Tänään on 27.05.2018, 21:50.

Jalkapallon MM-kisat 2006 14.6

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Jalkapallon MM-kisat 2006 14.6

Viesti Kirjoittaja pera »

Alustavat arviot:

Spain Ukraine 54 28 18
o/u 2,5: 43 57

Tunisia Saudi Arabia 46 29 15
o/u 2,5: 42 58

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vixi
Jäsen
Viestit: 437
Liittynyt: 19.03.2004, 10:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja vixi »

Arvioita

Espanja - Ukraina 52 29 19

Tunisia - Saudi-Arabia 53 26 21

Saksa - Puola 57 26 17

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Espanja-Ukraina

Espanjan kapteeni Raul *** (Real Madrid) aloittaa todennäköisesti penkillä koska nilkkavamma ei ole vielä parantunut täysin. Viisi kuukautta sivussa ollut keskikentän pelintekijä Xavi *** (Barcelona) on toipunut pelikuntoon, samoin keskikentän Xabi Alonso ** (Liverpool).
Tärkeä pakki del Horno ** (Chelsea) jäi loukkaantumisen takia pois koko turnauksesta ja on korvattu uudella pelaajalla.

Ukrainan ylivoimaisesti kirkkain tähti Shevchenko *** (Chelsea) käy vielä ottelupäivänä läpi viimeisen lääkärintarkastuksen, pelaaminen on siis epävarmaa mutta näyttää jo aikaisempaa paremmalta koska mies tuli vaihdosta kentälle Ukrainan viimeisessä harjoituspelissä Luxenbourgia vastaan (3-0) ja pamautti totta kai maalin. Valmentajan mukaan joukkueen suurin tähti ei kuitenkaan vielä ollut pelikunnossa. Ilman Shevchenkoa Ukrainan mahdollisuudet Espanjaa vastaan, samoin kuin koko turnauksessa, ovat tietysti paljon heikommat. Lisäksi Shevchenkon ykköstuuraajaksi viime päivinä kaavailtu Rebrov * (Kiovan Dynamo) on nyt merkattu Ukrainan tuoreimmalle sairaslistalle loukattuaan lonkkansa.
Ukrainan 1.maalivahti Shovkovsky *** (Kiovan Dynamo) on toipunut pitkästä loukkaantumisestaan ja pelannutkin jo, mutta on edelleen niskavaivaisena. Hyökkääjä Vorobei * (Kiovan Dynamo) on jo toipunut pelikuntoon, mutta puolustaja Fedorov ** (Kiovan Dynamo) jäi loukkaantumisen takia pois joukkueesta ja hänen tilalle on jo nimetty uusi mies.

Edit: Ukrainan tähtipelaajan nimi korjattu oikein joka kohtaan, olin käyttänyt Shevchenkosta esim. nimiä Shevcenko ja Shevcehno :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Mika Ässä, 13.06.2006, 22:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Aika samoilla linjoilla kaikki, Saksalle mulla näyttää olevan enemmän kuin kaikilla joiden lukemin olen päässyt vertailemaan. Ajattelen Saksa-Puola ottelusta näin ->

Saksa on nyt mun papereissa B + + (aikaisempi B +), vaikka puolustuspää ei vakuuta niin hyökkäyspeli toimii, ja Puola D + (aikaisempi D + +), voi olla jopa pelkkä D, kun menivät rikkomaan karsinnoissa tehokkaana olleen kärkikaksikon ja muuttivat taktiikkaa puolustusvoittoisemmaksi, tuloksena 0-2 tappio Ecuadorille. Tuostahan on useita vaarallisia esimerkkejä esim. Eurosarjoista, että jos joukkue yrittää yhtäkkiä alkaa pelata aivan eri taktiikalla mihin on tottunut ja mihin pelaajat sopivat, voi tulos olla katastrofi. Puola on tottunut hyökkäämään puolustamisen kustannuksella, ja nyt yrittävät MM-kisoissa alkaa puolustaa (maan lehdistön kritisoinnin ja yhden hyvin onnistuneen harjoituspelin perusteella), toinen Puolan hyvistä kärjistä jätettiin jopa ulos joukkuesta. Melko saman tyylinen tilanne oli esim. Serie A:ssa tämän kauden alussa Leccella, joka oli hyökkäämään tottunut joukkue, teki edellisellä kaudella paljon maaleja (yhteensä 66 eli vain yhden vähemmän kuin mestaruuden voittanut Juventus) joiden turvin Lecce pärjäsi hyvin (sijoittui sarjassa keskitasolle eli selvästi yli odotusten). Mutta tämän kauden alkaessa Lecce laitettiin uuden valmentajan toimesta väkisin puolustamaan, lopputuloksena ei voittanut kauden alussa ketään muuta kuin vierasheikon Cagliarin kotonaan (Leccella oli vain 1 voitto 11 ekasta ottelusta), vääränlaista pelitaktiikkaa yrittänyt valmentaja sai kenkää hyvissä ajoin ja surkeaa alkukautta ei ollut enää kääntäminen (27 ottelun kohdalla joukkue oli voittanut 3 ottelua), ja Lecce putosi ansaitusti Serie B:hen. Lecce ei liity kovin paljoa MM-kisoihin :P mutta tuo pelitaktiikan äkillinen muuttaminen taas liittyy Puolaan, se kun vaatii usein monta ottelua ja harjoitusta TOIMIAKSEEN ja Puola voi olla odotettua suuremmissa vaikeuksissa. Perusteluina Puola-vastaisuudelle ei siis ole se että hävisivät avausottelunsa 0-2 Ecuadorille, vaan tuo uusi pelitaktiikka joka ei välttämättä sovi parhaalla mahdollisella tavalla Puolalle, ja on joka tapauksessa aivan uusi taktiikka koko joukkueelle.

