Tänään on 22.07.2018, 21:31.

Viikonlopun Italian pallopelit

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viikonlopun Italian pallopelit

Viesti Kirjoittaja epe »

Udinese - Piacenza x (3,60) Betsson 2/10
Udinesella kulkee peli tällä hetkellä... etenkin kotonaan (ei tappioita vielä). Udinesen puolustus on toiminut hyvin tällä kaudella päästäen vähän maaleja. Piacenzan ongelma on ollut heikko puolustus, johon uusi koutsi varmasti tulee jollakin tavalla puuttumaan. Edellisessä ottelussa puolustuksen otteiden parantumista ei vielä näkynyt ( 4 päästettyä maalia), mutta kokeillaan ideavetona tasuria... miksei vähämaalistakin.

Juventus - Empoli x (5,00) Betsson 1/10
Loistavass vireessä ollut Del Piero sivussa viisi viikkoa. Nedved pelannee näillä näkymin. Vähämaalinen tasuri ei mahdottomuus, tuskin Empoli kuitenkaan voittoon asti yltää, kertoimet tosin houkuttaisivat (12,00 Empoli, Betsson).

Inter - Reggina x (4,60) Centrebet 1/10
Inter näyttää pelottavan vahvalta paperilla: Vieri, Batistuta, Toldo,... ja vaihtopenkkikin on pelimiehiä täynnä. Reggina ollut viime aikoina huimassa iskussa uuden koutsin ja hyökkääjä Bonazzollin tulon myötä. Kolme viimeistä ottelua: voitot Bologna, Lazio(vieraissa) ja Perugia. Betsson tarjoaisi vierasvoitolle 11.

Modena - AS Roma 2 (2,20) Betsson 5/10
Modenalla ei mene lujaa: kymmenessä viimeisessä 5 pistettä(vastustajat Brescia, Como ja Piacenza) ja 3 tehtyä maalia. Roma on materiaaliltaan aivan toista luokkaa ja muutamassa viime pelissä Romalta on nähty taas hyviä otteita (Lazio ja Bologna) , eikä edes tuomarointi ole haitannut parissa viime pelissä :)

Muista peleistä:
Bologna-Atalanta näyttäisi aika tasaisella ottelulta. Parman voitosta tarjottaisiin yli kahden kertoimia, ottelua ei pelata Comon kotistadionilla. Brescia-Chievo myöskin ympäri pyöreä matsi. Perugia -Milan voi kääntyä mihin suuntaan tahansa, Perugia ollut aivan loistava kotonaan ja Milan on voittamattomassa vireessä jälleen. Lazio-Torino ottelun tasapelistä Expekt tarjoaisi mukavaa kerrointa 4,60, Lazion pitäisi viedä, mutta joukkue ei ole viime aikoina ollut vakuuttava.

Yleisesti aika yllätyshakuinen kierros. Muuten voin kertoa, että Italian Serie A on mennyt itselläni aika heikosti; liikaa jättiseuroja, jotka ovat yleensä suuria suosikkeja. Ranskasta ja Espanjasta on tullut paremmin palautusta(tulipa sanottua kirosanat, onni kääntyy?).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wiltord
Jäsen
Viestit: 66
Liittynyt: 18.01.2003, 00:27

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3

Roma on hyvä valinta

Viesti Kirjoittaja Wiltord »

Kyllä Roma taitaa klaarata tuon pelin.

Mulla ei ole tiliä kuin Centrellä, mutta sielläkin kerroin on kohtuullinen:

Modena - Roma 2 2,15

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Jalat käy ja maisema vaihtuu"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”