Tänään on 22.06.2018, 12:42.

Allsvenskan 2007, rankingeja ja alkuanalyyseja

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Allsvenskan 2007, rankingeja ja alkuanalyyseja

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Allsvenskan 2007, rankingeja ja alkuanalyyseja

Kun en tiedä Allsvenskanin nousijajoukkueista juuri mitään, niin joutui kaivamaan tietoja. Korjatkaa ne kohdat jotka meni pieleen. Osa avainpelaajista tulee muuttumaan kun saadaan lisävarmuutta millä pelipaikalla kukin tulee pelaamaan.

BROMMAPOJKARNA

Goalkeepers: Kristoffer Björklund **
Defenders: Jon Persson (c) *** Rickard Henriksson ** Håkan Malmström **
Midfielders: Thomas Lagerlöf *** Martin Ekström ** Stefan Bergtoft **
Forwards: Olof Guterstam *** Arash Talebinejad ** Joakim Runnemo **

Perustelut:

Goalkeepers:
Kristoffer Björklund *** on joukkueen selkeä 1mv., on pitänyt paikkansa sen jälkeen kun joukkueeseen siirtyi kaudella 2003.

Defenders:
Jon Persson *** on joukkueen kapteeni ja sen takia avainpelaaja, pelannut melkein 200 ottelua Bromman paidassa kaudesta 2000 lähtien, yksi joukkueen kokeneista isähahmoista esim. koska omaa harvana Brommapelaajana kokemusta myös Allsvenskanista (Djurgården kaudet 97, 98, 99). Puolustuksen avainpelaajissa ** miehinä Richard Henriksson koska on toinen kahdesta Bromma-pakista jolla on tärkeää kokemusta puolustaa Allsvenskan-tasolla (31 ottelua) sekä Håkan Malmström joka on saanut paljon peliaikaa ja luottoa Bromman alakerrassa (83 ottelua ja paukuttanut pakin tontilta 16 maaliakin).

Midfielders:
Thomas Lagerlöf *** on joukkueen virallinen isähahmo, jonka pelaamiseen joukkueen puolustaminen usein lähes täysin perustuu. Joissain kaavailuissa on merkattu puolustajaksi, mutta on joukkueen tärkein puolustusvoittoinen keskikenttäpelaaja, jonka puuttuessa ovat olleet aina suurissa vaikeuksissa (puolustuspeli on muutenkin Brommapojkarnan heikkous). Yli 200 Allsvenskan-ottelun (AIK) kokemuksen lisäksi pelasi Norjan liigassa Lynissa kolme kautta (02, 03, 04). Pelaa nyt 35 vuotiaana täysin puolustusvoittoisesti, mutta paukutteli maaleja Allsvenskan-kausillaan (15 maalia 209 ottelussa) ja paukutteli niitä edelleen Brommapojkarnan paidassa ainakin Superettanissa (7 maalia 53 ottelussa). Keskikentälle avaukseen kaavailluista muista pelaajista tuntui ensin että on vaikeaa määritellä ** pelaajat, mutta kun huomasi että Tommy Lycénilla ei ole vielä yhtään ottelua Bromman paidassa (eikä ole Allsvenskan-kokemustakaan vaan on ollut pääsarjajoukkueissa varamiehenä), ja Albin Ekdal on vielä teini ja seuran omakasvatti jolla ei myöskään ole yhtään ottelua Bromman paidassa, niin on helppo nimetä keskikentälle toiseksi avainpelaajaksi Martin Ekström **, joka on pelannut 99 ottelua Bromman paidassa ja 31 ottelua Allsvenskaniakin Halmstadin riveissä kausilla 97-02, yksi joukkueen konkareista vaikkei ole kuin vasta 27v. Toiseksi tosi epävarmaksi ** keskikenttä pelaajaksi pistän Stefan Bergtoftin, vaikkei häntäkään ole joka paikassa kaavailtu avaukseen. Saattaa kuitenkin ohittaa kokemattomammat, omaa 45 ottelun verran pelikokemusta Allsvenskanista esim. Djurgårdenin mestaruusvuosilta.

Forwards:
Olof Guterstam *** on merkattu joissain kaavailuissa keskikenttäpelaajaksi, mutta pelannee hyökkääjänä koska oli Superettanin maalikuningas ja on Brommapojkarnan paras maalintekijä eli mun papereissa ainoa varma hyökkäyksen Key Player. Arash Talebinejad ** on mun mielestä kärjen avainpelaaja, pitää vaan ensin murtautua avauskp:hen, häntä ei ole sinne kaavailtu kaikissa ennakkojutuissa. Pelannut mm. Elfsborgissa ja AIK:ssa yhteensä 40 Allsvenskan-ottelua, AIK:sta siirtyi Norjan liigan Tromsöön josta hankittiin Brommapojkarnaan täksi kaudeksi. Vaikea tietysti ohittaa kärkimieskaavailuissa Joakim Runnemoa **, joka on tähän asti ollut yksi Brommapojkarnan parhaista maalintekijöistä ja johon todennäköisesti alussa saatetaan luottaa enemmän. Mutta pistin kuitenkin näin päin, koska Talebinejadilla on kokemusta Ruotsin ja Norjan pääsarjoista, ja nuori Joakim Runnemo tahkonut vain divaria, valmentajasta riippuu luottaako kokemukseen vaiko tulevaisuuden lupaukseen, ja tässähän nähdään tietysti niin järjetön putoajasuosikkijoukkueen valmentajan paniikkiratkaisu heti kauden alussa, että jos toinen pelaaja aloittaa Guterstamin kanssa kärjessä eikä heti onnistu maalinteko vaikka hyökkäämään uhoavat lähtevänsä, niin ensimmäinen kärkimieskokelas joutuu koko kesäksi vaihtopenkille ja toinen ehdokas vie paikan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Stanic
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 08.11.2003, 21:01
Pisteitä: 4

Viesti Kirjoittaja Stanic »

Trelleborgin kerroin Nordicbetillä on 3.25 joka on kauden avaus-otteluun pelattava. joka kerta on tullut muutama yllätytys avauskierroksilla ja toinen kokeilemisen arvoinen peli on Brommapojkarna - Djurgården kertoimella 6.25

yhteiskerroin tälle tuplalle on 20.30 joten pienellä koittamaan pääsiäisrahaa :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”