Sivu 1/1

Suomen Cupin finaali 31.10

Lähetetty:
Kirjoittaja kala1
TamU - Inter

Alustavasti bookkerit ovat asettaneet Interin suosikiksi finaaliin. Omissa papereissani ottelu on kuitenkin vähintään tasabuukki. Kentän kunto saattaa olla yksi ottelun ratkaisutekijöistä. Naiset pelaavat samalla kentällä ensin oman finaalinsa ennen miesten vastaavaa. Job Dragtsma ehti jo ilmaista huolensa siitä minkälaiseen kuntoon syyssateiden pehmittämä Finskin nurmi menee naisten temmellyksen jäljiltä. Itse näen huonon kentän suosivan Tamua ja sen fyysisiä pelaajia. Interin lyhytsyöttöpeli kärsii heikosta alustasta. Myös historia suosii Tamua. Inter on voittanut Tamun viimeksi vuonna 2004. Tamulle saa mukavasti peliä! Esim. Nordic ja Unibet tarjoavat 2,90 Tamun suorasta voitosta.

Re: Suomen Cupin finaali 31.10

Lähetetty:
Kirjoittaja Tornado
Tamu - Inter 33 30 37
O/U 44 56

Mainitsemiasi kenttäolosuhteita en ole ottanut huomioon. Näillä ei peliä saa.

Re: Suomen Cupin finaali 31.10

Lähetetty:
Kirjoittaja pjl
Syyskuun lopulla Inter dominoi aika vahvasti TamU vastaan, vaikka pelasivat lähes koko ottelun vajaalla. Samoin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Inter joutui johtoasemassa vajaalle ja punaista seuranneesta pilkusta TamU nousi tasoihin ja viime sekunneilla voittoon. Eli en oikein usko, että Interillä mitään TamU-peikkoa olisi, kyllä pelaajat itsekin tietävät, että TamU on täysin voitettavissa kunhan oma peli pysyy normaalilla tasolla.

Muutenkin Interin peli on syksyllä näyttänyt hyvältä, välillä jopa todella hyvältä, ja takana on jo 10 tappiotonta matsia. Joukkueena Inter on minusta ainakin puoli luokkaa laadukkaampi, ainoastaan maalivahtiosastolla ollaan minusta perässä, joten kai sen tässä pelissä kuuluu niukka suosikki olla.

Re: Suomen Cupin finaali 31.10

Lähetetty:
Kirjoittaja Hese
Ton uuden vaskarin aikana ei ole tullut Interille yhtään tappiota... Tosiaan Interin viimeinen tappio on elokuulta. TamU ei munkaan mielestä missään nimessä suosikki, täytyy vielä katsella kertoimia.

Re: Suomen Cupin finaali 31.10

Lähetetty:
Kirjoittaja mutanen_aapo
Ihan hyvin kohdallaan kertoimet munkin mielestä. TamU ihan niukka altavastaaja, mutta ei oikein kerrointa saa tarpeeksi, ja totalista löydy sitäkään vähää ideaa.

Re: Suomen Cupin finaali 31.10

Lähetetty:
Kirjoittaja NoFear
Hese kirjoitti:Ton uuden vaskarin aikana ei ole tullut Interille yhtään tappiota...
Mutta omissa on soinut kuitenkin selvästi useammin, kuin Bantamoin pelatessa.