Tänään on 20.06.2018, 12:31.

Englanti 1 league

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
odds
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +645.17 yks.

Palautus%: 102.83%

Panosten ka: 4.91 yks.

Vetoja: 4640

Pisteitä: 2854
Paikkakunta: Helsinki

Englanti 1 league

Viesti Kirjoittaja odds »

Lutonin otteet ovat piristymään ja nyt joukkue hyvin lähellä voittoa.

Vertailukohtana joukkueiden välillä voi pitää Port Valea, jota vastaan Luton hallitsi kotiottelussaan laukaisutilastoa suhteessa 80/20, kun taas Northampton edellisessä kotiottelussaan oli helisemässä suhteessa 35/65 Valea vastaan.

Northampton pelaa varsin suoraviivaista peliä, mutta nyt heiltä on sivussa kärjestä Hubertz. Joukkueen kapteeni Doig on edelleen sivussa ja hänen poissaolonsa aikana (Millwall pelistä alkaen) joukkue on ollut kentällä täysin vastaanottavana osapuolena. Port Vale ottelusta joukkue silti otti kotivoiton, vaikka pallonhallinta ja tilanteet olivat täysin vierailijoiden hallussa. Port Vale lisäksi kolisutteli kahteen otteeseen maalipuita, joten Northamptonin voitto oli hyvin onnekas. Northamptonilla saattaa lisäksi olla sivussa kaksi puolustuspään pelaajaa.

Luton taas tippujajoukkue. Edellisellä kaudella tällä tasolla joukkueen kotisaldo oli 17-4-2. Peleistä on jäänyt käteen varsin vähän pisteitä, joten joukkueen odottaisi lähtevän hyvällä asenteella suosikkiasemastaan huolimatta. SKY televisioi ottelun, joten ottelulla normaalia suurempi näkyvyys.<table border="1" CLASS="table1"><tr>
<th>hometeam</th><th>awayteam</th><th>bet</th><th>odd</th><th>company</th></tr>
<tr CLASS="hometeam">
<td>Luton Town</td><td>Northampton Town</td><td>1</td><td>2.08</td><td>Pinnacle</td></tr>
</table>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”