Tänään on 24.05.2018, 10:05.

Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Chiapas
Jäsen
Viestit: 1166
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -20.83 yks.

Palautus%: 99.77%

Panosten ka: 4.41 yks.

Vetoja: 2037

Pisteitä: 547

Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Veikkausliiga 2016
Ratkaistuja vetoja: 70
Panokset yhteensä: 312 yks.
Palautukset yhteensä: 440.18 yks.
Tulos: +128.18 yks.
Palautusprosentti: 141.08%

Veikkausliiga 2016 on nyt jo ylittänyt puolivälin ja näistä lukemista on hyvä jatkaa kohti seuraavaa kierrosta. Jännittävä kausi pysyy jännittävänä vielä pitkään, sillä kovaa kamppailua on ympäri sarjataulukkoa. HJK ja Mariehamn näyttävät ratkaisevan mestaruuden kohtalon, enkä näe tällä hetkellä mitään syytä, miksei pelkästään liigaan keskittyvä Mariehamn pystyisi roikkumaan kyydissä loppuun asti.
Pronssimitalista käydään kamppailua laajalla rintamalla kun VPS, RoPS, KuPS, Ilves ja SJK vaikuttavat sekä pisteiden että esitysten valossa erittäin tasaiselta nipulta. Kemi ja Lahti ovat jäämässä kyydistä, eikä joukkueiden nykykunto anna takeita paremmastakaan. Varsinkin Kemin eväät näyttävät nyt jokseenkin syödyiltä - joukkue on tehnyt vain 12 maalia, joista kesä-heinäkuussa on tullut vain 4. Lahti on sekava sillisalaatti, jonka otteet ovat Ivan Solovyevin lähdön jälkeen vaikuttaneet aika alakuloisilta.
Putoamistaistelussa HIFK, Inter ja PK35 häviävät viikosta toiseen oli otteet sitten hyviä tai huonoja. Vantaan otteet näyttivät paikoitellen todella vahvoilta, mutta kuten Neo viime kierroksella terävästi havaitsi, PK alkaa näyttämään putoajalta. Ottelut hävitään aina tavalla tai toisella kun kunto ja/tai kantti ei kestä. Itse olin PK:n leirissä vielä viime peliin asti, mutta totaalinen romahdus klubia vastaan, erittäin kapea rinki ja alati pahenevat palkanmaksuvaikeudet a) laskevat pelaajien moraalia, b) pitävät ringin kapeana, koska kukaan ei halua tulla palkanmaksuvaikeuksista kärsivään joukkueeseen ja c) romahduttavat joukkueen, kun ylikuormitetut pelaajat loukkaantuvat eikä korvaajia löydy. Myönnetään se nyt: PK alkaa todellakin näyttämään putoajalta.


Vedonlyöntivihje: - HIFK - SJK - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - SJK
veto
HIFK +0
kerroin
3.460 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.941
todennäköisyysarvio
arvio 34%

Push: +0.00 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - HIFK - SJK - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - SJK
veto
HIFK o0,5
kerroin
1.763 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Osuma! +3.82 yks.

1-1
Sitten kierroksen peleihin. Tässä vaiheessa pelejä saadaan ainakin HIFK:lle, Vepsulle ja Mariehamnille. Putoamiskurimuksessa olevalla HIFK:lla on suuria ongelmia, mutta kyllä joukkueella on eväitä parempaankin. RoPS-ottelussa luotiin paikkoja kuin liukuhihnalta ja on hämmästyttävää, että ottelu päättyi 1-0 rovaniemeläisille. Toisaalta myös RoPSilla oli paljon maalintekopaikkoja koska HIFK:lla on vaikeuksia oman boksin puolustamisessa - puolustuksesta ja maalivahdista heijastuu epävarmuutta ja se näkyy todella huonoina ratkaisuina silloin kun pallo pitäisi siivota pois.

Seinäjoki osoitti Lahtea vastaan, kuinka hyvä joukkue voi parhaimmillaan olla. Etenkin maalipörssiä johtava Roope Riski on aivan liian hyvä pelaaja Veikkausliigaan. En kuitenkaan ihan allekirjoita markkinoiden linjaa, jossa SJK on vieraissa selvästi yli 50% suosikki. Aivan liikaa maaleja päästävää Seinäjokea vastaan peliä.

Vedonlyöntivihje: - PS Kemi - VPS - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - VPS
veto
VPS +0
kerroin
1.917 (Veikkaus/Bet365)
panos
10 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

tasapeli= 3.30 @ bet365, VPS= 2.75 @ Veikkaus

Push: +0.00 yks.

