Tänään on 27.05.2018, 19:36.

WC2006 Hollanti

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

WC2006 Hollanti

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

HOLLANTI

Hollannilta loukkaantui tänään pelatussa harjoituspelissä Australiaa vastaan (1-1) vain 3 pelaajaa :shock: Cocu, van Bronckhorst ja Snejder, joista 2 ensimmäistä tärkeitä avauksen pelaajia. Kun myös van der Vaart loukkaantui uudestaan harjoituksissa viime viikolla, niin Hollannilla on molemmat tärkeät keskikenttäpelaajat ja ainoa maajoukkuetasolla kokenut pakki sairastuvalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Kaikilla on käytössä samanlaiset tilastot, pistän tuonne loppuun yhteenvetoon ja rankingiin aina kommentit joilla yritän tarkemmin perustella omaa rankingia ->

Joukkue:
HOLLANTI

2002 MM-karsinnat: 6 - 2 - 2 , maalit 30 - 9
Hollanti päästi Portugalin ja Irlannin edelleen karsintalohkossa ja MM-kisahaaveet kaatui siihen.

2002 MM: - - -
Hollanti ei selvinnyt MM-kisoihin, pettymys oli suuri kun edellisissä MM-kisoissa 1998 oli peräti pronssiottelussa asti (jonka hävisi Kroatialle 1-2).

2004 EM-karsinnat: 7 - 1 - 2 , maalit 26 - 7
Hollanti jäi kakkoseksi EM-karsintalohkossaan Tsekin jälkeen, ja oli karsintojen playoffien ekan pelin jälkeen vaikeuksissa hävittyään sen Skotlannille vieraissa 0-1. Jyräsi kuitenkin kotipelin peräti 6-0 ja selvisi EM-kisoihin.

2004 EM: 1 - 2 - 2 , maalit 7 - 6
Hollanti oli alkulohkossaan kakkonen muttei mitenkään vakuuttavasti, voitti vain 1 ottelun (heikon Latvian). Pudotuspeleissä rimaa hipovat otteet jatkuivat, Ruotsi kaatui rankkareilla, semifinaalissa Hollanti putosi isäntämaa Portugalille 1-2.

2006 MM-karsinnat: 10 - 2 - 0 , maalit 27 - 3
Hollanti oli vakuuttava ja voitti MM-karsintalohkonsa peräti 5pts erolla Tsekkiin, maaliero +24.

Edelliset 10 ottelua n. MM-tasoisia maita vastaan: 7 - 2 - 1 , maalit 18 - 7
Hollanti on ollut joidenkin mielestä jopa kaikkein paras maa MM-kisoihin valmistavissa otteluissa, ja onhan saldo komea. Kevään aikana Hollanti on napannut päänahat Meksikolta, Kamerunilta ja Ecuadorilta, ja MM-karsintojen ratkaisupelissä Hollanti haki upean 2-0 vierasvoiton kovasta Tsekeistä ja voitti karsintalohkonsa.

Yhteenveto: 31 - 9 - 7 , maalit 108 - 32
Hollannin materiaali ei ole nimilistan eikä pelaajien seurajoukkueiden osalta samaa tasoa kuin MM-kisojen kuumimmilla suosikkimailla. Kyseessä on kuitenkin van Bastenin tietoinen valinta. Hollannissa on ollut menossa selkeä nuorennusleikkaus, näyttöpaikkoja maajoukkueessa on annettu nuorille Hollannin liigassa pelaaville miehille, ja hyvältä vaikuttaa tähän asti. 16 peräkkäistä tappiotonta ottelua jotka Hollanti pelasi EM2004 kisojen jälkeen, sekä MM-karsintalohkon voitto puhtaalla pelillä kertovat paljon.

Ranking:
Hollannin pelin taso ei ole kovin kaukana MM-kisojen parhaista maista tällä hetkellä. Vaikka muutamien avainpelaajien panos onkin ratkaisevan tärkeä (RvN, Cocu, Robben, van der Sar), on Hollannin materiaali kohtuutasoisista ja pelisysteemiin hyvin istuvista pelaajista laaja, valmentajalla oli varaa jopa pudottaa muutamia nimekkäitä pelaajia pois MM-kisajoukkueesta huonon asenteen takia. Hollannin selkeä miinus on liian hyökkäysvoittoinen pelityyli, joka johtuu osaltaan alakerran heikosta materiaalista, materiaali on hieman epätasapainossa kun ylöspäin pelaavat pelaajat ovat niin paljon parempia kuin alaspäin pelaavat. Joukkueesta löytyy taitoa maalintekoon, mutta kovia vastaan omissakin soi. Siitä johtuen Hollannin ranking vasta 8. ja taso B (harkinnassa B + mutta se edellyttää että kaikki viikonloppuna loukkaantuneet avainpelaajat ovat täydessä kunnossa).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Hollannin kapteeni ja ykkösveskari van der Sar *** (Man United), joka loukkaantui lievästi Serbia&Montenegroa vastaan mutta pystyi pelaamaan ottelun loppuun, joutui jättämään tämän päivän harjoitukset väliin. Samassa ottelussa loukkaantunut ja vaihtoon otettu keskikentän van Bommel ** (Barcelona) pystyi jo osallistumaan harjoituksiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”