Tänään on 24.08.2019, 02:54.

Tippeligaen 1.4-3.4

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3185
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Tippeligaen 1.4-3.4

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tippeligaen-kauden alku on ollut toistaiseksi huonotasoisten otteluiden värittämä. Luonnonnurmella pelatut ottelut ovat olleet kovan kritiikin kohteena, ja lisäksi Rosenborgin stadionille asennettu uusi nurmikko aiheutti myös isoja ongelmia lauantaina. Toistaiseksi otteluissa on tehty vain 1.56 maalia per peli, ja U2.5 tuloksiin on päättynyt 13/16 matsia. Kierros 3 näyttää seuraavalta. Bet365:n lisäksi jo useampi muu firma on avannut kertoimet, ja aasian linjat asettuvat näiden mukaan kunhan aikanaan avautuvat. Heitellään ajatuksia ilmoille, jospa zot, tallipoika ja muut Norjan seuraajat innostuvat jatkamaan.

Molde-Lillestrøm
Molde lähti kauteen Rosenborgin suurimpana haastajana, mutta joukkue on ollut avauspelin ensimmäistä varttia lukuun ottamatta kovin aseeton. Molde oli jopa Stabaekin jyrän alla viime kierroksella, mutta pääsi onnekkaasti peliin mukaan vastustajan puolustusvirheestä. Lopulta Ole-Gunnar Solskjærin poppoo otti ansaitsemattoman 1-2 voiton. Lillestrøm on aloittanut kauden kahdella tasapelillä. Ensin heikkotasoinen 1-1 tasuri Startin vieraana, jota seurasi 1-1 kotimatsi B/G:n kanssa. LSK oli viime kierroksella pitkälti niskan päällä ja laukoi 24 kertaa, mutta ei onnistunut lisämaaleissa. Kumpikaan joukkue ei ole vielä esittänyt oikein mitään ihmeellistä. Molde on ottelussa selvä suosikki, ja kertoimet ovat aseteltu aika hyvin kohdalleen. Hupipetsi LSK:lle jos jotain, mutta molempien nykytaso on hieman hakusessa alkukauden pohjalta. Kovin ailahtelevaa on ollut.

Start – Viking
Sarjan jumborankkiin veikattu Start on aloittanut kautensa kahdella tasapelillä, jotka se on kokonaisuutena about ansainnut. Avauskierroksen Lillestrøm-pellissä se ei ollut huonompi joukkue, ja 2. kierroksella paransi heikon avausjakson jälkeen selvästi peliään Tromsøn vieraana. Viking kaatoi kovan puolustustaistelun jälkeen Vålerengan 0-2 avausrundilla. Toisella kierroksella se juuttui kotonaan 0-0 tasuriin Sarpsborgin kanssa, kun joukkueelta vietiin törkeästi voitto yliajalla. Jopa ottelun tuomari myönsi virheensä jälkeen päin, kun rangaistuspotku jäi viheltämättä. Takana on kuitenkin kaksi nollapeliä ja neljä pistettä. Vikingin 2.10 tasoiset ovat pienen pelin paikka, vaikka aamulla sai enemmänkin. Stavangerin poppoo ei arastele vieraissakaan, ja toisaalta Startin kotietu ei ole kummoinen kun katsomot ovat lähes tyhjillään. Aasialaisilta saanee -0.25 1.90+ tasoa paremmalla palautus%:lla kunhan aukeavat, eli odottaisin vielä.

