Tänään on 19.06.2018, 02:53.

MM-kisat 22.6. torstai

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

MM-kisat 22.6. torstai

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

MM-kisat 22.6. torstai

Japani – Brasilia

Japanilla pelikiellossa tärkeä pakki Miyamoto *** saatuaan keltaiset kortit kummassakin edellisessä ottelussa. Japani saattaa vaihtaa kummatkin kärkensä Takaharan ** ja Yanagisawan **, tilalle Tamada * ja Maki *, koska ”ykköskärjet” (joita Zico ei oikeasti ole edes löytänyt vielä) ovat olleet tehottomia ja Japani tarvitsee voiton Brasiliasta eikä jatkopaikka siltikään ole omissa jaloissa. Yhden varoituksen päässä pelikiellosta Japanilla Takahara **, Santos **, Moniwa *.

Brasilia tekee todennäköisesti lepuutuksia koska on jo varmasti jatkossa, tasurilla varmistuisi lohkovoitto. Jos pelaajalla on yksi varoitus alla alkulohkon peleistä, se mitätöidään pudotuspelien alkaessa, mutta jos pelaaja saa toisen varoituksen alkulohkon viimeisessä ottelussa, pelikielto jää voimaan pudotuspeleihin. Yhden varoituksen päässä pelikiellosta on Emerson ***, Cafu **, Ronaldo **, Robinho *, joista kahta ensimmäistä puolustuksen pelaajaa todennäköisimmin lepuutetaan, tilalle Arsenalin Gilberto Silva * ja Real Madridin Cicinho *. Robinho todennäköisesti jatkaa rooliaan 2.puoliajan vaihtomiehenä, ja Ronaldo saanee aina vaan lähinnä käsittämättömästi paikan avauksesta.

Kroatia – Australia

Kroatian tärkeä pakki Robert Kovac *** on pelikiellossa. Kärkimies Ivica Olic *, joka on ollut sivussa joukkueen kaksi edellistä ottelua, on valmentajan mukaan nyt täydessä pelikunnossa, ja tulee avaukseen, koska sopii paremmin kuin Ivan Klasnic ** siihen taktiikkaan mitä Kroatia aikoo käyttää Australiaa vastaan. Kroatia lähtee aikaisempaa hyökkäysvoittoisella taktiikalla hakemaan voittoa jolla on todennäköisesti jatkossa, koska silloin putoaminen vaatisi että Japani voittaa Brasilian isommalla maalierolla.
Kroatialla yhden varoituksen päässä pelikiellosta Igor Tudor **, Srna **, Niko Kovac **.

Australialta Popovic ** poissa alakerrasta jouduttuaan sairaslistalle. Yhden varoituksen päässä pelikiellosta Moore ***, Cahill ***, Emerton **, Grella **, Culina *, Aloisi *.
Australia on voitolla jatkossa, tasurikin riittää jos Japani ei voita Brasiliaa.

Ghana – USA

Ghanalta pelikiellossa kärki Asamoah **, vaikka joukkue yritti saada anteeksi toista keltaista korttia, samoin Sulley Muntari ** . Yhden varoituksen päässä pelikiellosta Michael Essien ***, Addo **, Derek Boateng *, Habib Mohamed *, mutta Ghana ei voi lepuuttaa pelaajia koska tarvitsee hyvää tulosta tästä selvitäkseen jatkoon. Tasuri riittää jos Tsekki häviää Italialle. Ghana etenee voitolla varmasti jatkoon, tasurilla jos Italia voittaa Tsekin.

USA:lla pelikiellossa Pope *** ja Mastroeni *, kumpikin lensi ulos Italiaa vastaan. Reynalla *** ja Onyewulla ** on keltainen kortti alla, mutta USA:kaan ei voi lepuuttaa parhaita pelaajiaan välttääkseen mahdolliset pelikiellot pudotuspeleissä yhden varoituksen miehiltä . USA:n on pakko voittaa ottelu selvitäkseen jatkoon, ja lisäksi se vaatii vielä että Italia voittaa Tsekin, jollei USA voita tosi monella maalilla.

Tsekki – Italia

Tsekin kp-huolet helpottamassa, kun toinen kärki Milan Baros ** on jo aloittanut täyden harjoittelun ja saattaa pelata Italiaa vastaan. Vielä tärkeämpi kärki Jan Koller *** edelleen sivussa, ja pelikiellossa Tomas Ujfalusi *** sekä joukkueen kolmoskärki Lokvenc *. Yhden kortin päässä pelikiellosta Grygera **, Rosicky *** , Rozehnal ** . E-lohkossa mikään joukkue ei voi oikein lepuuttaa tärkeitä pelaajia, koska kenenkään jatkopaikka ei ole vielä varma.
Tsekki on voitolla varmasti jatkossa, tasurikin riittää jos USA voittaa Ghanan niukasti.