Mun alustavat lukemat näytti tällaisilta, hienosäädetään tarkoilla kp-tiedoilla ->

Spain Ukraine 51 29 20
o/u 2,5: 40 60

Tunisia Saudi Arabia 50 29 21
o/u 2,5: 41 59

Germany Poland 64 24 12
o/u 2,5: 55 45

Edit: Espanja-Ukraina ottelussa oli väärät o/u 2,5 lukemat. Underin suuntaan kallistuu arviot kun Espanjalta kova maalitykki Raul ja Ukrainalta kovin maalitykki Shevcenko ovat vasta puolikuntoisia ja toinen/molemmat saattavat jopa aloittaa vaihdossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Yleensä tasoitusvedoissa kannattaa valita se tasoitus joka osuu useimmiten, pelikassat kiertää nopeammin, mutta tällä kertaa kokeilen poikkeuksellisesti suurikertoimisinta tasoitusta (kun Saksan suora voitto ja pienemmät tasoitukset ei mun arvioilla näyttäneet saavan aivan riittäviä kertoimia, ja uskon että huomiseen mennessä Saksan kertoimet on pudonneet).
Yllä olevilla perusteluilla Saksan kahden maalin voittoa kokeilemaan, kun kerroin on noin houkuttelevan suuri. Saksa lähtee varmasti taas hyökkäämään (kun ei oikein muuta osaa), ja Puolan peli voi olla edelleen sekaisin.

Saksa-Puola 1 hc -1,5 Pinnacle 2,70 Raja 2,38 Oa 1,13 Panos 3 / 10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LeFrog
Jäsen
Viestit: 182
Liittynyt: 29.02.2004, 21:23
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja LeFrog »

Mielestäni Espanja jopa vahvistuu, jos Raul on sivussa. David Villa on pelannut loistavan kauden Valenciassa ja ansaitsee näyttöpaikan myös maajoukkue tasolla. Raulin nyky kunto on niin surkea, että hänen puuttuminen ei ole espanjalle kovinkaan suuri menetys.

Tälläistä joukkuetta on huhuttu Espanjan huomiseksi avauskokoonpanoksi.

1 Casillas
15 Sergio Ramos
5 Puyol
22 Pablo Ibáñez
3 Pernía
14 Xabi Alonso
16 Marcos Senna
8 Xavi
11 Luis García
9 Fernando Torres
21 Villa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

LeFrog kirjoitti:Mielestäni Espanja jopa vahvistuu, jos Raul on sivussa. David Villa on pelannut loistavan kauden Valenciassa ja ansaitsee näyttöpaikan myös maajoukkue tasolla. Raulin nyky kunto on niin surkea, että hänen puuttuminen ei ole espanjalle kovinkaan suuri menetys.
OK, hyvä tietää!

