Tänään on 21.05.2018, 14:19.

Norja 28.9

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
T
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 14.01.2003, 21:38
Pisteitä: 34

Norja 28.9

Viesti Kirjoittaja T »

Muutama peli näyttäisi norjaan löytyvän.

Rosenborg 1.394 Pinnacle

Rosenborg ylivoimainen materiaaliltaan ja voitto ja tai tasapeli riittäisi varmistamaan mestaruuden tässä kärkikamppailussa eli motivaation pitäisi olla kunnossa. Bodo/Glimt kauden yllättäjä. Nuoret pelaajat ovat pelanneet hyvin alkukautta lukuunottamatta. Kuitenkin tippeliiga on mielestäni aikaisempaa hieman heikkotasoisempi ja kakkossuosikit Viking ja Molde ovat myös pelanneet heikon kauden eli B/G:n sijoitus taulukossa/pisteet eivät kerro koko totuutta tasoerosta. RBK:lla hieman ongelmia kokoonpanossa, mutta leveyttä pitäisi löytyä. Alle 70% saumoja en kirveelläkään saa RBK:lle, ennemminkin 75% paikkkeille jos ei ylikin.

Bryne +½ 2.46 Pinnacle

Putomistaistelua. Tromso hyvässä vireessä, Brynellä vielä pistetili avaamatta vieraissa. Bryne tarvitsee 3 pistettä, Tromso voisi olla jopa pisteeseen tyytyväinen. Kummallakaan ei muistaakseni suurempia loukkaantumishuolia(jos on, niin se on kyllä arviossa huomioitu, joka on tehty paljon aikaisemmin). Tasoaeroa ehkä jonkin verran Tromson hyväksi. 55% tromsolle eli 45% tuolle tasoitukselle.

Molempien kertoimet laskeneet aavistuksen eilisestä(RBK 1,4->1,394, Bryne +½ 2,5->2,46) eli on niitä ainakin joku muukin pelannut. Nykyisillä kertoimilla kuitenkin seurantaan.

Lilleström +0 1.98 Pinnacle

Motivaatio peli, jossa Aalesundilla suuri tarve pisteille. Kuitenkin tasoeroa pitäisi olla vieraiden suuntaan sen verran, että Lilleström on suosikki. Lisäksi Aalesundilla muutama loukkaantuminen. Kerroin on noussut hieman eilisestä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”