Tänään on 21.06.2018, 00:14.

Tanska 18.-19.10

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Tanska 18.-19.10

Viesti Kirjoittaja epe »

Aikaisessa ollaan... tai oikeastaan kellon mukaan kyllä aika myöhäisessä :?

AB KOBENHAVN - AAB AALBORG
AB:lla alkavat pikku hiljaa loukkaantumishuolet hellittämään ja joukkue varmaan haluaisi edes pisteen 5 tappiollisen ottelun jälkeen. Aab on ollut kovassa nousukunnossa viime aikoina, joukkue on tappiottomana 5 edellisessä ottelussaan, jotka eivät edes ole olleet helppoja.Tässäkin ottelussa on vaikea kääntyä mihinkään suuntaan. Centre tarjoaa AB:lle 3,60 ja Nordicbet Aalborgille 2,20. Ei peliä, koska ennakoin hieman AB:n hienoista piristymistä.

MIDTJYLLAND - HERFOLGE 1 (1,75) Nordicbet 8/10
Midjylland on yksi tämän hetken kuumimmista joukkueista Tanskassa ja joukkue on kotonaan äärimmäisen vahva. Myös tällä kaudella jo 6 maalia tehnyt Zidan tuntuu olevan hyvässä iskussa. Myös Herfölge on nousukunnossa ja yllättäen Herfölgen puolustus on pitänyt tällä kaudella hyvin, vain 14 päästettyä maalia 11 ottelussa, eikä yhdessäkään ottelussa yli 2 päästettyä maalia. Maalinteko ollut kuitenkin ongelmana, vähiten tehtyjä maaleja yhdessä Fremin kanssa koko liigassa. Kokeneen Allan Nielsenin paluu joukkueen kokoonpanoon saattaisi piristää joukkuetta. Herfölgeä tämän hetken kunnossa ei tule aliarvioida, mutta Nordicbetin 1,75 on hyvä tarjous Midjyllandille, markkinoiden paras.

FC KOBENHAVN - OB ODENSE
Molemmilla oli Uefa-cupin ottelut viikolla, Kööpenhamina meni rankeilla jatkoon ja Odense putosi runsasmaalisessa (4-3) vierasottelussa Belgradin punaista tähteä vastaan. Molemmilla joukkueilla on muutamat pelaajat loukkaantuneena, mutta ei kuitenkaan mitään merkittävää. FCK on lipsahdellut tällä kaudella hieman huippujoukkueen statuksestaan, joukkue on menettänyt yllättävän paljon pisteitä ja kotikenttäkään ei ole pyhä paikka, kun vierailijat saavat pisteitä mukaansa. Odensella on ollut vaikeuksia vieraspeleissään ja samaa voisi ennustaa tästäkin ottelusta. Jos Odensesta on kiinni, niin tämä ottelu ei jää vähämaaliseksi sillä runsasmaalisen uefa-cupin matsin lisäksi joukkue voitti liigan edellisellä kierroksella Nordsjällandin 0-5 ja Miti teki hattutempun. Paras tarjous on mielestäni Unibetin 4,50 vierasvoitolle, mutta ei ole vielä kuitenkaan riittävän hyvä.


FREM - NORDSJAELLAND
Vaikea ottelu arvioida. Fremin puolustus vuotaa kuin seula 23 päästettyä 11 ottelussa, joista 15 päästettyä 5 edellisessä ottelussa (sis. 3 pahaa peliä: Esbjerg, FCK, Midjylland ). Frem on osoittautumassa yhtä heikoksi kuin odetettiin, joukkueen ainoat pisteet ovat tulleet kolmesta voitosta (Nordsjälland, Herfölge ja sillä hetkellä surkeakuntoinen Aab). Ei ole Nordsjällandillakaan helppoa, joukkue tippui Uefa-cupista Panionisille ja loukkaantumisetkin painavat päälle. Joukkue on pelannut aika tasaisia pelejä maalien valossa, ainoastaan 2 peliä on päättänyt yli 1 maalin eroon. Nordsjälland on ollut tasapelialtis alkukaudella. Fremillä olisi mahdollisuudet ottaa kauden 4. voitto, mutta toistaiseksi Expektin 3,30 on vielä pelattavan rajamailla. Odotellaan vielä tietoja Nordsjällandin tarkemmasta kokoonpanotilanteesta.