Italialta De Rossi * pelikiellossa saatuaan punaisen kortin USA:ta vastaan, ja Simone Perrotta * sairaslistalla, pelikunto on kysymysmerkki. Yhden kortin päässä varoituksesta Totti *** , Iaquinta **, Camoranesi **, Zambrotta ***.
Italialle riittää tasuri jatkopaikkaan, saattavat olla jatkossa myös tappiollakin, jos Ghana-USA –ottelun tulos on sopiva.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 3476
Liittynyt: 23.02.2006, 13:59

Tuotto: +56.11 yks.

Palautus%: 100.37%

Panosten ka: 3.79 yks.

Vetoja: 4035

Pisteitä: 2305

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Tsekki - Italia

20 30 50

Tsekki tarvitsisi voiton, jotta jatkopaikka olisi varma. Millaisessa pelikunnossa mahtaa Baros olla loukkaantumisensa jäljiltä? Tuskin kuitenkaan täydessä kunnossa. Baroksen kanssa aloittenee Heinz, mikäli kahdella kärjellä mennään, todennäköiesti mennään, koska voittoa on pakko lähteä hakemaan. Tsekin puolustus meni aivan täydellisen sekaisin Ujfalusin ulosajon jälkeen, Ghanan pelaajat pääsivät läpi JOKA hyökkäyksestä ja vain Cechin torjunnat pelastivat isolta tappiolta.
Tekisi mieli vieläkin pudottaa prosentteja Tsekeiltä, niin heikkon sen puolustus ja oli, myös keskikenttä oli hyvin rikkonainen pelin lopussa.
On mielenkiintoista nähdä miten puolustus on nyt järjestäytynyt.

Italialla on taas De Rossi pois, jonka korvannee Gattuso, jota itse pidän paljon parempana ja hän tuo virkeyttä ja energisyyttä Italian keskikentälle. Italia lähti mielestäni ehkä hieman "takki auki" tuohon USA peliin, olivat ehkä katselleet Tsekki-USA -matsin, jossa USA oli täysin aseeton ja ehkä siksi USA:n kova karvaus ja yllätyksellisen hyvä peli oli myrkkyä Italialle. Tosin USAlle pisteet mahtavata taistelusta jopa vajaamiehisenä.


Ghana - USA

40 25 34

Tämä on erittäin mielenkiintoinen ottelu, USA säilytti mahdollisuutensa jatkoon saamalla pisteen Italiaa vastaan ja kuten aiemmin mainitsin, USA pelasi todella hyvää peliä, karvasi ylhäältä ja loi useita maalipaikkoja. Mutta ei Ghanankaan esitystä Tsekkejä vastaan voi huonoksi sanoa. Asamoahin puuttuminen ei mielestäni ole niin iso, mitä Muntarin puuttuminen. Asamoah kyllä sen maalin teki, mutta tuhlaili mielestäni paljon hyviä maalipaikkoja, tosin osansa oli myös Cechin huipputorjunnoilla.

Popen puuttuminen on tietty iso isku USA:n puolustukselle, joka on muutenkin ollut aika heikkoa vaikka saivatkin alivoimalla pidettyä Italian nollilla.

Tähän peliin varmasti overia, sillä molemmat lähtevät hakemaan voittoa hyökkysvoittoisella pelillä.


Japani - Brasilia
4 8 88

Japanilla voitolla mahdollisuus jatkoon, mutta tasoero on niin suuri, ettei Japanilla ole kyllä mitään jakoa, vaikka ei Brasilia olekaan vielä mitenkään vakuuttanut. Edes Brasilian lepuutukset eivät mitenkään muuta prosenttejani.

Kroatia - Australia

40 28 32

Kroatia lähtee varmasti pelaamaan kovaa hyökkäyspeliä, koska vain voitolla tulee jatkopaikka. Australia joutunee puolustuskannalle, koska heille riittää se tasapelikin jatkopaikkaan. Mielestäni hyvinki tasaveroiset joukkueet ja kummaltakin olen nähnyt vain Brasialia-matsin ja mielestäni yhtä hyvin pelasivat. Kumpikin sai luotuja maalipaikkoja ja laukaukset kummassakin ottelussa vain lievästi Brassien eduksi.