0-0Vepsun kuuden ottelun voittoputki ei ole sattumaa, vaan joukkue pelaa todella hyvin. Kun tarkastellaan VPS:n otteluita, täytyy mennä todella kauas, että löydetään viimeisin huono tulos. Heikosti sujuneen huhtikuun jälkeen Vepsu on hävinnyt vieraissa SJK:lle, Ilvekselle ja KuPSille, sekä yhden kotiottelun Kemille. Ennakkoon ajateltuna näistä huonona tuloksena voidaan pitää vain tuota kotitappiota Kemille. Muista otteluista VPS on hakenut vähintään pisteen. Tulokset ovat hyviä, otteet ovat hyviä ja ennenkaikkea Vepsun itseluottamus on todella todella korkealla. Kuten jo tuossa alun pienessä kausianalyysissä totesin, Kemin suunta on ollut täysin päinvastainen. Vahvan alun jälkeen maalihanat ovat kuivuneet totaalisesti eikä tämä one-trick-pony oikein pysy enää kyydissä. Vaasalaisia saadaan lapulle yhdistämällä Veikkauksen vierasvoitolle tarjoama 2.75 ja Bet365 erinomainen tarjous tasurille (3.30).

Vedonlyöntivihje: - FC Lahti - Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - Mariehamn
veto
Mariehamn +0
kerroin
2.000 (Veikkaus/Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

tasapeli 3.21 @ Pinnacle, Mariehamn 2.90 @ Veikkaus

Push: +0.00 yks.

1-1Samanlainen kahden bookkerin rakennelma saadaan aikaan myös Lahden ja Mariehamnin kohtaamisessa. Veikkaus näkee Lahden suosikkina - minä en. Mariehamn jatkaa vahvoja otteitaan ja eikä Interiä vastaan pelattu maaliton muuta tilannetta millään tavalla. Lahden peli on edelleen jotenkin ponnetonta, eikä SJK-pelistä jäänyt muuta käteen kuin toivottu maali vanhalle kunnon Rafaelille. Rafun vauhti ei kuitenkaan tahdo riittää enää kuin viimeisen 20-30 minuutin vaihtomieheksi, eikä hän tule Lahden maalinteko-ongelmaa ratkaisemaan. Mariehamn on todella kova luu eikä millään jää tässä ottelussa altavastaajaksi.

Näillä mennään toistaiseksi!

Vihjeet yhteensä: panokset 21.50, palautukset 25.32, tulos +3.82 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Neo »

Chiapas on tehnyt hyvää työtä Veikkausliigassa kyllä :peukku: Ja mukava saada keskusteluun myös aktiivisia sekä asiantuntevia osallistujia! Tässä omia ideoita:

HIFK-SJK
Chiapas tuossa yllä kuvailikin kohdetta jo hieman. HIFK:lla on otteluissa jatkuvasti tyypillisiä putoajajoukkueen elkeitä, eli turpaan tulee 0-1 FT lukemin ja joukkueella on suuria vaikeuksia tehdä maaleja. Välillä IFK ei edes saa tilanteita aikaan kuten nähtiin edellisesäs kotipelissä Vepsua vastaan, mutta Rovaniemellä se olisi ansainnut kyllä paljon enemmän. SJK on ajoittain todella hyvä joukkue, mutta sen taso heittelee aivan liikaa tällä kaudella etenkin puolustuspäässä. Nottajoki päästää jatkuvasti ihmeellisiä maaleja kuten Rafaelin roiskaisu viime pelissä, ja hyvänä esimerkkinä vaikkapa taannoinen PK35-kotimatsi. HJK paukutti 4-0:n tauluun vartissa, ja SJK olisi sössinyt samasta pelistä 3-3 tasurin jos Kuqi ei olisi kikkaillut 96 minsan pilkkua taivaan tuuliin. Tasoero ei ole mitenkään niin iso, että skippaisin HIFK +0.75 1.85 tasoiset kertoimet. Ehkä vielä parempi idea olisi hakea tuo yllä merkitty HIFK dnb tai miksei vaikka molemmat.

Lahti-IFK Mariehamn
Chiapasin kanssa jatketaan samalla linjalla myös Lahi-MIFK matsin kanssa. Kotijoukkue Lahti on nyt hävinnyt kolme peliä putkeen ja kaatanut ainoastaan pahassa syöksyssä olleen PS Kemin viimeisen 7 ottelun aikana. Edellisessä kotipelissä RoPSia vastaan joukkue tuskaili maalinteon kanssa, mutta viime rundilla tuli turpaan kyllä joka puolella kenttää ja täysin ansaitusti 4-1 FT. Venäläiswingeri Solovjevin lähtö ei ole tosiaan helpottanut hyökkäyspään ongelmia, ja kaiken lisäksi ykköstykki Jasse Tuominen on ollut myös sivussa ja onko edelleenkään täydessä pelikunnossa. Lahdelle tästä on tullut täysin ns. välikausi, ja mikään ei viittaa siihen että kurssi olisi kääntymässä. IFK on puolestaan sarjan piikkipaikalla ja ihan ansaitusti mestaruustaistelussa. Se on erottunut HJK:n kanssa muista joukkueista kauden alkumetreiltä saakka, ja IFK:n puolustus on aivan omaa luokkaansa: 9 päästettyä 18 pelissä, kun esim HJK on samaan aikaan päästänyt 19 maalia ja vastustaja Lahti 24 kpl. Viime kierroksella IFK juuttui Interin kanssa 0-0 kotitasuriin, mutta dominoi peliä ja olisi hieman paremmalla onnella vienyt sen 1-0 FT. Peleihin lähtee etenkin U2.25 1.85 jota saa hakata edelleen koko ajan IFK:n matseihin, ja samoin myös dnb 1.90 mutta vain pienellä koska paras value on syöty jo ajat sitten.

