Tänään on 21.07.2018, 18:18.

Le Championnat

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
1x2
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 13.02.2003, 01:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Le Championnat

Viesti Kirjoittaja 1x2 »

Ranskan liigaa taululla ei ole liiemmin näkynyt joten pistetäänpä hieman omia ajatuksia tulevaisuudessa tämän otsikon alle. Oletan ettei kommentteja liiemmin tule enkä sitä odotakaan. Jos olen tässä oikeassa, voisin käyttää tätä ketjua vaikka koko kauden loppuun asti, viestejä ei kuitenkaan tule kuin korkeintaan 2/vko. En kehittele vihjeitäni kokonaan itse, vaan otan pohjat niihin eräältä toiselta taululta joka on profiilissani. Tämän ilmoitan ihan sen takia ettei kukaan väittäisi vieväni kunnian toisen henkilön vihjeillä! Vihjeen pohja tulee siis muualta mutta teen niistä vain omat johtopäätökseni. Mikäli olisin seurannut sokeasti kyseisiä vihjeitä olisi palautus-% ’vain’ 200% tietämissä.

Ensin laitan hieman faktaa menneistä peleistäni kyseisestä sarjasta vaikka siitä en sen kummempia "todisteita" pysty täällä esittämään. En suinkaan laita näitä tietoja tänne elvistelläkseni vaan antaakseni osviittaa siitä minkätyylistä pelaamiseni on. Korostan sitä, että vaikka tällä hetkellä palautus-% onkin hyvä, voi väliin tulla pitkiäkin kuivia jaksoja ja palautus-% tullee laskemaan vaikka tietenkin toisin toivon. Nähtäväksi siis jää olenko vain aloittanut pelaamiseni sopivaan aikaan vai onko trendi jatkuva. Tärkeää kuitenkin on että malttaa pysytellä samassa systeemissä eikä menetä hermojaan vaikka rahaa menisi enemmän kuin tulisi. Omalta osaltanikaan en tiedä miten tässä onnistun, nähtäväksi jää.

Pelit on pelattu (ja pelataan jatkossakin) Centrelle ja panos on ollut aina todella maltillinen ja pysyykin samalla tasolla ainakin toistaiseksi.

Pelatut yksiköt 26
Voitetut yksiköt 90,25
Palautus-% ~ 347

Ensimmäiset vinkit laitan tänään/huomenna.

Vaikka itse pelaan lähinnä monivetotyylisesti, voi vihjeitä toki käyttää muihinkin vetoihin. Järjen käyttö on sallittua. Vihjeet eivät tule olemaan paremmuusjärjestyksessä, toki perusteluissa kerron mitkä pelit vaikuttavat mielestäni parhailta.

Parannnusehdotuksia luettavuuden suhteen otan mielelläni vastaan!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut 1x2, 26.02.2003, 17:24. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


1x2
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 13.02.2003, 01:02
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Pelit 28/02 - 02/03

Viesti Kirjoittaja 1x2 »

Valinnat

Nice - Nantes 0-0, 1-0
PSG - Troyes 1-0, 2-0


Näistä tuloksista tuplat, jokaiseen panostus 1/10 eli yhteensä 4/10. Erittäin hankalat valinnat, vaikea valita minkä kolmesta pelistä jättäisi pois. Nämä nyt kuitenkin tällä kertaa seurantaan jonka aloitan näiden pelien jälkeen.Suositukset

Nice - Nantes 0-0, 1-0, 2-0
PSG - Troyes 1-0, 2-0
Auxerre - Lyon 1-0, 2-0

Omat pelini myöhemmin.

Koodi: Valitse kaikki

Nice (4) - Nantes (10)

Maalikeskiarvot
Nice  kotona  1.50 - 0.36
Nantes vieraissa 0.77 - 1.15

Kuusi viimeistä
Nice  kotona  8-2. Jäänyt kahdessa pelissä nollille, pitänyt viidessä pelissä nollan
Nantes vieraissa 4-5. Jäänyt kahdessa pelissä nollille, pitänyt neljässä pelissä nollan

Vähämaalinen peli luvassa. Hieman arveluttaa se, että Nantes on pelannut kaksi viimeistä vieraspeliä tuloksellisesti hyvin (Auxerre 0 - 1 Nantes, Lyon 0 - 0 Nantes)

Koodi: Valitse kaikki

PSG (11) - Troyes (19)

Maalikeskiarvot
PSG  kotona  1.64 - 0.71
Troyes vieraissa 0.31 - 0.92

Kuusi viimeistä
PSG  kotona  6-5. Jäänyt yhdessä pelissä nollille, pitänyt kolmessa pelissä nollan
Troyes vieraissa 1-6. Jäänyt viidessä pelissä nollille, pitänyt yhdessä pelissä nollan

PSG ei ole helppo veikattava, viimeisessä kotipelissä 1-3 -tappio sarjajumbo Montpellierille. Sitä ennen kuitenkin kotivoitot Lillestä ja Le Havresta päästämättä yhtään maalia.

