Tänään on 24.05.2018, 17:45.

Paffille sunnuntaille KOVIA, ISOLLA

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Paffille sunnuntaille KOVIA, ISOLLA

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Paffille Su
(kertoimet, vertailtuna muihin buukkereihin maailman parhaimpi tai jäljessä 0.05)


(2.75) Rangers - Celtic 1 (Celtic varmistanu mestaruuden, rangers haluu yhden voiton tällä kaudella celticistä, celticille tällä hetkellä tärkeämpi UEFA-cup.)

(2.15) Celta - Zaragoza 1 (Celta alkanut pelaamaan, nimimiehet kuten mostovoi ja milosevic alkanut löytää jyvän, zaragoza voitti cupi jonka jälkee seura ollut laskussa, hyvä olo?)

(2.40) Villarreal - Atl. Madrid 1 (Villarrealilla selkeä kotietu, fanaattinen yleisö, ja kärjessä sonny anderson tekee tarvittavat maalit, madridin vieraisaldo 3-3-8, Villarreal parhaimpia kotijoukkueita, tiputti roomankin UEFAsta)

(3.30) Bolton - Newcastle X (voiko enää peli enemmän 2-2 tasurilta haiskahtaa? newcastle vieraissa tasapeliautomaatti vieraissa 2-9-3 , bolton kotona 3-7-4, Newcastle - Bolton 0-0 20.09.)

(5.50) Parma - Empoli 2 (Empoli taistelee sarjapaikasta, Parma adriaanon lähdön ja talousvaikeuksien jälkeen laskussa, ylläri 2)

(3.70) Arsenal - Manu 2 (Arsu keskittyy CLään, ja mestaruus suht varma, ashley cole puuttuu, ManU saa silvestren ja sahan peliin 1-3)

(1.35) Real Madrid - Sevilla 1 (Kierroksen varma, Real parhaalla peliin ja materiaali on ylivoimaista, haluaa paikata kauden aikaisemman tappion sevillalle, sevilla laskenut kauden alusta reilusti)

(4.75) Roma - Bologna X (0-0 tai 1-1 , bologna parantanut selkeästi kauden alusta, ja veteraanipelaajat alkavat päästä vauhtiin, Romalla painaa torstain Uefa-peli jaloissa, mutta ei iha bolognalle voittoon riitä)

Noilla rahat pois, toivottavasti..
Sanokaas mielipiteitä.. Kiitos.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 536
Liittynyt: 24.01.2004, 15:38
Pisteitä: 19
Paikkakunta: Kuopio

Re: Paffille sunnuntaille KOVIA, ISOLLA

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Arsenalin peliin sen verran. Että eiköhän Arsenal halua voittaa tämän ja luulen että voittaakin, tosin pelattavaksi siitä ei ole. Mestaruus ei ole mitenkään varma, jos Manu vie tämän ja eiköhän sitä putkee haluta jatkaa ja ennätys omiin nimiin ym. Arsenal on vaan niin hirveessä tällissä että Manulla ei ole toivoa tänään.

Luulen että myös Celticillä riittää latausta, mutta en tarkoita että se tätä hoitaa. Tasainen peli.

Muutenhan noi kuullostaa ihan hyvältä, vaikka eriäviä mielipiteitä löytyykin :D Eiköhän Alan "pappa" Shearer kaada Jääskeläisen Boltonin ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”