PK35-Ilves
Näiden lisäksi otan sisään PK-35 +0.25 1.85. Vaikka Kuqin porukka onkin hävinnyt 5 peliä putkeen, niin tuonne on mahtunut sekaan paljon ihan kelvollisiakin jaksoja. SJK:lta se hukkasi tasuripisteen yliaikarankkariin, kovakuntoiselta Vepsulta meni piste viime minuuttien maaliin jne. PK:lla on kaikki saumat säilyä sarjassa jopa ilman karsintoja, sillä liigassa on tänä vuonna kolme todella huonoa joukkuetta Inter + HIFK + PK35 ja koko nippu on edelleen vain kahden pisteen sisällä. Ilves on ollut kauden superyllättäjä, mutta lähinnä kotipeliensä ansiosta: sen 7 edellistä vierasmatsia ovat saldolla 1-0-6, ja ainoa voitto on kriisiseura HIFK:sta. Ilves ei vieraskentällä ole ylipäätään esittänyt oikein mitään ja tehnyt vain 6 maalia 9 reissupeliin. PK:lla on ihan hyvä sauma ottaa tästä nyt ainakin tasuri itselleen, ja aika coin-flip pelinä tämän itse näen kaikista kotijoukkueen ongelmista huolimatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

27.07.2016 18:53 <Chiapas> Odottavalla kannalla tuon PK-Ilveksen kanssa, Vantaalla voi

27.07.2016 18:54 <Chiapas> tapahtua mitä vaan milloin vaan (pelaajia lähtee yms. yms.)

27.07.2016 18:54 <Chiapas> Lisäksi mielenkiinnolla odotan millaisella miehistöllä Ilves

27.07.2016 18:55 <Chiapas> kohtaa Valencian + kuinka paljon kukakin tossa pelissä pelaa

27.07.2016 18:56 <Chiapas> Jussi Kujala pelannee ainaki niin kauan kuin kunto kestää :D

27.07.2016 22:03 <Neo> valencian jälkeen PK ei ehkä ihan sytytä samalla tavalla ;)

02.08.2016 23:24 <Neo> ihan jeez kierros lopulta tämä kun PK ei hävinny!


juskaa
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.12.2008, 11:15

Tuotto: +96.95 yks.

Palautus%: 103.86%

Panosten ka: 5.50 yks.

Vetoja: 456

Pisteitä: 479
Paikkakunta: Helsinki

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja juskaa »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - Pk-35 - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Pk-35 - Ilves
veto
Ilves -0.25
kerroin
2.090 (Dafabet)
panos
5 yks.
raja
1.96

Puoliksi huti: -2.50 yks.


Pk tulee olemaan taas ongelmissa Ilveksen vastahyökkäysten kanssa. Hirvittää jo valmiiksi Pk:n kannalta Tendengin tempokuljetukset ja niistä syntyvät puolustuslinjan murtavat läpisyötöt. Lisäksi Myyrmäen urheilupuiston Hesburgerin jonossa kuulin huhua, että kourallinen Pk:n pelaajista on jo kysellyt paikkaa muista liigajoukkueista. 

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Serie A 1-5yks. Veikkausliiga 1-10yks.

Minikommentit

27.07.2016 18:53 <Chiapas> Hesburgerin jonon Transfers&Rumours osiolle iso peukku :D


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Neo »

Jorma Vuoksenmaa ‏@ESBC_Vuoksenmaa 21m21 minutes ago
Nyt kuullut jo parilta riippumattomalta lähteeltä, että #Muurinen tulisi @HIFKedustus valmentajaksi. Nyt jo suosikkitapaus #Veikkausliiga
HIFK panos korjattu: nyt taso all-in :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


caf
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 01.12.2012, 10:27
Pisteitä: 777

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja caf »

Pakko kyl kysyä mielenkiinnosta Neo että kauanko tuolle 8.7. pelatun SJK - PK-35 Vantaa Nassen erp:lle annat kirjoitustilaa arvioissa? PK on ehtinyt pelata jo kolme peliä näidenkin jälkeen, samoin kotijoukkue.

