Tänään on 24.06.2018, 10:44.

Copa America, voittajavedot

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Copa America, voittajavedot

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

Voittaja: Argentiina 2,75 Bet24 45% edit: Nordicbet 2,70

Argentiinakin julkaisi kokoonpanonsa, joka vaikuttaa erittäin vahvalta:
http://copaamericavenezuela2007.terra.c ... ias&id=416

"Arqueros: Roberto Abbondanzieri (Getafe, España), Juan Pablo Carrizo (River Plate) y Agustín Orión (San Lorenzo).

Defensores: Roberto Ayala (Valencia, España), Javier Zanetti (Inter, Italia), Nicolás Burdisso (Inter, Italia), Hugo Ibarra (Boca Juniors), Daniel Díaz (Boca Juniors), Gabriel Milito (Zaragoza, España), Gabriel Heinze (Manchester United, Inglaterra).

Volantes: Luis González (FC Oporto, Portugal), Javier Mascherano (Liverpool, Inglaterra), Esteban Cambiasso (Inter, Italia), Fernando Gago (Real Madrid, España), Pablo Aimar (Zaragoza, España), Juan Sebastián Verón (Estudiantes de La Plata) y Juan Román Riquelme (Boca Juniors).

Delanteros: Lionel Messi (FC Barcelona, España), Hernán Crespo (Inter, Italia), Diego Milito (Zaragoza, España), Carlos Tevez (West Ham, Inglaterra) y Rodrigo Palacio (Boca Juniors)."

Brasilia tottakai kakkossuosikki (35%). Brassien kirkkaimpia tähtiä kisat eivät kuitenkaan kiinnosta, joten varsinkin keskikentältä puuttuu todella paljon voimaa.

"Midfielders: Gilberto Silva (Arsenal), Mineiro (Hertha Berlin), Josué (São Paulo), Fernando (Bordeaux), Elano (Shakhtar Donetsk), Diego (Werder Bremen), Zé Roberto (Santos) and Anderson (Manchester United)."

Näistäkin vielä Ze Roberto ei osallistu, jonka korvaa Julio Baptista. Kakan ja Ronaldinhon merkitystä nyt tuskin tarvitsee sen kummemmin mainostaa..

Muille maille yhteensä 20%.

EDIT: Eipä se kerroin sielä kauaa ollut. Nordicbetiltä ainakin vielä 2,70.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tonobu
Jäsen
Viestit: 268
Liittynyt: 07.11.2004, 14:02
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tonobu »

Mieltäni kutkuttaisi ottaa Meksiko lohkon B voittajaksi kun Unibet siitä kerta niin ruhtinaallisen hyvä kertoimen antaa verrattuna muihin. Samalla firmalla myös Brasilia on korkeimpia mitä markkinoilla pyörii. Mitä olet mieltä pystyykö Mexico kukistamaan Brassit heti ekassa pelissä tai ottamaan pisteen?

edit: Unibet vetää myös omaa linjaa Uruguayn lohkovoitosta. Kerroin tällä hetkellä 2.05. Muut bookkerit ovat alentaneet kerrointaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

KalPa SM-liigaan

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 01:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Hyvä tipsi tämä Argentiina, itse pelasin koko Expektin pelitilini siihen tyhjäksi kertoimella 2.60 joten parempi voittaa. Brasilialta puuttuu keskikenttä ja maalivahti, Meksikolla ei riitä koska sillä ei huippupelaajia ole kuin nimeksi ja muut joukkueet on mukana vain osallistumisen ilosta, kyllä Argentiinan mestaruus on enemmän kuin lähellä. Extra-motivaationa vielä viime Copan katkera rankkareilla tullut tappio Brasialle kun brassit tasoittivat finaalin yliajan viimeisillä sekunneilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

tonobu kirjoitti:Mieltäni kutkuttaisi ottaa Meksiko lohkon B voittajaksi kun Unibet siitä kerta niin ruhtinaallisen hyvä kertoimen antaa verrattuna muihin. Samalla firmalla myös Brasilia on korkeimpia mitä markkinoilla pyörii. Mitä olet mieltä pystyykö Mexico kukistamaan Brassit heti ekassa pelissä tai ottamaan pisteen?
Meksikon lohkovoitosta tosiaan saa hyvän kertoimen Unibetiltä (5,50). Meksikon joukkue on lähes tulkoon sama viime kesän MM-joukkueeseen verrattuna, joten siltä pohjalta voisi sanoa, että heillä paras ryhmä on mukana. Franco, Mendez, Zinha, Fonseca ja Perez ovat pelaajia, jotka olivat kesän MM-kisoissa avauksessa (ainakin kerran), mutta jotka EIVÄT nyt ole mukana kisoissa.

