Tänään on 21.06.2018, 17:41.

Veikkausliiga 2007

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
0309690
Jäsen
Viestit: 138
Liittynyt: 04.02.2004, 17:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Veikkausliiga 2007

Viesti Kirjoittaja 0309690 »

Oma arvio:
HJK 40%
TamU 32%
MyPa 11%
Honka 10%
Haka 4%
TPS 3%
muut 0.1%

HJK ja TamU vain vahvistuneet viime vuodesta, mitä ei voi sanoa pahimmista haastajista.

Honka yllätti viime kaudella hyvällä pelillä. Tälle kaudelle kuitenkin tarvittaisiin pari kovaa vahvistusta, että parannusta olisi odotettavissa. Vuorinen lähti, ketään ei tullut tilalle. Puustiselta odotetaan korvaajan roolia? Keskikenttä on kova parin vahvistuksen myötä, mutta hyökkäys on ohut. Porokarakin saattaa tehdä vuoriset jossain vaiheessa kesää jos kehitys jatkuu samanlaisena.

Hakan alamäkeä olen odottanut jo pari vuotta. Ykkösmiehistö on hyvä, mutta joukkue ei kestä minkäänlaista loukkaantumisrysää, sillä korvaajia ei A-junioreista löydy. Aika kuluu ja Vallu vanhenee.

Mypalla on periaatteessa tasainen vahva joukkue, mutta jotain puuttuu. Pelintekijä puuttui jo viime kaudella ja Agbohkin taitaa olla enemmänkin puolustava keskikenttä (?) Kärkeenkin kaivattaisiin vahvistusta vakavampaan mestaruuden tavoitteluun. Kangaskolkasta on tulossa kova maalintekijä, mutta vertailussa Niemi-Pohja tai Ghazi-Samura/Parikka vastaan Kangaskolkka-Hyyrynen/Puhakainen jää Mypan parivaljakko selvästi taakse.

TPS on kovassa nousussa, mutta ei vielä tällä kaudella kärkeen asti. Mitalikin tekee tiukkaa, odotan sijoille 5-6. Valakari oli loistava hankinta tähän joukkueeseen, mutta todennäköisesti viime kauden epätasaisuus tulee vaivaamaan jälleen. Voittamisen rutiini HJK:lla ja Tamulla ihan eri luokkaa.

HJK: lla edessä juhlavuosi. Kovia hankintoja on tehty ja tehdään todennäköisesti vielä lisää. Pohja ja Hakanpää lähteneet keskikentältä, Medjoudj ja Medo tilalle. Lammen korvaajaa odotellaan vielä, luvassa heikennys? Kärkeen tullut vaihtoehtoja Kabba Samuran myötä, lisäksi Parikalle odotettavissa paljon enemmän vastuuta viime kauteen verrattuna. Ghazi on nyt lopullisesti sisällä joukkueessa ja ensi kauden maalikuningas? Owen Price mahdollinen jokerikortti laituriksi. Nurmela tällä kaudella mukana alusta asti ja ehkä viime kauden alun rämpiminen jää väliin. Vahvempi kokonaisuus, kuin viime kaudella jos oikea pakki löytyy.

TamUlla ei suuria muutoksia viime kauteen. Pohja/Petrescu Pertot/Lehtisen tilalle. Lisäksi Niemi nyt mukana alusta asti. Taso edelleen laaja ja vaihtoehtoja löytyy.


Kaikki näkemykset / korjaukset / kommentit toivottavia


Kertoimia tarjoavat ainakin Ladbrokes, Bwin, Centrebet, Partybets/Gamebookers

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”