Alustavasti en löytänyt siitä ottelusta mitään muuta pelattavaa kuin Ukrainan suoran voiton, mutta jos altavastaajan puolesta lyö vetoa, kannattaa usein odotella ottelupäivään ja muutamaa tuntia vaille ottelun alkua, että kaikki halukkaat ovat varmasti saaneet rahansa sisään suosikin puolesta ja altavastaajan kertoimet nouseet. Ottelun suosikkia jos haluaa pelata, kannattaa veto jättää hyvissä ajoin, esim. edellisenä iltana (näin mun mielestä). Espanja-Ukraina ottelussa taitaa kertoimet liikahtaa paljon sen mukaan pelaako Shevchenko vai ei, se tieto jos saadaan ensimmäisten joukossa niin voi olla rahanarvoista tietoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Mika Ässä kirjoitti: PUOLA

menivät rikkomaan karsinnoissa tehokkaana olleen kärkikaksikon ja muuttivat taktiikkaa puolustusvoittoisemmaksi, tuloksena 0-2 tappio Ecuadorille
toinen Puolan hyvistä kärjistä jätettiin jopa ulos joukkueesta
Vaikea on ymmärtää enää Puolan valmentajan taktisia kuvioita, aikoo pistää koko paketin aivan solmuun nyt. Kuten monesti jo mainittu, ensin Puolan valmentaja rikkoi toimivan kärkiparin ja jätti toisen hyvistä hyökkääjistä (Frankowski, 7 maalia MM-karsinnoissa) kokonaan pois joukkueesta. Sitten muutti Puolan hyökkäysvoittoisen taktiikan yhden kärjen puolustusvoittoiseksi taktiikaksi jota joukkue ei osaa ja johon pelaajat eivät sovi, perusteluna oli että voittivat sillä taktiikalla harjoituspelissä Kroatian 1-0, mutta otteluraporttien mukaan Kroatia oli ottelussa parempi. Ja nyt kun ovat tärkeän pelin edessä MM-kisoissa, tappio alla ja hakemassa voittoa Saksasta ensimmäistä kertaa 85 vuoteen, niin Saksassa uutisoidaan että Puolan valmentaja on ilmoittanut jättävänsä joukkueen ainoan hyvän pelintekijän, keskikentän Szymkowiakin pois avauksesta että pärjäisivät paremmin. Monien mielestä Szymkowiak on Puolan tärkein pelaaja! Vastasi lähes täysin siitä että Puolan hyökkäyspeli oli niin hyvää MM-karsinnoissa (27 maalia 10 ottelussa). Puolan valmentajahan on jo aikaisemmin pudottanut joukkueesta myös monien mielestä maan parhaan maalivahdin, Liverpoolin Jerzy Dudekin, eli aikoo väkisin tehdä joukkueesta varamiehisen sekä maalivahti-, keskikenttä- kuin myös hyökkäyspelinkin osalta. Puolan lehdissä kirjoiteltiin jo ennen MM-kisoja että joko Puolan valmentaja on hullu, tai sitten kaikki muut puolalaiset ovat hulluja, niin eriäviä näkemyksiä valinnoista oli. Ihan kuin tuossa ei olisi vielä tarpeeksi, niin joukkueen ainoa jäljellä oleva kärkimies Zurawski (myös 7 maalia karsinnoissa) siirretään pois hyökkäyksestä, keskikentälle korvaamaan puuttuvaa pelintekijää jonka valmentaja itse pisti vaihtoon :P Puolan yksinäiseksi kärjeksi ollaan siirtämässä keskikenttäpelaaja Ebi Smolarekia, joka onnistuikin siinä paikalla hyvin Dortmundissa kun tuurasi Kolleria (kuten Yk.comissa on aiemmin mainittu) ja se onkin tämän koko taktiikkasotkun ainoa järkevä siirto (mun mielestä, vielä parempi olisi jos olisi laittanut sen toiseksi kärjeksi Zurawskin kanssa ja palannut joukkueen normaaliin 4-4-2 taktiikkaan). Ongelma tässä on, että kun keskikentältä otetaan vaihtopenkille ainoa pelaaja joka Puolan joukkueesta osaa hyvin hyökkäyksiä järjestellä, niin keskikentälle jää yksi pelinrikkoja, kaksi laitaviilettäjää ja yksi puhdas kärkimies, eli kukaan ei pysty kunnolla ruokkimaan yksinäistä kärkeä. Jos tieto pitää paikkansa, että Puola jättää pelinrakentajansa pois avauksesta ja valmentaja tekee noi kaikki muutkin sotkut (esim. Reutersilla uutisoidaan parasta aikaa asiasta), niin Saksa maistuu vaan entistä paremmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

Tämän hetkiset :

Spain Ukraine 54 28 18
o/u 2,5 43 57

Tunisia Saudi Arabia 50 29 21
o/u 2,5 42 58

Germany Poland 63 23 14
o/u 2,5: 54 46

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


palatoss
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 05.08.2004, 13:22
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja palatoss »

