -47.35 yks.

Palautus%: 99.49%

Panosten ka: 4.46 yks.

Vetoja: 2079

Pisteitä: 572

Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Vedonlyöntivihje: - Lahti - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - HIFK
veto
under2.00
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Huti: -6.50 yks.

4-1Kaksi jengiä jotka pelaavat erittäin mielikuvituksetonta jalkapalloa, eivät onnistu viimeistelemään harvoista paikoistaan, ja joiden puolustus on kuitenkin jokseenkin kunnossa. Varsinkin Lahden alakerta Vasjutinin johdolla on ollut erittäin luotettava. Underiakin underimpi koitos.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 4016
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +77.50 yks.

Palautus%: 100.41%

Panosten ka: 3.63 yks.

Vetoja: 5177

Pisteitä: 3864

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Tiukalla aikataululla jatkuu taas Veikkausliiga, ma-ti 4 ottelua. Todella tasainen liiga taas kerran, ainoastaan HJK ja JJK erottuvat muista.

Mifkin taso on laskenut viime vuodesta jonkin verran. Kuten täälläkin keskusteluissa on mainittu, joukkue ei puolusta läheskään yhtä hyvin kuin viime vuonna, silloin 33 pelissä 25 omiin (0,75) ja nyt 14 ottelussa mennyt jo 20 (1,42). Tuossa on kuitenkin mielestäni jonkin verran epäonnea mm. Kemiä vastaan (3-0 tappio) ja peliesityksien perusteella joukkue ei näin huonosti puolusta. Ihan noin paljon en siis näe joukkueen heikentyneen puolustussuuntaan viime vuodesta. Kotona Mifk ei mitenkään dominoi, mutta häviää silti saarellaan hyvin vähän, vain kolme tappiota Veikkausliigassa viime kausi mukaanlukien. Tänä vuonna 50% peleistä mennyt overeiksi ja 57% kotipeleistä mennyt overiksi, tosin vieraina käynyt liigan overeimmat joukkueet, kaksi kertaa JJK ja kerran Kemi. Kaikkia Mifkin pelejä en ole nähnyt, mutta mitenkään yltiöpäisen hyökkäävästi joukkue ei kyllä pelaa verrattuna viime kauteen. Itse odottelen, että Mifkin maalimäärät kauden mittaan menisivät alemmas pikkuhiljaa.

Interiä ei paljon kannata vertailla viime kauteen. Tällä kaudella joukkue on ailahdellut aika paljon ja itse näen hieman ongelmallisena maalinteon. Joukkue on toki tehnyt 20 maalia, joka on 3. eniten, mutta ensimmäisen pelin 6-2 voitto hieman hämää. Lisäksi Inter on paukutellut JJK:ta ja kriisi-SJK:ta vastaan viisi maalia. Tietenkin aina heikompia vastaan joukkueet tekee paljon, mutta pointtina on se, että kovempia vastaan Inter ei ole Ilvestä lukuunottamatta tehnyt yli yhtä maalia. Osittain hyvin mielikuvituksetonta peliä, joka nojaa liian paljon Njazin harteilla. Kupsia vastaan hengetön esitys kunnes N. Kuqi tuli kentälle. Nopeasti maali (joka hylättiin) ja sen jälkeen pilkku jonka Njazi laittoi sisään. Puolustus on tosin toiminut varsin hyvin (pl. Kemi-matsi), itse odotin tämän olevan heikompi osa-alue Interillä ja hyökkäystehon ansiosta joukkue oli ennakoissa merkattu overiksi joukkueeksi. Inter on kuitenkin liigan top 3 under-jengejä Hifkin ja Lahden (+Ilveksen) ohella.

Mifk+under maistuu ainakin itselleni tähän. Tuskin Mifk alkaa yhtäkkiä puolustaa kuin viime kautena, mutta toisaalta Interin hyökkäyspään ongelmatkaan ei ihan heti parane.

Vedonlyöntivihje: - Mifk-Inter - peliaika päättynyt

kohde
Mifk-Inter
veto
Mifk +0
kerroin
1.660 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +5.28 yks.raja 1.56

Vedonlyöntivihje: - Mifk-Inter - peliaika päättynyt

kohde
Mifk-Inter
veto
U2.5
kerroin
1.730 (Veikkaus)
panos
7 yks.