Vålerenga – Rosenborg
Vålerenga on aloittanut kautensa kahdella tappiolla ja tehtyjä maaleja on kasassa pyöreä nolla. Avauskierroksella se oli epäonninen hävittyään Vikingille, vaikka laukoi ottelussa 19 kertaa. Viime viikonloppuna VIF oli rehellisesti huono, ja tukkaan tuli Sogndalilta vieraissa 1-0. Rosenborgin kauden alku on ollut myös haastava. Se kohtasi avauskierroksella (tällä hetkellä) vahvimman haastajan Odd BK:n ja hävisi 1-0. Sitä seurasi kotiottelu viime kauden sarjan 2. sijoittunutta Strømsgodsetia vastaan, josta tuloksena oli hikinen 1-0 voitto. RBK kyllä dominoi peliä, mutta alle viikko sitten asennettu Lerkdendalin uusi nurmimatto aiheutti ikäviä ongelmia. Lisäksi avainhyökkääjä Pål Andre Helland on missannut molemmat ottelut, joka on varmasti vaikuttanut. Vålerengan tilanne on todella haastava: 0 pistettä, 0 maalia ja vastassa Rosenborg. Todennäköisesti saldo on 0 pistettä ja 0 maalia myös tämän ottelun jälkeen. RBK:n -0.25 1.85 tasoa käy, Nordic maksaa 1X2 2.30 nyt.

Odd – Tromsø
Odd on toistaiseksi ainoa vahvasti esiintynyt top 5 joukkue tällä kaudella. Se voitti avauskierroksella Rosenborgin, ja olisi ansainnut toisella kierroksella myös 0-1 voiton Brann Bergenin vieraana. Odd tuntuu pelaavan omalla tasollaan heti kauden avauskierroksista saakka, ja laatua joukkueessa toki löytyy. Tromsø on saalistanut kaksi tasuria, joista toinen oli iso voitto ja toinen iso tappio. Avauskierroksen 1-1 tasuri Molden vieraana oli kova suoritus, mutta 0-0 tulos heikon Startin isäntänä iso pettymys. Tromsøn kotipeli pelattiin hyvin talvisissa olosuhteissa, mutta tämänkin olisi luullut suosivan Pohjois-Norjan joukkuetta. Odd on selvä suosikki, mutta ottelu on aika helppo markkinan asetella kohdalleen. TIL on perinteisesti heikko vierailija, mutta osoittanut harkkakaudella + avauskierrokselta vahvaa suoritustasoa myös vieraspeleissä.

Aalesund – Brann
AaFK on avannut kautensa kahdella keskinkertaisella suorituksella. Avauskierroksella se kaatoi ansaitusti umpisurkesti pelanneen Stabækin kotona 1-0, mutta viime viikonloppuna tuli turpaan Haugesundilta 0-3 vieraissa. Kohuhankinta John Arne Riise teki debyyttinsä 2. puoliajalla, mutta keskittyi lähinnä tuomarille valittamiseen. Brann Bergenin ohjelma on ollut haastava: vieraissa Strømsgodset ja kotona Odd. Tuloksena 2-2 + 0-0 tasurit, joihin SKB on varmasti tyytyväinen. Se olisi voinut hyvin hävitäkin molemmat ottelut, mutta oli kertoimissakin selkeästi altavastaajana. Kahden alemman keskikastin rankin joukkueen vääntö, joka lienee AaFK-STB matsin tapaan vähämaalinen nysväys. Brann on ollut hyvin aseeton hyökkäyspäässä jo harkkakaudelta lähtien, eikä Aalesund paljon paremmalta näytä. Underia kehiin: U2.5 2.00 ja U2.75 1.75 tasoisissa nyt on varmasti ilmaa.