Koodi: Valitse kaikki

Auxerre (7) - Lyon (3)

Maalikeskiarvot
Auxerre kotona  1.08 - 0.46
Lyon  vieraissa 1.00 - 1.43

Kuusi viimeistä
Auxerre kotona 4-1. Jäänyt kolmessa pelissä nollille, pitänyt viidessä pelissä nollan
Lyon vieraissa 4-11. Jäänyt kahdessa pelissä nollille, ei pitänyt yhdessäkään pelissä nollaa

Auxerrella erittäin pitävä puolustus kotona, Lyon ei ole esiintynyt vieraissa mitenkään vakuuttavasti varsinkaan puolustuksen osalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Morjesta. Itse oon pyrkinyt aina Ranskan kohteita hieman ruotimaan taululle viikonlopuksi... vastauksia ei aina liiemmin ole tullut. Hyvä että tulee lisää liigan seuraajia taululle. Yleisesti ottaen Ranskan Le championnat mennyt hyvin (*koputtaa puuta) pl. pari edellistä viikkoa, katsotaan kääntyisikö onni?

Nizza - Nantes 1(2,10) cbet x (3,20)expekt 2(3,65)unibet

Edellisessä ottelussa Bastiaa vastaan Nizza sai osittain onnella pisteen mukaansa, vaikka Bastian toinen maali oli useastikin jo lähellä. Ottelusta olivat poissa kapteeni Cobos (puolustaja), joka palaa nyt peliin pelikiellon jälkeen ja Everson(5maalia) sekä Scotto ja Pamarot. Lisäksi nyt on poissa vielä keskikentän Bigne. Everson on pelannut kohtuullisesti viime aikoina ja joukkuen hyökkäys kärsi edellisessä ottelussa Eversonin puuttumisesta. Ykkösmaalitykki Kaba Diawaralla on puolestaan menossa pitkä kuiva kausi, seitsemän maalitonta ottelua. Nantes on joukkueena tippunut aivan terävimmän kärjen vauhdista (kuka olisi odottanut joukkuetta edes näin ylhäällä). Joukkueen saldo kymmenestä edellisestä ottelusta on 2-5-3. Kotonaan joukkue on pystynyt edellään pelaamaan hyvin, mutta vieraissa voitot ovat jääneet harvemmiksi. Etenkin joukkueen maalinteko on tökkinyt joukkueen viimeisimmissä otteluissa, puolustus on pitänyt joukkueen mukana pelissä.

Nantes on ollut viime aikoina hyvässä vireessä: kymmenestä edellisestä ottelusta saldona on 5-1-4. Vierasottelutkin ovat kulkeneet viime aikoina eri malliin kuin alkukautena. Edellisessä ottelussa Ajacciota vastaan Nantes oli hallitsevampi osapuoli, mutta Ajacciolla oli lopussa hyvät mahdollisuudet tasoitukseen. Sochauxia vastaan joukkue kärsi äärettömän huonosta tuurista, Nantes hallitsi peliä ja rakenti tilanteita, mutta ei päässyt tolppaa lähemmäksi, Sochaux rankaisi lopussa pitkästä pitkästä aikaa ensimmäisen vierasvoittonsa. Nantesin otteita leimaa kuitenkin vieläkin hieman yllätyksellisyys, välillä joukkue pystyy voittamaan Auxerren vieraissa ja välillä häviämään jollekin rupusakille kotonaan. Nantesilta puuttuu ottelusta viime aikoina ajoittain hyvin pelannut Viorel Moldovan (3.paras maalintekijä, 4 maalia) sekä puolustajat Armand ja Cetto. Maalivahti Landreaun ja keskikenttämies Quintin pelaaminen on epävarmaa.

