Tänään on 23.05.2018, 15:01.

Championship 2006-2007

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
FYSI
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 29.08.2003, 16:12
Pisteitä: 0

Championship 2006-2007

Viesti Kirjoittaja FYSI »

Avataan nyt tämä ennen huomisen sarja-avausta. Ranking vielä raakile, mutta muutamia ajatuksia.


1. West Bromwich
Materiaali kivenkova tähän sarjaan. Greeningin, Geran ja kumppanien tarjoilu kärkimiehille, Hartson, Ellington... Varmasti tuhoisaa jälkeä. Ennakkosuosikki

2. - 4. Southampton, Leeds, Birmingham
Burley on onnistunut vahvistamaan Sotonin pakkaa merkittävästi. Davis, Skacel, Rasiak ja Wright-Phillips vaikuttavat merkittävästi joukkueen tasoa nostavilta hankinnoilta. Onnistuuko joukkue kääntämään viime kauden tasurit nyt voitoiksi?

Leeds on Blackwellin komennossa rakentanut vähitellen erittäin vahvan miehistön Championshipiin. Puolustus tasapainoinen. Nicholls, Westlake hyviä hankintoja. Ja kova kaappaus oli myös Horsfield. Kärkimiehet Blake, Healy, Cresswell, Horsfield.... Valinnanvaraa on.

Birmingham luopui järkevästi Pennantista ja Heskeystä. Rahaa tuli mutta löytyykö korvaajia. Jerome, N'Gotty ja Taidi hyviä hankintoja. Forssell mättänee n. 10 maalia. Birminghamia ei voi sivuuttaa puhuttaessa suoran nousijan paikoista.

5. - 6.
Sunderland, Coventry

Sunderland ei ole merkittäviä hankintoja tehnyt. Toisaalta viime kauden runkoa paljon kasassa. Vahva puolustus, mutta esim. Arcan menettäminen paha kolaus. Tässä materiaalipohjaisessa rankingissa näin korkealla mutta jotenkin haiskahtaa potentiaaliselta kauden ohipelijoukkueelta.

Coventry on vahvistanut joukkuetta tälle kaudelle monella eri osa-alueella. Ward, Cameron, Tabb hyviä hankintoja. Pirteitä otteita ajoittain preseasonilla. Playoff-paikka ei ole yllätys. Edellytyksiä jopa suoraan nousuun jos palaset loksahtavat Reading-tyyliin kohdalleen.

7.- 11.
Leicester, Norwich, Crystal P, Preston, Cardiff

Leicesterin kesän merkittävin kaappaus oli Andy Johnson. Mieheltä on syytä odottaa tarjoilua Fryattille ja Humelle. Muuten paketti pysynyt hyvin kasassa ja pelin luulisi kulkevan alusta lähtien.

Norwich on myös saanut pidettyä joukkueen rungon kasassa. Croft hyvä vahvistus mutta heikossa kunnossa? Earnshaw ehkä sarjan vaarallisin hyökkääjä. Mutta jos nousua havittelee on nykyään Championshipissä joka kesä parannettava pelaajarinkiä enemmän kuin Norwich nyt. Green maalilla varmaa tasoa.

Crystal P myi lopultakin Andrew Johnsonin Evertoniin. Kolaus hyökkäyspäähän, mutta takaisin tuli iso tukku kahisevaa. Leon Cort auttaa puolustusta ja Scowcroft tuo vaihtoehtoja hyökkäykseen ja tarvittaessa keskikentälle. Tasapaksu kausi odotettavissa.

Preston keikkuu vuodesta toiseen playoff-paikoilla viimeiseen asti. Nyt puolustuksen tukimiehiä lähtenyt ehkä jopa liikaa. Nugent hyvä ratkaisija. Vaihteeksi keskikastiin.

Cardiff
Potentiaalia kauden yllättäjäksi. Mcphail tullee olemaan tärkeä pelaaja. Myös Chopra osoittanut pirteitä otteita preseasonilla. Kärkeen tuli nyt myös Campbell ja Koumasin hankinta edelleen vireillä. Peli rullaamaan ja Koumas vielä keskikentälle niin Playoff-paikkakin haarukassa.

12.-14.
Burnley, Derby, Southend

Burnleyllä Gray ja Mahon erinomaisia vahvistuksia. Joukkue pysynyt hyvin kasassa ja näiden muutaman hankinnan avulla Burnley pelaa pirteän kauden.

Derby ei ole vahvistunut merkittävästi. Edelleen Idiakezin johtama keskikenttä hyvää divaritasoa. Ei kuitenkaan asiaa playoffeihin.