ISTV:ltä katsottuna ennen Nassen rp:tä SJK:n juniori Sarajärvi zippasi ylärimaan, joku kokeneempi mies olisi laittanut pallon häkkiin. Tämä maali olis tappanut pelin ja FT ois voinu ollut 4-2. Omasta mielestäni molemmilla joukkueilla kävi lopussa tasapuolisen huono tuuri ja maalipaikat jätettiin käyttämättä, that's it. Luen kyllä mielelläni perustelut enkä väitä vastaan jos mielestäsi tuo oli koko kauden tärkein tapahtuma joka ratkaisi PK:n putoamisen tjsp...?


Noniin laitetaan vetokin, PS Kemi - VPS pelistä en odota maalirikasta ottelua, molemmat on hyvin undereita ja VPS jää useammin alle kolmeen maaliin vaikka otteet ovatkin olleet upeita, viimeisestä kuudesta voitosta kaksi on ollut o 2,5 pelejä. Kemillä viimeisestä kuudesta pelistä yksi on ollut o 2,5

PS Kemi - VPS under 2,5

Veijo 1.45
Pinni 1.58

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

“The hardest thing in the world to understand is the Income Tax.”

-Albert Einstein

Minikommentit


juskaa
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.12.2008, 11:15

Tuotto: +96.95 yks.

Palautus%: 103.86%

Panosten ka: 5.50 yks.

Vetoja: 456

Pisteitä: 479
Paikkakunta: Helsinki

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja juskaa »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - HIFK - SJK - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - SJK
veto
Over 2.25
kerroin
2.040 (Sbobet)
panos
5 yks.
raja
1.91

Puoliksi huti: -2.50 yks.


Arvio sillä perusteella, että Muurinen on HIFK:n seuraava päävalmentaja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Serie A 1-5yks. Veikkausliiga 1-10yks.

Minikommentit


Midas
Jäsen
Viestit: 480
Liittynyt: 15.09.2014, 01:46

Tuotto: +34.95 yks.

Palautus%: 101.51%

Panosten ka: 3.74 yks.

Vetoja: 621

Pisteitä: 1168

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Midas »

Vedonlyöntivihje: - VL 2016 - HIFK-SJK - peliaika päättynyt

kohde
HIFK-SJK
veto
HIFK +0.5
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.77

Osuma! +2.75 yks.


Vedonlyöntivihje: - VL 2016 - PK35-Ilves - peliaika päättynyt

kohde
PK35-Ilves
veto
PK35 +0
kerroin
2.280 (Sbobet)
panos
4 yks.
raja
1.96

Push: +0.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - VL 2016 - PK35-Ilves - peliaika päättynyt

kohde
PK35-Ilves
veto
o2.25
kerroin
1.830 (Sbobet)
panos
3.5 yks.
raja
1.68

Puoliksi huti: -1.75 yks.


Kyllä mulla PK lähtee jopa pienenä suosikkina, vaikka onkin pelannut huonosti parit viime pelit.

Vihjeet yhteensä: panokset 10.50, palautukset 11.50, tulos +1.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yks. 10 yks=2.5% kassasta
https://twitter.com/TommiPihlajamaa

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Neo »

Shefki Kuqi jättää päävalmentajant tehtävät 28.7.2016

Punamustien päävalmentaja Shefki Kuqi jättää tehtävänsä. Kuqi siirtyy sivuun omasta aloitteestaan. Loppukauden ajaksi valmennusvastuun ottaa Kuqin apuvalmentajana toiminut Pasi Pihamaa. Aisaparikseen Pihamaa tuo Juha Jussilan.

Shefki Kuqi nosti Punamustat viime syksynä takaisin Veikkausliigaan 17 vuoden tauon jälkeen. PK-35 Vantaa kiittää ”Sheriffiä” joukkueen eteen tehdystä työstä.
PK-35 Vantaa pelaa seuraavan Veikkausliigan ottelunsa tiistaina 2.8., kun Tampereen Ilves vierailee Myyrmäessä.
https://pk35vantaa.fi/2016/07/28/shefki ... -tehtavat/

Edit: kannattaa seurata mitä tapahtuu, koska ilmeisesti Kuqi lähtee Interiin jonne Njasse menee perässä joka olisi kyllä iso iso iso nega PK:lle


Edit2: IFKsta
Petri Lahti ‏@ptrilahti 11m11 minutes ago
ISTV näyttää suorana HIFK:n uuden päävalmentajan esittelytilaisuuden. Klo 13. #Veikkausliiga

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

28.07.2016 12:22 <juskaa> Inter taitaa tosissaan haluta divariin palkkaamalla Shefkin.

28.07.2016 12:22 <juskaa> Mielenkiintoisia aikoja eletään..

28.07.2016 20:00 <Midas> Joo ei näytä aamulla laitettu PK veto enään niin hyvältä.