Nantes on pelannut todella vähämaalisia otteluita viime aikoina (5 viim. 3-3) samoin kuin Nizzakin pääpiirteittäin (5 viim 4-6). Nizza 10viim 7under/3over, Nantes 10viim 7under/3over. Nizza kotona 9under/5over, Nantes vieraissa 10under/3over. Odottaisin vähämaalista ottelua, etenkin kun ottaa huomioon hyvävireisten Moldovanin ja Eversonin puuttumisen. Ottelua on todella hankala arvioida, itse näkisin Nizzan joukkueen menestymisessä tapahtuneen ratkaisevan käänteen heikompaan suuntaan, mutta Nantesin otteita on kuitenkin leimannut ailahtelevaisuus. Spekulaatio: Nantes pelaa terävämmin, mutta Nizza on halukas tyytymään pisteeseeen. Ei peliä. Jos tulosveto kiinnostaa, niin itse lähtisin liikkeelle 0-0 tai 1-1 tuloksista, tosin kertoimet ovat varmasti aika alhaalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Girondins Bordeaux - Sochaux FC KORJAUS
Bordeauxilla ei merkittäviä loukkaantumisia. Sochauxilla muutama loukkaantuminen. Bordeaux pelannut viimeiset kuukaudet loistavasti lukuunottamatta aivan viimeisiä pelejä. Vierasvoitto Troyesista ei irronnut kovin kaksisella pelillä, mutta irtosi kuitenkin, sitä ennen KOTItappio kovakuntoiselle Bastialle ja edellisessä matsissa 3-3 tasuri Lensia vastaan. Bordaux on kuitenkin selvä suosikki sarjataulukossa yllättäen ylempänä majailevaa Sochauxia vastaan. Sochaux on pelannut kotiottelunsa uskomattoman hyvin ja on toistaiseksi vielä ilman tappioita kotonaan. Vieraissa otteet ovat olleet huomattavasti heikompia tosin viime aikoina ainakin pisteiden valossa piristymisen merkkejä myös vieraissa: voitto Nantesista ja tasuri Nizzaa vastaan, pelillisesti ei niinkään ansaittuja suorituksia. Bordeauxin pitäisi kaiken järjen mukaan voittaa ottelu täysivoimaisena, mutta viime aikojen otteet enteilleet pientä taantumaa Bordeauxin otteissa, ehkä joukkue on alkanut jo luovuttaa mestaruuskamppailua(ero OM:een 8 pistettä ja Bordeauxilla 1 ottelu vähemmän). Parhaalta vaihtoehdolta näyttäisi Expektin tasuri 3,30. Ei peliä.

Le Havre AC - Bastia Sporting Club 1(2,35) cbet 3/10 KORJAUS
Le Havre pelannut viime aikoina hyvän jakson: tosin vastustajat ovat olleet hieman helpompia ja joukkue on saanut useissa otteluissa vielä apua vastustajalta (vastustaja ottanut punaisia kortteja). Sochauxia vastaan Le Havre hävisi vähän epäonnisestikin. Bastialla menossa yhdeksän ottelun tappioton putki, kukapa olisi osannut odottaa, että joukkue nousisi sarjassa näinkin korkealle. Vastustajat ovat vielä olleet viimeisen putken aikana kaikki parhaat joukkueet liigasta. Bastia ollut perinteisesti todella kotivahva joukkue ja vieraspeleistä ei ole montaa pistettä herunut. Viime aikoina pisteitä on tullut vieraistakin ja joukkue voitti mm. Bordeauxin vieraissa. Odotetaan kuitenkin, että joukkueen peli palaa raiteilleen ja äkillinen vierasmenestys katoaa, on Bastialla ollut ajoittain hyvää onneakin matkassa.Kokoonpanotietoja en muualta löytänyt niin tässä on Tip-exin Chrisin arviosta palanen:
"It will be an improved Le Havre side that confront the Corsicans, as their best striker Fauconnier returns, as well the midfielders Ducrocq and Mansouri, and the defenders Chimboda and Diawara. Bastia lose Mendy, but regain Essien. "
Eli nämäkin puoltaisivat Le Havren pelaamista kuten Chrisin arvio muutenkin. Olen kuitenkin varovainen Bastian pelien suhteen, pieni panostus.

Montpellier Herault SC - En Avant Guingamp 1(2,25)cbet, exp, nbet 5/10
Montpellier on pelannut viime aikoina suht pirteästi (mm. vierastvoitto PSG:stä) pl. edellisen ottelun 4-0 murskatappio Lensille. Montpellier on suuressa vaarassa tippua ja joukkueen otteluissa on nyt panosta. Montpellier on pelannut kotonaan hyvin häviten ainoastaan Monacolle, Lensille, Bordeauxille ja Ajacciolle, tosin joukkue on pelannut kuusi tasapeliä kotonaan. Guingampin viime aikojen otteeet ovat olleet surkeita pl. edellisen ottelun kotivoittoa PSG:stä. Joukkueella ei kuitenkaan enää ole sen suuremmin panosta loppukaudella sillä se on aika turvallisesti tippumisviivan yläpuolella ja europaikoillekin on matkaa. Montpellierin motivaatio- ja kotiedulla kotivoitto.

