Tänään on 22.07.2018, 17:45.

Ranska - viikonloppu

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Ranska - viikonloppu

Viesti Kirjoittaja epe »

Tänä viikonloppuna ei kovin paljoa pelattavaa Ranskaan, mutta muutama pieni haku kuitenkin.

En Avant Guingamp - Paris Saint Germain 2(2,75) cbet 2/10
Guingampilla menossa synkkä jakso: 6 peräkkäistä tappiollista ottelua, joista 4 vieraissa. Joukkueen peli ei ole tällä hetkellä kovin hyvää, etenkin puolustus on heikkoa... 14 päästettyä maalia viimeisen 6 ottelun aikana. Tilannetta ei auta, että puolustajat Fabbri ja Yahia pelikiellossa. 5 maalia tällä kaudella tehnyt hyökkääjä Eloi palaa kentälle. Tärkein poissaolija lienee keskikentän Michel. Joukkueen materiaali kapenee koko ajan kun pari viikkoa sitten Guivarch jätti seuran.

Myös PSG:llä takana muutama tappiollinen ottelu. Joukkue on pelannut tällä kaudella todella vähämaalisia otteluita: 17underia 27:stä ottelusta. Hyökkäyksen materiaali kapea tähän otteluun kun Aloisio, Ogbeche ha Cardetti ovat loukkaantuneita. Pelikiellosta palaava Ronaldinho ja Fiorese pelaavat kärjessä. Ronaldinhon paluun pitäisi lisätä hyökkäyksen vaarallisuutta, Fioresen taidoista ei ole tietoa, hän ei ole ainakaan viime aikoina onnistunut maalinteossa. Myös avainpuolustaja Dehu on poissa sekä keskikentän Leal ja Luiz.

PSG ei ole menestynyt kovin hyvin vieraskentällä ja Guingamp on ollut kohtuullinen kotikentällään, mutta Guingampin viime aikojen menestys ei lupaa joukkueelle paljoa. Centre tarjoaa vierasvoitolla 2,75. Nordicbet ja Expekt tarjoavat 2,70.. odotetaan Ronaldinhon paluun piristävän joukkueen hyökkäystä ja Guingampin puolustuksen huonojen otteiden jatkuvan. Varovainen panostus.

Sedan CS - Girondins Bordeaux
Sedan on kohtuullinen kotijoukkue, ja on kiusannut suurjoukkueitakin voittaen mm. PSG:n. Bordeaux ollut pitkään hyvässä vireessä, mutta joukkue joutui tyytmään Bastiaa vastaan tappioon, joka heikenti joukkueen mahdollisuuksia saavuttaa kärkeä. Sedanilla menossa kamppailu putoamista vastaan. x2 tuntuisi parhaalle valinnalle tähän otteluun. Ei peliä.

Troyes AS - Racing Strasbourg
Kotijoukkueen viime aikojen piritstyminen viittaisi Troyesin olevan vahvoilla tässä ottelussa. Troyesilla on putoamispeikko pelotteena ja nyt pitkästi aikaa joukkue näyttää postiiviselle. Strasborug ei kummoinen vierasjoukkue. Unibet tarjoaa 2,20 kotijoukkueella.

Nantes FC - Ajaccio AC 2(5,85) cbet 1/10
Nantes on ko. joukkueista tasokkaampi, mutta uskoisin viime aikoina vahvistusten avulla piristyneellä Ajacciollakin olevan mahdollisuutensa. Ajacciolle muutama poissaolija. Nyt olen jo monta viikkoa pelannut Ajacciota vieraissa noin 5-6 kertoimilla, jokohan nyt?

Sochaux FC - Le Havre AC
Näyttäisi tasaiselle ottelulle. Sochaux vielä tappioitta kotonaan mutta Le Havre on viime aikoina piristynyt. Parhaat pelit olisivat mielestäni Nbetin ja Ubetin 3,25 tasurille. Molemmilla loukkaantumisia. Passataan.

Olympique Marseille - Lille OSC
Kotivoitto. Centre tarjoaa 1,60.

Olympique Lyon - Stade Rennes
Lyon edelleen ilman Anderssonia. Rennesiltä puuttuu ykkösmoke Cech. Lyonilta ajoittain tökkinyt maalinteko Andersonin puuttuessa. Rennes pelannut vähämaalisia otteluita. Lyonin pitäisi voittaa ottelu säilyäkseen mestaruuskamppailussa. 1x.

Racing Club Lens - Montpellier Herault SC
Lensin pitäisi hoitaa ottelu. Lens on hyvässä tämän hetken -kunnossa ja joukkueella on mahdollisuudet vielä petrata sijoitustaan eurocup-paikoille. Montpellier on saamassa itseään pois tippujan paikalta... joukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan: vastustajat PSG ja Strasbourg. Merkittävimmät poissaolijat ovat Montpellierin Barbosa ja Mezague. Molemmat joukkueet pelanneet paljon tasapelejä ja tämäkin ottelu voi olla sellainen, Betsson tarjoaisi tasurista 3,40.

Bastia Sporting Club - Nice OGC
Kaksi hyväkuntoista joukkuetta, jotka pelanneet yli odotusten. Bastia tällä hetkellä yksi ranskan kuumimmista joukkueista. Ei kummempia kokoonpano-ongelmia. Bastian on todella vahva kotijoukkue ja myöskin Nizza on hankkinut pääosan pisteistään kotikentällään. Äkkinäinen odottaisi Bastian voittavan... mutta saas nähdä kuinka ottelussa käy. Vältä, vaikka esimerkiksi Centren 4,75 vierasvoitolle kuulostaisi hyvälle.

AS Monaco - Auxerre AJ
Tasaiselle näyttää. Ei peliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Re: Ranska - viikonloppu

Viesti Kirjoittaja winorloose »

epe kirjoitti:Tänä viikonloppuna ei kovin paljoa pelattavaa Ranskaan, mutta muutama pieni haku kuitenkin.

Bastia Sporting Club - Nice OGC
Kaksi hyväkuntoista joukkuetta, jotka pelanneet yli odotusten. Bastia tällä hetkellä yksi ranskan kuumimmista joukkueista. Ei kummempia kokoonpano-ongelmia. Bastian on todella vahva kotijoukkue ja myöskin Nizza on hankkinut pääosan pisteistään kotikentällään. Äkkinäinen odottaisi Bastian voittavan... mutta saas nähdä kuinka ottelussa käy. Vältä, vaikka esimerkiksi Centren 4,75 vierasvoitolle kuulostaisi hyvälle.

:D Tänään täytyy taas kommentoida kaikkia vihjeitä, vaikka esim. Ranskan sarjaa en tunne juuri lainkaan.

BASTIAN viime aikainen kotivire vaikuttaa sen verran kovalta (6 viimeistä 5-0-1) verrattuna NICEN vastaavaan vieraissa (6 viimeistä 0-2-4) että rohkenisin kyllä itse ehdottaa tähän kotivoittoa. Expekt näyttäisi tarjoavan tapahtumasta kerrointa 1,85 jota yritetään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”