Tänään on 28.05.2018, 03:17.

Ykkösen Kausivedot

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Bet Leader
Jäsen
Viestit: 434
Liittynyt: 29.12.2008, 13:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Kerava

Ykkösen Kausivedot

Viesti Kirjoittaja Bet Leader »

Suomi- Ykkönen

VIIKINGIT ( UNIBET ) 5,00 Arvio: 25%

Kärkipään joukkueet RoPS 30, PoPa 20 ja Viikingit 25 erottuvat. Ykkönen on joka kausi ollut jo monta vuotta tasuriliiga ja varsinkin isot suosikit sössivät poikkeuksellisen usein pistemenetyksiä. RoPSia tultaneen yliarvostamaan näistä kaikista eniten, joukkue ailahtelee - tehnyt sitä liigassa ja ykkösessä eikä kokoonpano ole merkittävästi muuttunut.. Parhaillaan "pohjoisen pojat" pystyvät nuijimaan rumatkin lukemat, mutta toisena päivänä häviävät selvästi. PoPa pelasi viimekaudella oikein tasapainoisesti läpi koko ajan, mutta puristus ei riittänyt aivan lopussa. Tänä vuonna Porilaisseura on jopa hieman vahvistunut ja pystyy entisestään paremmin pistämään kärjessä peliä tiukaksi.. Mikäli joku muu voittaa sarjan puhutaan yllätyksestä. Jos joku yllättäjäjoukkue pitäisi mainita niin vedonlyöntikeskuudessa sellainen on ollut JIPPO ( kerroin nyt 100 Nordicbet ) tuntuu olevan usein aliarvostettu.. Varsinkin altavastaajana JIPPO:n peli kulkee hyvin, joukkue on tällekkin kaudelle saanut sellaisen nipun kasaan, että sarjapaikka pitäisi kyetä säilyttämään, mikä on seuran tavoite. Materiaaliltaan JIPPO on alemman keskikastin joukkue, eikä tosiaan napsi voittoja liukuhihnatyylillä.

KPV on hieman mennyt alaspäin, ja se tuskin yltää samalle tasolle kuin viimekaudesta missä nousupaikkakin oli ulottuvilla.. Liigassa toissavuonna tappiosateesta vieraillut Kooteepee:kään ei loista nykyisellä materiaalillaan keskikastia kummemmin, joskin sen kotietu on yksi ykkösen merkittävimpiä sen osalla. Kyseessä on 2000-luvun joukkue ja Kotka pelipaikkana ei ole helppo kenellekkään vierailla, otan jonkin verran kantaa tähän ja uskallan väittää KTP:n olevan Arto Tolsalla yksi parhaista kotijoukkueista tänä vuonna ykkösessä..

Pohjoisesta vielä PS Kemi, on varmasti yksi kotiaktiivisimpia joukkueita ja lukeutuu materiaaliltaan keskikastiin. OPS-jp teki viimevuonna kakkosessa selvää jälkeä, mutta joukkueen vahvistukset täksi kaudeksi eivät olleet erityisen merkittäviä ja pidänkin Oulun B-seuraa yhtenä alemman keskikastin joukkueista..

Pääkaupunkiseutua asustaa Viikinkien lisäksi myös Klubi04, jonka suoritukset heittelevät pitkälti HJK:n lainapelaajalistan myötä. Vaikea veikattava joukkue, mutta ilman apuja kyseessä on aivan tavallinen kuolevainen.. FC Espoo saattaa alkukaudesta napsia pisteitä, mutta kyseessä on ennemmin kakkosen kuin ykkösen joukkue - eli loppujen lopuksi tuskin tulee pärjäämään.. PK-35 Vantaa rankataan keskikastiin, hyvin tasainen seura joka osa-alueella..


MP sekä TPV ovat lähes varmoja putoajia, ja outsidereita omissa papereissani tällä kaudella. Vahvistukset hyvin vähäisiä, eikä mikään viittaa siihen, että joukkueilla riittäisi henkistä tai ainakaan fyysistä voimaa tahkoa kehnolla materiaalilla koko kautta läpi.. Toisaalta juuri näistä voi yksittäisissä peleissä kuitenkin saada hyviäkin ylikertoimia..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Omia %-arvioita yms. http://www.vihjeet.org/

Minikommentit


Bomber
Jäsen
Viestit: 215
Liittynyt: 14.05.2004, 16:10
Pisteitä: 5
Paikkakunta: Naantali

Re: Ykkösen Kausivedot

Viesti Kirjoittaja Bomber »

Bet Leader kirjoitti:Suomi- Ykkönen

VIIKINGIT ( UNIBET ) 5,00 Arvio: 25%

PoPa pelasi viimekaudella oikein tasapainoisesti läpi koko ajan, mutta puristus ei riittänyt aivan lopussa. Tänä vuonna Porilaisseura on jopa hieman vahvistunut ja pystyy entisestään paremmin pistämään kärjessä peliä tiukaksi..
Tästä rohkenen olla erimieltä. PoPa menetti ehdottomasti kaksi parasta miestään - 10 maalia iskeneen Tom Melartin sekä 6 maalia tehneen De Mattian. Myöskään Sumiala ei ole siinä fyysisessä kunnossa että miestä voitaisiin kentälle laittaa, niin omistaja vaikka onkin. Brassitoppari Paulaon pelaaminen ei ole laisinkaan varmaan, kuten ei myöskään Michael Akuffun....nämä nyt vain tärkeimpinä lähtijöinä mainitakseni. Tulopuolella maalin Slawuta sekä Petri Viljanen ja Joni Vuorinen. Slawutaa lukuunottamatta eivät avainpelaajia. Elikkä Kyllä PoPa on selkeesti heikentynyt viime kaudesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


ya
Jäsen
Viestit: 583
Liittynyt: 21.03.2005, 11:41

Tuotto: +94.03 yks.

Palautus%: 102.71%

Panosten ka: 9.73 yks.

Vetoja: 357

Pisteitä: 51

Re: Ykkösen Kausivedot

Viesti Kirjoittaja ya »

RoPS voittaa 1.7 0,65 unibet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TheFan
Jäsen
Viestit: 881
Liittynyt: 23.01.2004, 14:58

Tuotto: +230.70 yks.

Palautus%: 111.40%

Panosten ka: 5.23 yks.

Vetoja: 387

Pisteitä: 111
Paikkakunta: Dickursby

Re: Ykkösen Kausivedot

Viesti Kirjoittaja TheFan »

Pakko kompata tuota ROPSia. 6 pisteen kaula tällä hetkellä ja maalierokin huikea verraatuna muihin (ratkasee mahdollisessa tasatilanteessa). Itelä lähti 5/10 panostus siihen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"En ole maailman paras valmentaja, mutta luulen ettei maailmassa ei ole ketään minua parempaa" - Jose Mourinho

Vihjeiden panostus asteikolla 1-10.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”