Brasilian vastaavia lukemia viime kesältä verrattuna tämän kertaiseen kokoonpanoon:
Brasilia-Ranska: avauksesta mukana 2
Brasilia-Ghana: 1
Japani-Brasilia: 4
Brasilia-Australia: 1
Brasilia-Kroatia: 1

=> Eli Juan on tästä Copa America-kokoonpanosta ainut, joka oli avauksessa joka ottelussa viime kesän MM-turnauksessa. Myös Gilberto, Gilberto Silva ja Robinho pääsivät avaukseen, Gilberto Silva jopa kahteenkin otteeseen!

Sehän nyt on selvä, että Brasiliaa arvostetaan, olisi heillä minkälainen kokoonpano hyvänsä. Toki täytyy muistaa myös se, että Brasiliasta todella löytyy monta joukkueellista varmasti tämän tason pelaajia. Kuitenkin mielestäni näiden joukkueiden tasoeroa on selvästä liioiteltu. Pakko ottaa Meksikoa lohkovoittajaksi. Panokset kuitenkin maltillisina, koska Meksikohan pelaa tällä hetkellä Gold Cupia USA:ssa, ja sieltä olen heidän pelejään kolme nähnyt ja Meksiko ei todellakaan ole minua vakuuttanut. Varsinkin maalinteko on ollut surkeaa luokkaa. Paikkoja ja vetoja on saatu, mutta sisään ei sitten millään. Meksiko tehnyt Gold Cupissa yhteensä viisi maalia viidessä ottelussa (+yksi jatkoajalla). Vetoja maalia kohti silti viidessä ottelussa lähes 40.

Meksikolle 25% lohkovoittajaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 01:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Pelaako Meksiko parhaallaan Gold Cupia? Mitenhän tuo nyt sitten vaikuttaa pelata kaksi turnausta putkeen, voi olla aika väsynyt joukkue. Brasilia ja Meksiko lienevät joka tapauksessa lohkon B kaksi parasta jotka menevät jatkoon. Nythän periaatteessa lohkon B kakkonen kohtaa puolivälierässä parhaan lohkokolmosen, joka väkisinkin on melko helppo vastus. Ja tuon puolivälierän voittaja taas kohtaa välierässä voittajan otteluparista A-lohkon voittaja vastaan toiseksi paras kolmonen. Parhaassa tapauksessa siis pääsee finaaliin saakka voittamalla kaksi lohkokolmosta ja huonoimmassakin pitää välierässä voittaa lohkon A voittaja eli käytännössä Uruguay tai Venezuela eli polku finaaliin on helpohko. Toisaalta taas lohkon B voittaja kohtaa puolivälierässä lohkon C kakkosen eli joka tapauksessa melko kovan joukkueen (USA, Paraguay, Kolumbia) ja sitten välierässä tulisi vastaan lohkon C-voittaja eli Argentiina. Näin ollen siis periaatteessa Brasilian ja Meksikon keskinäinen ottelu kannattaa pikemminkin hävitä tai ainakin välttää voittamasta jos haluaa helpomman reitin finaaliin. Voisi olla pelimielessä järkevät pelata vaikka Meksiko pääsee finaaliin kerroin 3.50 jos olettaa että Brasilia voittaa Meksikon tai ainakin voittaa lohkon. Sitten myisi Brasiliaa Meksikoa vastaan kertoimella 1.60-1.65 niin sitten voittaa joko sillä että Brasilia ei voita tai sitten jos Brasilia voittaa Meksikon niin puolestaan Meksikon reitti finaaliin on selvä ja parhaassa tapauksessa Brasilia-Meksiko päättyy tasan mutta Brasilia silti voittaa lohkon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

