Sivu 1/1

ITA Serie A 14.-16.1.

Lähetetty:
Kirjoittaja scepa
Catania - Roma 30 31 39
o/u 2.5: 46 54

Vaikuttaa siltä, että Roma käänsi kurssinsa Juve-tasurin myötä. Napoli kaatui vieraissa ja kaksi vakuuttavaa 2-0 voittoa Catanian tasoisista jengeistä. Näissä Roma hallitsi palloa lähes 70 prosenttisesti aikaisista johtomaaleista huolimatta. Onko Luis Enrique saanut nyt ajettua Barcamaisen pelifilosofiansa sisään ja tulos puhuu puolestaan? Sairastupakin tyhjenee hiljalleen, tästä ottelusta sivussa Burdisso, Cassetti ja Osvaldo.

Catania on pelannut hyvin ja joukkue on sarjassa tällä hetkellä hienosti kahdeksantena. Sairastupa on tyhjä, mutta pelikiellon vuoksi sivussa ovat Marchese ja Biagianti. Lisäksi ykkösveska Andujarin sopimusta ei jatkettu ja maalilla viikonloppuna Campagnolo.

Vajaan pari luokkaa parempi Roma maistuisi, mutta Sisilia on vaikea paikka vierailla ja tämänhetkisten kertoimien mukaan tähän pitäisikin pelata kotijoukkuetta, vai?

Re: ITA Serie A 14.-16.1.

Lähetetty:
Kirjoittaja scepa
Cesena - Novara 49 30 21
o/u 2.5: 40 60

Kummallakin muutamassa viimeisessä kovahkot vastukset eikä voittoja ole tullut. Joukkueet ovat putoamisviivan alla 12 pisteessä; ottelun tärkeyttä ei tarvinne erikseen korostaa. Cesenalla on cup-matsi torstaina, mutta vain kakkosmiehistö matkaa Napoliin.

Cesenan kotikentälle asennettiin täksi kaudeksi tekonurmi, joka löytyy myös Novaran stadionilta. Tämä sekä matsin tärkeys pienentää kotietua, mutta täytyy muistaa että Novara on ollut umpisurkea vieraissa tällä kaudella; 8-0-1 ja 5 tehtyä maalia.

Cesenan materiaali selvästi Novaraa parempi, mutta uusikaan manageri ei ole saanut sitä pelaamaan omalla tasollaan. Novara on selkeästi E-luokkaa, mutta mihin Cesena rankataan ja minkä verran tässä lopulta on kotietua? Entä taktiikat? Säilymiseen oikeuttavaan 17. sijaan on matkaa jo kuusi pistettä, joten sinne ei tasureilla nousta.

Re: ITA Serie A 14.-16.1.

Lähetetty:
Kirjoittaja mutanen_aapo
Illan derbyyn löytyy erittäin maistuva kulmabetsi:

Milan-Inter 2 +1 2,19 >55% Asia 7/10

Milanin hankkimat kulmat kotona/kaikki 6,63/5,59 ... kulmat yht. kotona/kaikki 8,88/9,18
Interin hankkimat kulmat vieraissa/kaikki 5,38/5,65 ... kulmat yht. vieraissa/kaikki 10,88/10,18

Illan matsissa kotietu käytännössä nolla, joten koti-/vierastilastoja ei tässä tarvita, mutta laitoinpahan myös ne tuohon näkyville. Milan jäänyt vähintään ylemmän keskikastin jengejä vastaan keskimäärin 3,20:een kulmaan ja kuten tilastoistakin näkee, niin ei Milanin peli mihinkään laitapeliin perustu. Tuskin Robinho haluaa Luciota ja Samuelia vastaan keskityspalloja, vaan ennemminkin maata pitkin keskeltä ja Zlatanilta nyt luonnistuu kaikki. Interin kohdalla huomioitavaa on Maiconin pelaaminen (=kunnossa oleminen), mikä tuo Interille laitapeliin täysin uuden ulottuvuuden vrt. siellä olisi Zanetti tms. Interin keskustan Motta ja Cambiasso eivät varsinaisesti mitään taikureita ole, ja kun Pazzini ja Milito tykkäävät mm. matalista keskityksistä boksiin joihin voi koittaa työntää jalkaa/päätä väliin, niin itse näkisin Interin jopa suosikkina kulmiin, tai en ainakaan tyrmäisi jos joku niin väittäisi. Kannattaa muuten seurata Thiago Silvan pelaamista Milanin linjassa: mies on aivan uskomattomassa kunnossa joka osa-alueella ja hoitaa lähes tilanteen kuin tilanteen järkyttävällä varmuudella.

Re: ITA Serie A 14.-16.1.

Lähetetty:
Kirjoittaja PostimiesPate
Pakko tuohon oli Interiä painaa 4-kertoimilla sisään, on se niin hyvin pelannut viime matsit (arvio lähes 30%).
Kulmat suoraksi ja pelionnea! 8--)