Kummaltakin tärkeä mies puolustuksesta pois. Joten varmasti overia haetaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Tornado, 22.06.2006, 11:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4686
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2323

Viesti Kirjoittaja Hese »

Ghana-USA
42/27/31
o/u 51/49

Tsekki-Italia
23/32/45
o/u 41/59

Japani-Brasilia
9/17/74
o/u 60/40


Kroatia-Australia
39/29/32
o/u 47/53


Tänään alkaa kisat. E-lohko varsinkin kutkuttavan kihara. Ghana-USA ottelussa molemmat hakevat vain voittoa, ja tämä on mielestäni vähintään 51/49 over, päinvastoin kuin kertoimenlaskijat olettavat. Kun toinen menee johtoon, maalihanat oletettavasti aukeavat. Toisella puoliajalla varsinkin maaleja odotettavissa. Olisi kiva olla Ghanan puolella, mutta mielestäni kärkipelaajan menettänyt Ghana ei ole niin suuri suosikki kuin kertoimenlaskijat olettavat. Omaa peliä Ghanaa vastaan pienellä ja over hiukan isommalla panostuksella. NB:ltä over 2,5/2.19, tuskin markkinoiltakaan saa juuri enempää.

Tsekki-Italia on alkulohkojen huippumatsi tilanteen huomioiden. Ennen kisoja korkealle rankkaamani Tsekin on haettava voittoa, ja Italia tekee sen minkä osaa futismaailmassa ehkä parhaiten, eli puolustaa. Underia pelaan, mutta kertoimet ei houkuta suureen panostukseen.

F-lohko: Japanin kokoonpano-ongelmat lisättynä siihen tosiasiaan, että Brasilian vaihtopenkiltä löytyy miehiä, jotka pelaisivat kaikissa muissa joukkueissa avauksessa, riittää minulle Brasilian voittoon. Siihen eivät alle 1,3:n tasoa olevat kertoimet houkuttele. Niinpä tähän otteluun overia 1,8:lla markkinoilta, koska kamikatzet hyökkäävät hakiessaan jatkopaikkaa ja melkein mahdotonta voittoa.

Kroatia-Australia on loistava ottelu etukäteen. Joukkueet ratkaissevat keskenään lohkon toisen sijan. Kroatialle pakkovoitto, ausseille tasapeli riittää kakkostilaan. Ausseilla seitsemällä(!) pelaajalla on kroaattivanhemmat, joten tunnetta tässä ottelussa riittää. Tässäkin toinen hakee pakkovoittoa, ja Aussit puolustaa. Tästä seuraa ensimmäisen maalin jälkeen lisää maaleja ja over, josta löytyy minun prosenteilla selkeitä ylikertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kala1
Jäsen
Viestit: 208
Liittynyt: 28.06.2005, 19:12
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja kala1 »

USA:n suora voitto Ghanasta vaikuttaa hyvältä idealta TotalCtrl:n arvioilla, kun markkinoilta saa 3,5 tasoisia kertoimia.
Ghana-USA 36-28-36

Kokoonpanohuoletkin menevät aikalailla yksyhteen: Ghana 11 MUNTARI Sulley MRC ** SUSPENDED
Ghana 3 GYAN Asamoah SC ** SUSPENDED

USA 23 POPE Eddie DC *** SUSPENDED
USA 4 MASTROENI Pablo D/DMRLC * SUSPENDED

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LeFrog
Jäsen
Viestit: 182
Liittynyt: 29.02.2004, 21:23
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja LeFrog »

Mielestäni Usan voitto Ghanasta on kokeilemisen arvoinen. Usa pelasi hyvän pelin Italiaa vastaan ja itseluottamus on varmasti korkealla. Peli on varmasti tasaista ja tarkaa pelaamista, joten myös maalit alle 2,5 voisi olla hyvä veto.

Usa - Ghana ML 46% 2,51 OA 1,15 (Pinnacle)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LeFrog
Jäsen
Viestit: 182
Liittynyt: 29.02.2004, 21:23
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja LeFrog »

Total CRL:n arvioilla myös,

Brasilia -1,5 - Japani 56% 2,00 (Expekt)

Brassit varmasti lepuuttaa joitakin avauskokoonpanon miehiä mutta penkiltä löytyy tarpeeksi tulivoimaa kaataa Japani muutamalla maalilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1316
Liittynyt: 14.01.2003, 13:22
Pisteitä: 206
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Czech - Italy<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">23,3 - <TD ALIGN="right">28,5 - <TD ALIGN="right">48,2<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">54,2 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">45,8<TR><TD>Czech +1:<TD ALIGN="right">51,8 - <TD ALIGN="right">26,1 - <TD ALIGN="right">22,1</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Ghana - USA<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">35,6 - <TD ALIGN="right">27,5 - <TD ALIGN="right">36,9<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">51,2 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">48,8</TABLE>

Vuorossa kisojen tähän saakka mielenkiintoisimmat ottelut.