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Neo »

Neo kirjoitti:
Jorma Vuoksenmaa ‏@ESBC_Vuoksenmaa 21m21 minutes ago
Nyt kuullut jo parilta riippumattomalta lähteeltä, että #Muurinen tulisi @HIFKedustus valmentajaksi. Nyt jo suosikkitapaus #Veikkausliiga
HIFK panos korjattu: nyt taso all-in :peukku:
Jorma oli tässäkin asiassa oikeassa ;)

Eli Muurinen on vahvistettu nyt uudeksi HIFK:n päävalmentajaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


Tenkrat
Avatar
Jäsen
Viestit: 5174
Liittynyt: 09.11.2005, 02:08

Tuotto: +425.65 yks.

Palautus%: 105.36%

Panosten ka: 3.60 yks.

Vetoja: 2207

Pisteitä: 6931

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Tenkrat »

Iso kriisihän tuolla PK:ssa näyttäisi olevan:
http://www.urheilulehti.fi/jalkapallo/p ... kkaturvaan :peukkualas:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus: 1-10/10
Jakajana Kelly/13 molemmista päistä kuristettuna+joskus vähän mutua.

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1166
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -20.83 yks.

Palautus%: 99.77%

Panosten ka: 4.41 yks.

Vetoja: 2037

Pisteitä: 547

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Vedonlyöntivihje: - FC Inter - HJK - peliaika päättynyt

kohde
FC Inter - HJK
veto
FC Inter +0.50
kerroin
2.050 (Bet365)
panos
6 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

pinny 2.04

Osuma! +6.30 yks.

0-0HJK on sellaisessa unelmapaikassa että ei tässä ottelussa voi olla mitään panosta. Tottakai pisteet tässäkin pelissä ovat tärkeitä mutta ei HJK voi ottaa minkäänlaisia riskejä että yksikään pelaaja enää loukkantuisi. Pakkohan tässä on olla rankkaa kierrätystä. Tanakan tilanteesta ei vielä tietoa mutta jos on pienikin mustelma niin tuskin pelaa sunnuntaina. Kyllähän tässä tilanteessa Interillä on oikein hyvä mahdollisuus kartuttaa pistetiliään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit

28.07.2016 21:58 <Neo> samaa olin tulossa postaamaan, ainakin surewinit tästä saa


Kauko-Aatos
Jäsen
Viestit: 220
Liittynyt: 13.02.2004, 20:14

Tuotto: -34.75 yks.

Palautus%: 91.18%

Panosten ka: 1.74 yks.

Vetoja: 227

Pisteitä: 85

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Kauko-Aatos »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - HIFK-SJK - peliaika päättynyt

kohde
HIFK-SJK
veto
HIFK +0,5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Osuma! +1.80 yks.

1-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jonkka
Jäsen
Viestit: 956
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: +34.07 yks.

Palautus%: 100.58%

Panosten ka: 2.71 yks.

Vetoja: 2183

Pisteitä: 394

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Chiapas tehnyt loistavaa tulosta ja muutenkin ollut mukavan aktiivista foorumin Veikkausliiga osiossa :peukku:

Vedonlyöntivihje: - HIFK-SJK - peliaika päättynyt

kohde
HIFK-SJK
veto
1 +0,5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.79

Osuma! +3.15 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - HIFK-SJK - peliaika päättynyt

kohde
HIFK-SJK
veto
O 2,5
kerroin
2.280 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2

Huti: -6.00 yks.

1-1


Muurinen hyvä kiinnitys loppukauden valmentajaksi. Osa pelaajista jo valmiiksi tuttuja ja kokenut osaava valmentaja, joka pystyy homman varmasti kääntämään parempaan suuntaan. Honkavaara on hyvä valmentaja, mutta joskus se eväskorikin tyhjenee. Honsu alkoi kritisoimaan melko voimakkaasti yksittäisten avainpelaajien otteita, mikä ei ole ikinä hyvä merkki valmentajasta.

Tässä ottelussa IFK tulee varmasti kovalla asenteella. Kummallakaan ei puolustus ole ollut erityisen toimiva, joten eiköhän maaleja nähdä. Klassinen valmentajanvaihdoksen jälkeinen ensimmäinen kotipeli, jossa altavastaaja venyy äärimmilleen.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.50, palautukset 6.65, tulos -2.85 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


fullhazard
Jäsen
Viestit: 88
Liittynyt: 30.12.2014, 00:24
Pisteitä: 13

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja fullhazard »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - Kemi-VPS - peliaika päättynyt

kohde
Kemi-VPS
veto
VPS +0
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
0.2 yks.
raja
1.83

Push: +0.00 yks.Kemi on mun arvioissa edelleen erittäin heikko joukkue. VPS on aika paljon viime aikoina käyttänyt rotaatiota ja se on tuottanut tulosta. Vähän tietenkin joutuu säätämään arviota Kemin suuntaan. Eiköhän tässä kuitenkin Vepsulla ole se ilmiö että kun kaikki joutuvat taistelemaan pelipaikoista niin se motivoi pelaamaan koko ajan täysillä. Paljoa ei kuitenkaan mulla vaikuta arvioon Clennonin, Morrisseyn ja Koskimaan penkillä olemiset. Clennon ja Morrissey kuitenkin tulevat kentälle varsin ajoissa tokalle puoliajalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Max panos 0.5 yksikköä.

