Tänään on 23.05.2018, 08:17.

MLS Week 10

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
squeeze
Jäsen
Viestit: 126
Liittynyt: 11.02.2007, 12:35
Pisteitä: 0

MLS Week 10

Viesti Kirjoittaja squeeze »

Normaalisti tulee heitettyä vihjeitä vihjeet.com forumilla mutta siellä on nyt jotain häikkää niin laitaa sitten poikkeuksellisesti tänne :wink:

Toronto FC-Los Angeles Galaxy
45-28-27

U/O
46-54


Normaalisti Galaxy tuntuisi tekevän maaleja vähän niin kuin huvikseen mutta nyt Beckham ja Donovan ovat poissa kokoonpanosta ja miehet kumminkin vastaavat 13:sta tämän kauden 22 maalista joten Galaxyn moa:ta voi pudotta ihan huoletta. Underin kertoimet alkavat olla syöty joten sinne ei enää oikein peliä saa. Sinänsä se ei koskaan mun mielestä niin erityisen maistuva ollutkaan kun Toronton ykkösmaalivahti on Kanadan maajoukkueen mukana ja Galaxyn puolustus vuotaa tunnetusti kuin seula :lol:

Mutta vihjeeksi laitetaan pirunkovaa kotijoukkuetta jonka kertoimet ovat ilmeisesti tuosta maalivahdin poissaolosta johtuen jyrkässä nousussa.

Pinnacle

Toronto FC - Los Angeles Galaxy 1 -0,25 2,06 4/10


Jos näitä pelejä on muillakin niin voisin koittaa jatkossakin heittää arvauksia tiskiin. Viime kaudella ainakin jollain oli mutta se sitten jäi mun osalta heti kättelyssä kun muut kiireet painoi päälle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Poye
Jäsen
Viestit: 92
Liittynyt: 24.07.2004, 12:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Poye »

Aikani pähkäilin ja tulin siihen tulokseen etten osaa tehdä tähän peliin arviota ollenkaan silllä niin mittavat on myös kotijoukkueen miinukset. Keskikentältä Robinson Walesin mukana, Laurent pk:ssa ja Guevara jossain päin Hondurasia. Jos molempien joukkueiden menetykset olisi pysyviä niin todennäköisesti rankkaisin molemmat kolmen huonoimman joukkoon sillä niin vähän sinne pelimiehiä jää enää jäljelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


squeeze
Jäsen
Viestit: 126
Liittynyt: 11.02.2007, 12:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja squeeze »

Poye kirjoitti:Aikani pähkäilin ja tulin siihen tulokseen etten osaa tehdä tähän peliin arviota ollenkaan silllä niin mittavat on myös kotijoukkueen miinukset. Keskikentältä Robinson Walesin mukana, Laurent pk:ssa ja Guevara jossain päin Hondurasia. Jos molempien joukkueiden menetykset olisi pysyviä niin todennäköisesti rankkaisin molemmat kolmen huonoimman joukkoon sillä niin vähän sinne pelimiehiä jää enää jäljelle.
Näin jälkeen päin ajatellen Toronto taisi olla vieläkin isompi suosikki eilen. Välillä tuntuu, että osa tuosta Los Angelesin porukasta ei mahtuisi edes Veikkausliigaan. Sinänsä ymmärrettävää kun Donovanin palkka on jo melkein puolet palkkakatosta eli ei siinä sitten paljon muita huippumiehiä saada.

Tänään taas nousseissa kertoimissa peliä.

Colorado Rapids - FC Dallas
43-28-29

U/O

52-48

Pinnacle

Colorado Rapids - FC Dallas +0,5 2 1,855 57% 3/10


Tämä olisi ollut mulla 5/10 peli mutta molemmilla taas sen verran poissaolijoita joiden vaikutuksia on hieman hankala arvioida niin viilasin pariyksikköä panoksesta pois.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”