Tänään on 19.04.2018, 13:55.

Veikkausliiga to 9.6.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Han
Jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 26.11.2015, 23:06

Tuotto: +40.75 yks.

Palautus%: 105.63%

Panosten ka: 1.92 yks.

Vetoja: 377

Pisteitä: 1285

Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Han »

Vedonlyöntivihje: - sjk-ps kemi - peliaika päättynyt

kohde
sjk-ps kemi
veto
sjk -0,5
kerroin
1.757 (pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +2.27 yks.

1-061-62%.

SJK napsinut viime aikoina henkisesti tärkeitä voittoja. Missään vaiheessa joukkue ei ole ollut huono, mutta joukkueella tuntui olevan pääkopan kanssa ennemminkin ongelmia; Kemi-kabinettitappion käsittely otti pitkään. Nyt alkaa olla pelaajapakkakin terve ja esitys Rovaniemellä vakuutti paikanpäällä olleen Hansinkin. Kemi ollut tuloksellisesti myös hyvä, mutta täytyy muistaa, että se on napsinut viime aikoina pisteitä enemmän tai vähemmän kriisijoukkueilta. Tämä on myös Seinäjoen Keskuskentän jäähyväispeli, joten lisänäyttöhaluja seinäjokisille siitä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. Twitter: @HansAssmann

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Neo »

Han kirjoitti:Kemi ollut tuloksellisesti myös hyvä, mutta täytyy muistaa, että se on napsinut viime aikoina pisteitä enemmän tai vähemmän kriisijoukkueilta.
Mä olen vähän eri mieltä SJK-vedosta: nehän on kaatanut samoja joukkueita kuin Kemi, mutta tätä ei lasketa? ;) Nottajoki on viime aikona kaatanut jokseenkin sarjan kolme huonoiten pelaavaa joukkuetta HIFK + Inter + VPS, ja nämäkin kaikki vielä todella hikisesti loppuhetken maaleilla kotona. Nyt kaatunut RoPS taitaa olla myös liigajoukkueista pisimmässä voitottomassa putkessa? Kaikki pelit vähänkään parempilaatuisia jengejä vastaan SJK on hävinnyt tai ollut muuten saamaton (esim KuPS-tasuri). Kauden alun kohtaaminen oli myös tasainen nysväys, josta Kemi on parantanut todella paljon. Joka ratkesi käytännössä Kemin veskarin virheeseen. PS Kemi pelaa todella fiksusti vieraissa, ja voisin kuvitella sen olevan jokseenkin pahin mahdollinen vastus SJK:lle. Parempaan suuntaan SJK on toki menossa, mutta ei se kokonaisuutena ole esittänyt juurikaan mitään omaan makuun. Puolet noista viime aikojen voitosta voisi olla ihan hyvin myös tasureita, ja vastassa on ollut tosiaan heikossa iskussa olevia joukkueita. Omat vedot tässä kohtaa menevät maistuvammalle U2.25 1.80. Toivotaan siis 1-0 FT :geek:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


Han
Jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 26.11.2015, 23:06

Tuotto: +40.75 yks.

Palautus%: 105.63%

Panosten ka: 1.92 yks.

Vetoja: 377

Pisteitä: 1285

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Han »

Rovaniemi ei ole ikinä helppo paikka ja SJK oli kiistattomasti siellä parempi. On totta, että nottajokiset ovat tuota aiemmin ottaneet hikisiä ja hieman onnekkaitakin voittoja, mutta tuossa jamassa missä he olivat vielä muutama viikko sitten, niin aika se ja sama miten ne helpottavat pari voittoa putkeen otetaan. Ja tosiaan pelillinen esitys oli vakuuttava Rollossa ja täysin ansaitut 3 pojoa. Näen, että nyt on alkanut SJK:n vääjäämätön marssi kohti top3, ehkäpä jopa top2 sijoja. Toivoa toki sopii, että Simo tajuaa aloittaa Kinkillä Kemiä vastaan. Kaikki ovat varmasti ihastuneita nyt Kemiin ja sinällään ihan syystäkin, mutta minun mielestäni aivan järkyttävän kovaa ylisuorittamista ja nousijan into katkeaa ennemmin tai myöhemmin, viimeistään kun ohueen pakkaan tulee parikin ikävää loukkaantumista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. Twitter: @HansAssmann