Bodø/Glimt – Stabæk
Bodø/Glimt oli viime kauden yllätysjoukkue, ja putoamaan tuomittu poppoo sijoittui paljon ennakoitua paremmin. Tämäkin kausi on alkanut mainiosti: kotiavauksessa kaatui Sogndal, ja 2. kierroksella se taisteli arvokkaan tasapelin Lillestrømin vieraana. Uusi hankinta FW Jevtovic on osunut molemmissa otteluissa. Stabækin harjoituskausi on ollut tuloksellisesti umpisurkea, ja liigassa on tullut myös turpaan molemmissa peleissä. AaFK-matsi oli huono, mutta STB dominoi peliä Moldea vastaan ja oli todella hyvä. Harmittava puolustusmoka päästi Molden tasoihin 2. jakson puolivälissä, joka samalla kadotti täysin STB:n itseluottamuksen. Stabaekin suoritustasoissa on ollut ero kuin yöllä ja päivällä toistaiseksi. Bodø/Glimt 2.30-2.40 tasoiset kertoimet ovat varmasti pelattavia. STB väläytteli potentiaaliaan, mutta joukkue on hävinnyt nyt jo 10 matsia putkeen. B/G on ollut kokonaisuutena ihan kelvollinen, eikä varmasti ole vierasjoukkuetta huonompi juuri nyt. STB:n esitys Moldea vastaan oli kuiteknin todella lupaava, joten voisi olla fiksuinta katsella tässä pelin alku, ja ensimmäiset 10-15" varmasti kertovat mihin suuntaan mennään.

Sarpsborg – Sogndal
Sarpsborg on Vålerengan ohella ainoa maaleitta jäänyt joukkue, mutta se sai sentään onnekkaan tasapelin Vikingin vieraana toisella kierroksella. Avausottelussa tuli turpaan Haugesundilta kotona 0-1, joten kauden alku on ollut hyvin under-painotteinin. Sogndal hävisi avauskierroksella Glimtille 2-0 vieraskentällä, mutta kaatoi heikosti esiintyneen Vålerengan 1-0 toisella kierroksella. Molemmat joukkueet vaikuttavat toistaiseksi ennakoiden mukaan varsin keskinkertaisilta ja vähämaalisilta. Underit kiinnostavat tällaisessa ottelussa, etenkin kun kauden alku on ollut muutenkin liigassa hyvin vähämaalinen. U2.5 on tosin painettu jo 1.75-1.80 maastoon liigassa, jossa pelattiin viime vuonna 3.23 keskiarvolla. Noikin kertoimet varmasti tippuvat vielä starttia kohti, etenkin kun alkukausi on ollut niin perkeleen under-vetoinen.

Strømsgodset – Haugesund
SIF on aloittanut kauden varsin takkuisesti, ja saldona on toistaiseksi vain 1 piste. Godset sössi pahasti kotiavauksensa Brann Bergeniä vastaan, ja hukkasi 2-0 johdon 2-2 tasuriin. Lisäksi FW Kastrati otti punaisen, ja missaa vielä tämänkin ottelun jälkeen 2 seuraava peliä. Toisella kierroksella SIF oli aseeton Rosenborgin vieraana. Haugesund on ainoana joukkueena puhtaalla pelillä, eikä ole päästänyt vielä maaliakaan. 3-5-2 ryhmitys on toiminut hyvin, ja pitänyt vastustajat aisoissa. Avauskierroksella Sarpsborg kaatui vieraissa 0-1 ja toisella rundilla AaFK kotona 3-0. Vastustajat ovat olleet toistaiseksi sarjan kaksi about heikointa hyökkäyspään suorittajaa, joten nyt on luvassa ensimmäinen kunnollinen testi. SIF saa ykköstykki Marcus Pedersenin takaisin, joka on tehtaillut Godset-urallaan about maalin per peli. Tällä on iso merkitys nyt, kun Kastrati on vielä pelikiellossa. Tässä on klassinen alisuorittaja vs ylisuorittaja vastakkain ja value riippuu miten korkealle Haugesundin toistaiseksi rankkaa. Haisee tapaukselle, jota kannattaa katsella ensin livessä. FKH: kolmen topparin linja on ollut vaikea murrettava, mutta joutuu toisaalta nyt ensimmäiseen tosi testiin. 1.60 tasoiset SIF:n kertoimet eivät ainakaan aiheuta kiimaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit

02.04.2016 20:46 <Neo> RBK ja Viking psyykkaukset piti ainakin kutinsa


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1912
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -117.98 yks.