Minikommentit

30.07.2016 15:27 <fullhazard> hmm alkamisaika väärin

30.07.2016 15:28 <fullhazard> Ei jaksa korjáta ettei tartte seurannasta poistella


Wingbear
Avatar
Jäsen
Viestit: 124
Liittynyt: 23.01.2016, 13:36

Tuotto: -1.38 yks.

Palautus%: 99.88%

Panosten ka: 4.28 yks.

Vetoja: 271

Pisteitä: 29

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Wingbear »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - HIFK - SJK - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - SJK
veto
SJK -2
kerroin
7.800 (Veikkaus)
panos
0.5 yks.

Mursu-Muurinen ei saa päivässä kelkkaa kännettyä, vaan korkeintaan luo hämmennystä yli-innokkuuden kautta kaljahana-poikiin. SJK ottaa rutiinilla omansa ja Riski pitää huolen isommasta marginaalista.

Huti: -0.50 yks.Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - PS Kemi - VPS - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - VPS
veto
VPS -1
kerroin
5.200 (Veikkaus)
panos
0.5 yks.

PS Kemi ei jaksa rimpuilla *HUIKEASSA* vireessä olevaa vaasalaisnippua vastaan. Otetaan huoletta maali eteen kemiläisille kaljaliigapalloilijoille.

Huti: -0.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.00, palautukset 0.00, tulos -1.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ensimmäinen askel hölmöyteen on pitää itseään viisaana.
- Fernando de Rojas

1 yksikkö = 5€

Minikommentit


Kauko-Aatos
Jäsen
Viestit: 220
Liittynyt: 13.02.2004, 20:14

Tuotto: -34.75 yks.

Palautus%: 91.18%

Panosten ka: 1.74 yks.

Vetoja: 227

Pisteitä: 85

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Kauko-Aatos »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - KuPS-RoPS - peliaika päättynyt

kohde
KuPS-RoPS
veto
KuPS -0,5
kerroin
2.800 (Veikkaus)
panos
1 yks.
raja
2.703
todennäköisyysarvio
arvio 37%

Huti: -1.00 yks.

1-1


Veikkaus pitää RoPSia suosikkina. En osaa mitenkään päin ajatella tässä rovaniemeläisiä todennäköisempana voittajana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juskaa
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.12.2008, 11:15

Tuotto: +96.95 yks.

Palautus%: 103.86%

Panosten ka: 5.50 yks.

Vetoja: 456

Pisteitä: 479
Paikkakunta: Helsinki

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja juskaa »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - KuPS - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - RoPS
veto
X
kerroin
3.180 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
3.04

Osuma! +4.36 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Serie A 1-5yks. Veikkausliiga 1-10yks.

Minikommentit

30.07.2016 23:38 <juskaa> Vonbetsiltä saa 3.25


Jonkka
Jäsen
Viestit: 956
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: +34.07 yks.

Palautus%: 100.58%

Panosten ka: 2.71 yks.

Vetoja: 2183

Pisteitä: 394

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - Inter-HJK - peliaika päättynyt

kohde
Inter-HJK
veto
U 2,5
kerroin
1.735 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.61

Osuma! +3.68 yks.

0-0

Vedonlyöntivihje: - Lahti-MIFK - peliaika päättynyt

kohde
Lahti-MIFK
veto
2 +0
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
1.92

Push: +0.00 yks.

1-1
...

Vihjeet yhteensä: panokset 11.50, palautukset 15.18, tulos +3.68 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Jonkka, 07.08.2016, 15:51. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


RedAlert
Jäsen
Viestit: 165
Liittynyt: 30.09.2014, 11:27

Tuotto: +34.42 yks.

Palautus%: 109.05%

Panosten ka: 1.93 yks.

Vetoja: 197

Pisteitä: 217

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja RedAlert »

Vedonlyöntivihje: - KuPS-RoPS - peliaika päättynyt

kohde
KuPS-RoPS
veto
Under 2
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Push: +0.00 yks.

1-1Vedonlyöntivihje: - Lahti- IFK M - peliaika päättynyt

kohde
Lahti- IFK M
veto
Under 2
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Push: +0.00 yks.

1-1


Vihjeet yhteensä: panokset 2.50, palautukset 2.50, tulos +0.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juskaa
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.12.2008, 11:15

Tuotto: +96.95 yks.

Palautus%: 103.86%

Panosten ka: 5.50 yks.