Minikommentit


caf
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 01.12.2012, 10:27
Pisteitä: 777

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja caf »

Samaa mieltä Hanin kanssa, Suomen Leisösteriä kaikki tsemppaa ja toivoo, mutta SJK sais romahtaa/nukahtaa totaalisesti että pisteet tai edes piste lähtis Kemiin mukaan. Neonkin veto ihan ok kun yleensä SJK:n peli perustuu tuohon pallonhierontaan josta rakennellaan rauhassa paikat.

Katselin ajan kuluksi joukkueiden kolme kohtaamista koosteista ja kiinnitin huomiota PS Kemin maalipaikkoihin.

Liigacup SJK 1-0

- 1st half: PS Kemi kulmasta pusku kohti maalia, mv hoitaa
- 2nd half: PS Kemi vaparista ohjaus ohi maalin/SJK-pakille

https://www.youtube.com/watch?v=YcbwaeCX3wM

Cup 0-0, jatkot 1-1, rp SJK:lle

- 1st half: Keskityksestä pusku maalin yli. Keskitys maalille, hyökkääjä ei ehdi vetopaikalle,
- 2nd half: Keskitys/veto jonka mv hoitaa, pusku ohi, mv mukana.

- Jatkoaika: Löysä pusku mv:n syliin. Hyvä veto yläkulmaan, torjunta. Veto SJK-pakin kautta maalia päin, torjunta.
Kaukolaukauksesta maali 1-0

http://pohjolansanomat-karkimedia.third ... ame=Search

Veikkausliiga PS Kemi - SJK 0-2

-1st half: Laukaus boksin rajalta mv:tä päin. Keskityksestä huono ohjaus maalin ohi (mv hoiti)
-2nd half: Keskityksestä pusku selkeesti maalin ohi

https://www.youtube.com/watch?v=732R2rDbU-c

300 minuutin aikana PS Kemi on saanut 11 maalintekopaikkaa SJK:ta vastaan, maalivahti hoitanut kaikki suhteellisen helposti, muutama paraatipelastuskin joukossa.

SJK-0,75 kelpaa yli kakkosella, Sbo 2.05 ottaa 763€ vastaan

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

“The hardest thing in the world to understand is the Income Tax.”

-Albert Einstein

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Neo »

Heitetäänpä sitten omat peli-ideat kehiin:

FC Lahti-Inter Turku
Lah(d)en overt ovat olleet ideana myös aiemmin, ja joukkue ei näytä tällä hetkellä todellakaan under-koneelta. Vain yksi ainoa peli edelliestä 12:ta on päättynyt alle kahteen maallin, ja tämäkin oli Rovaniemen puolustussota, jossa Lahti oli pakotettu pelaamaan pitkän aikaa kahden miehen vajaalla. Etenkin Lahden kotipeli ovat olleet todella vauhdikkaita, ja toistaiseksi joka ainoa on myös päättynyt O2.5 tuloksiin. Edellisellä kierroksella Lahti rymisteli PK:ta vastaan 2-1 FT lukemat, ja tehnyt kotonaan 2+1+3+4+2 maalia - ainoa alle kahden osuman päivä oli HJK-peli, ja tuossakin paikkoja oli vaikka viiteen maaliin. Vaikka Lahden hyökkäyspäästä puuttuu edelleen maaleja iskevä "striker", niin maaleja tulee myös erikoistilanteista ja tietysti Jasse Tuomisen kautta. Interiä 9.5v valmentanut Job Dragtsma lähti siis kävelemään, ja peliesitys parani ainakin hieman Kemiä vastaan. Inter sai luotua jo tilanteita, mutta puolustuspää vuotaa edelleen, kuten se on tehnyt jo pitkän aikaa. Ihme jos Inter selviää tästä alle kahdella takaiskumaalilla, ja toivotaan että hyökkäyspäässäkin potentiaalia saadaan pikkuhiljaa esiin. O2.25 1.95 kelpaa mainiosti peleihin.

