Tänään on 20.06.2018, 15:12.

Liigacup la 24.1.2009

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Welo2
Jäsen
Viestit: 163
Liittynyt: 07.08.2007, 14:10
Pisteitä: 0

Liigacup la 24.1.2009

Viesti Kirjoittaja Welo2 »

Taisteluparina Tapiolan Esport Areenalla
Honka-FC Haka.

Hongan kotisivujen mukaan Kups-murskajaisten kokoonpanoon tulee muutoksia: "Hongan seuraava ottelu Liigacupissa on jo ensi lauantaina, kun Haka saapuu Tapiolaan. Kokoonpanoon on Lehkosuon mukaan tulossa selkeitä muutoksia.

- Varmasti avauskokoonpanoon tulee useitakin muutoksia. Alusta on sellainen ,että kaikki yli 25-vuotiaat ja muut ovat aika kovilla. Varmasti vaihtuu useampi pelaaja. Vaihtopelaajat kuitenkin esiintyivät aika hyvin edukseen ja meillä oli esimerkiksi Jarkko Värttö, Rasmus Schuller ja Roope Heilala kokonaan kokoonpanon ulkopuolella. Heidät tullaan varmasti näkemään lauantaina kentällä, Lehkosuo paljasti."

Vetoveljien mukaan: Hakan Joukkueessa on ollut pientä flunssa-aaltoa, joten kokoonpanon suunnittelu jää loppuviikkoon. Honka peliin lähtevät mukaan ainoastaan täysin terveet pelaajat, joten poissaolijoita ovat ainakin Janne Korhonen, Kalle Parviainen, Sebastian Strandvall, Mikko Innanen, Niko Ikävalko, Nicolas Kivistö, Juuso Salonen ja Jarno Mattila, päävalmentaja Olli Huttunen kertoo. Lisäksi Hakalta puuttuu Mika Mäkitalo, joka on vatsataudissa. Sambialaistestattava Given Singuluma puolestaan nähtäneen kentällä.

Honka saa jalkeille ennakkoon vahvemman kokoonpanon, saa nähdä leijuuko Kups-murskajaiset ylimielisyytenä takaraivossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Thunderpick
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 16.07.2003, 09:39

Tuotto: +113.59 yks.

Palautus%: 145.08%

Panosten ka: 5.14 yks.

Vetoja: 49

Pisteitä: 53

Viesti Kirjoittaja Thunderpick »

Saas nähdä ketä Honka peluuttaa, kotivoiton kertoimet on kyllä painettu tosi alas siihennähden että Haka saanee ihan kohtuullisen nipun kentälle. Ristilä, Viljanen, Holopainen, Hynynen, Kauppila, Mattila pelikunnossa ilmeisesti, ei mikään junnuporukka. Over 2.5 vähän kiinnostaa, 1.70 siinä rajoilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”