Tänään on 23.05.2018, 05:17.

Allsvenskan 12-15.5.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
AbdulA
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 27.04.2014, 13:12

Tuotto: -51.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 6.38 yks.

Vetoja: 8

Pisteitä: 15

Allsvenskan 12-15.5.

Viesti Kirjoittaja AbdulA »

Brommapojjaat pääsee lähes parhaalla mahdollisella avauksella otteluun, nyt kun kauden ekat ottelut missannut viime kauden maalitykki Albornozkin on kokoonpanossa niin ainoa potentiaalinen avauksen pelaaja i lasaaret on viime lokakuussa loukkaantunut Andreas Eriksson (eturistiside). Ainakin viime kaudella Bromma oli kova luu kotona, tällä kaudella hemmapremiär Kalmaria vastaan meni reisille Uuno-Larssenin ulosajon takia (kulmat silti 6-1, laukaukset 13-13) . Tämän lisäksi Bromma hävisi viime kauden viimeisen kotiottelunsa hienosti 0-6 mutta aika hyvin muuten kotiottelut menneet: viime kaudella oli jakso heinäkuulta lokakuulle jolla Bromma pelasi 7 kotipeliä saldolla 6-1-0 päästäen näissä vain 1 maalin. Otin randomilla tarkasteltavaksi yhden näistä viime kauden otteluista
Brommapojkarna 3 - 0 Djurgården elokuu (kuten muistatte Djurgården ei ollut eurocupeissa)
Bromma käytti 13 pelaajaa, joista tänään sivussa vain Eriksson(ACL), Dimitriadis(siirtyi AIK) sekä vaihdosta tullut Lindner(siirtyi Österiin). Toki siinä mielessä valitsin huonosti Eriksson ja Dimitriadis tekivä tuossa ottelussa maalin mieheen

Vastaavasti HIF hävinnyt 6 viime vieraspeliään Allsvenskanissa. Voitti viime kuun lopussa tai tän kuun alussa Skånederbyn vieraissa(Cup-välierä) mutta suht panokseton peli Malmölle(Champions league) kun taas HIFfille tärkeää päästä Eurooppa Liigaan cupin kautta. Joka tapauksessa tuosta Malmö-awayn avauskokoonp. sivussa tänään Uronen, Simovic ja Gashi.

Ja Eurooppa liigaan liittyen - Bromma sai fair play-paikan viime perjantaina EL:ään.

Mitä mieltä?

Vedonlyöntivihje: - BP-HIF - peliaika päättynyt

kohde
BP-HIF
veto
BP -0.25
kerroin
1.960 (pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.05.2014 09:54 <AbdulA> linja toki +0,25

12.05.2014 09:57 <AbdulA> ja oho tuo kotiputki olikin vain 6 ottelun mittainen (5-1-0)


Massimo
Jäsen
Viestit: 198
Liittynyt: 19.09.2013, 16:57

Tuotto: +114.28 yks.

Palautus%: 108.02%

Panosten ka: 4.70 yks.

Vetoja: 303

Pisteitä: 325

Re: Allsvenskan 12-15.5.

Viesti Kirjoittaja Massimo »

Vedonlyöntivihje: - AIK-Elfsborg - peliaika päättynyt

kohde
AIK-Elfsborg
veto
1
kerroin
2.250 (Nordicbet)
panos
5 yks.

Osuma! +6.25 yks.

2-1Kauteen suosikkina lähteneen AIK:n peli on ollut enimmäkseen aika heikkoa. Muutaman treenipelin satuin näkemään talvella enkä silloinkaan pitänyt näkemästäni. Nyt kokeillaan AIK:ta kuitenkin, sillä vierailija Elfsborgilla on 18. päivä cupin finaali, joka saattaa näkyä tässä pelissä lepuutuksina tai ajatukset saattavat osalla porukasta olla jo osittain muualla. Cupin kautta mahdollisesti saavutettu europaikka olisi Elfsborgille kullan arvoinen asia. Toki sillä on Allsvenskanin kauttakin siihen saumansa, mutta sen varaan pelkästään tuskin tässä tilanteessa lasketaan. Hieman yskähdelleesti kautensa aloittaneelle AIK:lle tämä peli on sen sijaan iso näytönpaikka.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.05.2014 16:47 <Diesel> Komppaan, mulla AIK 51%

13.05.2014 16:48 <Diesel> Ellos ottelu hoikuttelee myös normaalia enemmän katsojia


AbdulA
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 27.04.2014, 13:12

Tuotto: -51.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 6.38 yks.

