Tänään on 21.05.2018, 03:16.

Veikkausliiga 2.4

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Veikkausliiga 2.4

Viesti Kirjoittaja Neo »

Käynnistetään Pääsiäisen kunniaksi keskustelu myös Veikkausliigan avauskierroksesta. Kausi 2016 käynnistyy lauantaina 2.4 kolmella ottelulla.

HJK - IFK Mariehamn
HJK lähtee jälleen kerran kauteen suurimpana mestarisuosikkina, ja Klubi on tuttuun tapaansa tehnyt kovia panostuksia läpi talven. Viime kauden avauskp:sta ei ole käytännössä jäljellä kuin trio GK Dähne, LB Taiwo ja playmaker Atom. Joukkuetta on vahvistettu rajusti etenkin hyökkäyspäässä, jossa Jallow & Kandji & Havenaar floppasivat pahasti viime vuonna. Pre-season on sujunut tuloksellisesti melkoisen hyvin, sillä HJK on koko Veikkausliigan ainoa tappioton joukkue talvikaudelta. Huom: Malmö-HJK matsia ei ole pelattu vielä kun kirjoitan tätä. Liigacupissa junnuvetoisesti esiintynyt Klubi jäi maalin päähän finaalipaikasta, kun se pelasi viimeisellä kierroksella 2-2 tasan Interin kanssa. Klubi kaatoi myös Espanjassa viime kauden mestarin SJK:n puhtaasti ja ihan ansaitusti 2-0.

Vastustaja IFKM voitti viime kaudella historiallisesti Suomen Cupin, joten kaudesta jäi kerrankin jotain myös palkintokaappiin. Saarelaiset ovat päätyneet viimeiset viisi vuotta sijalukujen 4-7 välimaastoon, joten edellisvuoden ranking #6 ei todellaakan ollut mikään shokkitulos. Pre-season on sujunut varsin mollivoittoisesti, ja IFKM on jäänyt nollille 5/8 viimeisessä ottelussaan. Liigacup meni vituiksi heti kärkeen, kun IFK hävisi kolme ottelua putkeen 0-1 ja hukkasi noin tuhat maalipaikkaa. Avauskp ei viime kaudesta paljon muutu, ja suurin menetys on tietysti Petteri Forsell, jota ei ole toistaiseksi paikattu (ja hankalaa se olisikin). Ykkösveskari Otso Virtanen on myös vaihtanut maisemaa, ja keskikentän keskustasta Tammilehto siirtyi Lahteen. Klubi on ollut todella ikävä vastus Maarianhaminalle, sillä edelliset 15 keskinäistä ovat 13-1-1 Klubille. Ainoa tappio HJK:lle on viime vuoden romahdus Suomen Cupissa, jolloin IFK vei 5-1.

Markkina on nyt about 61-24-15 + 43/57 tasossa, joka ei vielä aiheuta suurta kiimaa. Mariehamn ei näytä nyt joukkueelta, joka venyisi suuriin yllätyksiin, mutta Klubi lienee myös aika matkan päässä parhaasta suorituksestaan, kun optimiavauksella ei ole pelattu vielä otteluakaan. Skippaan HJK pre-petsit toistaiseksi (jos ei suuria nousuja aasiassa tapahdu). Itselle maistuu Klubin mestaruusvedot mainiosti, mitä tällä hetkellä tarjolla on (1.80 tasoa monessa paikkaa). Tässä kohtaa voidaan lainata edesmenneen Johan Cruyffin sanoja: After you’ve won something, you’re no longer 100 percent, but 90 percent. It’s like a bottle of carbonated water where the cap is removed for a short while. Afterwards there’s a little less gas inside. Nottajoella on siis luvassa mestaruuskrapulaa :geek:

Inter - SJK
Inter paransi viime kaudella rajusti sijoitustaan, ja oli vielä 5 krs ennen kauden päätöstä taistelemassa myös Eurocup-paikoista. Suoritus oli mainio huomioiden myös sen, että Inter pelasi käytännössä koko kauden ilman keväällä kiimaa nostattanutta hyökkääjää Vahid Hamboa. Viime kauden avauksesta on lähtenyt trio GK Bahne, LB Kanakoudis, CB Matokou, jotka ovat paikattu hyvin. Lisäksi Inter teki viime viikolla kaksi mielenkiintoista hankintaa, jotka ovat nostaneet kiimaa foorumeilla: LB Tamboura ja DM Nikolau. Kumpikaan ei ole vielä ehtinyt esiintyä Inter-paidassa, joten saa nähdä mikä tilanne on viikon päästä kauden avauksessa. Pre-season on sujunut kelvollisesti: Interillä oli saumat Liigacupin finaaliin lohkovaiheen viimeisellä kierroksella, mutta se sössi 2-0 johdon 2-2 tasuriin Klubia vastaan. Näin ollen finaalipaikka karkasi tulevalle mestarille Lahdelle. Tämän jälkeen Inter on kaatanut TPS:n 2-0, Ålandin 4-1, KäPa:n 2-0 ja pelasi Allsvenskan-jengi J-Södran kanssa 1-1 vieraissa.

Hallitseva mestari SJK on menettänyt yhden tärkeän pelaajan jokaiselta pelipaikalta: CB Gogoua, AM Allan, FW Pelvas. Tilalle on kuitenkin tullut kovia pelimiehiä, ja etenkin keskikentälle hankittu Alexei Eremenko jr. on todella mielenkiintoinen hankinta. Losa on väläytellyt osaamistaan jo pre-seasonilla, tosin hyökkäyspäässä huolettaa joukkueen todella kova riippuvuus Riskin maaleista. Ylipäätään SJK on tehnyt pre-seasonilla vain 11 maalia, joista Riski yli puolet eli 6. Viimeiset kolme matsia se on hakannut päätä seinään tekemättä maaliakaan, ja tämä vire maksoi myös äskettäin Liigacupin voiton. Uusi hankinta Viron Tarmo Kink on osunut toistaiseksi vain kerran.

Markkina on nyt about 30-30-40 + 42/58 tasossa, ja tällä hetkellä kiinnostaa selkeästi U2.5 1.65-1.70, tosin kannattaa varmasti odotella aasian linjoja (2.25) paremmalla palautuksella. Samoin Interin tasoituksissa voisi olla pienen pelin paikka. SJK oli viime kaudella hyvin vahva under, ja pre-season on mennyt samaa tahtia. Maalinteko tökkii nyt, ja Inter on puolestaan tiivistänyt puolustusta ja päästänyt viimeiseen neljään peliin kaksi maalia. Tasapeli kelpaisi ennakkoon varmasti molemmille.

PK-35 Vantaa - RoPS
Sarjanousija PK-35 avaa kautensa viime kauden sarjakakkosta RoPSia vastaan. Shefki Kuqin PK ei ole muuttunut kovinkaan paljon Ykkösestä nousseesta joukkueesta, mutta ennakkoon suurin kysymysmerkki on varmasti maalivahtiosasto, jossa PK menetti Miikka Häkkisen ja tilalle tuli PS Kemistä Daniel Kollar. Puolustuksessa ainoa selkeä muutos on Ilari Äijälän tulo KTP:sta, joka voi pelata myös vasenta laitaa ylempänä. Keskikentällä mennään käytännössä viime kauden miehityksellä, ja hyökkäyksessä mahdolliset muutokset ovat Njazi Kuqin ja Lucas Kauffmannin saapumiset. Nähtäväksi jää, kenet Kuqi valitsee lopulta avaukseen. Pre-season on ollut vähän niin ja näin: PK on hävinnyt vain 2/9 ottelusta, mutta hyökkäyspäässä on kovin nihkeää, ja maaleja on syntynyt vain 9, vaikka vastassa on ollut selvästi heikompiakin joukkueita. Etenkin kotitappio GrIFK:lle 0-1 viime viikolta ei lupaa hyvää.

RoPSin viime kausi oli valtava menestys edelliset kaksi kautta putoamiskamppailussa ryvettyneeltä seuralta. RoPS oli lähellä voittaa jopa mestaruuden, mutta lopulta SJK oli aavistuksen enemmän "solid". Onko luvassa nyt väistämätön romahdus? Avauksesta lähteneet: laatuveskari Chencinski, jäätävät toppari Obilor ja keskikentän dynamo Yaghoubi. Hyökkäyksessä jatkaa lähes 40% joukkueen maaleista tehnyt Alexandr Kokko. RoPS on siis säilyttänyt noin 7/11 avauksen pelaajistaan, joten suurta romahdusta tuskin on luvassa. Pre-season on ollut hieman nihkeä: RoPS pelasi Liigacupin tappioitta 1-3-0 kunnes hävisi viimeisessä lohkovaiheen pelissä SJK:lle 1-2, saatuaan punaisen kortin aikaisessa vaiheessa. Tämän jälkeen saldona on yksi vierailu Soneralle, jossa tuli turpaan HIFK:lta 3-2 varsin huonon avausjakson jälkeen.