RoPS-IFK Mariehamn
Kauden kelvollisesti aloittanut RoPS on ajautunut todella ikävään putkeen, joka lähti liikkeelle viisi kierrosta sitten kun joukkue ei saanut nujerrettua kahden miehen alivoimalla pelaavaa Lahta kotonaan. RoPS laukoi tuossa ottelussa 17 kertaa ilman tulosta, ja pallo ei tunnu kerta kaikkiaan pomppivan rovaniemeläisille juuri nyt. Karmaisevin esimerkki oli parin kierroksen takaa tullut 1-0 tappio VPS:lle. Alexandr Kokko on hukannut myös maalivireensä, ja vaikeaa tuntuu olevan. Suomen Leicesterillä eli IFK:lla on omat ongelmansa, sillä "köyhän miehen Jamie Vardy" eli Dever Orgill on maajoukkueen matkassa. Hieman hassusti IFK on tämän jälkeen päästänyt viisi maalia kahdessa pelissä, vaikka tuon olisi luullut ennen kaikkea sotkevan hyökkäyspäätä. Toki se sotkee sitäkin, ja Orgill on tehnyt pelaamissaan otteluissa karkeasti puolet joukkueensa maaleista. IFK-undereita on tullut vedeltyä paljon ja nyt ne kelpaavat taas, kun vastustaja RoPS tuskailee oman pelinsä kanssa. U2 2.00 kertoimissa on ilmaa ihan kelvollisesti.

SJK-PS Kemi
SJK on alkanut kerätä viime kierroksilla pisteitä oikein mukavaa tahtia, ja joukkue on noussut taulukon pohjalta jo keskikastiin. Edellisen kierroksen RoPS-ottelu toi ennestään itseluottamusta lisää, kun joukkue nousi kaksi kertaa maalin takaa ja vieläpä voitti Meiten viime hetken maalilla. Toistaiseksi SJK on kuitenkin kerännyt pisteensä kaikilta liigan ongelmatapauksilta, ja todelliset testit eivät ole voittotiliä kartuttaneet. Luvassa on väistämättä ns. välikausi, jota sotkevat heinäkuussa varmasti myös CL:n karsinnat. PS Kemi on ollut todella pirteä ilmestys, ja pelannut erinomaisen kauden toistaiseksi. Se ei ole päässyt edes kertaakaan vielä kotistadionilleen, mutta löytänyt mainion pelitavan myös vieraissa. Suomen Leicester vol 2, joka puolustaa ja taistelee hienosti joukkueena, ja Billy Ions ratkaisee ottelut kovalla itseluottamuksella. Kemi on ikävä vastustaja jokaiselle joukkueelle: 6/7 viime pelistä undereita, ja 5/7 matsissa on pidetty nollat. U2.25 1.80 maistuu tähän kohtaan mainiosti, kun SJK ollut kotiotteluissaan pääosin varsin saamaton.

Hieman rajatapaus on HIFK-PK35 O2.5 2.00, mutta kelpaa ainakin pienellä myös sisään. Vastakkain on kaksi joukkuetta, joiden puolustus päästää tavalla tai toisella maaleja jokaisessa ottelussa. Njazi Kuqi on vahvassa vireessä vieraiden paidassa, ja IFK:lle tämä on mainio sauma saada maalihanoja auki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1136
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -43.21 yks.

Palautus%: 99.50%

Panosten ka: 4.39 yks.

