Tänään on 18.06.2018, 15:38.

FIN Pikkufinaali 25.9 kello 10:00

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 19:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

FIN Pikkufinaali 25.9 kello 10:00

Viesti Kirjoittaja razor »

Nordicbetillä Ilves -1,5@2,25.

Ilveksen kotisivuilta...

Ilves jahtaa historiansa ensimmäistä pikkufinaalin voittoa huomenna, kun se matkaa Helsinkiin ottelemaan SalReipasta vastaan. SalReipas on Ilvekselle sikäli tuttu vastustaja, että se tiputti joukkueen Suomen cupissa 6. kierroksella lukemin 2-1. Lisäksi kauden ensimmäinen harjoituspeli päättyi Tampereella 5-1 Ilveksen murskavoittoon. Cupissa Ilveksen maalintekijöinä hääri Janne Rossi ja Henri Scheweleff. Harjoituspelissä verkkoja venyttelivät Jussi Kotilahti ja Mikko Laine kahdesti sekä Topi Jokinen kerran.

Ottelun mielenkiintoa lisää se, että molemmilla on kovat panokset vielä sarjassa. Lähtevätkö joukkueet parhailla miehistöillä kamppailemaan pikkufinaalin 4000 euron voittoshekistä vai säästelläänkö pelaajia tärkeisiin sarjapeleihin.

SalReipas ei ole hävinnyt kertaakaan sarjassa ja tavoittelee edelleen nousua Kolmosesta Kakkoseen vaikka JäPS on neljän pisteen päässä. Nuo joukkueet nimittäin kohtaavat seuraavalla kierroksella. Yhteensä kaksi sarjakierrosta on pelaamatta.

Ilveksellä ei ole ongelmia kasata joukkueesta 11 miestä kentälle. Varmuudella vain selkävaivainen Mikko Laine on poissa ruodusta. Valmentajien päänvaivaa sekoittaa viikon päästä pelattava runkosarjan viimeinen kierros mikä pitää hoitaa kunnialla. Lisäksi korttitilien täyttymistä pitää tarkkailla joidenkin pelaajien (Kotilahti, Salli) osalta. Sinimustat ottelu ratkaisee viimeistään Ykkösen karsintoihin menijän, joten siellä pitää joukkueen olla iskussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”