Markkina on nyt about 42-28-30 + 43/57 linjassa, ja tässäkin kohtaa under on kyllä selvästi kiinnostavin. Edellisen pelin tavoin fiksuinta varmasti odottaa aasian linjat, josta saanee mukavat valuet U2.25 1.90 tasoisille kertoimille. RoPSin tehomies Kokko on pelannut vähän pre-seasonilla eikä ole tehnyt maaliakaan. RoPS oli viime kaudella Kokkon hyvään vireen kanssakin vieraissa 2.00 maalika:n joukkue päästäen vain 14 rysää 17 otteluun (sama lukema kuin mestari SJK:lla). PK-35:n hyökkäys ei vakuuta yhtään, joten 0-0/1-0/0-1 FT tyyliset tulokset haisee pahasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 19. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

25.03.2016 18:50 <Neo> Klubin kenraali 4-0 turpaan - ei ihan paras mahdollinen :o

26.03.2016 23:12 <khat> Ei ollut menestys myöskään Interillä tai SJK:lla. Paskaa :)

26.03.2016 23:16 <khat> RoPS myös hävisi perjantaina huonolla pelillä PSKemille.


RedAlert
Jäsen
Viestit: 165
Liittynyt: 30.09.2014, 11:27

Tuotto: +34.42 yks.

Palautus%: 109.05%

Panosten ka: 1.93 yks.

Vetoja: 197

Pisteitä: 217

Re: Veikkausliiga 2.4

Viesti Kirjoittaja RedAlert »

Vedonlyöntivihje: - HJK-IFK M - peliaika päättynyt

kohde
HJK-IFK M
veto
HJK -1
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Osuma! +1.96 yks.

2-0Näin hinnoittelun näkökulmasta ei HJK nyt ainakaan huonommassa asemassa ole, mitä viime kaudella Maarianhaminaa vastaan. Kysymysmerkki lähinnä HJK:n maalivahtiosastolla, mutta tuskin ihan samanalaista painetta luvassa kuin Malmö-selkäsaunassa. IFKM on Klubille varmasti ihan mieluinen vastus eikä vieraat ole kyllä mitään joukkuepuolustamisen mestareita, mikä heidän osaltaan todennäköisesti on isossa roolissa tässä taistossa. Pre-season HJK:lla kelvollinen ja ammattimiesten luulisi ryhdistäytyvän tähän huonosti menneen kenraalin jälkeen. Ainakaan hyökkäyspään Morelokselta ei ole missään vaiheessa motivaatiota puuttunut ja tuskin tulee puuttumaankaan. Vähämaaliseen kallellaan, mutta mahdollisuus runsasmaalisuuteen riippuen vieraiden rohkeustasosta. Ainakin itse saattaisin alussa vähän kokeilla, millä tavoin HJK:n maalilla kädet tärisee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


juskaa
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.12.2008, 11:15

Tuotto: +96.95 yks.

Palautus%: 103.86%

Panosten ka: 5.50 yks.

Vetoja: 456

Pisteitä: 479
Paikkakunta: Helsinki

Re: Veikkausliiga 2.4

Viesti Kirjoittaja juskaa »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - Pk-35-Rops - peliaika päättynyt

kohde
Pk-35-Rops
veto
Rops +0
kerroin
2.480 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Push: +0.00 yks.


Pk:lta poissa varmasti Shefki ja erittäin tärkeä toppari Raimi. Lisäksi Njazin, Portelan, Ademajn ja Garcian pelaaminen on epävarmaa. Rops:lta poissa varmasti Okkonen.

Huom! Vihjaajan vihjeseuranta ei täsmää tämän viestin osalta. Viestistä on poistettu 1 vihje, mutta sitä ei ole poistettu seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Serie A 1-5yks. Veikkausliiga 1-10yks.

