Tänään on 20.07.2018, 08:25.

Ranska midweek

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Ranska midweek

Viesti Kirjoittaja epe »

Hyviä pelejä (kotivoittoja taas näkyvissä Ranskan liigassa, kertoimet ei vielä kaikilta ulkona, mutta vihjataan näillä mitä on tarjolla (Cbet, Expekt)

Monaco - Lyon 1(2,20) Expekt 5/10
Monacon puolustus pitää tällä hetkellä loistavasti, 5 päästettyä maalia edellisessä 10 ottelussa. Joukkue on pelannut todella kurinanalaisesti. Lyon on materiaaliltaan saman tasoinen joukkue, mutta kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista. Andersson taitaa ainakin olla vieläkin poissa. Joukkue on ajoittain kärsinyt maalinteko-ongelmista loukkaantumisten vuoksi, mutta joukkue on onnistunut kuitenkin keräämään viime aikoinakin hyvin pisteitä. Monaco on vahva kotijoukkue ja Lyon kohtuullinen vieraissa. Edellinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi Monacon 1-3 vierasvoittoon. Monaco voittaa kuitenkin tämän hetken kunnolla n. 50% joukkueiden välisistä otteluista. Vähämaalinen ottelu odotettavissa, peliä myös underille jos kertoimet kohdallaan.

Nantes - Rennes 2(4,55) Centrebet Ei panostusta
Nantesilla muutama vähän heikompi ottelu takana (tosin Monacoa ja Lyonia vastaan), mutta joukkueen otteet ailahtelevat toisinaan. Rennesillä oli marras-joulukuussa hyvä jakso, mutta viime aikoina otteet ovat olleet heikkoja (4viim ottelua 1 maali , 1 piste) , mutta otteista on havaittavissa joitakin piristymisen merkkejä. Ottelusta on odotettavissa kerroinasetteluja tasaisempi ottelu, joka voi hyvinkin päättyä tasapeliin. Myöskin todennäköinen underi.

Sochaux - Ajaccio 2 (5,50) Centrebet 3/10
Sochaux hyvässä vireessä ja vielä tappiotta kotonaan. Pelit kuitenkin kulkevat vain kotiareenalla, vieraissa tällä kaudella ainoastaan yksi voitto.
Ajacciolla on vaarana putoaminen, mutta joukkueen viime aikaisten esitysten perusteella se ei näytä todennäköiseltä. Uudet hankinnat ovat olleet onnistuneita, joista etenkin Diomede ollut loistava. Sochaux on tähän asti onnistunut puolustamaan johtoasemaansa kotonaan loistavastí. Asetelmat kertoimia tasaisemmat.

Muita peli-ideoita, pitää vielä tutkia lisää...:

Montpellier - Strasbourg 1(2,45) Expekt
Lens - Bordeaux x (3,10) Centrebet
Bastia - PSG x (3,10) Centrebet
Troyes - Lille 1 (2,80) Centrebet
Sedan - Auxerre 2 (2,75) Expekt

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”