Kaikilla taisi ennen kisoja olla USA rankattu selvästi Ghanaa ylemmäksi. Ghana oli Italiaa vastaan pelkkä vastaantulija. Tsekkiä vastaan maali heti ottelun alussa muutti pelin luonteen täysin, jolloin paikkoja tuli molempiin päätyihin jatkuvasti. Markkinan jakaumassa taidetaan tuijottaa tätä Tsekkipelin tulosta aika selvästi, ja ehkä myös tyypillinen ylireagointi motivaatiotekijöihin on yksi syy Ghanan yliarvostukseen. Jenkit oli huonoja Tsekkiä vastaan, mutta Italia-pelissä esitys oli huomattavasti parempi. Todennäköisesti löytyisi voimakasta peliä jenkeille 37%:n arviolla, mutta taidan kuitenkin pelata hieman varovaisemmin tähän kohteeseen.

Liimaletit on mulla yksi mestarisuosikeista. Tsekki on juonikas jengi, mutta ilman Kolleria joutuvat antamaan liikaa tasoitusta. Lohkon kakkoselle tulee vastaan todennäköisesti Brasilia, joten Italia lähtee pelaamaan lohkovoitosta.

VEDOT:

Czech +0.0, Pinnacle (3.100), 0.34%
Italy -0.5, Pinnacle (2.100), 0.42%
(panosjakaja 10)

USA +0.0, Pinnacle (2.530), 0.78%
USA +0.5, Pinnacle (1.820), 0.64%
(panosjakaja 15)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Tasasin rankingeissa hieman Ghanaa ja USA:ta, molemmilla tärkeitä poissaoloja ja paineottelu, joten päädyin ottelussa tasabookkiin. Ghana on pelannut paremmin, mutta alunperin suurimmalla osalla oli rankingeissa USA C tasolla (miinusten kera) ja Ghana D tasolla (plussien kera). Vaikea kohde, mutta %-arvioiden, kertoimien ja maistuvuuden mukaan pelataan, joten USA lapulle puolen maalin tasoituksella.

Czech Republic Italy 23 32 45
o/u 2,5: 42 58

Ghana USA 35 30 35
o/u 2,5: 43 57

Croatia Australia 44 28 28
o/u 2,5: 47 53

Japan Brazil 6 17 77
o/u 2,5: 56 44

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Tällaisia löytyy omilla lukemilla kahteen ensimmäiseen otteluun. Pinnacle antaa USA +0,5 lähes saman kuin Gamebookers, 1,82.

Ghana - USA 2 hc +0,5 Gamebookers 1,85 Raja 1,54 Oa 1,20 Panos 10 / 10
Tsekki - Italia 1 hc +0,5 Gamebookers 1,92 Raja 1,82 Oa 1,05 Panos 3 / 10
Tsekki - Italia o2 Pinnacle 1,82 Raja 1,72 Oa 1,06 Panos 4 / 10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Oliver oikeastaan sanoi jo kaiken sen mitä itsekkin ajattelin kirjoittaa päivän kahdesta ekasta ottelusta. Ghanan Tsekki-peliin reagoitu aivan turhaan. Maali heti alkuun ja sitten tunnin kohdalla Tsekeiltä äijä punaisella ulos ja muutenkin Tsekin lähtökohdat otteluun olivat heikentyneet. Tuossa pelissä Ghana itse keräsi 6 keltaista. USA:n voitto ml-vetona ja under 2.5.

Tsekit antaa Italialle tasoitusta hyökkäyksessä mihin ei oikein varaa olisi...Oma pää kannattaa pitää puhtaana koska kahden maalin tekeminen Italian verkkoon puhtaasti pelaamalla olisi jo kova juttu. Pelit: Italia ml, Tsekit 0 maalia ja under 2.5.

Illan pelit myöhemmin...