Vetoja: 1987

Pisteitä: 522

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Omat arvaukset tällä kertaa. Kommentointi jää taas pois kun on kiire reissuun. (Toivottavasti) tulokset puhuvat puolestaan. :wink: :D

Vedonlyöntivihje: - Lahti - Inter - peliaika päättynyt

kohde
Lahti - Inter
veto
Lahti -0.50
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Osuma! +5.77 yks.

Vedonlyöntivihje: - Ilves - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - KuPS
veto
Kups +0
kerroin
2.460 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
2.222
todennäköisyysarvio
arvio 45%

Huti: -4.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - RoPS - Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - Mariehamn
veto
Mariehamn +0
kerroin
2.673 (Veikkaus/Pinny)
panos
3 yks.
raja
2.500
todennäköisyysarvio
arvio 40%

Mariehamn @3.85, veke, tasapeli 3.27, pinny

Push: +0.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - SJK - Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK - Kemi
veto
Kemi +0.50
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%

Huti: -3.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - HIFK - PK35 - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - PK35
veto
PK35 -0.50
kerroin
3.650 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
3.030
todennäköisyysarvio
arvio 33%

Osuma! +5.30 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 18.50, palautukset 22.07, tulos +3.57 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

twitterissä @mikaelchiapas

Minikommentit


caf
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 01.12.2012, 10:27
Pisteitä: 777

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja caf »

RoPS pin 2.19 veijo 1.98

Lahti pin 1.95 veijo 1.78

PK+0,5 Sbo 1.82 veijo 1.60

Pienellä "Veijon kesätyöntekijävarauksella" nämä pinnittellyt. Edellisellä kierroksellakin olivat muuta maailmaa jäljessä tiedoissaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

“The hardest thing in the world to understand is the Income Tax.”

-Albert Einstein

Minikommentit


caf
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 01.12.2012, 10:27
Pisteitä: 777

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja caf »

Säätiedotus 2 vrk ennen pelejä, siellä puhaltaa raikas kesäkuun viima:

Lahti:

Pilvistä, mahdollisesti vähäistä sadetta
Tuntuu kuin: +1°
Suht. kosteus: 54%
Sateen todennäköisyys klo 18-06: 56%
Tuuli 8-7m/s luoteesta

Helsinki:

Melko pilvistä, mahdollisesti vähäistä sadetta
Tuntuu kuin: +3°
Suht. kosteus: 46%
Sateen todennäköisyys klo 18-06: 22%
Tuuli 6m/s luoteesta

Tampere:

Pilvistä, mahdollisesti vähäistä sadetta
Tuntuu kuin: +1°
Suht. kosteus: 59%
Sateen todennäköisyys klo 18-06: 59%
Tuuli 7m/s luoteesta

Rovaniemi:

Pilvistä, runsasta sadetta
Tuntuu kuin: +3°
Suht. kosteus: 82%
Sateen todennäköisyys klo 18-06: 67%
Tuuli 5m/s koillisesta

Seinäjoki:

Melko pilvistä, ajoittaista sadetta
Tuntuu kuin: 0°
Suht. kosteus: 78%
Sateen todennäköisyys klo 18-06: 85%
Tuuli 6m/s luoteesta

Vaasa:

Pilvistä, ajoittaista sadetta
Tuntuu kuin: +2°
Suht. kosteus: 64%
Sateen todennäköisyys klo 18-06: 91%
Tuuli 6m/s pohjoisesta

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

“The hardest thing in the world to understand is the Income Tax.”

-Albert Einstein

Minikommentit

07.06.2016 22:45 <juskaa> Tulee kylmät oltavat katsomossa :D

07.06.2016 22:57 <caf> ja joilleki ulkkareille kentällä suht haastavat olosuhteet


Han
Jäsen
Viestit: 376
Liittynyt: 26.11.2015, 23:06

Tuotto: +40.75 yks.

Palautus%: 105.63%

Panosten ka: 1.92 yks.