Minikommentit


Jonkka
Jäsen
Viestit: 954
Liittynyt: 06.09.2011, 16:45

Tuotto: +38.38 yks.

Palautus%: 100.65%

Panosten ka: 2.71 yks.

Vetoja: 2178

Pisteitä: 394

Re: Veikkausliiga 2.4

Viesti Kirjoittaja Jonkka »

Viime kausi oli omalta osaltani iso pettymys. Tarkoitus oli kehittää menetelmiä ja mennä eteenpäin, mutta mentiinkin taaksepäin ja kauas. Tänä vuonna ei ole ollut paljoa aikaa keskittyä sarjaan, niin alkukaudesta erityisen varovainen arvioiden kanssa.

MIFK peleissä tulee tällä kaudella lyötyä varmaan aika paljon under betsejä. Joukkueen toista valmentajaa Kari Virtasta pidän erittäin puolustavan jalkapallon kannattajana. RoPSia valmentaessaan 2013 peleissä tuli keskimäärin 1,82m/o. Eiköhän MIFKille sovi tässä pelissä altavastaajan asema.

Vedonlyöntivihje: - HJK-MIFK - peliaika päättynyt

kohde
HJK-MIFK
veto
2 +1
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
1.85

Huti: -2.50 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - HJK-MIFK - peliaika päättynyt

kohde
HJK-MIFK
veto
U 2,5
kerroin
1.699 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.67

Osuma! +1.05 yks.

2-0PK-35 en pidä aivan niin hyvänä, kun kaikki muut tuntuvat pitävän rankingeissaan. Johtuu varmaankin siitä, että tuli aika paljon katsottua Shefkin sekoilua Hongassa. Silloin pelissä ei ollut mitään tolkkua. Huusi rajalla jatkuvasti ohjeita, jotka tuntuivat olevan ristiriitaisia ja hätiköityjä. RoPS on elementit kasassa taas hyvään kauteen ja Malinen on hyvä valmentaja. Parantaa varmaankin kauden edetessä, mutta viime kauden kaltaisen lopputulokseen pääseminen edellyttää samanlaista flowta.

Vedonlyöntivihje: - PK-35 - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 - RoPS
veto
U 2,25
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
1.73

Huti: -2.50 yks.

3-4


Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 2.55, tulos -3.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitter: @OASavolainen

Minikommentit


Gubbe v2.0
Avatar
Jäsen
Viestit: 1848
Liittynyt: 23.03.2014, 14:54
Pisteitä: 427

Re: Veikkausliiga 2.4

Viesti Kirjoittaja Gubbe v2.0 »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga2016 - PK-35 Vantaa vs RoPS Rovaniemi - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 Vantaa vs RoPS Rovaniemi
veto
PK-35 Vantaa +0
kerroin
1.854 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.754
todennäköisyysarvio
arvio 57%

Huti: -3.00 yks.

3-4

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Honde8
Jäsen
Viestit: 1484
Liittynyt: 12.08.2015, 11:24

Tuotto: +428.80 yks.

Palautus%: 102.07%

Panosten ka: 4.03 yks.

Vetoja: 5141

Pisteitä: 590

Re: Veikkausliiga 2.4

Viesti Kirjoittaja Honde8 »

Vedonlyöntivihje: - HJK - MIFK - peliaika päättynyt

kohde
HJK - MIFK
veto
HJK -0,75
kerroin
1.729 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.66

Osuma! +1.46 yks.

2-0


Vedonlyöntivihje: - PK-35 Vantaa - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 Vantaa - RoPS
veto
Under 2,25
kerroin
1.793 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.76

Huti: -1.00 yks.

3-4


Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 3.46, tulos +0.46 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-10 yksikköä kiekossa ja 1-5 jalkapallossa.

Minikommentit


Timoinen
Jäsen
Viestit: 118
Liittynyt: 07.09.2015, 19:58

Tuotto: -29.51 yks.

Palautus%: 95.81%

Panosten ka: 4.49 yks.

Vetoja: 157

Pisteitä: 2

Re: Veikkausliiga 2.4

Viesti Kirjoittaja Timoinen »

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliiga - HJK -IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
HJK -IFK Mariehamn
veto
Under 2.75
kerroin
1.560 (Unibet)
panos
4.5 yks.

Osuma! +2.52 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”