Palautus%: 98.60%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 2234

Pisteitä: 1540

Re: Tippeligaen 1.4-3.4

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Molde - Lilleström 63 - 22 - 15

1.4.2016 20:00
Molde - Lilleström • Lilleström +1 • kerroin 2.19 (Sbobet) • panos 3.5 yks. • raja 2.062 • arvio 48.5%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3244
Liittynyt: 10.02.2003, 20:32
Pisteitä: 1195

Re: Tippeligaen 1.4-3.4

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Vedonlyöntivihje: - Tippeligaen - Molde - Lilleström - peliaika päättynyt

kohde
Molde - Lilleström
veto
Molde -1
kerroin
1.810 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.61

Osuma! +8.10 yks.

4-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Allsvenskan Ratkaistuja vetoja: 933 Panokset yhteensä: 4789.15 Palautukset yhteensä: 4819.88 Palautusprosentti: 100.64%
SHL Ratkaistuja vetoja: 934 Panokset yhteensä: 3981.75 Palautukset yhteensä: 4010.9 Palautusprosentti: 100.73%

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3244
Liittynyt: 10.02.2003, 20:32
Pisteitä: 1195

Re: Tippeligaen 1.4-3.4

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Vedonlyöntivihje: - Tippeligaen - Start - Viking - peliaika päättynyt

kohde
Start - Viking
veto
Viking -0,25
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.72

Osuma! +9.00 yks.

0-1Vedonlyöntivihje: - Tippeligaen - Valerenga - Rosenborg - peliaika päättynyt

kohde
Valerenga - Rosenborg
veto
Rosenborg -0,5
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.79

Osuma! +9.25 yks.

0-2


Vihjeet yhteensä: panokset 20.00, palautukset 38.25, tulos +18.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Allsvenskan Ratkaistuja vetoja: 933 Panokset yhteensä: 4789.15 Palautukset yhteensä: 4819.88 Palautusprosentti: 100.64%
SHL Ratkaistuja vetoja: 934 Panokset yhteensä: 3981.75 Palautukset yhteensä: 4010.9 Palautusprosentti: 100.73%

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3244
Liittynyt: 10.02.2003, 20:32
Pisteitä: 1195

Re: Tippeligaen 1.4-3.4

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Vedonlyöntivihje: - Tippeligaen - Stromsgodset - Haugesund - peliaika päättynyt

kohde
Stromsgodset - Haugesund
veto
Haugesund +1
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.85

Huti: -10.00 yks.

2-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Allsvenskan Ratkaistuja vetoja: 933 Panokset yhteensä: 4789.15 Palautukset yhteensä: 4819.88 Palautusprosentti: 100.64%
SHL Ratkaistuja vetoja: 934 Panokset yhteensä: 3981.75 Palautukset yhteensä: 4010.9 Palautusprosentti: 100.73%

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1912
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -117.98 yks.

Palautus%: 98.60%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 2234

Pisteitä: 1540

Re: Tippeligaen 1.4-3.4

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Odd - Tromsö 67 - 21 - 12
Aalesund - Brann 43 - 28 - 29

Vedonlyöntivihje: - Tippeligan - Odd - Tromsö - peliaika päättynyt

kohde
Odd - Tromsö
veto
Tromsö +1.25
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.92

Osuma! +1.96 yks.


Vedonlyöntivihje: - Tippeligan - Aalesund - Brann - peliaika päättynyt

kohde
Aalesund - Brann
veto
Aalesund +0
kerroin
1.735 (pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.67

Huti: -3.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 3.96, tulos -1.04 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


Raimond
Avatar
Jäsen
Viestit: 1912
Liittynyt: 28.10.2010, 09:30

Tuotto: -117.98 yks.

Palautus%: 98.60%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 2234

Pisteitä: 1540

Re: Tippeligaen 1.4-3.4

Viesti Kirjoittaja Raimond »

Strömgodset - Haugesund 59 - 24 - 17

Vedonlyöntivihje: - Tippeligan - Strömgodset - Haugesund - peliaika päättynyt

kohde
Strömgodset - Haugesund
veto
Haugesund +1
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.83

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus x/10

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”