Ajaccio AC - Racing Club Lens
Viimeiset kierrokset olen ennakoinut Ajaccion pelin parantumisesta, jota ei ole vielä näkynyt, toisaalta vastassa ovat olleet huippukuntoiset Bastia ja Marseille sekä Nantes vieraissa. Ajacciolla pelasi vähän aikaa sitten hyvän tappiottoman putken, mutta vastassa olivat heikot Sedan ja Troyes sekä ikuinen arvoitus PSG, (+bastia). Tosin ei joukkue ole aivan surkeasti esiintynyt hyväkuntoisia OM:ää ja Bastiaa vastaan esiintynyt. Kotonaan Ajaccio on kuitenkin selkeästi vahvempi. Ajacciolla on käytettävissään hyökkäyksessä tällä kertaa myös Eschnaider... katsotaan pääseekö Ajaccion uusi hyökkäyskalusto kokonaisuudessaan pahantekoon ja auttamaan Ajacciota pois putoamisviivan läheisyydestä.

Lens on saanut taas viime aikoina pelistä kiinni hieman vaisumman jakson jälkeen ja nyt on menossa seitsemän tappiottoman ottelun putki. Joukkue on tehnyt putken aikana peräti 17 maalia ja ratkaisijoita on löytynyt laajalti. Lensilla on vielä hyvät mahdollisuudet CL-paikoille ja joukkue tulee varmasti taistelemaan kunnolla. Lens on kaudella kuitenkin joutunut taipumaan tasapeliin vierasotteluissaan, joten ottelua on todella vaikeaa arvioida. Ei peliä. Jos overiin on tarjolla meheviä kertoimia niin peliä sinne...

Racing Strasbourg - Olympique Marseille
Tip-exin krisu saa Marseillen pelattavaksi... minä en.
"Marseille are on the top of the French league table, and I support them away to Strasbourg this weekend. The price on the away win is 2.60. Marseille, for once, will also be at full strength for this clash. The two midfielders Celestini and Hemdani make their come backs, as well as the defender Perez. Sychev, forward, is also fit to play. Strasbourg had hoped to welcome back many previously injured players, but only Ismael and Ehret came through the fitness tests, no le Pen and Laurent. I expect class to decide this encounter, and I back the strong, and injury free leaders from Marseille (2.60)."

Lille OSC - AS Monaco 2(2,60) Nordicbet, Expekt 5/10
Lille pelannut 456 minuuttia ilman tehtyä maalia... hyökkäyksessä kokeiltu kaikki mahdolliset yhdistelmät eikä ratkaisua ole löytynyt. Vaikka joukkue on putoamisviivan yläpuolella niin putoaminen näyttää jo aika todennäköiselle: sarjan loppuohjelmassa vastassa monta kärkijoukkuetta. Monaco ollut viime aikoina loistavassa vireessä eikä Marseilleenkaan ole kuin kaksi pistettä.

Stade Rennes - Sedan CS
Tasainen putoamiskamppailu. Nordicbetin tasuri 3,25 paras vaihtoehto. Passataan.

Paris Saint Germain - Troyes AS
PSG:n peleihin en koske... joukkue on ikuinen arvoitus. Troyes on viime aikoina piristynyt ja parantanut asemiaan putoamiskamppailussa. Kotoinen Veikkauksemme tarjoaa Troyesin voitosta 5,95... kannattaa lisätä riviin, jos löytyy muutakin pelattavaa. Expekt tarjoaa Troyesille 5,85. Troyesia puoltaa myös motivaatioetu... PSG aika turvallisesti keskikastissa.

Auxerre AJ - Olympique Lyon 2(3,25) expekt 2/10
Kamppailu europelipaikoista. Auxerrella viikkopeli Liverpoolia vastaan alla, liigassakin tappiot Nantesille ja Monacolle. Lyon on pelannut kohtuullisen hyvin ilmankin Andersonia, joka palaa tällä viikolla harjoituksiin, mutta ei kuitenkaan vielä pelaa. Tasainen matsi odotettavissa, jossa Lyonille olisi tarjolla mielenkiintoisia kertoimia. Expekt tarjoaa 3,25 ja unibet 3,20.

Kokonaisuudessaan ei mitään huipputarjouksia tarjolla tälle kierrokselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”