Vetoja: 8

Pisteitä: 15

Re: Allsvenskan 12-15.5.

Viesti Kirjoittaja AbdulA »

Massimo kirjoitti:

Vedonlyöntivihje: - AIK-Elfsborg - peliaika päättynyt

kohde
AIK-Elfsborg
veto
1
kerroin
2.250 (Nordicbet)
panos
5 yks.


Kauteen suosikkina lähteneen AIK:n peli on ollut enimmäkseen aika heikkoa. Muutaman treenipelin satuin näkemään talvella enkä silloinkaan pitänyt näkemästäni. Nyt kokeillaan AIK:ta kuitenkin, sillä vierailija Elfsborgilla on 18. päivä cupin finaali, joka saattaa näkyä tässä pelissä lepuutuksina tai ajatukset saattavat osalla porukasta olla jo osittain muualla. Cupin kautta mahdollisesti saavutettu europaikka olisi Elfsborgille kullan arvoinen asia. Toki sillä on Allsvenskanin kauttakin siihen saumansa, mutta sen varaan pelkästään tuskin tässä tilanteessa lasketaan. Hieman yskähdelleesti kautensa aloittaneelle AIK:lle tämä peli on sen sijaan iso näytönpaikka.
Mitäköhän helvettiä oikein selität Massimo? Tokihan liigan kautta eurokentille on mahdollisuudet KuPSilla, Tepsillä ja vaikka OPSillakin sitten joskus. Mukava nähdä, että täällä annetaan kommentteja ja peukkuja tällaisille viesteille mutta ei viitsitä sanallakaan kommentoida aloitustani..

EDIToidaan nyt tähän selvennykseksi Allsvenskan"asiantuntijoille" että Allsvenskan ei pääty samaan aikaan kuin Valioliiga vaan on ns. kesäsarja.

Ilmeisesti razorin rasistinen viesti ei ollutkaan sitten läppä vaan kuvastaa tämän foorumin asenteita - italialainen on hyvä rättipää mutta muslimi huono? Uusi nimi Ylikertoimelle voisi olla vaikkapa Hommakerroin.

Ei siis mitään Massimoa, italialaisia tai parranteriäkään vastaan vaan palstan yleistä ilmapiiriä, josta huokuu kateus. Olen samaa mieltä tuon AIK:n kanssa etenkin kun aika varmasti Elfsborgin parhaat hyökkäyspään pelaajat mitä todennäköisimmin puuttuvat (Hult loukkaantui taas sunnuntaina lievästi, Lasse Nilsson ja Victor Claesson eivät pelanneet pikkuvaivojen takia). Myös puolustuspään pelaajia puuttui.

AIK vastaavasti ollut täysin ylivoimainen viimeisessä 2 kotipelissään (toki vastassa vain Mjällby ja 70 minuuttia vajaalla pelannut HIF)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


unohtunut salasana
Avatar
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 22.03.2014, 23:46
Pisteitä: 378

Re: Allsvenskan 12-15.5.

Viesti Kirjoittaja unohtunut salasana »

AbdulA kirjoitti:Mitäköhän helvettiä oikein selität Massimo? Tokihan liigan kautta eurokentille on mahdollisuudet KuPSilla, Tepsillä ja vaikka OPSillakin sitten joskus. Mukava nähdä, että täällä annetaan kommentteja ja peukkuja tällaisille viesteille mutta ei viitsitä sanallakaan kommentoida aloitustani..

EDIToidaan nyt tähän selvennykseksi Allsvenskan"asiantuntijoille" että Allsvenskan ei pääty samaan aikaan kuin Valioliiga vaan on ns. kesäsarja.

Ilmeisesti razorin rasistinen viesti ei ollutkaan sitten läppä vaan kuvastaa tämän foorumin asenteita - italialainen on hyvä rättipää mutta muslimi huono? Uusi nimi Ylikertoimelle voisi olla vaikkapa Hommakerroin.

