Tänään on 18.06.2018, 16:23.

WC2006 Tunisia

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

WC2006 Tunisia

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

MM-karsinnat ja ed. 10 ottelua MM-tasoisia maita vastaan

Tunisia

Tunisia voitti helposti oman heikon MM-karsintalohkonsa. Afrikassa MM-karsintalohkot ovat usein siinä mielessä helppoja, että taistelu joka lohkon ainosta MM-paikasta käydään vain kahden joukkueen välillä, kun 2-4 muuta joukkuetta on monesti täysin heittopusseja. Joissain lohkoissa oli kuitenkin 4 kovaa joukkuetta, Tunisian lohkossa ei. Valmistavissa otteluissa MM-tasoisia maita vastaan Tunisia on osoittanut olevansa lähes yhtä kova kuin MM-karsinnoissa, saldo hieno 6-2-2 (voittomarginaalilla painotettu ml 68-32) joten nostelen joukkuetta rankingissa hyvien näyttöjen perusteella. Joukkue on Afrikan ulkopuolella ollut selvästi aliarvostettu, mutta näyttöjä ei ole vain viimeiseltä vuodelta, Tunisia on kuitenkin Afrikan mestari 2004 kisoista ja jatkanut aivan yhtä kovaa menoa, 2006 Afrikan mestaruuskisoissa (pelataan joka toinen vuosi) Tunisia putosi neljän parhaan joukosta Nigeriaa vastaan rankkarikisassa.
Tunisia oli MM-karsinnoissa joissa jyräsi (ml 73-27) selvä OVER-joukkue (o/u 2,5 61-39). Otteluissa MM-tasoisia maita vastaan (mukana Afrikan Mestaruuskisojen otteluita) Tunisia on ollut myös niukka over-joukkue, o/u 2,5 51-49.

Arvio MM-kisoissa: Ranking D - ja niukka over-joukkue
Voi pistää arvokisoissa shokeeraavan heikosti pelaavan Espanjan sekä ilman Schevchenkoa pelaavan Ukrainan todella lujille, Saudi Arabiaa vastaan on Tunisia vahvoilla, varsinkin kun mitä enemmän Saudien joukkuetta tutkii, sitä heikommaksi se muuttuu.

Tarkennus

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”