Vetoja: 456

Pisteitä: 479
Paikkakunta: Helsinki

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja juskaa »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - Lahti - Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - Mariehamn
veto
Lahti team total under 1.0
kerroin
1.990 (Dafabet)
panos
2.5 yks.
raja
1.91

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Serie A 1-5yks. Veikkausliiga 1-10yks.

Minikommentit


Jonkka
Jäsen
Viestit: 956
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: +34.07 yks.

Palautus%: 100.58%

Panosten ka: 2.71 yks.

Vetoja: 2183

Pisteitä: 394

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - KuPS-RoPS - peliaika päättynyt

kohde
KuPS-RoPS
veto
U 2,25
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.72

Puoliksi osuma! +1.19 yks.

1-1

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


Jonkka
Jäsen
Viestit: 956
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: +34.07 yks.

Palautus%: 100.58%

Panosten ka: 2.71 yks.

Vetoja: 2183

Pisteitä: 394

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - PK-35 - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - Ilves
veto
1 +0,25
kerroin
1.826 (Pinnacle)
panos
5.5 yks.
raja
1.68

Puoliksi osuma! +2.27 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - PK-35 - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - Ilves
veto
U 2,5
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.67

Osuma! +3.57 yks.

1-1


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 15.84, tulos +5.84 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1166
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -20.83 yks.

Palautus%: 99.77%

Panosten ka: 4.41 yks.

Vetoja: 2037

Pisteitä: 547

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Vedonlyöntivihje: - PK-35 Vantaa - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 Vantaa - Ilves
veto
Ilves -0.50
kerroin
2.600 (Veikkaus)
panos
3 yks.
raja
2.439
todennäköisyysarvio
arvio 41%

Huti: -3.00 yks.

1-1

Vedonlyöntivihje: - PK-35 Vantaa - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 Vantaa - Ilves
veto
Ilves -1.50
kerroin
5.400 (Veikkaus)
panos
1.5 yks.
raja
4.762
todennäköisyysarvio
arvio 21%

Huti: -1.50 yks.

1-1Hypätään Ilveksen kelkkaan tässä. Liigan viihdyttävin sirkusseura Vantaalta on viihtynyt taas otsikoissa, kun Shefki lähti lätkimään ja mitä todennäköisimmin Njazi seuraa perässä. Varmoina faktoina keskeneräisiä asioita uutisoiva Urheilulehti tietää ainakin kertoa että Njazi olisi jo päässyt sopimukseen Interin kanssa (http://www.urheilulehti.fi/jalkapallo/n ... pusuoralla). Joukkueelle on varmasti helpotus päästä eroon joukkuetta hajoittavista Kuqeista, mutta mukana menee myös yksi liigan terävimmistä viimeistelijöistä. Toisenlaisissa olosuhteissa Vantaalla voitaisiin tuntea helpotusta, mutta on syytä muistaa että joukkue on koko kauden ajautunut kriisistä kriisiin. Epäonniset pistemenetykset, Njazin pelikielto, Shefkin ja espanjalaisten välirikko, vaikeudet palkanmaksussa ym ym. Shefkin ja Njazin (?) lähtö saattaa helpottaa joukkuehenkeä, mutta toisaalta laivan kippari on juuri jättänyt uppoavan laivan - mitä jos Kuqien lähtö luhistuttaa joukkueen vain entisestään? Materiaalia se kaventaa joka tapauksessa. Otteluennakon mukaan PK saa takaisin Mombilon ja Heimosen, mutta Nosh A Lodyn ja Ömerin pelikunto on vielä arvoitus.

Ilveksen kokoonpano tulee olemaan pienoinen arvoitus. Hilander ja Tendeng huilasivat viikonlopun Valencia-friendlyn pikkuvammoihin vedoten, samoin vaihtopelaajan rooliin ajautunut Lahtinen. Hilan ja/tai Tendengin puuttuminen olisi kova isku vierasjoukkueelle, joten muutama pinna pitää vähentää. Kriisijoukkueen pelatessa koen vastustamattoman kiusauksen laittaa panosta myös Ilveksen vähintään kahden maalin voitolle. Hieman normaalia korkeakertoimisella yritelmällä siis tällä kertaa.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.50, palautukset 0.00, tulos -4.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit

01.08.2016 21:05 <Jonkka> Myös Raimi pitäisi olla kokoonpanossa

01.08.2016 21:14 <Chiapas> Hyvä lisäys! Tärkein äijä unohtui :)

02.08.2016 14:43 <Chiapas> Veikkauksen kp-tietojen mukaan Ilveksellä odotettua pahemmat

02.08.2016 14:44 <Chiapas> poissaolot: Matrone, Hynynen, Tendeng out. Avauksesssa