Huti: -7.00 yks.raja 1.59


Rops parantanut aika paljon ennen maajoukkuetaukoa pelatuista otteluista. Kotona voitto Interistä ja Vepsulle marginaalinen tappio. Edellleen, kaudesta toiseen, vieraspelaaminen tökkii. Kotona joukkue on varsin hyvä, viime kaudella kolmanneksi paras ja tällä kaudella sama, joka on hyvä suoritus loukkaantumisiin nähden. Myös Ropsin suhteen tapahtunut aikamoinen muutos päästetyissä maaleissa, viime kauden kotimatseissa omiin 17 matsissa 10, nyt mennyt jo 11. Tuossa toki mukana vajaamiehisenä pelattu 1-4 tappio HJK:lle. Ropsinkaan suhteen (täydellä miehistöllä pelattuna) noin suureen muutokseen en näe järkisyytä. Peli ei ole viime kaudesta niin paljon muuttunut. Ilves on parantanut alkukaudesta ja alkanut napsia tiukkoja voittoja viime kauden tyyliin. Oma maali pysynyt puhtaana kolme ottelua peräkkäin, toki vastassa Lahti, Hifk ja SJK :D. Ilveksen peli osittain kärsii ehkä laadukkaan pelintekijän puutteesta. Tendengin vire on kadonnut, viime vuonna 8 maalisyöttöä ja se oli liigassa eniten, nyt vain yksi tällä kaudella ja korvaajaa ei oikein ole. Ilves on silti kaivanut tarvittavat maalit ja on mukana mitalitaistelussa.

Tähän myös kotivoitto ja under maistuu hyvin. Mielestäni hyvin lähellä tasabookia, ehkä 33-34% uskaltaa antaa Ropsille. Ropsin suhteen odottelen myös samaa, että päästetyt maalit varsinkin kotona vähenevät kauden edetessä.

Vedonlyöntivihje: - Rops-Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Rops-Ilves
veto
Rops +0.25
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.

Osuma! +6.35 yks.Vedonlyöntivihje: - Rops-Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Rops-Ilves
veto
U2.25
kerroin
1.806 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.

Osuma! +6.05 yks.raja 1.60

Vihjeet yhteensä: panokset 30.00, palautukset 40.68, tulos +10.68 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Neo »

Alkuviikon tynkäkierrokselta löytyy selkeästi kaksi peli-ideaa.

SJK-PS Kemi
Veikkausliigakausi on kohta puolivälissä, eikä SJK osoita vieläkään mitään merkkejä heräämisestä. Joukkue aloitti viime kaudellakin pelit todella huonosti, mutta käänsi kurssin selkeästi parempaan jo toukokuun aikana. Nyt ollaan jo juhannuksessa, eikä valmentajanvaihtokaan ole tuonut mitään merkittävää muutosta. Viime kierroksella SJK hävisi ansaitusti Ilvekselle, ja joukkueen peli näytti about samalta kuin se on näyttänyt jo monta kierrosta. Pelissä ei ole kerta kaikkiaan mitään ideaa hyökkäyssunntaan ja harvat paikatkin tulevat melkein kuin vahingossa. Tärkeä Johannes Laaksonen palasi myös avaukseen kaksi ottelua sitten pitkän loukkaantumisen jälkeen - SJK hävisi Laaksosen kanssakin molemmat matsit 0-1. Vierailija Kemin tilanne on huomattavasti parempi. Joukkue on löytänyt omanlaisensa pelityylin alkukierrosten haparointien jälkeen, ja hyökkäyspäässä Filip Valencic pelaa ilmiömäistä kautta. Todennäköisesti Kingsit kauppaavat tämänkin herran Billy Ionsin tapaan loppukaudesta, kun sarjapaikka näyttää varmistetulta. Viime kierroksella Kemi ei ollut parhaimmillaan, ja väänsi vain vaivoin kotitasurin Lahden kanssa. Vieraissa se on voittanut 3/5 ottelustaan tehden komeat 10 maalia. Kemin vastaiskutaktiikka loistavan Valencicin kanssa sopii reissupeleihin mainiosti. Kohteeseen lähtee vetoihin O2.5 arviolla 58%, joka ei maistu erityisen hyvin johtuen SJK:n aneemisuudesta hyökkäyspäässä. Toisaalta sarjassa vain JJK on päästänyt enemmän maaleja kuin SJK, jonka puolustus ei näytä juuri parantuneen. Ainoa voitto IFK:stakin oli lähinnä vastustajan paskuutta. Kemin taas pääsee sille sopivaan asetelmaan hyvällä kentällä (heikon kotinurmensa sijaan), joka puhkoo toivottavasti kotijoukkueen puolustusta pariin otteeseen. Kemille saa 5.20-5.50 tasoisia kertoimia 1X2-muodossa, joita kannattaa myös kokeilla pienellä.