Ylempään keskikastiin nostan vielä sarjanousija Southendin. Peli on kulkenut harjoitusotteluissa kohtalaisesti, rinki kasassa. Eastwood näyttänee maalintekijän kyntensä vuorostaan Championship-tasolla. Ricketts voisi nousta suureen rooliin. Southend hoitaa itsensä ajoissa kuiville putoamiskurimuksesta ja on positiivinen yllätys. Pelit Southendin puolesta maistunevat...

15. - 18.
Hull, Luton, Plymouth, Wolves

Olin jossain vaiheessa jo valmis tuomitsemaan Hullin putoamiskurimukseen, mutta seura on kuitenkin potentiaalinen. Parkinson managerina täynnä virtaa. Cort paha menetys puolustuksessa. Ehkä Hullia yliarvostan...mutta korjataan näkemystä kauden mittaan.

Luton menettänyt ainakin Nichollsin ja Howardin. Paikkaajia vaikea löytää ainakaan nykyisestä kokoonpanosta. Boyd osaa maalinteon mutta kykeneekö siihen tällä tasolla? Jos kipsi iskee päälle voi löytyä kauden päätyttyä alemmalta sarjatasolta.

Plymouth hoitanee kotipeleillään itsensä kuiville hyvissä ajoin. Tuskaista raatamista, mutta Wottonin johtama puolustus pitänee hyvin. Joka talvi plymouthilta on löytynyt paukkuja sellaiseen 5+ -kertoimiseen vierasyllätykseen...jäämme sitä taas odottelemaan.

Wolverhampton.
Fanit rukoilkoon ettei joukkueen muutokset aiheuttaneet pelipaketin sekoamistakin. Materiaali heikentynyt huomattavasti. Lescott poissa, keskikentältä useita menetyksiä. Tässä määrin heikentynyt joukkue ehdottomasti kauden ohipeleihin suositeltava. League One voi jopa kutsua.

19. - 21.
Ipswich, Sheffield W., Stoke

Ipswich ei enää ole parin kauden takaisessa loisteessa. Vähitellen joukkue on nuorentunut ja samalla on kuitenkin kadonnut myös laatua. Ei merkittäviä muutoksia ja voi olla että paketti paremmassa kunnossa kuin ennakoin.

Sheffield W
Muutama aivan järkevän oloinen hankinta (Folly, Lunt), mutta jälleen edessä on talvi tuskaisen taistelun. Materiaali ei riitä korkeammalle, mutta hoitanee sarjapaikan seuraavalle kaudelle.

Stoke
Minulla on tapana vuodesta toiseen aliarvioida Stokea, mutta en taaskaan löydä kokoonpanosta paljoa hyvää sanottavaa. Eustace, Pericard laadukkaita pelaajia.... Pulis managerina saanee taktikoitua tarvittavat pisteet...

22. - 24.
Barnsley, QPR, Colchester

Barnsley.
Viime kaudella puolustus piti mallikkaasti kotona. Samaa odotan myös tänä kautena. Under-joukkue kotipeleissä ainakin. Voi kotipeleillä pelata itsensä kuiville, mutta jos kotona ei tule voittoja League One kutsuu taas.

QPR.
Kelvollinen maalivahti, heikohko puolustus ja keskikenttä, Furlong-Gallen ei aivan huippuvireinen kärkipari. Jonkun Euroopan hankinnoista on noustava sateentekijäksi. Muuten sarjapaikka uhattuna.

Colchester.
Chilvers ja Danns menetetty siirtomarkkinoilla. Cureton vain alasarjajyrä. Ei merkittäviä vahvistuksia viime kauden joukkueeseen. Ei tällä joukkueella vain voi pärjätä nykyisin kovassa Championshipissä. Vedonlyöjä tietenkin odottaa alkuun pahaa tappioputkea, jonka jälkeen voi haistella niitä ylikertoimia kotivoitoista.
Jumbosuosikki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wes Brown
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 02.08.2004, 16:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Wes Brown »

Tämän hetken ranking:

West Bromwich A+
Birmingham City A

Leeds United B+
Crystal Palace B
Southampton B
Preston North End B-
Sunderland B-
Norwich B--

Coventry City C+
Leicester City C
Luton Town C
Cardiff City C-
Sheffield Wednesday C--

Derby County D+
Ipswich Town D
Wolverhampton Wanderers D-
Stoke City D-
Hull City D--
Plymouth ArgyleD--

Burnley E+
Queens Park Rangers E
Colchester United E
Southend E-
Barnsley E-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1087
Liittynyt: 02.03.2003, 15:15

Tuotto: +2.19 yks.

Palautus%: 100.62%

Panosten ka: 3.98 yks.

Vetoja: 89

Pisteitä: 154
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pjl »

Futismaailman suhteellisen laaja katsaus löytyy täältä

http://www.futismaailma.com/liigat/kaus ... g=ENG&lv=2

Tuli vasta nyt lisättyä linkki kun viikon keskuteluissa puitiin tätä sarjaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”