Edit: Illan pelit. Japani - Brasilia -peliin ei muuta kuin että Japani ei saa maalia. Brassit hallitsevat kentällä palloa, ainoa mahdollisuus Japsien maalintekoon on onnenkantamoinen tms. Kroatia - Australia -peli lienee jossain 50/50 -tilanteessa joten Australian voitto ml. Lisäksi under 2.5.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Sputnik, 22.06.2006, 20:03. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Vaihtoehtoisia vetoja Pinnaclen team totaleista. Team totaleista vain yksi veto sisään per joukkue, tai sitten kannattaa jakaa panokset eri team totaleiden kesken. Yleensä isoimman panoksen veto team totaleissakin on se joka osuu todennäköisimmin, nyt kuitenkin on suhteessa vielä paremmat kertoimet USA:lle ja Ghanalle noissa jotka osuu epätodennäköisemmin. Jos pelaa samaan otteluun montaa eri pelimuotoa (1X2, ahc, o/u, team total), kannattaa pienentää panoksia selvästi ettei ottelun kokonaispanos kasva liian suureksi.

Ghana - USA Ghana u1,5 Pinnacle 1,65 Raja 1,52 Oa 1,09 Panos 7 / 10
Ghana - USA Ghana u1,25 Pinnacle 1,95 Raja 1,70 Oa 1,15 Panos 8 / 10
Ghana - USA USA o0,5 Pinnacle 1,50 Raja 1,43 Oa 1,05 Panos 5 / 10
Ghana - USA USA o0,75 Pinnacle 1,76 Raja 1,56 Oa 1,13 Panos 8 / 10
Tsekki - Italia Tsekki o0,5 Pinnacle 1,69 Raja 1,61 Oa 1,05 Panos 4 / 10
Tsekki - Italia Italia o1,25 Pinnacle 2,21 Raja 2,01 Oa 1,10 Panos 4 / 10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Iltapelit. Over/under-vedoissa Kroatia-Australia kannattavin vaihtoehto (mun mielestä) on ottaa todennäköisin over 1,5 maalia, Japani-Brasilia taas isokertoimisin over 3 maalia.

Kroatia - Australia 1 hc +0,5 Pinnacle 1,455 Raja 1,39 Oa 1,05 Panos 5 / 10
Kroatia - Australia o1,5 Pinnacle 1,476 Raja 1,37 Oa 1,08 Panos 8 / 10
Japani - Brasilia 2 hc -1,25 Expekt 1,75 Raja 1,61 Oa 1,09 Panos 6 / 10
Japani - Brasilia o3 Pinnacle 2,42 Raja 2,27 Oa 1,07 Panos 2 / 10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Iltapeleihin vielä vaihtoehtoisia vetoja team totaleista. Ainakin tuo Australia over 1 on hyvä suojaveto jos on pelannut Kroatiaa.

Japani - Brasilia Brasilia o2 Pinnacle 1,83 Raja 1,72 Oa 1,07 Panos 4 / 10
Kroatia - Australia Kroatia o1,25 Pinnacle 2,13 Raja 1,96 Oa 1,09 Panos 4 / 10
Kroatia - Australia Australia o1 Pinnacle 2,17 Raja 2,08 Oa 1,04 Panos 2 / 10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


akuankka
Jäsen
Viestit: 426
Liittynyt: 06.11.2003, 15:32
Pisteitä: 0
Paikkakunta: ankkalinna

Kroatia-Australia: surea...

Viesti Kirjoittaja akuankka »

Aiheena Kroatia-Australia -matsin punaiset kortit ja harvinaisen maukas suretus. Pahvilta korttia kertoimella 3.60 (400€) ja myyntiin Fairilla. Kertoimet elää, mutta äsken meni kaupaksi 3.00:lla... Jos ei pörsseistä "tykkää", niin NB:ltä irtoaa 1.45 (A Red Card Game? NO)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1316
Liittynyt: 14.01.2003, 13:22
Pisteitä: 206
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Japan - Brazil<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">6,1 - <TD ALIGN="right">18,1 - <TD ALIGN="right">75,8<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">44,5 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">55,5<TR><TD>Japan +1:<TD ALIGN="right">24,2 - <TD ALIGN="right">25,3 - <TD ALIGN="right">50,4<TR><TD>Japan +2:<TD ALIGN="right">49,5 - <TD ALIGN="right">22,7 - <TD ALIGN="right">27,7</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Croatia - Australia<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">42,8 - <TD ALIGN="right">29,6 - <TD ALIGN="right">27,6<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">53,6 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">46,4</TABLE>

VEDOT:

Brazil -1.0, Pinnacle (1.455), 1.82%
Japan +0.5, Pinnacle (4.400), 0.74%
Croatia -0.5, Pinnacle (2.570), 0.31%
Croatia +0.5, Pinnacle (1.472), 1.08%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”