FC Lahti-HIFK
Chiapas tuossa yllä pohjustikin tätä matsia, jossa underin pelaaminen ei varmasti yllätä ketään. Vastakkain ovat selkeästi kaksi liigan vähämaalisinta joukkuetta. Sarjassa on tällä hetkellä vain kolme joukkuetta < 2.50 keskiarvolla, joista Ilves on 2.23:ssa ja IFK & Lahti alle kahdessa maalissa. Lahti oli kauteen lähdettäessä aika lailla liigan keskitasoon rankattu, mutta totuus on sitten ollut ihan jotain muuta. Jasse Tuominen on jättänyt ison aukon hyökkäyspäähän, jossa on sinänsä kaksi ihan kelvollista kärkimiestä. Mutta, kyseiset herrat eivät vain saa tarjoilua tarpeeksi. Kovaksi nimeksi povatulla Hendrick Helmkellä ei ole esim. yhden ainoaa tehopistettä koko kaudelta. Maalimäärät ovat ropisseet alas hurjaa tahtia, sillä Lahden onneksi joukkueen puolustus toimii erinomaisesti: päästettyjä maaleja on vain 8 / 13 ottelussa, mikä vetää vertoja jopa Veikkausliigan ykkösseura HJK:lle. Vastustaja HIFK on ollut myös under-vetojen kohteena lukemattomima kertoja. U2.5 betsi oli sisällä myös viime viikon JJK-matsissa, mutta siinä HIFK kyllä esitti poikkeuksellisen hyvää hyökkäyspeliä. Toisella jaksolla maalihanat sitten aukesivatkin kunnolla. Vastustaja oli kuitenkin aivan eri luokkaa muihin Veikkausliiga-joukkueisiin verrattuna, ja tätä ennen IFK sai aikaan yhden vaivaisen matsin kuudessa ottelussa. Joukkueen ongelmat ovat hyvin samanlaiset Lahden kanssa, eli keskikentältä puuttuu pätevä hyökkäyssuunnan pelaaja. Tosin IFK:n kärkimiehet (etenkin Sihvola) eivät myöskään osu maaliin edes paikkoja saadessaan. Tässä ottelussa vetoihin lähtee siis yllätyksetön U2, jolle arvio 62%. Kertoimia tarjolla yhä 1.90 tasossa.

Yllä mainittu RoPS on myös marginaalinen value, ko. matsi on mulla 51-49 kotisuosikki. Ei yllä vihjeeksi asti, mutta samalla suunnalla kuitenkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

26.06.2017 14:44 <Deppe> RoPS +0 2.26 ja 51% ei riitä vihjeeksi??

27.06.2017 18:13 <PostimiesPate> Nyt täytyy yrittää HIFK:ta Lahtea vastaan, pinnyllä 4,609

27.06.2017 18:14 <PostimiesPate> aika nopeaa laskua 4,12

27.06.2017 18:15 <PostimiesPate> No HIFK pelasi hyökkäävästi JJK vastaan ja tuhlaili paljon

27.06.2017 18:15 <PostimiesPate> Tässä pelissä saattaa riittää 0-1, mutta katsotaan nyt

27.06.2017 18:16 <PostimiesPate> kummalla on "mielialalääkkeet" kohdillaan pelissä :D


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1575
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -152.46 yks.

Palautus%: 96.82%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4788

Pisteitä: 1231

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2017 - RoPS - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - Ilves
veto
under 1.75
kerroin
2.490 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.2

Osuma! +1.49 yks.

1-0Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2017 - SJK - Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK - Kemi
veto
Kemi+0,5
kerroin
2.390 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.1

Huti: -1.00 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 2.00, palautukset 2.49, tulos +0.49 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 4016
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +77.50 yks.

Palautus%: 100.41%

Panosten ka: 3.63 yks.

Vetoja: 5177

Pisteitä: 3864

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Kemi noussut joten pakko hypätä junaan mukaan. Melko kovia tarjouksia, kun ottaa huomioon, että SJK ollut todella surkea valmentajan vaihdoksen jälkeen, kun taas Kemi ollut jo pidempään liekeissä. Tietenkin nollaamalla Valencic ja Mansally päästään pitkälle, mutta eipä siinä ole paremmatkaan onnistuneet. Ottelupäivinä Kemin kertoimet ovat viime aikoina nousseet roimasti, joten tämäkin saattaa vielä nousta.

