Tänään on 21.07.2018, 18:17.

Viikonlopun britit

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viikonlopun britit

Viesti Kirjoittaja epe »

Rotherham - Coventry 2(3,10) Unibet 1/10
1.div.Jos joku lukee Tip-exin chrisin vihjeitä <http://www.tip-ex.com/previews/soccer150203.htm> , niin kannattaa ottaa huomioon, että Jansen ei pelaa vielä tänään (lähde: BBC). Coventryllä on tökkinyt maalinteko viime aikoina reilusti, mutta joukkueella on kuitenkin potentiaalia parempiin peliesityksiin. Kokeillaan pienellä, vaikkei Jansen ratkaisekaan maalinteko-ongelmia. Rotherhamilla käytettävissä kaikki pelaajat, Coventry saa Eustacen takaisin ja Chippo sekä Jansen poissa.

Derby - Sheffield W 1(1,80) Nordicbet 5/10
1.div.Derbyllä pitäisi olla kaikki pelaajat käytettävissään, myöskin Ravanelli. Wednesdaylta poissa ainakin O'donnell, Solvedt, Donnelly ja Geary, en tiedä pelaajien merkitystä. Derbyn edelliset ottelut antaneet vähän uskoa joukkueen menestymiseen, tosin vastukset eivät kovin kaksisia, toivottavasti Ravanellin paluu auttaisi joukkuetta. Edellisessä ottelussa Derby kärsi murskatappion Pompeylle, joten joukkueen kuvittelisi tiukentavan puolustustaaan tähän otteluun. Sheffield wednesdayn otteet ovat ikuinen arvoitus. Viime aikoina on ollut havaittavissa pieniä piristymisen merkkejä, edellisessäkin ottelussa voitto olisi ollut jopa mahdollinen. Kuitenkin vierasotteluissa Shef W on ollut surkea.

Gillingham - Grimsby x (3,70) Betsson 2/10
Sunderland - Watford x (3,60) Betsson 2/10
Crystal P - Leeds x (3,40) Centrebet 2/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.01.2003, 10:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Coventria ajattelin itsekin pitkään ja olisin pelannut jos kertoimet olleet yli 3.5. He ovat pelanneet tasaisia otteluita hyvän puolustuksen ansiosta myös vieraissa ja uskon Rottiksella on vaikeuksia voittaa tämä ottelu vaikkei niillä olennaisia poissaoloja olekaan. Täytyy kuitenkin muistaa Millersit ovat pelanneet edelleen hyvin, joten merkkejä odotetusta alamäestä ei vielä ole näkynyt.

Kohteesta Derby - S.W olenkin eri mieltä. Kun Derby menetti Higginbothammin, Riggottin ja Christien, he voittivat pettymyksekseni Rotherhammin kotonaan 3-0, mutta Millersien peli sekaisin aikaisen ulosajon takia. Sen jälkeen poijjaat hävisivät Pompeylle 6-2, joka kertoi mielestäni puolustuksen suurista ongelmista, josta juuri lähti avainmiehet pois. Uskon, että Derby on nyt haavoittuvainen.
Noista mainitsemastasi pöllöjen poissaolijoista Soldtvedt ja Geary ovat tärkeämmät, mutta ovat olleet poissa avauksesta pari viime peliä ja kauden aikana muutenkin useita kertoja. Mielestäni he ovat kohtuullisesti korvattavissa.
Suurin ero joukkueilla on tällä hetkellä motivaatiossa. Derby on sarjan puolessä välissä ja ilman suuria tavoitteita tähtiensä myynnin jälkeen. Pöllöt taas taistelee putoamista vastaan ja viimeaikaiset otteet ollet kohtuuhyviä vaikka tappiota on tullut..tosin huippujoukkueita vastaan.

Laitetaan seurantaan Sheff. W. ja WH:lla löytyy 5.0, joka lähtee panostuksella 4/10. Isompiakin tarjouksia löytyy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


T
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 14.01.2003, 21:38
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja T »

Joo, aivan pelattavaksi coventryä ei saa. Derbyn peliin en pelattavaa löytänyt, mutta derbyn pelaaminen tuntuisi paremmalta vaihtoehdolta. Motivaatiota kyllä löytyy, sillä vaikka sijoitus on matala, niin karsijan paikalle on vain viis pistettä ja varmasti edellisen pelin tulos pistää yrittämään. Eikä derby kait niin huono pompeyta vastaan ollut. Pompey vain pisti kovalle prosentilla pallot sisään. Totaalien lisäksi vain Gillingham herätti kiinnostusta. Molemmilla loukkaantumishuolia, mutta Gillsillä vahvoja esityksiä viime aikoina. Lisäksi odottaisin paljon maaleja, joten tasuririskikin on normaalia pienempi. Gillingham oli ainakin eilen olympicillä 1.80.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”