Tänään on 24.05.2018, 04:38.

ITA Serie A, 22.-23.9

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Thyo
Jäsen
Viestit: 41
Liittynyt: 20.08.2007, 10:43
Pisteitä: 0

ITA Serie A, 22.-23.9

Viesti Kirjoittaja Thyo »

Roma-Juventus 1 2.0 Expekt 9/10

Roma on aloittanut kauden todella hyvin, ja vaikka vastassa ei ole ollut vielä varsinaisia huippujoukkueita niin meno on ollut vakuuttavaa, neljästä pelistä yhtä monta voittoa maalierolla 9-0. Keskikenttä on Roman pelin ehdoton vahvuus, ja kun tällä kaudella penkiltäkin löytyy huippupelaajia kentälle niin viihdyttävän pelin lisäksi joukkueelta voi odottaa jopa mestaruutta. Chivuakaan ei kukaan enää muistele, kun Juan paljastui vähintään yhtä hyväksi korvaajaksi. Spallettin ainut ongelma onkin valita keskikentälle oikeat miehet kun penkille jää pakostakin Giulyn ja Pizzarron tasoisia pelaajia.

Juven peli on taas ollut melko hirveää katsottavaa, varsinkin kun vastassa on ollut kaksi sarjan heikoimpiin kuuluvaa joukkuetta. Cagliaria vastaan pelinrakentelu puuttui täysin ja puolustus näytti jatkuvasti epävarmalta. Udinese tappion ainoa hyvä asia oli Del Pieron vaparit. Vieraspeliä Roomassa ei tee yhtään helpommaksi se, että Camoranesi ja Nocerino puuttuvat jo entisestään heikosta keskikenttämiehityksestä. Onhan Juvellakin nippu hyviä pelaajia, mutta ei mitään huippuja eikä yhteispeli kai vielä kovin hyvin voisikaan sujua.

Romalla oli keskiviikkona CL peli, mutta kun kyseessä oli kohtalaisen helppo kotipeli, niin tuskin tämäkään kovin paljon joukkuetta rasittaa. Toisaalta joku voi sanoa, että Juve lähtee peliin ilman paineita, koska heiltä ei kukaan voittoa odota. No ehkä näinkin, mutta ei Romallakaan kovin mahdottomia paineita voi hyvän kauden alun jälkeen olla. Joka tapauksessa ainut asia missä Juventus tällä hetkellä on Romaa edellä on maalivahtipeli, sen sijaan puolustus, keskikenttä, hyökkäys ja etenkin valmennus menevät kaikki selvästi Romalle. Tähän päälle joukkueiden tämän hetken kunto ja kotietu niin en kyllä Romalle alle 55% saa, ja mieli tekisi vielä lisätä pari prossaa.

Livorno-Inter 2 1.6 Expekt 4/10

Sarjan heikoin joukkue vs. paras materiaali. Nyt on ylireagoitu Interin heikkoon peliin Turkissa ja loukkaantumisiin. Toki kotietu tasoittaa tilannetta, mutta jos reilut 65% Interille antaa niin tuskin kovin paljon metsään menee.

Torino-Siena -0.75 1 2.05 Canbet 6/10

Molemmilla joukkueilla on ollut kohtuu kova alkuohjelma, joten varsinkin Sienan kohdalla on vaikea sanoa mitään joukkueen "oikeasta" tasosta. Etenkin siitä, miten Siena kykenee pelaamaan silloin kun ei alusta asti puolusteta sitä yhtä pistettä. Torino on pelannut melko hyvän alkukauden, varsinkin Rosinan ja Recoban yhteistyö on toiminut, mutta kolme tasapeliä ei varmasti tyydytä. Luotan siihen, että Siena avaa hieman omaa peliään ja tämän myötä Torino saa maalipaikkoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”