02.08.2016 14:44 <Chiapas> '99 syntynyt puolustaja Martti Haukioja


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kyllähän PK on jo kerran esittänyt aika vahvaa selkärankaa aiemmin tällä kaudella: puolet avauksesta lähti kävelemään, mutta tästä oli seurauksena seuraaviin peleihin jopa pieni ryhtiliike. En itse jotenkin usko joukkueen tästä henkisesti romahtavan, etenkin nyt kun sarjataulukon tilanne on mikä on, eli PK:lla on yhä kaikki mahdollisuudet silti jopa säilyä. Mitä nyt PK:n matseja olen itse nähnyt niin suurin probleema on mun mielestä Njazi Kuqin lähtö, koska mies on ihan eri planeetalta kuin muu joukkue. 'Njasse' sopisi kyllä melkeinpä minkä tahansa liigajengin avaukseen, ja olisi varmasti lähellä maalikuninkuutta kun nytkin on jo kakkossijalla ja edellä ainoastaan Roope Riski (jolle Kuqi antaa vielä 5 matsia handicappia pelikiellolla). Etenkin hyökkäyspäässä muiden pelaajien taso ei riitä yhtään mihinkään, joten PK saa taistella miten paljon haluaa mutta maalinteko menee kyllä toivottomaksi. Viimeisestä 10 pelistä PK on jäänyt vain kerran nollille, joka oli IFKM vastaan eli sarjan ylivoimaisesti parasta puolustusta. Maaleja on tehty 15, joista Njazi Kuqin tehot ovat 7+2 (lähde: http://www.playerdatabase247.com/?team=PK-35%20Vantaa). PK tarvitsee maaleja paikkaamaan vuotavaa puolustusta, ja 1-0 FT voittoja sillä ei ole (eikä tule).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1166
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -20.83 yks.

Palautus%: 99.77%

Panosten ka: 4.41 yks.

Vetoja: 2037

Pisteitä: 547

Re: Veikkausliiga 30.07 - 02.08

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Neo kirjoitti:Kyllähän PK on jo kerran esittänyt aika vahvaa selkärankaa aiemmin tällä kaudella: puolet avauksesta lähti kävelemään, mutta tästä oli seurauksena seuraaviin peleihin jopa pieni ryhtiliike. En itse jotenkin usko joukkueen tästä henkisesti romahtavan, etenkin nyt kun sarjataulukon tilanne on mikä on, eli PK:lla on yhä kaikki mahdollisuudet silti jopa säilyä. Mitä nyt PK:n matseja olen itse nähnyt niin suurin probleema on mun mielestä Njazi Kuqin lähtö, koska mies on ihan eri planeetalta kuin muu joukkue. 'Njasse' sopisi kyllä melkeinpä minkä tahansa liigajengin avaukseen, ja olisi varmasti lähellä maalikuninkuutta kun nytkin on jo kakkossijalla ja edellä ainoastaan Roope Riski (jolle Kuqi antaa vielä 5 matsia handicappia pelikiellolla). Etenkin hyökkäyspäässä muiden pelaajien taso ei riitä yhtään mihinkään, joten PK saa taistella miten paljon haluaa mutta maalinteko menee kyllä toivottomaksi. Viimeisestä 10 pelistä PK on jäänyt vain kerran nollille, joka oli IFKM vastaan eli sarjan ylivoimaisesti parasta puolustusta. Maaleja on tehty 15, joista Njazi Kuqin tehot ovat 7+2 (lähde: http://www.playerdatabase247.com/?team=PK-35%20Vantaa). PK tarvitsee maaleja paikkaamaan vuotavaa puolustusta, ja 1-0 FT voittoja sillä ei ole (eikä tule).
Onkin mielenkiintoista nähdä mitä PK pystyy tekemään siirtomarkkinoilla. Putoamiskamppailussa olevat HIFK sai Muurisen, Maanojan ja Väyrysen (?), Inter Garcian, Zenelin ja Nasse Kuqin (?). Vantaalla olisi ainakin teoreettinen mahdollisuus saada Kuqien sopimusten purusta rahaa uusiin pelaajahankintoihin. Palkanmaksuongelmiahan seuralla on, joten kovinkaan kummoisia hankintoja seura tuskin pystyy tekemään. Kokonaan toinen kysymyshän on sitten se mille pelipaikoille PK mahdollisia pelaajia hankkisi. Puolustus vuotaa kun pelaajat pelaavat väärillä pelipaikoilla, eikä maalivahtiosasto todellakaan kuulu liigan parhaimmistoon. Kuten sanoit, myös maalinteko tökkii ilman Njazia pahemman kerran.

Jännityksellä odotan, mihin suuntaan tämä taas kerran uudistunut PK lähteekään menemään. Tänään varmasti saadaan jo vastaus siihen kysymykseen, millä tolalla joukkueen henkinen kunto on. Illan ottelussa 5 euron lippukampanja, joten toivottavasti mahdollisimman moni löytää paikalle, vaikka sirkuksen suurin tähti Shefki onkin poistunut näyttämöltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”