Tänään on 18.06.2018, 09:33.

Montpellier & Cardiff

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Magpie
Jäsen
Viestit: 87
Liittynyt: 14.01.2003, 08:44

Tuotto: +4.41 yks.

Palautus%: 105.01%

Panosten ka: 2.20 yks.

Vetoja: 40

Pisteitä: 16

Montpellier & Cardiff

Viesti Kirjoittaja Magpie »

Montpellier - Nice 1 2,75 Centrebet

Epe kerkesi jo vihjaillakin tätä. Nice on sarjakärjessä, mutta todellisuudessa taso ei aivan siellä pysymiseen pitäisi riittää. Pääasiassa voitot ovat tulleet kotona ja vieraissa joukkue on ollut haavoittuvainen (saldo 2-5-3). Montpellier on viimeisenä, mutta tasollisesti se kuuluu ylemmäs. Voittoja on kuitenkin alettava tulemaan ja ainakin vastus on nyt taatusti sytyttävä. Vastoin bookkereiden linjaa Montpellierin pitäisi olla suosikki tässä. Montpellier on kohdannut viime aikoina kärkipään yhdistelmiä, eikä pisteitä ole tullut. Nice on jäänyt kolmessa viimeisimmässä vierasottelussaan maaleitta (Sedan, Bordeaux, Strasbourg), eikä maalinteko nytkään helppoa ole, vaikka Montpellier säännöllisesti maaleja onkin päästänyt. Niin tai näin, mutta mielestäni kyseessä pieni ylikerroin.

Coventry - Cardiff 2 5,50 Nordicbet

FA-cupia. Cardiffissa pelattiin 2-2 ja nyt ratkaisua haetaan Coventryn kotiluolassa. Tästä on kirjoitusta Täysosuman sivulla, jossa on samat kokoonpanouutiset kuin esim. teamtalkissa. Cardiff pääsee otteluun levänneenä, ja oma kerrointaan paremmat saumat voittoon. Molemmilla sarjasijoituksistaan päätellen pääpaino liigassa (nousussa), mutta etenkin aladivisioonalaisia FA-cup kiinnostaa. Ei tähän omaisuuksia kannata sijoittaa, mutta pelin arvoinen kumminkin. Tuossa alla vielä pätkä Cardiffin pienoisista ongelmista teamtalkin sivuilta. Coventrysta löytyy juttua yllä mainitusta paikasta.

Welsh international Spencer Prior is suspended for being booked five times, while Fan Zhiyi serves the second game of a three-match ban for his sending off against Colchester.
Danny Gabbidon and Gareth Whalley remain sidelined by back and knee problems respectively, and Des Hamilton is two weeks away from a return following hamstring trouble.

Ja olisin kehotusten mukaan jatkanut viestiketjua edelliseen, mutta painaessa 'post reply' ruudulle tuli vain virheilmoitusta joka kerta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus skaalalla 1-5/5.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”