Omat:
Saksa-Puola 64 22 14 o/u 58 42
Tunisia-Arabia 52 28 20 o/u 42 58
Espanja-Ukraina 49 29 21 o/u 41 59

Saudi-Arabialla loukkaantuminen:
Mohammed Al Anbar’s FIFA World Cup™ looks to be over before it had even begun after he picked up a serious ankle injury in Saudi Arabia’s final training session on the eve of their opening match. The 21-year-old, affectionately nicknamed the ‘Ronaldinho of Saudi Arabia' was regarded the main back-up to coach Marcos Paqueta’s first-choice front paring of Yaser Al Kahtani and the veteran Sami Al Jaber.
Tuo Al Jaberkin taitaa olla loukkaantunut eli Arabeilta puuttuu nyt ykkös- ja kolmosvalinnat kärkeen. Tunisialta loukkaantuneena paras maalintekijä Santos. Tehot taitaa olla molemmilta joukkueilta hukassa ilman hyökkääjiä. Saksa mulla on selvä suosikki, mutta Espanjaa en millään saa tuota isommaksi suosikiksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bullet_in_da_Head
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 24.01.2004, 13:19
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Bullet_in_da_Head »

Mika Ässä kirjoitti:Alustavasti en löytänyt siitä ottelusta mitään muuta pelattavaa kuin Ukrainan suoran voiton, mutta jos altavastaajan puolesta lyö vetoa, kannattaa usein odotella ottelupäivään ja muutamaa tuntia vaille ottelun alkua, että kaikki halukkaat ovat varmasti saaneet rahansa sisään suosikin puolesta ja altavastaajan kertoimet nouseet. Ottelun suosikkia jos haluaa pelata, kannattaa veto jättää hyvissä ajoin, esim. edellisenä iltana (näin mun mielestä). Espanja-Ukraina ottelussa taitaa kertoimet liikahtaa paljon sen mukaan pelaako Shevchenko vai ei, se tieto jos saadaan ensimmäisten joukossa niin voi olla rahanarvoista tietoa.
Näinhän se yleensä menee, mutta on näissä kisoissa nähty poikkeuksiakin täähn. Esimerkiksi Italiaa pääsi noin tunti ennen ottelun alkua pelaamaan kertoimella 1,75. Ilmeisesti suurelle massalle oli toitotettu kovasti Ghanan yllätysmahdollisuuksista ja Italian nihkeistä kisa-avauksista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bullet_in_da_Head
Jäsen
Viestit: 116
Liittynyt: 24.01.2004, 13:19
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Bullet_in_da_Head »

LeFrog kirjoitti:Mielestäni Espanja jopa vahvistuu, jos Raul on sivussa. David Villa on pelannut loistavan kauden Valenciassa ja ansaitsee näyttöpaikan myös maajoukkue tasolla. Raulin nyky kunto on niin surkea, että hänen puuttuminen ei ole espanjalle kovinkaan suuri menetys.
Kyllä, Raulilla on allla todella huono kausi La Ligassa ja toisaalta uroteot maajoukkueessa ovat melkoisen pienet (ainakin näissä suuremmissa turnauksissa). Samaa voi sanoa Torresissa. Kyseessä on todella pahoin ylihypetetty kärki, jonka maalintekotaidon puute on jotain aivan käsittämätöntä. Tarvii maalipaikkoja julmetun paljon yhtä maalia kohti. Tässä mielessä Villan peluuttaminen on mielestäni oikea vaihtoehto, siitäkin huolimatta että maajoukkuekokemusta ei ole paljoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


wizardd
Jäsen
Viestit: 436
Liittynyt: 15.09.2005, 13:53
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja wizardd »

FIFA World Cup, Injuries, June 14 - 14.06.2006
Spain 7 RAUL FLC ** BACK from injury

Ukraine 7 SHEVCHENKO Andriy SC *** QUESTIONABLE
Ukraine 11 REBROV Sergei FRLC ** BACK from injury

Tunisia 11 SANTOS SC *** INJURED

Saudi Arabia 9 AL JABER Sami FW ** QUESTIONABLE

Germany 1 LEHMANN Jens GK ** BACK from injury
Germany 13 BALLACK MC *** BACK from injury