Vedonlyöntivihje: - Sjk-Kemi - peliaika päättynyt

kohde
Sjk-Kemi
veto
Kemi+1
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Push: +0.00 yks.raja 1.77

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1912
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -117.98 yks.

Palautus%: 98.60%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 2234

Pisteitä: 1540

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2017 - SJK - PS Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK - PS Kemi
veto
Kemi +0.75
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2

Puoliksi huti: -3.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1202
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -47.35 yks.

Palautus%: 99.49%

Panosten ka: 4.46 yks.

Vetoja: 2079

Pisteitä: 572

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Vedonlyöntivihje: - Rops - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Rops - Ilves
veto
Rops +0
kerroin
2.260 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.083
todennäköisyysarvio
arvio 48%

Osuma! +6.30 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - SJK - Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK - Kemi
veto
Kemi +1
kerroin
1.862 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Push: +0.00 yks.

1-0Edit: lisätty Rops

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 17.30, tulos +6.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Neo »

13:44 <Deppe> RoPS +0 2.26 ja 51% ei riitä vihjeeksi??
Nyt kun avauskokoonpanot on vahvistettu, niin poimitaan RoPS myös mukaan. RoPSilta sivussa normiavauksesta vain RB Järvenpää, Stavitski palaa hyökkäykseen Roihan tilalle. Ilves jatkaa samalla kp:lla eli SJK-ottelun tapaan Rahimi penkillä. Kyllä tässä RoPS on marginaalinen suosikki oltava, joten ~2.25 tasoiset DNB-kertoimet kelpaavat hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

26.06.2017 15:21 <Midas> Vertailuksi: RopS-Ilves +0 42/58, SJK-Kemi -1 50/50


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1202
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -47.35 yks.

Palautus%: 99.49%

Panosten ka: 4.46 yks.

Vetoja: 2079

Pisteitä: 572

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Vedonlyöntivihje: - SJK - Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK - Kemi
veto
Kemi +1.00
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Push: +0.00 yks.

1-0Kemiä vähän lisää, yhteensä 8yks

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit

26.06.2017 17:13 <Henkka> 2.18 nyt.


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tänne kelpaa myös PS Kemin nousseet handicapit. Oli tosiaan mainittu pienellä jo aiemmin, mutta helppo yllä oleviin tipseihin on yhtyä. Kotijoukkueelta pois avauksesta Facundo ja Zeneli, kun taas Kemiltä wingeri Gullsten. Lopullinen arvio Kemi +1.25 64 paunaa ja kertoimia tarjolla tasolla 1.85.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

26.06.2017 17:16 <MacGyver> Jossakin hakataan SJKta ihan tosissaan... Pelottavasti

26.06.2017 17:17 <MacGyver> nousseet Kemin kertsit...


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 4016
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +77.50 yks.

Palautus%: 100.41%

Panosten ka: 3.63 yks.

Vetoja: 5177

Pisteitä: 3864

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Kemiä myös tänne lisää.

Vedonlyöntivihje: - SJK-Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK-Kemi
veto
Kemi +1.25
kerroin
1.862 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Puoliksi osuma! +1.72 yks.Yli 60 mennään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Veikkausliigadata
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 19.06.2017, 17:10

Tuotto: +8.29 yks.

Palautus%: 106.74%

Panosten ka: 5.59 yks.

Vetoja: 22

Pisteitä: 113

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Veikkausliigadata »

Kesäkuun alussa Sixten Boströmin korvannut Manuel Roca on käskyttänyt seinäjokelaisia nyt neljässä pelissä, joista saldona on yksi voitto ja kolme tappiota. Viimeiseen seitsemään otteluun SJK:n rekordi on 1-2-4, kun taas tämän illan vastustaja Kemillä se on päinvastaisesti 4-2-1.