Ei siis mitään Massimoa vastaan vaan palstan yleistä ilmapiiriä, josta huokuu kateus. Olen samaa mieltä tuon AIK:n kanssa etenkin kun aika varmasti Elfsborgin parhaat hyökkäyspään pelaajat mitä todennäköisimmin puuttuvat (Hult loukkaantui taas sunnuntaina lievästi, Lasse Nilsson ja Victor Claesson eivät pelanneet pikkuvaivojen takia). Myös puolustuspään pelaajia puuttui.
1. Huono asenne Abdul. Päätin olla sinulle tämän ottelun päätuomari, ja saat keltaisen kortin eli olet siis varoitettu. Punaista korttia et halua nähdä, sillä silloin otan sinua niskasta kiinni samalla kun lappu heiluu. Usko pois, et halua ottaa sitä ulosajoa ja nähdä kun tämä erotuomari suuttuu. Silloin kastuu pelihousut ja tulee tuttia ja äitiä ikävä.

2. Jos sinulla on pakkomielle saada peukkuja, suosittelen poistua tältä foorumilta, ja jos vaikka sitten mielummin kirjoittaisit iltasanomien kommentteihin uutisiin. Niitä peukutellaan aina, ihan sama mitä niihin kirjoittaa niin joka antaa sinulle monta peukkua. Muista kuitenkin että moderaattorit tuskin julkaisee sitä jos aloitat viestin mitäköhän helvettiä sanoilla.

3. Oletan että vitsailet tuon allsvenskanin kesäsarjan suhteen, tai sitten sinun pitäisi oikeasti harkita sitä seiska osastoa. Mistä olet saanut päähäsi että joku on sanonut että allsvenskan päättyy samaan aikaan kuin valioliiga? Kaveri sanoi että hän oli nähnyt talvella harkkapelejä, eikä puhunut mistään muusta mikä viittaisi sinun tarinoihin. Eihän tuota voi niin väärin ymmärtää, ellei sitten ole lääkkeet kadoksissa.

4. Nyt on sinullakin peukku siinä. Onhan siinä ihan hyvät perustelut jotka ansaitsevat peukun. Itse olin kylläkin pelannut Helsingborgia, kuten sinäkin olit toisella sivulla =). Samaa mieltä, että allsvenskanin muut vihjaajat olisivat voineet vastata kun kerran kysyit selvästi mitä mieltä?

5. Meinasin jo aikaisemmin kommentoida razorin jutulle, mutta annoin olla. Minä osaan olla vittumaisin ihminen joka on elossa tällä planeetalla, sen ehkä jopa joku on huomannut. Silti olen jyrkästi rasismia vastaan. Mitä prkl ihminen sille voi minkä värisenä ja missä maassa on syntynyt. Rasistit voisi laittaa saunan taakse riviin, ja antaa minun hoitaa opetuksen omalla tyylillä. Kertomalla ensin asioita ja antaa mahdollisuuden pyytää anteeksi, ja jos ei sanat mene jakeluun niin sitten nostellaan seinälle. Taitaa olla aika usein niin että rasistilla on itsellä mitä huonoin itsetunto ja ei ole tyytyväinen elämäänsä. Ja vaikka tällainen kuvittelee että on maailman kovin jätkä ja paras vittuilee, niin on se säälittävin jätkä kaikista.

6. Varmasti on jossain ja jollain jotakin kateutta, myös täällä. Tuskin sitä kuitenkaan on niin paljon mitä kuvittelet. Miten odotat että kaikki ottaa sinut vastaan, jos pamautat heti linkin sinun toiselle sivulle, missä olet pelannut siellä ja täällä vihjaamaasi otteluun eri tulokset kahdessa viime vihjeessä? Foorumin asenteesta on eri näkemyksiä. Jokainen kirjoittaa omalla tavalla, ja suurin osa yrittää olla hauska mutta kaikilla ei ole samanlainen huumorintaju. Mene abdul katsomaan muille foorumeille jossa viestit tulevat sama tien esille, kuinka siellä kirjoitellaan. Suosittelen selata vähän aikaa sellaista sivua kuin ask.fm jossa nuoriso, ehkä mahdollisesti sinunkin lapsesi viettää aikaa päivittäin. Kävin kerran katsomassa sen jälkeen kun naistuttava kertoi siitä, eikä jäänyt hyvä fiilis. 11 vuotiaalle tytölle oli kirjoiteltu mitä härskimpiä seksiin liittyviä viestejä. Eikä se ollut ainoa tapaus, kun jokaisella löytyi samanlaisia. Muutaman minuutin selauksella osui kohdalle myös mitä pahimpia kiusaamis juttuja. Se siitä, mutta jos teillä on lapsia, niin katsokaa että tuo ask.fm sivusto jätetään pois käytöstä, ja käytetään vain niitä medioita missä on moderaattori valvomassa.