Vetoja: 377

Pisteitä: 1285

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Han »

Vedonlyöntivihje: - hifk-pk35 - peliaika päättynyt

kohde
hifk-pk35
veto
hifk -0,5
kerroin
2.190 (pinnacle)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

1-2
HIFK ollut hyvinkin epäonninen viime aikojen tappiopeleissään, joukkue on parempi kuin mitä taulukko antaa olettaa. Nyt myös pelaajia on palaamassa sairastuvalta ja ainoat merkittävämmät poissaolijat ovat enää Vesala, Peltonen ja Halme. Ja nämä herrat leveä kaaderi pystyy paikkaamaan. Mieli tekisi painaa paksumminkin, mutta täyttä varmuutta ei ole nähdäänkö Pirttijokea avauksessa huomenna. Kysessä on kuitenkin joukkueen ehdottomasti tärkeimpiä pelaajia. Saatanpa tankata tätä huomenna kun kokoonpanot julkaistaan (ja jos Toijalan Hercules pelaa), mikäli kiireiltäni ehdin..

PK:n materiaali huutaa hoosiannaa tällä hetkellä ja lisäksi epäilyttää, onko edes päävalmentaja Shefkin focus enää täysin tässä uppoavassa laivassa vai kenties jo Brittein saarilla (Port Vale tms)?


HIFK voittaa tasan kerran kahdesta, eli 50% arvio.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. Twitter: @HansAssmann

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Neo »

Han kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - hifk-pk35 - peliaika päättynyt

kohde
hifk-pk35
veto
hifk -0,5
kerroin
2.190 (pinnacle)
panos
1.5 yks.
HIFK ollut hyvinkin epäonninen viime aikojen tappiopeleissään, joukkue on parempi kuin mitä taulukko antaa olettaa. Nyt myös pelaajia on palaamassa sairastuvalta ja ainoat merkittävämmät poissaolijat ovat enää Vesala, Peltonen ja Halme. Ja nämä herrat leveä kaaderi pystyy paikkaamaan. Mieli tekisi painaa paksumminkin, mutta täyttä varmuutta ei ole nähdäänkö Pirttijokea avauksessa huomenna. Kysessä on kuitenkin joukkueen ehdottomasti tärkeimpiä pelaajia. Saatanpa tankata tätä huomenna kun kokoonpanot julkaistaan (ja jos Toijalan Hercules pelaa), mikäli kiireiltäni ehdin..

PK:n materiaali huutaa hoosiannaa tällä hetkellä ja lisäksi epäilyttää, onko edes päävalmentaja Shefkin focus enää täysin tässä uppoavassa laivassa vai kenties jo Brittein saarilla (Port Vale tms)?

HIFK voittaa tasan kerran kahdesta, eli 50% arvio.
Kaaderi-sanan käytölle vahva :peukku: Tämän peli-idean voi allekirjoittaa kyllä täysin, ja IFK:n kertoimet ovat tosiaan liikahtaneet mukavasti ylös päin. Kotivoitolle voi tarjota jopa aavistuksen yli 50% tässä kohtaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

08.06.2016 18:59 <Han> joo, yleensä olen varovainen kun pitäisi lyödä nousseeseen

08.06.2016 18:59 <Han> tässä tapauksessa kyllä maistuu oikein hyvin. 50% on tosiaan

08.06.2016 18:59 <Han> itelläkin aika varovainen arvio, voisi hyvin olla pari %

08.06.2016 19:00 <Han> enemmänkin, mutta näillä mennään.


Jonkka
Jäsen
Viestit: 923
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: +51.29 yks.

Palautus%: 100.90%

Panosten ka: 2.71 yks.

Vetoja: 2109

Pisteitä: 385

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - HIFK - PK-35 - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - PK-35
veto
O 2,5
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2

Osuma! +2.18 yks.

1-2

Vedonlyöntivihje: - Ilves-KuPS - peliaika päättynyt

kohde
Ilves-KuPS
veto
2 +0,25
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.86

Huti: -2.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - RoPS-MIFK - peliaika päättynyt

kohde
RoPS-MIFK
veto
2 +0,25
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.89

Puoliksi osuma! +2.73 yks.