Poland 5 KOSOWSKI Kamil AMRL ** INJURED

Totalctrl

Eli pelaako Raul nyt sitten ja onko Shevchenkon mahdollinen poissaolo avauksesta vain bluffia? Shevchenkohan hyvänä päivänä kaataa yksin Espanjan :lol: No ei ihan yksin, mutta kuitenkin maaleja se osaa tehdä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Espanja-Ukraina
49/30/21
o/u 40/60

Tunisia-Saudi-Arabia
52/30/18
o/u 40/60

Saksa-Puola
62/27/11
o/u 56/44

Vaikea uskoa, että Espanja menisi pitkälle tälläkään kertaa, mutta Ukrainan kokoonpano-ongelmat nostaneet täällä ykkösen prossuja. Silti Espanja yliarvostettu alle kahden kertoimilla. Kello kymmeneltä over yli 2.5 kertoimella olisi pienen vedon paikka. Jos Shevchenko puuttuu, sekään ei kannata. Missään nimessä äijä ei ole täydessä kunnossa ja Blokhinin mukaan “it’s true that when he plays, Ukraine are a different prospect compared with when he doesn’t." Matalamaalisuus nostaa tasapelin tod.näköisyyttä, ja 3,4:ää löytyy.

Tunisia on suosikki S-Arabiaa vastaan, mutta silläkin kokoonpano-ongelmia, jotka tällä kertaa ovat todellisia. Paras maalintekijä ja yksi puolustajista varmuudella poissa. Silti se voittanee kahden häviämistä välttävän joukkueen kohtaamisessa konkaripitoisen S.-Arabian, jolla 2002 kolmen matsin maaliero oli 0-12. Tähän asti pienet on saanut turpiin, jippii, nyt tulee muutos.

Saksa on ensimmäisen kierroksen perusteella 50 metriä Puolaa edellä hyökkäyspäässä, ja eiköhän ne ole jotain oppinut puolustuksen linjasta. Tämä ottelu vaikuttaa nyt selkeämmältä kuin viikko sitten, mutta maalijuhlia ei tule. Pientä maalimäärää pukkaa…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jone
Jäsen
Viestit: 2487
Liittynyt: 14.01.2003, 17:19

Tuotto: +70.36 yks.

Palautus%: 101.35%

Panosten ka: 4.01 yks.

Vetoja: 1300

Pisteitä: 2085
Paikkakunta: Hollola

Viesti Kirjoittaja jone »

Kisoissa jaettu toistaiseksi kortteja 5/peli (pun=2), joka on hieman suurempi tahti kuin viime MM-kisoissa (4,76/peli), mutta hieman pienempi kuin viime EM-kisoissa (5,52/peli). Omat vedot (muitakin kuin tänne vihjatut) on suuntautuneet vain alle x korttia ja ne vedot on menneet omia odotuksia heikommin. Jatketaan kuitenkin samalla linjalla kaikesta huolimatta.

Saksa-Puola alle 5,5 korttia 1.83@Bet365 ja arvio ~60%.

Saksan ekassa pelissä 1 keltainen ja Puolan pelissä 3 keltaista. Viime MM- ja EM-kisoissa 10/13 näiden joukkueiden peleistä päättyi alle 5,5 korttiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokset foorumin seurannassa x/10 pohjautuen kellyyn.
vanhat seurannat

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Mika Ässä kirjoitti: Saksa-Puola 1 hc -1,5 Pinnacle 2,70 Raja 2,38 Oa 1,13 Panos 3 / 10
Saksa-Puola otteluun saa erikoisesti pelattavaa molempiin suuntiin samassa firmassa (ainakin mun rajoilla). Jos haluaa tehdä Saksa -1,5 vedolle suojavedot ja kasvattaa osumistodennäköisyyttä, voi ottaa molemmat/toisen Puola-vedon 0,5-1,5/10 panoksella ja lisätä panosta Saksa -1,5 esim. 3/10 -> 4/10, tai sitten pelata Saksan lisäksi vain todennäköisempi Puola-veto eli Puola +0,5 esim. panoksella 2/10. Ei Puola tässä oikein maistu, mutta vetojen osumistodennäköisyyttä kannattaa aina lisätä jos mahdollista, laittaa sitten enemmän panosta sille kumpi on omasta mielestä parempi ylikerroin, esim. tässä voi yrittää tehdä Saksan pärjäämisellä rahaa, Puolan pärjäämisellä omat takaisin.

