Tänään on 23.07.2018, 03:36.

Bundesliiga 1 & 2

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Bundesliiga 1 & 2

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Saattaa vaikuttaa siltä että kuulun vähintäänkin FREIBURGIN fan-clubiin, mutta näin ei ole. Perjantain 2. Bundesliigan huippuottelussa joukkue kohtaa kuitenkin vieraskentällä sarjassa kakkosena majailevan FRANKFURTIN ja taistelu pisteistä tulee takuulla olemaan tuima.

FRANKFURTIN tavaramerkkinä viime vuonna oli ottaa kuonoon aina silloin kun sitä vähiten odotti, tänä vuonna on selvästi ollut vakaampaa. Viime vuonna joukkueella oli myös megabudjetti ja nousu jäi haaveeksi, aivan samoin taitaa käydä nousun kanssa tänäkin vuonna. FREIBURG kuuluu viime kauden jälkeen ykkösestä tipahtaneisiin joukkueisiin, joka yrittää nyt kaikin keinoin pikaista paluuta takaisin. Itse uskon joukkueen myös onnistuvan pyrkimyksissään.

FREIBURGIN uusin hankinta Guie-Mien (FRANKFURTIN paras maalintekijä jonka FREIBURG talvitauolla nappasi) ei pelaa, mutta onpahan sekin pois kotijoukkueen tulivoimasta. FRANKFURT sinnittelee tosiaan vielä toistaiseksi kakkospaikalla, mutta tuskin enää tämän ottelun jälkeen? Myös Mainz hengittää aivan niskaan ja ohittaa todennäköisesti sekin pikapuolin FRANKFURTIN. CB tarjoaa vierailijoille kerrointa 3,25 ja sitä yritetään.

FRANKFURT - FREIBURG 2 - 3,25 - CB (4/10)


PELIONNEA!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”