Mielenkiintoista spekulointia, mutta itse en usko, että joukkueet tälläiseen ryhtyvät, varsinkin kun on kyse turnauksen ensimmäisestä ottelusta. Jos miettii, että Meksiko tahallaan häviäisi Brasilialle, jonka jälkeen vastaan tulisi Ecuador. Jos Ecuador pystyisi ensimmäisessä ottelussa voittamaan Chilen, Ecudorilla olisi voitolla jo mahdollisuus varmistaa jatkopaikka, ja toisin päin, mikäli Meksiko ryssisi Ecuadoria vastaan, heidän kisansa olisivat siinä. Mikäli Meksiko-Brasilia -ottelu olisi lohkon viimeinen ottelu, ja molemmat joukkueet olisivat jo varmoja jatkossa, saattaisivat joukkueet miettiä tälläisiäkin asioita, mutta nyt tuohon sisältyy liian suuren riskit jatkon suhteen, että tuskinpa joukkueet tahallaan alkavat häviämään lohkon ensimmäistä ottelua.

Kyllä Meksikon kokoonpano on sama Gold Cupissa kuin Copa Americassa, mutta Meksikolla eivät ole olleet samat pelaajat avauksessa joka ottelussa, eli joukkueen luottopelaajat ovat saaneet huilatakin välillä. Copa Americahan on huomattavasti arvostetumpi turnaus meksikolaisille kuin Gold Cup. Nämä pelaajat ovat kuitenkin ammattilaisia ja ovat varmasti ennenkin tottuneet yhtä kovaan rytmiin. Toisaalta tämän asian voi kääntää Meksikon eduksi. Joukkue on saanut olla koko kesäkuun yhdessä, joukkue on päässyt harjoittelemaan hyvin ja hiomaan kuvioitaan Gold Cupissa. Ja Rafael Marquezin sanoin: "Brasilia sytyttää aina". Vertailuna esimerkiksi juuri Brasilia on tietojeni mukaan pelannut yhden ottelun tällä kokoonpanolla ennen Copa Americaa (Turkkia vastaan 0-0), joten miten yhteispeli ja kuviot onnistuvat vielä ensimmäisessä Copa American ottelussa? Ja tuossakin Brasilia-Turkki -ottelussa Ronaldinho ja Kaka tulivat vaihdosta sisään.

Meksikon kanssa sama tilanne on USA:lla, joka selviytyi myös Gold Cupin finaaliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4690
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2324

Viesti Kirjoittaja Hese »

Itse en Meksikoon luota. Juuri tappio USA:lle Gold Cupissa, eikä tuo turnaus ja finaalitappio ainakaan lisää potkua anna. Voittajaksi pelasin Argentiinaa, mutta kertoimet lienevät jo tippuneet.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 01:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Hukkaan meni niitten rahat jotka pelas Meksikon lohkovoittoa, Brasilia vienee niitä mennen tullen. Meksikolta nimittäin puuttuu noin 5-6 miestä parhaasta avauksesta. Puolustus todella varamiehinen ja kärki Borgetti loukkaantui. Itse veikkaan että Meksiko tulee olemaan Copan suurin floppi. Brasilia voitti viime Copassa Meksikon 4-0 ja tuolloin brassien joukkue oli vielä suhteessa Meksikoon heikompi. Brasilian "varamiehisyyden" korostaminen on mennyt muutenkin jo hieman yli. Joku Ronaldinho pelasi surkean kauden ja Diego oli Bundesliigan tähti ja varmaan pelaa paremmin kuin joku "väsynyt" Ronaldinho. Argentiina voittaa kisat ellei häviä Brasilialle, muilla ei saumaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


FYSI
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 29.08.2003, 16:12
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja FYSI »

Laitetaas nyt hieman myöhässä oma ranking joukkueista. Perustuu sitten tietenkin pääsääntöisesti mutuun ja pelaajalistoihin.

ARGENTIINA A++. OVER
BRASILIA A--, OVER
MEKSIKO B+, UNDER
PARAGUAY B, OVER
URUGUAY B-, OVER
COLUMBIA B--, OVER
CHILE C+, UNDER
PERU C+, UNDER
ECUADOR C, OVER
USA C, UNDER
VENEZUELA C--, OVER
BOLIVIA D, OVER

Mielenkiintoisimpia pelaajia turnauksessa ovat mielestäni Brasilian Diego, sekä Afonso Alves, Paraguayn Salvador Cabanas(Copa Libertadores maalikuningas) ja huippukuntoinen Riquelme.

