Tänään on 27.05.2018, 00:44.

Islannin liiga 14.6

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Islannin liiga 14.6

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

Jos jotakuta kiinnostaa niin Veikkaus on näköjään hullulla linjalla ja tarjoaa Islannin liigan FH:n pelejä taas listoillaan. Tuskin kovin pitkään tosin joten ei kannata hukata tilaisuutta.

Tarjoavat tänään FH:lle aivan uskomatonta 1.75 kerrointa KR:ää vastaan joka on sarjan viimeisenä hävinneenä kaikki pelit paitsi yhdestä saavutettu tasuri. FH on hallinnut täysin suveerenisti viime vuodet Islannin liigaa ja moinen kerroin olisi ihan ketä vastaan tahansa maan liigassa ylikerroin. FH on tällä kaudella toistaiseksi voittanut 4 peliä ja pelannut yhden tasan ja johtaa luonnollisesti sarjaa ylivoimaisesti jo viiden kierroksen jälkeen jälleen kerran.

Poimikaa mukaan peleihinne ja ottakaa Veikkauksen tarjoamat ilmaiset rahat pois.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mario66
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 24.05.2004, 12:04
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja mario66 »

Pientä varovaisuutta kuitenkin, sillä asioista todennäköisesti kohtuullisesti perillä oleva Islannin oma "Veikkaus" tarjoaa FH:lle kerrointa 2.10.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

If you`re not gonna shoot, you`ll always miss.

Minikommentit


DS-1
Jäsen
Viestit: 42
Liittynyt: 22.10.2005, 17:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja DS-1 »

Varovaisuutta? Vaikka FH:lla olisi ollut loukkaantumisia muutamakin olisi se siltikin ollut selvä suosikki ja kerroin olisi riittänyt siltikin komeasti sillä KR on ollut todella huono. FH on niin vahva joukkue Islannissa että mikään joukkue ei pysty sitä haastamaan kuin hetkittäin eikä pari loukkaantumistakaan voimasuhteita juurikaan muuta. Ainoastaan pari-kolme joukkuetta pystyy antamaan edes jonkinlaista vastusta ja nekin häviävät useimmat kohtaamiset FH:ta vastaan ja vielä harvemmin voittavat. Joukkue on yksi maailman varmimpia pelikohteita ollut jo muutaman vuoden. Sen takia sitä ei ole aina monien pelifirmojen listoilla juuri näkynytkään. Tosin viime kauden loppupuolella FH:lla oli hieman heikompi jakso ja se jäi tasapeliin muutamia kertoja ja hävisi ne pakolliset pari peliä kauden aikana. Mutta joskus niitä hetkiä tulee parhaimmillekin, tosin melko harvoin.

Jos joku Islannin vedonlyöntipulju on tarjonnut tuollaista kerrointa niin ihmettelen, mutta FH:lta olisi täytynyt olla poissa lähes puolet joukkueesta jotta noin suuri kerroin olisi ollut oikeutettu. Ja siltikin FH olisi ollut vielä suosikki.

Ja FH:han muuten voitti 0-2.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”