VIBORG - ESBJERG
Viborg on ollut myös yllättävän hyvässä kunnossa alkukauden, toisaalta joukkue oli aika kysymysmerkki itselleni ennen kauden alkua, kuinka uusi valmentaja saa homman toimimaan. Viborgin pelit ovat hyvin vaikeasti veikattavissa. Esbjerg on pelannut alkukauden loistavasti ja saldona 6-3-2 , josta tappiot ovat Bröndbylle ja OB Odenselle vieraissa. Esbjergillä oli keskiiviikkona Uefa-cupin peli kotonaan Spartak Moskovaa vastaan ja saaliiksi jäi tasapeli, joka ei tuonot Esbjergille jatkopaikkaa. Jos ymmärrän yhtään Tanskan kielestä niin kummallakaan ei pitäisi olla ongelmia kokoonpanonsa kanssa, ainakaan suurempia. Kuten jo sanoin, ottelu on vaikea veikata... Viborgille tarjottaisiin 3,00 ja Esbjergille 2,60... paras valinta on jättää koskematta.

AGF ARHUS - BRONDBY
AGF:llä on reilusti loukkaantumisia ja kertoimet olleet kautta linjan laskussa ~1,90 --> 1,65. AGF:n tilanne ei muutenkaan tunnu olevan kovin ruusuinen tällä hetkellä, edellisellä kierroksella nöyryyttävä tappio OB:lle kotona 0-5, kriisin poikasta? Muuten AGF on pelannut alkukauden yllättävän hyvin, varsinkin kotonaan. Ennen edellistä kierrosta ennakoitiin Bröndbyn olevan jonkin sorttisessa pienessä sekasortotilassa, mutta joukkue otti vakuuttavan voiton kovakuntoisesta Esbjergistä. Bröndby ei menetä muutenkaan AGF:n tasoisia joukkueta monia pisteitä kauden aikana, mutta nyt vielä AGF:n nykykunto. Bröndbyllä on tosin vielä torstaina vieraspeli Tsekissä Uefa-cupia, saa nähdä miten vaikuttaa ja tuleeko kolhuja yms. Pirulainen kun ehti liian alas valahtamaan Bröndbyn kertoimet.

Kysytään näin lopussa... lukeeko näitä juttuja kukaan? Turhaahan näitä on kirjoitella muuten... voin laittaa pelkät pelitkin. Tietty jos joku muukin kuin shiireri (ei mitään henkilökohtaista ;) ) pelailee ko. sarjaa niin olisi mukava kuulla kommentteja tai omia näkemyksiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Jatka vaan, sullahan kun on tainnut nuo Tanskan vedot kulkea huomattavasti paremmin kuin minulla. :?

Itselläkin on Tanskan pelit jäänyt vähemmälle, alkukausi lähti miinusvoittoisena ja lähinnä nuo Englannin sarjat ja kiekko on vienyt aikaa, mutta katsellaan jos tuolta Tanskasta aina jotain löytäisi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


laso
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 16.05.2003, 20:41
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja laso »

Kyllähän näitä toki luetaan vaikka harvemmin pelaankaan.
Mukava kuitenkin vertailla eri palstojen välistä tietoa jos sitä joskus sattuisi jonkun helmen nappaamaan.

Summa summarum, vastauksia tuskin paljoa tulee varsinkaan tästä Tanskan liigasta kun asiantuntemusta ei useimmalla (minä mukaanlukien) ole mutta uskon että lukijoita riittää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut laso, 16.10.2003, 15:32. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Näyttäähän epe tämäkin ketju olevan luettu jo kohta 200 kertaa, että älä turhaan huolehdi... :wink:

Kuten todettua, juuri kukaan lukijoista ei vain pysty sanomaan näihin matseihin omia vastaan/puolesta olevia argumentteja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”