Ensimmäisen kierroksen tulosten perusteella Venezuelan kotietu ei taida merkitä muuta kuin maalijuhlia. Uruguay saattaa hyvinkin kompastella nyt kun ensimmäinen ottelu meni miten meni. Peru yllätti Uruguayn, ja Alvaro Recoban puuttuminen vaikutti varmasti Uruguayn esitykseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tuomo
Jäsen
Viestit: 304
Liittynyt: 19.04.2003, 02:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomo »

Potti kirjoitti:Brasilian "varamiehisyyden" korostaminen on mennyt muutenkin jo hieman yli. Joku Ronaldinho pelasi surkean kauden ja Diego oli Bundesliigan tähti ja varmaan pelaa paremmin kuin joku "väsynyt" Ronaldinho.
"Joku" Ronaldinho.. Kovin huonosta kaudesta ei Ronaldinhon osalta voida puhua, vaikka pokaalit jäikin saamatta. 21 maalia La Ligassa ei kovin huonosti ole? Ja minkälaisen kauden Kaka sitten pelasikaan. Varmasti tällä hetkellä yksi Euroopan mantereen kovimmista pelaajista ja loistelias kausi takana. Toki täytyy myöntää, että Diegokin pelasi vahvan kauden Saksassa, mutta eroa Ronaldinhoon ja Kakaan on silti.

Sanoisin, että Brasilian varamiehisyyttä ei ole kuitenkaan yhtään liikaa korostettu. Katso nyt ketä sieltä puuttuu: Ronaldinho, Kaka, Adriano, Ronaldo, Emerson, Juninho, Ze Roberto... Näitten miesten poissaoleminen ei voi olla näkymättä, vaikka kyseessä onkin Brasilia.

Meksikon lohkovoitosta kertoimet tippuneet ainakin Unibetillä 5,50 --> 4,75. Tuosta nyt saa jo mukavat suretkin esim. Betfairilta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 01:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

No ehkä Ronaldinhon kausi ei mikään floppi ollut mutta odotukset olivat niin kovat ettei loisteliaskaan ja Kaka tulee toki voittamaan kauden pelaajapystin mutta siltikin näyttöhaluinen ja huippuvireinen Diego ei paljon huonompi voi olla kuin väsyneet Ronaldinho/Kaka, joista jälkimmäinen pelasi loppuun asti CL:t ja muut. Brasilian ollessa kyseessä ei kannata mainita ketä sieltä puuttuu vaan ketä siellä pelaa. Esim. viime Copassa joukkue pyöritteli iloisia voittoja ja vei mestaruuden ja finaalin avauksessa oli tuolloin 5 pelaaja Brasilian sarjasta, joten siihen verrattuna nyt on koossa parempi, oikea huippuryhmä. Nämä nälkäiset miehet on parempia valintoja kuin väsyneet ykkösvalinnat, jotka ei pelaa täysillä, Meksikollakin Rafa Marquez julisti lojaalisuuttaan palkanmaksajalle Barcelonalle ja rivien väleistä voi lukea että turnaus on aika pakkopullaa puolivaloilla. Niin ja Ronaldon "puuttuminen" nyt ei ole paha koska kyseessä on vaan ettei se pullukka mahdu Dungan joukkueeseen enkä itsekään sitä valitsisi mukaan. Ze Roberto ei ole enää mikään sateentekijä eikä vaihtomies-Adrianoa tarvita.

Brassien avaus viime Copan finaalissa, moniko alkaisi tästä nyt sitten luetella syitä ja nimiä että ketä sieltä puuttuukaan niin voisi luetella enempikin kuin Kaka, Ronaldinho:

Julio Cesar
Luisao
Juan
Renato
Gustavo Nery
Adriano
Kleberson
Fabiano
Alex
Edu
Maicon

Niin itse en ainakaan yli 15% saa Meksikon lohkovoitolle mitenkään, sen verran vaisu se on ollut paremmallakin miehistöllä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


robyboy
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 05.06.2007, 00:36
Pisteitä: 0

copan finaalista

Viesti Kirjoittaja robyboy »

viime copan finaalissa brasiliaa vietiin kuin mätää kukkoa,
kahdesta paikasta 2 maalia ja rankkareille....,onnittelut