Valmentajavaihdos ei ole ainakaan toistaiseksi avannut SJK:n hyökkäyspelin umpisolmuja ja itseasiassa hyökkäyspelaaminen on ollut Rocan aikana vielä mielikuvituksettomampaa kuin Boströmin otteluissa. Puolustuspeli on muutamista henkilökohtaisita virheistä huolimatta sen sijaan parantunut. Kauden ensimmäisissä 11 SJK:n peleissä tuotettiin maaliodotusta keskimäärin 2,78 ja Rocan neljässä pelissä keskimäärin 1,78. Espanjalaisluotsilla on tilillään tosiaan vasta neljä ottelua Veikkausliigassa, joten vielä on liian aikaista tehdä tarkempia johtopäätöksiä. Tässä kuitenkin eroteltuna SJK:n tämän kauden pelit Rocan ja Sikun aikakausilta:

Kuva

Kemi on hyvässä vireessä ja vain kahden pisteen päästä sarjakolmosesta Kupsista, vaikka on pelannut vieläpä ottelun kuopiolaisia vähemmän. Kemi on kuitenkin tehnyt koko sarjan eniten "liikaa" maaleja tuottamaansa maaliodotukseen nähden ja on hyvin todennäköistä ettei maali-iloittelu jatku nähdyn kaltaisena.

Molempien joukkueiden viikon ykköspeli on edessä jo torstaina, kun SJK kohtaa Eurooppaliigan karsinnoissa Reykjavikin Islannissa ja Kemi isännöi jänkäderbyssä RoPSia.

Vedonlyöntivihje: - SJK - Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK - Kemi
veto
2 +1,25
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.67

Puoliksi osuma! +2.54 yks.

clos.odds: 1,80

Vedonlyöntivihje: - SJK - Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK - Kemi
veto
u 2,75
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
1.67

Osuma! +6.30 yks.

clos.odds: 1,88


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 21.84, tulos +8.84 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Yksi Ylikertoimen lukija lähtee ensi kaudella katsomaan ystävänsä kanssa Valioliigaa. Oletko se sinä?
Lisätietoja: viewtopic.php?f=31&p=429950#p429950

Minikommentit

26.06.2017 18:02 <sotamayor> miten vaikuttaa jos HJK - SJK 6-0 siirretään Sikulta Rocalle


Jonkka
Jäsen
Viestit: 1467
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: -115.68 yks.

Palautus%: 98.78%

Panosten ka: 2.87 yks.

Vetoja: 3313

Pisteitä: 778

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - RoPS-Ilves - peliaika päättynyt

kohde
RoPS-Ilves
veto
RoPS +0,25
kerroin
1.826 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.77

Osuma! +1.65 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - SJK-PS Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK-PS Kemi
veto
Kemi +1,25
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
1.65

Puoliksi osuma! +2.58 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - SJK-PS Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK-PS Kemi
veto
U 2,75
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.75

Osuma! +1.60 yks.

1-0


Vihjeet yhteensä: panokset 10.50, palautukset 16.33, tulos +5.83 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1912
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -117.98 yks.

Palautus%: 98.60%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 2234

Pisteitä: 1540

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2017 - FC Lahti - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - HIFK
veto
Lahti -0.25
kerroin
1.790 (Sbobet)
panos
2.5 yks.
raja
1.73

Osuma! +1.97 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


Wigdeath
Jäsen
Viestit: 624
Liittynyt: 01.01.2016, 19:36

Tuotto: +9.55 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 2.39 yks.

Vetoja: 1561

Pisteitä: 210

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Wigdeath »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - IFK Mariehamn - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
IFK Mariehamn - FC Inter
veto
IFK Mariehamn +0
kerroin
1.640 (Pinnacle)
panos
3.2 yks.
raja
1.58
todennäköisyysarvio
arvio 45% + push 29%

Osuma! +2.05 yks.

5-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Neo »

Veikkausliigan vahvistetuilla kp:lla kelpaa IFKM -0.25 2.00 about 57%. Aiemmin oli vihjattuna jo Lahi-IFK U2 tuossa ylempänä.

Mainittavat puutteet - IFKM: pois Lyyski, Inter: Moisander, Henrique, Furuholm, Lahti: Sesay, HIFK: Anyamele ja Väyrynen (neljäs peli). IFK jatkaa siis samalla kp:lla, jolla JJK kaatui ennen juhannusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 4016
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +77.50 yks.

Palautus%: 100.41%

Panosten ka: 3.63 yks.

Vetoja: 5177

Pisteitä: 3864

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Underit pompannut pelattavaksi mullakin Lahden pelissä. Lahti sai viimeksi hanat auki ja teki Kemin maalivahdin sekoilusta (joskus tuo ois hylätty kun tuli maalivahtia päin) yhden maalin. JJK romahti sitten taas vartissa 3 maalin tappioon Hifkille. Ei kumpikaan nyt ihan huikeasta lähtökohdasta lähde jos hyökkäystä tarkastellaan.