Saksa-Puola 2 hc +0,5 Pinnacle 2,83 Raja 2,78 Oa 1,02 Panos 1,5 / 10
Saksa-Puola 2 ml Pinnacle 6,55 Raja 6,33 Oa 1,03 Panos 0,5 / 10

Saksan kertoimet alkaneet pikkasen laskea.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Noi Puola-vedot on monien muiden lukemilla paljon parempia ylikertoimia mitä mun arvioilla, sen takia otan nekin mukaan kun kerran molempiin suuntiin saa ylikertoimista peliä.

Kannattaa katsoa myös team totalit, Saksa over 1,75 ja Puola under 0,75 saa mun mielestä liikaa, joillekin voi maistua paremmin nämä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1169
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -15.17 yks.

Palautus%: 99.83%

Panosten ka: 4.42 yks.

Vetoja: 2041

Pisteitä: 547

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

wizardd kirjoitti:FIFA World Cup, Injuries, June 14 - 14.06.2006

Tunisia 11 SANTOS SC *** INJURED
Onko Santos todella loukkaantunut? Itse sain sen käsityksen että mies olisi vain pelikiellossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Päivän ekaan otteluun under 2.5 sekä tulosvedot 1-0 ja 2-0. Molemmat joukkueet pitivät ihan kivasti maalinsa puhtaana karsinnoissa, Espanjalla kuitenkin kokonaisuutena parempi joukkue joten jotain siihen suuntaan.

Ja muut ottelut sitten myöhemmin...

Edit: myöhemmin eli nyt jotain. Tunisian suora voitto ja veto että S-A ei saa maalia ottelussa. Tunisia tasokkaampi joukkue ja vahvuutta pitäisi löytyä niin että puolustus pitää. Tulosvetoon vielä 1-0 ja 2-0 maltillisella panoksella kuitenkin koska kaikki vedot on vahvasti yhteen suuntaan pelattuna...ej hjuva se :?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Sputnik, 14.06.2006, 17:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


erik
Jäsen
Viestit: 2040
Liittynyt: 25.07.2004, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja erik »

Saksa-Puola, Saksa -1,5 Globet@2.68(>40%)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ver
Jäsen
Viestit: 955
Liittynyt: 27.01.2004, 09:54

Tuotto: +36.22 yks.

Palautus%: 103.61%

Panosten ka: 0.64 yks.

Vetoja: 1567

Pisteitä: 341

Viesti Kirjoittaja Ver »

Tunisia - Saudi-Arabia
53-28-19 - O/U 41/59

Tunisiaa ois tehny mieli ilman tasotusta pelata, mutta eipä kertoimet oikee riittäny vaikka miten kattois. Tasurihan ei kummallekkaan maistu jos jatkoon tosissaan haluaa, tää matsi on voitettava, mutuanalyysi kertois yhen maalin vottoa Tunisialle, muuten -1,5 Pinnyltä ois kyllä pelattavissa.

Totalseista taas löytyy jotain. Hyvä Tunisian puolustus + tehoton Saudi-Arabia hyökkäys = Saudit U0,5 44% saan tuolle, kerrointa tuolle saa Pinnaclelta 2,36.

Saksa-Puola
64-24-10 - O/U 54/46
Tämä täällä käyty läpi hyvin, Sakuja vaan pelaamaan tasotuksilla. -1,25 48% Pinnyllä nyt 2,19, tai tuo -1,5

Espanja-Ukrainaan ois kiva tietää pelaako se Sheva ennen kun tekee vetonsa. Raulista samaa mieltä, tiellä se vaan on melkein niinku Ronaldo brasseilla. Vaikea tommosia ikoneita on syrjäyttää, mutta onneks Raul sentää viimein pistetty sivuun.
Chiapas kirjoitti: Onko Santos todella loukkaantunut? Itse sain sen käsityksen että mies olisi vain pelikiellossa.
Kuulemma se warm-up matsissa jalkaansa telo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vixi
Jäsen
Viestit: 437
Liittynyt: 19.03.2004, 10:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja vixi »

Sportingbet

Tunisia win to nil 2,75 - 38%

BET24:lla sama 2,00

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Chiapas kirjoitti: Onko Santos todella loukkaantunut? Itse sain sen käsityksen että mies olisi vain pelikiellossa.
Tuosta on vissiin ollut vähän erilaisia tietoja liikkeellä. FIFA:n viralliset kisasivut puhuvat loukkaantumisesta harjoituspelissä viime viikolla. Santos *** (Toulouse) on tärkeä hyökkääjä Tunisialle, tehnyt 18 maalia 28 maaottelussa. Tunisian toinen kärki Jaziri ** (Troyes) on monien mielestä Tunisian tärkein maalipyssy, mun mielestä toisinpäin, maajoukkuetasolla kokeneempi Jaziri on tehnyt 13 maalia 61 ottelussa. Molemmat saivat kohtuuhyvin peliaikaa tällä kaudella seurajoukkueissaan Ranskan pääsarjassa. Puuttui Santos minkä syyn takia tahansa, niin joka tapauksessa Jazirilla voi olla aika orpo olo tänään kärjessä, selkeä miinus tästä Tunisialle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Chiapas
Jäsen
Viestit: 1169
Liittynyt: 18.10.2005, 17:23

Tuotto: -15.17 yks.

