Tänään on 20.06.2018, 15:38.

WC2006 Saudi Arabia

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

WC2006 Saudi Arabia

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

MM-karsinnat ja ed. 10 ottelua MM-tasoisia maita vastaan

Saudi Arabia

Saudi Arabia oli jyrä omissa MM-karsinnoissaan, ml lähes 90-10, mutta sillä ei ole mitään tekemistä MM-kisojen kanssa, on pikkasen eri asia pyöritellä Uzbekistaneita ja Kuwaiteja :lol: Saudit päästi koko karsinnoissa vain 1 maalin omiin, mutta eivät olleet itsekään mikään mieletön maalintekokone. Oma pää ei pidä MM-tasoisia maita vastaan yhtään, ja tehottomuus näkyy vielä selvemmin. Saudi Arabialla on yksi surkeimmista saldoista MM-kisoihin valmistavissa otteluissa, vain 1 voitto 10 ottelusta, tasureita ovat onnistuneet raapimaan. Saudien painotettu ml tästä otoksesta on 35-65, mutta joukkue on vaan huonontanut, MM-tasoisten vastustajien lisäksi Saudi Arabia on tämän vuoden puolella hävinnyt Syyrialle, joka on suunnilleen Makedonian tasoinen maa jota Suomi aina ryöpyttää, sekä Libanonille joka on noin Liechtensteinin tasoinen maa, jota kaikki aina ryöpyttää. Ei tosiaan lupaile hyvää Saudeille.
Saudi Arabia oli MM-karsinnoissa selvä under-joukkue kun ei sitä vastaan saatu tehtyä maaleja, o/u 2,5 42-58. Otteluissa MM-tasoisia maita vastaan Saudien o/u 2,5 lukema on 44-56.

Arvio MM-kisoissa: Heikennystä alkuperäiseen rankingiin, oli valmiiksikin jo rankingin toiseksi huonoin, E - ja niukasti Trinidad&Tobagon edellä, nyt putoaa rankingin vikaksi. Arvio maalimääristä niukka under, olisi selvä UNDER tehottomuuden takia, mutta omissa voi soida siihen malliin että maalimäärät nousee.

Tarkennus

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”