7. Hyvää yötä, tai no aamua, mutta unirytmi keväisin näin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sotamayor
Jäsen
Viestit: 164
Liittynyt: 15.07.2012, 13:43

Tuotto: +131.94 yks.

Palautus%: 130.10%

Panosten ka: 3.25 yks.

Vetoja: 135

Pisteitä: 399

Re: Allsvenskan 12-15.5.

Viesti Kirjoittaja sotamayor »

unohtunut salasana kirjoitti:
3. Oletan että vitsailet tuon allsvenskanin kesäsarjan suhteen, tai sitten sinun pitäisi oikeasti harkita sitä seiska osastoa. Mistä olet saanut päähäsi että joku on sanonut että allsvenskan päättyy samaan aikaan kuin valioliiga? Kaveri sanoi että hän oli nähnyt talvella harkkapelejä, eikä puhunut mistään muusta mikä viittaisi sinun tarinoihin. Eihän tuota voi niin väärin ymmärtää, ellei sitten ole lääkkeet kadoksissa.

En tajua , mikä Abdulin ongelma oikein on (varmaankin huonosti mennet vedot), mutta tuon 3-kohdan käsitin niin että kun Massimo puhuu Elfsborgin vaihtoehtoisista väylistä selviytyä Eurooppaan niin nyt sunnuntaina Friends Arenalla lienee ainoa mahdollisuus Eurokautta 14-15 ajatellen. En ole juuri Ruotsin sarjoja seuraillut, joten voin olla väärässäkin.

Tästä vetäisin sellaisen johtopäätöksen, että kun kauden tärkein ottelu (tähän asti) Elfsborgilla alkaa 68 tunnin(se on alle 3 päivää) kuluttua huomisen AIK-ottelun päätösvihellyksestä ja 5/11 avauksen pelaajista joutui jättämään loukkaantumisten takia sunnuntai-ottelun väliin tai Hultin tapauksessa kesken niin haluaisin vetää tästä jonkun loogisen johtopäätöksen mutta nyt on ilmeisesti menossa ns. Väärän Kuninkaan päivät kv. futiksessa kun esimerkiksi Guangzhou ei suostu kuittaamaan miljoonabonuksia J2-tason jengiä vastaan ja Italia häviää Tanskalle ja Norjalle selvästi mutta voittaakin sitten Ranskan, joka suostuu ilmeisesti sitten pelaamaan vain kunnon joukkueita vastaan.

Ja kohta sieltä varmaan tullaan sanomaan, että turpa kiinni Abdul - vihje cafeeseen nämä sanalliset selinähelinät mutta mielestäni esitän tässä ihan oivallista pohdintaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Waldo
Avatar
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 28.09.2010, 23:07
Pisteitä: 165

Re: Allsvenskan 12-15.5.

Viesti Kirjoittaja Waldo »

sotamayor kirjoitti:En tajua , mikä Abdulin ongelma oikein on (varmaankin huonosti mennet vedot), mutta tuon 3-kohdan käsitin niin että kun Massimo puhuu Elfsborgin vaihtoehtoisista väylistä selviytyä Eurooppaan niin nyt sunnuntaina Friends Arenalla lienee ainoa mahdollisuus Eurokautta 14-15 ajatellen. En ole juuri Ruotsin sarjoja seuraillut, joten voin olla väärässäkin.
Taitaa tuolla Abdulilla olla hieman erilainen vaihe menossa elämässä, kannattaa varmaan sotamayor antaa hänen vain olla rauhassa.

Ja tuo unohtunut salasana on aina sekoittamassa asioita, varmasti joku yksinäinen keski-ikäinen äijä jolla ei ole muuta tekemistä? Ainahan näitä löytyy jokaiselta foorumilta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”