0-0


Myös HIFK -0,5 pelattavissa (48%) ja Inter +0,5. Haistellaan kuitenkin, jos kertoimet vielä huomenna nousisi.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 11.91, tulos +2.91 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


juskaa
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.12.2008, 11:15

Tuotto: +96.95 yks.

Palautus%: 103.86%

Panosten ka: 5.50 yks.

Vetoja: 456

Pisteitä: 479
Paikkakunta: Helsinki

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja juskaa »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - HIFK - Pk-35 - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - Pk-35
veto
HIFK -0.25
kerroin
1.890 (Sbobet)
panos
7.5 yks.
raja
1.73

Huti: -7.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Serie A 1-5yks. Veikkausliiga 1-10yks.

Minikommentit


Kauko-Aatos
Jäsen
Viestit: 211
Liittynyt: 13.02.2004, 20:14

Tuotto: -36.73 yks.

Palautus%: 90.38%

Panosten ka: 1.74 yks.

Vetoja: 220

Pisteitä: 82

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Kauko-Aatos »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - HIFK-PK35 - peliaika päättynyt

kohde
HIFK-PK35
veto
HIFK -0,25
kerroin
1.890 (Sbobet)
panos
1 yks.
raja
1.85

Huti: -1.00 yks.

1-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1886
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -71.88 yks.

Palautus%: 99.13%

Panosten ka: 3.76 yks.

Vetoja: 2195

Pisteitä: 1527

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Ilves - Kups 40 - 29 - 31

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - Ilves - Kups - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - Kups
veto
Kups +0
kerroin
2.500 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
2.29

Huti: -3.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


micce
Jäsen
Viestit: 133
Liittynyt: 09.06.2016, 14:35
Pisteitä: 74

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja micce »

Vedonlyöntivihje: - Ilves -KuPS - peliaika päättynyt

kohde
Ilves -KuPS
veto
U2,5
kerroin
1.570 (Bet365)
panos
10 yks.

Osuma! +5.70 yks.

1-0Ilves lähtee pienenä ennakkosuosikkina 7 nollapeliä putkeen pitänyttä KuPSia vastaan. Ilveksellä kaikki kauden pelit olleet U2,5 jos tuota pientä sulamista HJK:ta vastaan ei lasketa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jonkka
Jäsen
Viestit: 923
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: +51.29 yks.

Palautus%: 100.90%

Panosten ka: 2.71 yks.

Vetoja: 2109

Pisteitä: 385

Re: Veikkausliiga to 9.6.

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Vedonlyöntivihje: - HIFK - PK-35 - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - PK-35
veto
1 -0,25
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.8

Huti: -5.00 yks.

1-2


Shefki lyöny viiden pelaajan puolustuslinjan. Vaikuttaa vähän siltä, että homma tulee olemaan tänään aivan sekaisin. Ilmeisesti luottaa siihen, että Njazi yksinään tekee yhden maalin ja muu joukkue puolustaa nollan. Pirttijoki ja Aho hyvä topparipari Njazia vastaan. Pärjäävät voimassa, jos eivät yksin niin kahdestaan.

Vedonlyöntivihje: - Lahti-Inter - peliaika päättynyt

kohde
Lahti-Inter
veto
2 +0,75
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.81

Puoliksi huti: -2.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - SJK-PS Kemi - peliaika päättynyt

kohde
SJK-PS Kemi
veto
2 +0,5
kerroin
2.330 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.22

Huti: -2.00 yks.

1-0

Vedonlyöntivihje: - VPS-HJK - peliaika päättynyt

kohde
VPS-HJK
veto
2 -0,25
kerroin
1.763 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.69

Huti: -3.50 yks.

3-0

Vedonlyöntivihje: - VPS-HJK - peliaika päättynyt

kohde
VPS-HJK
veto
U 2,25
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.84

Huti: -3.50 yks.

3-0


Vihjeet yhteensä: panokset 18.00, palautukset 2.00, tulos -16.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”