Palautus%: 99.83%

Panosten ka: 4.42 yks.

Vetoja: 2041

Pisteitä: 547

Viesti Kirjoittaja Chiapas »

Mika Ässä kirjoitti:
Chiapas kirjoitti: Onko Santos todella loukkaantunut? Itse sain sen käsityksen että mies olisi vain pelikiellossa.
Tuosta on vissiin ollut vähän erilaisia tietoja liikkeellä. FIFA:n viralliset kisasivut puhuvat loukkaantumisesta harjoituspelissä viime viikolla. Santos *** (Toulouse) on tärkeä hyökkääjä Tunisialle, tehnyt 18 maalia 28 maaottelussa. Tunisian toinen kärki Jaziri ** (Troyes) on monien mielestä Tunisian tärkein maalipyssy, mun mielestä toisinpäin, maajoukkuetasolla kokeneempi Jaziri on tehnyt 13 maalia 61 ottelussa. Molemmat saivat kohtuuhyvin peliaikaa tällä kaudella seurajoukkueissaan Ranskan pääsarjassa. Puuttui Santos minkä syyn takia tahansa, niin joka tapauksessa Jazirilla voi olla aika orpo olo tänään kärjessä, selkeä miinus tästä Tunisialle.

Samaa mieltä kanssasi, Santos on Tunisian tärkein maalitykki, Afrikan Mestaruus-kilpailuissahan tuo tuli hyvin taas esille... Itse vedin jo torstaina Tunisiaa tietämättä Santosin poissaolosta... :cry:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Yk.comin yhteenvetoarviot (Mukana nimimerkit vixi, pera, palatoss, Hese, Ver ja Mika Ässä).

Kaivetaan näillä taas parhaita vetoja, ja osallistukaa muutkin ->

MM-kisat 14.6. keskiviikko

Espanja - Ukraina 52 29 19
o/u 2,5: 41 59

Tunisia - Saudi Arabia 51 29 20
o/u 2,5: 41 59

Saksa - Puola 64 25 11
o/u 2,5: 55 45


<b>Espanja - Ukraina</b>

Probabilities

1X2 : 52 29 19
Hc -0,75 : 45 55
Hc -0,5 : 52 48
Hc -0,25 : 61 39
O/u 2,5 : 41 59
O/u 2,25 : 47 53
O/u 2 : 56 44

Odds

1X2 : 1,92 3,45 5,26
Hc -0,75 : 2,22 1,82
Hc -0,5 : 1,92 2,08
Hc -0,25 : 1,64 2,56
O/u 2,5 : 2,44 1,69
O/u 2,25 : 2,13 1,89
O/u 2 : 1,79 2,27

Team total

Espanja o/u 1,5 : 44 56
Espanja o/u 1 : 67 33
Ukraina o/u 1 : 31 69
Ukraina o/u 0,5 : 56 44

Odds

Espanja o/u 1,5 : 2,27 1,79
Espanja o/u 1 : 1,49 3,03
Ukraina o/u 1 : 3,23 1,45
Ukraina o/u 0,5 : 1,79 2,27


HT/FT

1/1 30,8% 3,25
1/X 5,1% 19,56
1/2 1,2% 82,37
X/1 18,5% 5,39
X/X 18,8% 5,33
X/2 7,9% 12,66
2/1 2,7% 37,56
2/X 5,1% 19,56
2/2 9,9% 10,11

Correct score

1 - 0 13,84% 7,23
1 - 1 13,42% 7,45
0 - 0 10,78% 9,28
2 - 0 10,56% 9,47
2 - 1 8,61% 11,61
0 - 1 7,40% 13,52
3 - 0 5,65% 17,69
1 - 2 4,60% 21,73
3 - 1 4,38% 22,83
2 - 2 4,18% 23,95
0 - 2 3,02% 33,16
4 - 0 2,37% 42,15
3 - 2 1,79% 55,97
4 - 1 1,76% 56,84
1 - 3 1,25% 79,91
2 - 3 0,95% 104,72
0 - 3 0,86% 115,85
5 - 0 0,76% 132,08
4 - 2 0,68% 146,71
5 - 1 0,59% 169,30


