Tänään on 20.06.2018, 15:23.

Kolmonen 7.6 ke

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Bawdy
Jäsen
Viestit: 1217
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 437
Paikkakunta: Lpr

Kolmonen 7.6 ke

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Peka - Siu 1.85 60-65%

Taas NB vetänyt kohteen lähes tasabuukiksi sarjataulukon perusteella.
Peka ennen kauden alkua varmasti joka rankingissa Simpeleen edellä.
Tällä hetkellä Peka siis ilman pisteita sarjan viimeisenä, joka muuttunee tämän ottelun jälkeen. Siu sijan korkeammalla.
Pekan alkukauden otteluohjelma ollut melko hankala, verrattuna Simpeleen vastaavaan. Viimeiset kaksi peliä Simpele kontannutkin todella tyylillä 2-15 maalisuhde.

Simpeleen sivuilta:
"Varamiehinen SiU haastajana

Keskiviikkona SiU matkustaa Karhulaan jumbofinaaliin PeKan vieraaksi. Harjoituskaudella joukkueet kohtasivat Ruonalan hallissa, ja päätyivät 1-1 tasatulokseen.

Vierasjoukkueen kokoonpano sisältää useita kysymysmerkkejä. Kalle Rinkinen ja Tommi Paajanen ovat varmasti poissa pelikieltojen vuoksi, ja Eetu Siitosen pelaaminen on epävarmaa polvivamman vuoksi. Pelisysteemi oli vielä maanantai-iltana täysin avoinna, sillä kahdessa viime ottelussa ei ole toiminut juuri mikään.

Surkeuden keskeydeltä löytyy toki myös jotain positiivista. Talven Kauko-Idän mailla lunkisti ottanut hymyilevä taistelija Tero Tiainen on palaamassa kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen. Tiaisen kaltainen johtajatyyppi on ryhmästä puuttunut, ja puolikuntoisenakin yksi mies tuo asennetta kehiin koko ruumillaan.

Kotijoukkue PeKa pelasi harjoituskaudella vahvasti, mutta sarjassa peli ei ole vielä auennut. Ryhmästä löytyy kuitenkin sekä nuorta että kokeeneempaa pelimiestä, ja joukkue lähtee hienoisena ennakkosuosikkona otteluun. On syytä myös huomata ettei PeKa ole juurikaan päässyt vielä nauttimaan ruohokenttien ihanudeesta, ja peli parantunee kun hiekalla reenaminen jää taakse.

Keskiviikon kamppailussa korostuvat avausmaalin merkitys, ja virheiden välttäminen. SiU on koko kauden ajan sortunut pahoihin virheisiin, mitkä ovat näkyneet liian usein tulostaululle. Joukkue tykkää ehkä hieman liikaa pallosta sen sijaan että sitä pantaisiin nopeasti liikkeelle. Näpertely kostautuu usein pahoina vastaiskuina.

POISSA KOKOONPANOSTA:
Kalle Rinkinen (pelikielto, 2 ott)
Tommi Paajanen (pelikielto, 1 ott)
Eetu Siitonen ? (polvivamma)"


Vertailua Betsafelta, että siellä Pekan kerroin 1.60

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mpr
Jäsen
Viestit: 1486
Liittynyt: 09.01.2006, 23:28

Tuotto: +83.35 yks.

Palautus%: 104.11%

Panosten ka: 2.28 yks.

Vetoja: 889

Pisteitä: 536
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja mpr »

En ole pohjois-suomen kolmosta juuri seurannut, joten pelisuositusta en osaa antaa, mutta korviini on kantautunut tieto tämänpäiväisestä OuTa - HauPa pelistä, että OuTalla olisi ongelmia maalivahtiosastolla. Ilmeisesti etsitään uutta maalivahtia, syytä en tiedä enkä uskalla arvaillakkaan. Ja mainitaan, että tieto on ihan kuulopuheita. :oops:

Editoidaan sen verran, että ainakin nordicbet tarjoaa kertoimia kyseiseen otteluun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta: viewtopic.php?t=15039

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”