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1052
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Tämä Argentiina- USA peli olisi kyllä mutulla niin selvä argentiinan voitto, että Bet365 Argentiina -1,5 2.05 on todella maistuva veto. Prosentteja on paha heittää, mutta onhan tuo nyt jotain luokkaa 53-54% oltava. Mitä mieltä tuosta pelistä ollaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 01:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Itse pelasin Argentiina -1.5, nyt luulis jo suosikin turnauksessa voittavan, USA laittoi pelin lekkeriksi ja pelaa B-joukkueella, Landon Donovan, Carlos Boganegra, kaikki avainpelaajat puuttuu. Hävisin eilen Brasiliaan, kiitos Meksikon maalivahdin ja tuurin ja avustavan joka vei väärin tuomitulla paitsiolla 1-0 johtomaalin brasseilta pelin alussa. :x

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Potti kirjoitti:Hukkaan meni niitten rahat jotka pelas Meksikon lohkovoittoa, Brasilia vienee niitä mennen tullen. Meksikolta nimittäin puuttuu noin 5-6 miestä parhaasta avauksesta. Puolustus todella varamiehinen ja kärki Borgetti loukkaantui. Itse veikkaan että Meksiko tulee olemaan Copan suurin floppi. Brasilia voitti viime Copassa Meksikon 4-0 ja tuolloin brassien joukkue oli vielä suhteessa Meksikoon heikompi. Brasilian "varamiehisyyden" korostaminen on mennyt muutenkin jo hieman yli. Joku Ronaldinho pelasi surkean kauden ja Diego oli Bundesliigan tähti ja varmaan pelaa paremmin kuin joku "väsynyt" Ronaldinho. Argentiina voittaa kisat ellei häviä Brasilialle, muilla ei saumaa.
Hienoja kommentteja. Potti toki sinähän olet aina oikeassa, mutta kannattaisi silti olla varovaisempi kommentoidessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1309
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Potti kirjoitti: Hävisin eilen Brasiliaan, kiitos Meksikon maalivahdin ja tuurin ja avustavan joka vei väärin tuomitulla paitsiolla 1-0 johtomaalin brasseilta pelin alussa. :x
Niin, kaikki vetosihan ovat toki aina ylikertoimia ja voitat pitkässä juoksussa. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 01:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Mistähän löytäisi tilastot otteluista kuten laukakset? Luin jostain että Venezuela oli läpimätä Boliviaa vastaan laukauksen jotain 6-16 kohti maalia ja Bolivian olisi kuulunut voittaa. Oliko näin? Peru toisaalta vakuutti ja siltä löytyy maalintekovoimaa. Kuitenkin markkinoilla Venezuela on suosikki Perua vastaan, miksi näin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 12:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

Potti kirjoitti:Mistähän löytäisi tilastot otteluista kuten laukakset?
Ihan ulkomuistista heitän... olisikohan joku joskus puhunut jotain ESPN stats:sta ... käynpä vilkaisemassa.

edit:
http://soccernet.espn.go.com/tables?lea ... ca&cc=5739

...oikein muistin, käyppä tuolla linkissä ja siitä sitten vain surffailet eteenpäin haluamiisi pelattuihin matseihin...


edit2:
Venezuela - Bolivia
http://soccernet.espn.go.com/match?id=214660&cc=5739

Uruguay - Peru
http://soccernet.espn.go.com/match?id=214661&cc=5739

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 01:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Joo danke eli Venezuela ei todellakaan vakuuttanu laukaukset 4-16 Bolivialle. Tiedä sitten miten nuo tilastoidaan ESPN:llä, esim. Perulla 2 laukausta kohti maalia ja 3 maalia tehty(?). Eikö maaleja lasketa laukaukseksi ylipäänsä vai silloin jos on puskumaali vai onko ESPN:n tilatot mitä sattuu? Ei Venezuelaa voi kyllä ainakaan suosikkina pitää Perua vastaan, korkeintaan täysin tasan. Nähdyn perusteella, Peru pelaa tiivistä puolustuspeliä yhtenäisenä joukkueena ja käyttää vastaiskut tehokkaasti, juuri sellaista peliä millä näissä turnauksissa pärjää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”