<b>Tunisia - Saudi Arabia</b>

Probabilities

1X2 : 51 29 20
Hc -0,75 : 44 56
Hc -0,5 : 51 49
Hc -0,25 : 60 40
O/u 2,5 : 41 59
O/u 2,25 : 47 53
O/u 2 : 56 44

Odds

1X2 : 1,96 3,45 5,00
Hc -0,75 : 2,27 1,79
Hc -0,5 : 1,96 2,04
Hc -0,25 : 1,67 2,50
O/u 2,5 : 2,44 1,69
O/u 2,25 : 2,13 1,89
O/u 2 : 1,79 2,27

Team total

Tunisia o/u 1,5 : 44 56
Tunisia o/u 1 : 66 34
Saudi Arabia o/u 1 : 32 68
Saudi Arabia o/u 0,5 : 57 43

Odds

Tunisia o/u 1,5 : 2,27 1,79
Tunisia o/u 1 : 1,52 2,94
Saudi Arabia o/u 1 : 3,13 1,47
Saudi Arabia o/u 0,5 : 1,75 2,33


HT/FT

1/1 30,1% 3,33
1/X 5,1% 19,46
1/2 1,3% 78,10
X/1 18,3% 5,47
X/X 18,7% 5,34
X/2 8,3% 12,09
2/1 2,7% 37,65
2/X 5,1% 19,46
2/2 10,5% 9,57

Correct score

1 - 0 13,71% 7,29
1 - 1 13,44% 7,44
0 - 0 10,69% 9,36
2 - 0 10,28% 9,72
2 - 1 8,62% 11,60
0 - 1 7,66% 13,05
3 - 0 5,41% 18,47
1 - 2 4,82% 20,76
3 - 1 4,31% 23,19
2 - 2 4,23% 23,66
0 - 2 3,21% 31,14
4 - 0 2,23% 44,77
3 - 2 1,81% 55,34
4 - 1 1,70% 58,75
1 - 3 1,35% 74,29
2 - 3 1,01% 99,04
0 - 3 0,94% 105,88
5 - 0 0,70% 142,72
4 - 2 0,68% 147,54
3 - 3 0,59% 169,34


<b>Saksa - Puola</b>

Probabilities

1X2 : 64 25 11
Hc -1,5 : 42 58
Hc -1,25 : 48 52
Hc -1 : 54 46
O/u 3 : 43 57
O/u 2,75 : 50 50
O/u 2,5 : 55 45

Odds

1X2 : 1,56 4,00 9,09
Hc -1,5 : 2,38 1,72
Hc -1,25 : 2,08 1,92
Hc -1 : 1,85 2,17
O/u 3 : 2,33 1,75
O/u 2,75 : 2,00 2,00
O/u 2,5 : 1,82 2,22

Team total

Saksa o/u 2,5 : 36 64
Saksa o/u 2 : 48 52
Puola o/u 1 : 30 70
Puola o/u 0,5 : 55 45

Odds

Saksa o/u 2,5 : 2,78 1,56
Saksa o/u 2 : 2,08 1,92
Puola o/u 1 : 3,33 1,43
Puola o/u 0,5 : 1,82 2,22


HT/FT

1/1 41,4% 2,42
1/X 5,1% 19,45
1/2 0,9% 110,72
X/1 19,2% 5,20
X/X 14,7% 6,79
X/2 4,4% 22,48
2/1 3,4% 29,28
2/X 5,1% 19,45
2/2 5,6% 17,70

Correct score

1 - 1 11,89% 8,41
2 - 0 10,94% 9,14
1 - 0 10,10% 9,91
2 - 1 8,60% 11,63
3 - 0 8,32% 12,02
0 - 0 6,98% 14,33
3 - 1 6,21% 16,10
2 - 2 5,06% 19,74
4 - 0 4,96% 20,17
0 - 1 3,66% 27,30
4 - 1 3,54% 28,22
1 - 2 3,12% 32,04
3 - 2 2,44% 40,94
5 - 0 2,25% 44,52
5 - 1 1,69% 59,20
0 - 2 1,44% 69,44
4 - 2 1,32% 75,57
3 - 3 0,96% 104,29
2 - 3 0,89% 112,84
1 - 3 0,82% 122,26

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”