Tänään on 25.06.2018, 10:03.

UEFA Karsinnat 2.8.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Numeero
Jäsen
Viestit: 58
Liittynyt: 09.02.2004, 18:08
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

UEFA Karsinnat 2.8.

Viesti Kirjoittaja Numeero »

Mikä tekee Hakasta noin suursuosikin huomenna Walesilaista Rhyliä vastaan? Ihmettelin jo ensimmäisessä ottelussa kun Rhylille sai kotonaan neljää kertoimeksi, otinkin sitä varovasti ja ainakaan Hakan kotisivujen perusteella Rhylin 3-1 kotivoittoa ei voi pitää mitenkään onnekkaana(?). Tokihan Popovitsin poissaololla lentopelon takia varmasti oli vaikutusta, ja nyt kotipeli ja motivaatiot katossa, mutta miten tämä muka noin helppo voitto Hakalle olisi?? Betfairin laini 74-17-9? Missaanko jotain oleellisia kokoonpanotietoja tai jotain muuta joukkueiden voimasuhteissa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 01:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Perinteisesti walesilaiset eivät ole pärjänneet kummoisesti. En kyllä luota Hakaan yhtään. Rhylille riittää tosin 1 maalin tappiokin mutta jos jotain pitäisi pelata niin Rhyl tasoituksella mutta jätän väliin. Pelaan sen sijaan:

Midtjylland-Keflakiv 1 -1.75 55% Pinnacle 2.02

Tanska vastaan Islanti. Keflavik voitti kotonaan 3-2, joten Midtjylland pakkovoiton edessä. Uskon että se tulee muutamalla maalilla. Midtjylland kovassa vireessä olevan vahva kotijoukkue, voitti viime pelissä Bröndbyn kotonaan peräti 5-0. Jos jatkopaikka vaan kiinnostaa niin se lienee selviö. Kaipa he sitten motivoituneita ovat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Re: UEFA Karsinnat 2.8.

Viesti Kirjoittaja JAH »

Numeero kirjoitti:Mikä tekee Hakasta noin suursuosikin huomenna Walesilaista Rhyliä vastaan? Ihmettelin jo ensimmäisessä ottelussa kun Rhylille sai kotonaan neljää kertoimeksi, otinkin sitä varovasti ja ainakaan Hakan kotisivujen perusteella Rhylin 3-1 kotivoittoa ei voi pitää mitenkään onnekkaana(?). Tokihan Popovitsin poissaololla lentopelon takia varmasti oli vaikutusta, ja nyt kotipeli ja motivaatiot katossa, mutta miten tämä muka noin helppo voitto Hakalle olisi?? Betfairin laini 74-17-9? Missaanko jotain oleellisia kokoonpanotietoja tai jotain muuta joukkueiden voimasuhteissa?
Samaa ihmettelin itsekin. Markkinalinja on jonkun verran vääristynyt oman näkemykseni mukaan sillä oma arvio tässä kulkee 65-23-12. Popovitsilla on huikea vaikutus Hakan pelinrakenteluun ja pallon ylöspäin pelaamiseen. Rhyl on varmasti liikkeellä täysin erilaisella (puolustavalla) taktiikalla, ainakin siihen asti kunnes Haka iskee kaksi maalia. Paineet ovat kuitenkin Hakalla ja jos maalia ei ensimmäisen puolentunnin aikana kuulu, saattaa homma mennä vaikeaksi. Rhylille käytännössä riittäisi yksi vierasmaali 1. puoliajalla jolla se iskisi luun kurkkuun Hakalle. Itse laitan vierailijoille pientä peliä tasoituksella. Kannattanee kuitenkin odottaa aivan ottelun alle koska jos wanhaan malliin mennään, isompi raha painaa päivän mittaan Hakaa jolloin walesilaisista saa parempaa kerrointa klo 18 jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”