Vedonlyöntivihje: - Lahti-Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Lahti-Hifk
veto
U2.25
kerroin
1.699 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.raja 1.58

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jonkka
Jäsen
Viestit: 1467
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: -115.68 yks.

Palautus%: 98.78%

Panosten ka: 2.87 yks.

Vetoja: 3313

Pisteitä: 778

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - Lahti-HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti-HIFK
veto
U 2,25
kerroin
1.724 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.63

Huti: -4.50 yks.

4-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1202
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -47.35 yks.

Palautus%: 99.49%

Panosten ka: 4.46 yks.

Vetoja: 2079

Pisteitä: 572

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Vedonlyöntivihje: - Lahti - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - HIFK
veto
under2.00
kerroin
2.050 (Sbobet)
panos
2.5 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Huti: -2.50 yks.

4-1Lisää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit


Veikkausliigadata
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 19.06.2017, 17:10

Tuotto: +8.29 yks.

Palautus%: 106.74%

Panosten ka: 5.59 yks.

Vetoja: 22

Pisteitä: 113

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Veikkausliigadata »

Sarjan vähämaalisimpien joukkueiden koitos sarjan vähämaalisimmalla stadionilla sateisena tiistai-iltana.

Vedonlyöntivihje: - Lahti - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - HIFK
veto
2 +0,5
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.82

Huti: -5.00 yks.

clos.odds:1,87

Vedonlyöntivihje: - Lahti - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - HIFK
veto
u2,25
kerroin
1.699 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.61

Huti: -6.00 yks.

clos.odds: 1,71

Lyhyt otteluennakko: http://www.iltalehti.fi/vedonlyontiravi ... 6_cz.shtml
KuvaVedonlyöntivihje: - MIFK - Inter - peliaika päättynyt

kohde
MIFK - Inter
veto
2 +0,25
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.83

Huti: -4.00 yks.

clos.odds: 1,83


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 0.00, tulos -15.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Yksi Ylikertoimen lukija lähtee ensi kaudella katsomaan ystävänsä kanssa Valioliigaa. Oletko se sinä?
Lisätietoja: viewtopic.php?f=31&p=429950#p429950

Minikommentit

27.06.2017 19:01 <Tornado> Jahas ja 2-1 26min :D ketsuppipullot auki

27.06.2017 19:30 <Veikkausliigadata> Jep. Hyvät avut tuli kyllä Lahelle IFK:lta. Ensin oma maali

27.06.2017 19:31 <Veikkausliigadata> ja sit koko puolustuslinja lopettaa pelaamisen, Hostikka käy

27.06.2017 19:31 <Veikkausliigadata> nappaa pallon ja 2-0.

27.06.2017 19:47 <Tornado> Jep, kaikki maalit erikoisia, toi 3-1 lol


fullhazard
Jäsen
Viestit: 90
Liittynyt: 29.12.2014, 23:24

Tuotto: -0.80 yks.

Palautus%: 96.51%

Panosten ka: 0.23 yks.

Vetoja: 98

Pisteitä: 14

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja fullhazard »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - MIFK-Inter - peliaika päättynyt

kohde
MIFK-Inter
veto
MIFK -0.25
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
0.25 yks.
raja
1.89

Osuma! +0.25 yks.


Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - Lahti-HIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti-HIFK
veto
HIFK +0.5
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
0.35 yks.
raja
1.75

Huti: -0.35 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 0.60, palautukset 0.50, tulos -0.10 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Max panos 0.5 yksikköä.

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1912
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -117.98 yks.

Palautus%: 98.60%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 2234

Pisteitä: 1540

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2017 - MIFK - Inter - peliaika päättynyt

kohde
MIFK - Inter
veto
MIFK -0.25
kerroin
2.000 (Sbobet)
panos
5 yks.
raja
1.87

Osuma! +5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


fac
Avatar
Jäsen
Viestit: 1575
Liittynyt: 01.12.2016, 07:37

Tuotto: -152.46 yks.

Palautus%: 96.82%

Panosten ka: 1.00 yks.

Vetoja: 4788

Pisteitä: 1231

Re: Veikkausliiga 26-27.06

Viesti Kirjoittaja fac »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga 2017 - Lahti - HIFK 1st half - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - HIFK 1st half
veto
over 0.5
kerroin
1.630 (Sportmarket)
panos
1 yks.
raja
1.5

Osuma! +0.63 yks.

2-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Your opinion means very little to me

Minikommentit


Vastaa Viestiin