Tänään on 26.05.2018, 06:11.

16.10, Veikkausliiga

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
tallipoika
Avatar
Jäsen
Viestit: 2127
Liittynyt: 02.03.2003, 13:00
Pisteitä: 1325
Paikkakunta: Turku
Viesti:

16.10, Veikkausliiga

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

RoPS - TPS, u3.25, 1,952, 25*, Pinnacle

RoPS otti Hakasta tärkeän voiton (Hakan mv ulos alussa), nyt vielä pienet mahkut säilymiseen, eli tuskin älyttömiä riskeerataan, Saarinen palaa pk:sta, mikä auttaa keskikenttää.
TPS saanut pinnoja viimekin peleistä, huonollla ja vieläkin huonommilla, esityksillä! MyPaa vastaan 1-1 tilanteisiin nähden oikea, vaikkakin Heinikangas komean oman maalin teki, mutta tuo ns hyökkäys.., aika karmeaa katseltavaa, Ääritalo ollut aika yössä Kuqin lähdön jälkeen, kun pelitapaa oli pakko muuttaa, enää ei voi lyödä palloa Kuqille, joka jakoi niitä sitten, ja suojasi varmaan parhaiten palloa Veikkausliigassa! Nyt siellä "juoksentelee" turhautuneen oloinen Riski, ja tekee koko ajan pikku koiruuksia vastustajille, repii/tönii jne, ja sitten levitellään käsiä...
Riskin Italian matka taisi kihahtaa vähän liikaa "ylävartaloon".., ei ole sitä nöyryyttä ja peli-iloa mitä ennen reissua oli.., toki materiaalin muuttuminen pari luokkaa heikommaksi tekee sen, että ei ole enää ruokkijoita, Kolehmainen kun tuppaa pelaamaan enemmän pakkien tasolla.., rakentamassa hyökkäyksiä!

Rovaniemellä kohtaamiset vuosien saatossa, 7 3 5 19-18

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

€:kin on iso raha, jos sitä ei ole..!

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”